NK Široki Brijeg

moRAja
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la moRAja » 27 jul 2013, 13:05

felix123 je napisao/la:Tko očekuje da Zenica navija za Široki nije mi jasno ??? Mi Širokobriježani nismo
Iskreno samo Sarajevo i eventualno Vehelež ne bi dobili pljesak na Pecari ,Željo ga je dobio u finalu kupa i to veliki

Satrašte nam temu zbog ljenih moderatora kojima očito ovakva prepucavanja odgovaraju :?
**** kamenjarski budi bar na forumu covjek ako nisi u stvarnosti i nazovi klub iz grada pored tvog sela pravim imenom. A vas aplauz mi i ne zelimo. Imat ce Velez aplauz na vasem stadionu iduce sedmice ito puno glasniji od vaseg vasoj ekipi. A sad sto ti nisi skontao moj dobronamjerni i iskreni post siguran sam da je do radijacije od kamenih ploca s krova tvoje kolibe
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 27 jul 2013, 13:15

Ja dolazim na tekmu. Nema se često prilike u našoj državi gledati kvalitetna utakmica. Naravno, nisam navijač ali ću podržati Široki. Da budem pošten, daj kakve nafake pa da prođu, al teško. Ebi ga i za Želju smo govorili da će primit tuce golova, kad ono zamalo.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 27 jul 2013, 13:41

Vidio sam da je ovdje bila neka svadja povodom mjesta igranja i samog kluba siroki pa nisam imao volje i zelje da to sve citam. Ja sam samo jedan ljubitelj nogometa iz zenice i dosao bih bodriti siroki brijeg na stadionu mog celika. Pa me zanima da li se zna ista o kartama? Kada ce se pustit u prodaju i kolika ce cijena biti? Pitam s obzirom da je utakmica za par dana a nema ni rijeci o tome na nasim sportskim portalima.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 jul 2013, 13:44

dadnan je napisao/la:Vidio sam da je ovdje bila neka svadja povodom mjesta igranja i samog kluba siroki pa nisam imao volje i zelje da to sve citam. Ja sam samo jedan ljubitelj nogometa iz zenice i dosao bih bodriti siroki brijeg na stadionu mog celika. Pa me zanima da li se zna ista o kartama? Kada ce se pustit u prodaju i kolika ce cijena biti? Pitam s obzirom da je utakmica za par dana a nema ni rijeci o tome na nasim sportskim portalima.
Nista se jos nezna,ubrzo ce biti sastanak Celika i Sirokog oko toga...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jul 2013, 13:45

dadnan je napisao/la:Vidio sam da je ovdje bila neka svadja povodom mjesta igranja i samog kluba siroki pa nisam imao volje i zelje da to sve citam. Ja sam samo jedan ljubitelj nogometa iz zenice i dosao bih bodriti siroki brijeg na stadionu mog celika. Pa me zanima da li se zna ista o kartama? Kada ce se pustit u prodaju i kolika ce cijena biti? Pitam s obzirom da je utakmica za par dana a nema ni rijeci o tome na nasim sportskim portalima.
dadane isti sam.
mozda odemo i zajedno. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 27 jul 2013, 13:59

felix123 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:Evo rekoše naši karte će se plaćati 30 KM. Puno još goriva do gore, puno
Pa koji su kreteni u našoj upravi ,pa što ne dogvore s čelnicima Udinesea kako njihovim tako i nama ,snize cijene,gluposti sve po ledjima navijača
Ma zajebancija. Ne zna se karta. Ali ako su naši pametni staviti će 50 KM samo radi ovih paćenika koji svoje frustracije liječe ovdje na ovom topicu. Naravno naše karte da riješe u Širokom. Ide li ko danas od Robije na Borca ili ste se Uzbudili zbog utakmice Udine - Široki (namjerno je napisan Široki kao gost). Razumljivo ne dolaze velikani svaki dan!! Kome treba potpora?...niko to ne traži!!! NAVIJAJ ZA KOGA ŽELIŠ SAMO NEMOJ TROLLATI OVDJE!!! ILI AKO IDETE ORGANIZIRANO NA UTAKMICU UDINE - ŠIROKI, MOLIM DA IDETE NA TOPIC NK ČELIK I DOGOVORITE SE ŠTA ĆETE I KAKO. TO NIJE STVAR ŠKRIPARA. Šta ste se napalili!! MODERATORI MOLIMO OČISTITE TOPIC OD SPAMA I PADOBRANACA. HVALA
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 27 jul 2013, 14:58

Koliko pogresnih ljudi na ovoj temi.... Razumijem da i takvi postoje, kao i svugdje, tako i u Sirokom i u Zenici, Tuzli, Banja Luci...

kad vidis klince od 10-15 godina pa se raspravljaju o politici, vjeri,.... svemu o cemu nemaju puno veze.
Razumijem da neki ne vole ŠB, upamtili su ga samo po losem, preko par pojedinaca su osudili cijelu sredinu i to je ono sto jedino zele vidjeti... Ja sam to isto vidio na vecini BH stadiona, portala, fejzbuka, sranja, vidio sa pojedince i uvijek ti dođe na zamrzis odma i taj grad, grupu, ljude, sve...ali ako opet pogledam u svoje dvoriste, znam da ima kretena istih takvih kod nas i da ce toga uvijek biti.... Široki kao domacin bi sigurno bio ok kad bi neka od ekipa bila domacin nekome na Pecari,... sa sigurnoscu bi mogao reci to za Zelju, Borac, Velez.... mozda bi bilo klimavo sa Sarajevom jer se tu neke stvari nisu rascistile i tko zna hoce li ikada...

predaleko se otislo od teme....

Misljenja sam da pred ovu utakmicu ne smijemo ici sa stavom da je ovo ok, prosli smo dalje i sad samo bezveze odigrati, sansa uvijek postoji, iako ne igramo na Pecari, mozda Udinese bude opusten, ako postoji ikakva sansa da budemo bolji moramo je iskoristiti, uglavnom, ne doci spustenih gaća pred njih!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 27 jul 2013, 15:04

moRAja je napisao/la:
Damian je napisao/la:Hajde onda s ove teme provokatori obicni, zasto dolazite ako mrzite Siroki i opcenito Hrvate?

Hvala Bogu ima ljudi koji ce doci podrzat Siroki u Zenici tako da se nadam lijepo ispunjenom stadionu i dobroj predstavi Sirokobrijezana.
Nisi dobro skontao i ko ce bola podrzat Siroki u Zenici? Pa zar mislis da bi Celik,Velez ili Zeljo bili podrzani u Sirokom. To je realnost i od toga se ne moze pobjeci ali ne treba dolijevati ulje na vatru jer svaki klub ima svoje obiljezje i zastave drugog sadrzaja su nepotrebne pogotovo u drugom gradu gdje su vecinom ljudi druge nacionalnosti. Nisam da ljudi u Zenici navijaju za Siroki ali isto tako nisam ni da navijaju za Udineze. Ipak je Siroki nas jedini predstavnik u evropi i bez obzira na nacionalne netrpeljivosti treba to postovati i dokazati da je Zenica grad normalnih ljudi i velikih zaljubljenika u fudbal
Nisam mislio bukvalno podrzat kao navijat, vec da ce im biti drago da Siroki zabije gol i slicno, pljesak daju igracima i tako to..
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 27 jul 2013, 20:16

Dok sam nekada redovito posjecivao ovaj forum i pisao na njemu za gluposti ovoga tipa koje pišu isfrustrirani pojedinci ( neću ih nabrajati prepoznat će se sami ) bi nakod 5 minuta dobili trajni ban ali očito se vremena mijenjaju .

Zenica ?
Prvo hvala upravi Čelika na njihovom priopćenju i davanju na korištenje svojih resursa i stadiona .
Hvala normalnim zenicanima koji nemaju ništa protiv gostovanja Širokog .
Hvala i onima koji imaju nešto protiv istog ,jer se s gustom nasmijem na njihovu frustraciju .
E sad podrška klubu u Zenici .
Prvo , meni je nelogično da jedan navijač Čelika dodje i NAVIJA za Široki , niti ima logike niti bi ja na Pecari došao NAVIJATI za Čelik , ali bi vjerojatno došao na tekmu i pljeskom nagradio domaćina i gustao u nogometu .
Podržao bi ga sam tim što bi i moj grad imao korist od te tekme te bi samim tim bio budala kad bi drugačije mislio , to da ja volim Čelik sigurno nema veze s istinom ali splet okolnosti bi me doveo do toga da bi im ipak dao podršku , ovdje nemislim na Čelik nego na bilo koji drugi klub.
Da ne duljim ,šteta što jednu ovakvu tekmu nemamo na Pecari ali šta se može uefa ima svoja pravila i mjerila i mi smo premali ako smo i upravu a kamoli ako nismo .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 27 jul 2013, 22:35

kksiroki je napisao/la:Dok sam nekada redovito posjecivao ovaj forum i pisao na njemu za gluposti ovoga tipa koje pišu isfrustrirani pojedinci ( neću ih nabrajati prepoznat će se sami ) bi nakod 5 minuta dobili trajni ban ali očito se vremena mijenjaju .

Zenica ?
Prvo hvala upravi Čelika na njihovom priopćenju i davanju na korištenje svojih resursa i stadiona .
Hvala i onima koji imaju nešto protiv istog ,jer se s gustom nasmijem na njihovu frustraciju .
Prvo , meni je nelogično da jedan navijač Čelika dodje i NAVIJA za Široki , niti ima logike niti bi ja na Pecari došao NAVIJATI za Čelik , ali bi vjerojatno došao na tekmu i pljeskom nagradio domaćina i gustao u nogometu .
Podržao bi ga sam tim što bi i moj grad imao korist od te tekme te bi samim tim bio budala kad bi drugačije mislio , to da ja volim Čelik sigurno nema veze s istinom ali splet okolnosti bi me doveo do toga da bi im ipak dao podršku , ovdje nemislim na Čelik nego na bilo koji drugi klub.
Da ne duljim ,šteta što jednu ovakvu tekmu nemamo na Pecari ali šta se može uefa ima svoja pravila i mjerila i mi smo premali ako smo i upravu a kamoli ako nismo .
Dugo te nije bilo ,de ti nama daj imformacije iz važnijeg kluba :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 jul 2013, 13:11

danas se jednostavno mora pobijediti..
očekujem da Musa odmori par igrača
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 28 jul 2013, 13:55

koliko su karte za utakmicu sa Udineseom i gdje se mogu kupiti?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 28 jul 2013, 17:47

Kakvi ste vi moroni, pitate koliko su kartye a vas klub sada igra utakmicu i niko nezna rezultat.

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 jul 2013, 17:49

Odlozeno je, u Bijeljini je nenormalno vruce.
Bar je tako pisalo :P
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

thegunn
Kontakt:

Post Postao/la thegunn » 28 jul 2013, 18:01

ddjelmo je napisao/la:Odlozeno je, u Bijeljini je nenormalno vruce.
39 stepeni

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 jul 2013, 18:04

thegunn je napisao/la:
ddjelmo je napisao/la:Odlozeno je, u Bijeljini je nenormalno vruce.
39 stepeni
Ma nzm tacno, al ne smem izac napolje :D
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 28 jul 2013, 18:16

felix123 je napisao/la:Tko očekuje da Zenica navija za Široki nije mi jasno ??? Mi Širokobriježani nismo
Iskreno samo Sarajevo i eventualno Vehelež ne bi dobili pljesak na Pecari ,Željo ga je dobio u finalu kupa i to veliki

Satrašte nam temu zbog ljenih moderatora kojima očito ovakva prepucavanja odgovaraju :?
sta ti znaci ovo veHlez,st ima u tom slovu H ,nikad mi nece bit jasno ,i zasto ga bas kacis uz ovaj casni klub.

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 28 jul 2013, 18:19

felix123 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Dok sam nekada redovito posjecivao ovaj forum i pisao na njemu za gluposti ovoga tipa koje pišu isfrustrirani pojedinci ( neću ih nabrajati prepoznat će se sami ) bi nakod 5 minuta dobili trajni ban ali očito se vremena mijenjaju .

Zenica ?
Ma kako da ne... to sad pišeš jer nemate kud,Bilino je jedina opcija :) Pa ono hajd malo da upakujemo ;) Što se tako ne razmišlja i mimo ovih utakmica s Udineseom ??? Nego se zviždi himni BiH u širokom kad igra protiv susjedne Hrvatske u utakmici U21 repke,da bi se Zagrebu dokazalo kako dole negdje žive ''veliki hrvati''... Ne moraš bolan ništa da upakuješ,odigrat ćete tu tekmu i dođite slobodono u što većem broju podržat Široki,prestalo se pucat u Zenici ima 18 godina... Samo mi nemoj te patetike,podržali bi vi ovo ili ono... Niste ispoštovali državu u kojoj ste rođeni kad ste imali priliku,a to je mnogo bitnije i od nekog Čelika i Želje i Sarajeva ili koga već... Znamo šta mislite i o državi i općenito o fudbalu u BiH,i nemoj bezveze da se trudiš i predstavljaš sliku kakva ne postoji ;) Nek vam je sa srećom protiv UDINA,ali da se lažemo,to više stvarno nema smisla...

Dugo te nije bilo ,de ti nama daj imformacije iz važnijeg kluba :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 jul 2013, 18:52

Ja bih prvi podrzao Celik kad bi igrao na Pecari,kao i svaki klub iz BiH osim Sarajeva
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 28 jul 2013, 19:02

Dvaput ste nas spasili od ispadanja,sto Vas ne bi podzali. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 2sb1996, AvantiBL i 18 gostiju.