NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 jul 2013, 13:24

Ja nigdje nisam rek'o da je Mujka=Bratstvo ili da Bratstvo ne može bez njega. Bratstvo ima odličnu ekipu, u to nema nikakve sumnje i njegov odlazak se ne bi treb'o previše osjetit, nadam se, ali velim da je klasa, pa igralo se samo na njega ili ne. Uopšte se ne sekiram za njega i njegove igre u Slobodi. Zna on i asistirat, da se razumijemo. :)

Edit : Više smatram da se on malo zasitio Bratstva, pa se to odrazilo na njegove igre u zadnjoj sezoni. I pored toga je bio najbolji strijelac ekipe i jedan od boljih inače.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 26 jul 2013, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jul 2013, 13:26

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja nigdje nisam rek'o da je Mujka=Bratstvo ili da Bratstvo ne može bez njega. Bratstvo ima odličnu ekipu, u to nema nikakve sumnje i njegov odlazak se ne bi treb'o previše osjetit, nadam se, ali velim da je klasa, pa igralo se samo na njega ili ne. Uopšte se ne sekiram za njega i njegove igre u Slobodi. Zna on i asistirat, da se razumijemo. :)
Ajde sezona je pred nama vidicemo kolko ce golova zabit...Ako se ne varam ovde je zabio 11 prosle sezone ? Ma ja njemu zelim svu sreci , a kako njemu tako i Slobodi ali tek od sledece godine , ova godina je nasa akoBogda :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 26 jul 2013, 17:48

kakav god da je Željo slab,,opalio bi Bratstvo u 10 utakmica najmanje 9 puta,,i to u hendikepu,,,
A danas sam čuo i stvarno bizaran razlog zbog kojeg je Nusret Muslimović bio prinuđen da napusti klupu Bratstva,,,nisam to od njega očekivo ,znajući u kakvim je odnosima sa Dasom,,,ali za učinjeno od mene respect,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jul 2013, 18:16

**** je napisao/la:kakav god da je Željo slab,,opalio bi Bratstvo u 10 utakmica najmanje 9 puta,,i to u hendikepu,,,
A danas sam čuo i stvarno bizaran razlog zbog kojeg je Nusret Muslimović bio prinuđen da napusti klupu Bratstva,,,nisam to od njega očekivo ,znajući u kakvim je odnosima sa Dasom,,,ali za učinjeno od mene respect,,,
Hajde podjeli taj razlog i sa nama ako nista posalji mi na pp jer me stvarno zanima.... :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 26 jul 2013, 22:25

**** je napisao/la:kakav god da je Željo slab,,opalio bi Bratstvo u 10 utakmica najmanje 9 puta,,i to u hendikepu,,,
Udario Nusretu :mrgreen: :arrow: :?:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jul 2013, 22:53

7aprildomemoj je napisao/la:
Udario Nusretu :mrgreen: :arrow: :?:
HAHAHHAHA oj brata fala sto me nasmija i popravi mi noc :D

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 27 jul 2013, 00:50

Hahahaha :-D
Legendarno :-)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 jul 2013, 12:10

Danas i sutra turnir u Jelahu

s obzirom na protivnike, ubjedljiva igra i prvo mjesto ne bi trebali doći u pitanje
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jul 2013, 12:23

baltazar1 je napisao/la:Danas i sutra turnir u Jelahu

s obzirom na protivnike, ubjedljiva igra i prvo mjesto ne bi trebali doći u pitanje
Slazem se :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jul 2013, 12:25

Nego znas li sta u vezi Kaneta , ja sam cuo da ide u Malesice ? :)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jul 2013, 13:47

Sadiković: Svaku ukazanu priliku znat ćemo iskoristit

Fudbaleri Bratstva iz Gračanice pripremaju se za nova prvoligaška iskušenja pod palicom novog trenera Denisa Sadikovića.

Nakon uvodnog dijela priprema, momčad iz Gračanice krenula je u odigravanje prijateljskih susreta, a prošle sedmice je osvojila turnir u Doboj Istoku.

"Prvi dio priprema smo odradili sjajno. Ekipa je već sada dobro fizički spremna, a do početka prvenstva radit ćemo na uigravanju. U Doboj Istoku smo osvojili turnir i to nas svakako raduje, ali radi se samo o prijateljskim susretima, pa nema potrebe za nekom euforijom", za SportSport.ba je izjavio Sadiković.

Novi trener Bratstva ističe da ima dobru ekipu, te sjajnu podršku od načelnika općine, koji je stao iza ovog kluba.

"Imamo dobru momčad. Istina, trebat će vremena da se uigramo, ali na dobrom smo putu. Želimo igrati zapaženu ulogu u nadolazećoj sezoni, a ako nam se ukaže prilika za plasman u Premijer ligu, budite sigurni da ćemo je znati iskoristiti", govori Sadiković i na kraju dodaje:

"Imamo sjajnu atmosferu u klubu, veliku podršku od načelnika općine i svi se moramo dobro potruditi da opravdamo ukazano povjerenje. Ljudi u ovom gradu zaslužuju da gledaju dobar fudbal." :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 jul 2013, 22:25

danas protiv Natrona 2:2, Šuša zabio oba gola

prošli u finale preko udaraca sa 11 metara
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jul 2013, 22:28

baltazar1 je napisao/la:danas protiv Natrona 2:2, Šuša zabio oba gola

prošli u finale preko udaraca sa 11 metara
Znas li mozda prvih jedanaest ? kako majku mu primise 2 gola od tako slabe ekipe :oops: I opet odbrana najvise zabija....

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 jul 2013, 23:03

Još se jednom potvrđuje što sam odmah govorio za naše napadače. To nam je najtanji dio ekipe. Smajlović nije u formi i netreba čekati da on proradi, ako i proradi ikad :mrgreen: Ako se još mogu dovodit igrači pod hitno dovesti jednog rasnog strijelca i gol igrača. Nek košta kolko hoće. Ako nam samo Šuša i Panta budu postizali golove crno nam se piše
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 27 jul 2013, 23:25

Treba nam napadac najtanji smo tu ....

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 27 jul 2013, 23:26

Pa to je Šuša najbolji strijelac priprema ja mislim sa 4 ili 5 golova,danas je da 3 u jelahu ja msilim kako mi javise,2 u igri iz kornera i penal,jbt dali 9 golova Šuša dao pola ccccc gdje je taj smajlovic,halilovic,suljic nece to biti tako bajno kako izgleda treba davat golove a nije ovako najbolji strijelac stoper ali pred nama je jada popravimo realizaciju.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jul 2013, 23:33

Sta je da Aljukica? Jel zadovoljio igrom u dosadasnjim utakmicama i jel uopste igrao? :S
075

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jul 2013, 09:21

TzBulevar87 je napisao/la:Sta je da Aljukica? Jel zadovoljio igrom u dosadasnjim utakmicama i jel uopste igrao? :S
Igrao je Aljukic , poslije ovog turnira tj sutra se "reze tim" pa vidicemo ali trebo bi ostati.... :D

Inace danas je prva postava bila ista kao i protiv Gradine,momci poveli u 2.min iz prekida golom suse ,natron preokrenuo na 2 1 , da bi susa iz penala postavio 2 2.Na penalima 6 5 za nas.

Danas finale u pola 7 protiv pobjede iz tesanjke :mrgreen: Valjda pruze bolju igru :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jul 2013, 10:30

Dokaz da se trebate malo spustiti pojedinci. Čuo sam da je trebalo biti za vas više golova razlike, i da su mašali vam dosta, ali baš to je fudbal i dokaz i pred sezonu malo da se smirite.. polahko, meč po meč a ne kao na fejs stranici koju vodite ''Očekivati je 15 bodova, očekivati je pobjedu, sve osim pobjede bilo bi iznenađenje''

:mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 28 jul 2013, 10:52

sve dok ekipa pobjeđuje, daje golove i igra dobro, ne treba se brinuti ko daje golove...pa i odbrambeni su sastavni dio ekipe

neke ekipe svoju igru baziraju na prekidima, pa zašto to ne bi bio forte i Bratstva, kad imamo Šušu, Pantu i Nerku, sramota je da ne zabijamo golove iz prekida

za napada se ne brinem, jer u ovakvoj postavci igre, gdje 5-6-7 igrača dolazi u završnicu, stvarno nije bitno ko pogađa

ne brinem ja za Smajlovića, taj odrađuje posao i bez golova, u to smo se mislim već svi uvjerili ;)

a kad počnu prave utakmice, Suljić, Smajlović, Mrković ili neko drugi iz napada mora proraditi u smislu golgeterskog učinka...tako da, no frx ;)

btw; prva postava jučer protiv Natrona:
Bratstvo: Zukić, Kadić, Pantić, Šuša, Timkov, Aljukić, KAdrić, Delić, Halilović, Smajlović, Diabang.
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.