Antonini,Bonera,Nocerino. Razumijem da je prijateljska , ali opet gdje ce oni u prvi sastav.
Nadam se da ce Allegri mijenjati nesto.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

upravo, stvarno ne kontamUrbyEmanuelson je napisao/la:Mogli bi mi ponovo gledat blamove od formacija i rotacija bas kao i prosle godine,i hop ode pola sezone na to

To je taj kup , meni se čini da je ova prva utakmica u Valenciji a kasnije se ide u Ameriku. Mada jako je moguće da griješim.soxx je napisao/la:Valenciu? Jel to onaj guinness cup? Ako je, onda ste na putu za ameriku :d chelsea milan mozda budu igrali. Ukoliko oba tima pobjede il izgube prvu.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta
Ne grijesis prijateljufrancobaresi je napisao/la:To je taj kup , meni se čini da je ova prva utakmica u Valenciji a kasnije se ide u Ameriku. Mada jako je moguće da griješim.soxx je napisao/la:Valenciu? Jel to onaj guinness cup? Ako je, onda ste na putu za ameriku :d chelsea milan mozda budu igrali. Ukoliko oba tima pobjede il izgube prvu.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta
Drug, koliko ja znam naši im već nudili 4 mil uz učešće nekih sponzora,al oni zapeli 5 mil i ništa niže. Milan je Milan i treba tu imati principe, trebamo mi njima postavit ultimatum i ako hoćete prihvatite a ako nećete doći će on nama dzabe. Ranije sam govorio, radije onda na tih 5 mil dodat još cca 3 mil i dovest ljajića koji može igrati na AMF a Honda dolazi dzaba u Januaru.rope11 je napisao/la:Pa sta biste vi to htjeli za Hondu ? Koliko znam, cijena mu je bila veca, ljudi su pristali smanjiti, ali ovi nasi ne popustaju. Nije on los igrac, normalno da ga ljudi nece pustiti za nasih smijesnih 2 miliona, nisu vesla sisali.![]()
On bi mogao biti nas najvazniji igrac i ova formacija bez njega nema smisla, ponovo rizikujemo los start sezone zbog neuigranosti igraca i zbog toga sto ce mi jedan nesposobni Robinho igrati amf ( ni nemamo bolje ).
Je li sve ovo vrijedi radi je*ena 4 miliona ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.