I ti si Bogami za P-2Salih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
vama treba ali Želji ne treba sigurnoSalih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
-
mulumbu1921
- Kontakt:
upravu si,Simo Krunic je trener za nasSalih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
dajte ba ljudi hoce li biti kakav stream danas

Nije smješno simo Krunić je pokazao svoje trenersko umjeće, ljudi su igrali Ligu evrope ove godine i osvojili su kup Srbije.mulumbu1921 je napisao/la:upravu si,Simo Krunic je trener za nasSalih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige![]()
![]()
![]()
- savatihotece
- Kontakt:
Ko danas u Gradačcu dirigira sa klupe i hoćel doći Manijaci iz Sarajeva. Brčaka će biti dosta.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Manijaci dolaze, Dino Djurbuzović vodi sa Memićem.savatihotece je napisao/la:Ko danas u Gradačcu dirigira sa klupe i hoćel doći Manijaci iz Sarajeva. Brčaka će biti dosta.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma Osim je sinonim za Zelju, njega ne smijemo pustiti!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
neroazzuro
- Kontakt:
U neku ruku je ovo bila i dobra stvar jer je ovo haman jedini nacin da se paraziti skinu s kluba i dovede neko sposobniji, jer i Amar zna da on ne moze sam vuc za sve nehljebare i da je mozda stekao dovoljnu moc da ih ovako otjera. Gdje bi nam bio kraj da svako u klubu radi svoj posao kako treba...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Da samo danas to apsolviramo kako treba i da krenemo sa pobjedama, pa će sve biti lakše kasnije.
Evo jedno pitanje..Imam dovoljno godina da ovu posljeratnu historiju Zelje znam odlicno ali mi je ocito promaklno nesto-zasto Dzelu zovu Litex? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ako mogu zamoliti nekoga da se malo potrudi i omoguci nam stream. Hvala puno!
I ja apeliram ovim putem, stream bi puno znacio.amko27 je napisao/la:Ako mogu zamoliti nekoga da se malo potrudi i omoguci nam stream. Hvala puno!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zato sto se kur.cio da su on i jos par igraca namjerno sabotirali i izgubili tekmu protiv litexa da bi otjerali treneraRios je napisao/la:Evo jedno pitanje..Imam dovoljno godina da ovu posljeratnu historiju Zelje znam odlicno ali mi je ocito promaklno nesto-zasto Dzelu zovu Litex?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ahaa..Hvala na objasnjenjuTMovac je napisao/la:Zato sto se kur.cio da su on i jos par igraca namjerno sabotirali i izgubili tekmu protiv litexa da bi otjerali treneraRios je napisao/la:Evo jedno pitanje..Imam dovoljno godina da ovu posljeratnu historiju Zelje znam odlicno ali mi je ocito promaklno nesto-zasto Dzelu zovu Litex?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Mogao bi i ja da napravim stream al ne znam kako se to pravi nit kolika je brzina potrebna 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
BlueTigers1987
- Kontakt:
Imate na youtubu neki klipova kako napraviti 
Biće stream, ima i link već (oni pravi znaju kako ga naći) samo ja ga ne postavljao ovdje a nemojte ni vi jer gledaju i oni kojima Željo nije klub za koji navijaju. Prema tome, zbog takvih, mi koji pratimo i volimo ovaj klub ne možemo gledati normalno jer su linkovi preopterećeni i štopaju. Ako nekom bude trebao a on bude provjereni Željovac, bar na ovoj temi, onda šaljite preko PP-a.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Borac u velikim problemima. Da je dovesti Grahovca ili Predragovica (95)! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Cwirek, Levin, Lokomotifa, Orvel, Proximic i 63 gosta.