FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2009, 19:32

Da nam je onog Adriana koji je bio u Parmi :? Zvuci nemoguce da ovi nasi angazuju tipa kao sto je Adriano.
Sa svojih 27 godina uopste nije star da se okusa ponovo na europskoj pozornici. Nisam nesto upucen, jel on jos clan Intera, pa je pozajmljen ili je prodat u Flamengo, gdje sada igra?
Lud tip 100%, ali ako bi imao onu eksplozivnost i sut, uz smirene bubice, bio bi pojacanje 8-)

@big_amko, hvala tebi za pohvalu :P
Jos nesto, ja se pitam sto se ovi stariji clanovi foruma ne javljaju nikako ili slabo. Pa nije valjda da cekate samo neku veliku pobjedu da bi upisali par rijeci. I u dobra i u losa vremena trebamo biti na okupu ;)

Primjetio sam da pored tebe, ima jos par likova koji bi imali sta reci, ali veoma rijetko pisu :(
To su: moustapha, m_ballack, pa i ovaj nas sto bi i bubreg za Bayern dao :) FC BAYERN.
Doktor Adnan nam se polako vraca, Davud isto tako...to bi trebala biti ta ekipa, pored standardne, gdje bi se uvijek mogla koja prozboriti 8-)

Ja ne znam sta je sa ovim Nelsonom, koji je otvorio ovu temu, vjerovatno banovan...ali nase najvece pojacanje je definitivno...jedan, jedini, neponovljivi...SEKERBEY ili Zucker ili Secer :D
Vom Jäger zum Gejagten

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 dec 2009, 22:36

Ma bolje sto ne pisemo svi tako cesto. Treba imati malo obraza prema navijacima drugih klubova. Ovako, kad god otvorim stranicu portala, vidim, nesto se pisalo na ovoj temi. Kao da ostali ne postoje. Nekako je interesantno da je vecina ljudi prema ovom klubu iskljuciva, odnosno, ili ga vole do kraja ili ga ne vole nikako.

Evo veceras ispratio utakmicu Herthe i Leverkusena, nakon koje imamo priliku da se jos priblizimo ka prvom mjestu. Iako je Hertha bila jako blizu pobjede, na kraju samo uspjeli izvuci bod u nevjerovatnoj zavrsnici. Igrac koji me i veceras odusevio je Toni Kroos (Kruz kako ga ovaj na ES zove :lol: ). Koliko samo kvaliteta ima u tako mladom igracu. Mislim da slijedece godine sa ovim igracem sigurno dobivamo jako puno te se nadam da ce Gaal znati iskoristiti sav potencijal onako kako za sada iskoristava sa Badstuberom i Mullerom.

Toliko od mene, cujemo se sutra kad budu igrali nasi
STAY TUNED :D
#divovi

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 11 dec 2009, 22:44

Ma na ovu Herthu je neko bacio sihre.Pa golove koje oni primaju je u domenu"vjerovali ili ne".Trudili su se, ali jednostavno kao da je Bog odlučio da oni ove godine ne pobjede ni jednom.Kacar napravio veliku glupost sa crvenim kartonom.Bayer iskoristio šansu koja mu je ponuđena iako je podbacio kad se sve sabere.AKo se zna da Bayernu dolaze zadnje kolo onda su im šanse nikakve.Nadam se da se sutra naši igrači neće opustit pod dojmom Juventusa
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 11 dec 2009, 23:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 dec 2009, 22:45

Je li u 15:30 tekma sutra????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 dec 2009, 22:51

jeste , i inšAllah pobjeda.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 dec 2009, 22:51

omerbavarac je napisao/la:Je li u 15:30 tekma sutra????
Je ;)

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 12 dec 2009, 04:09

Ma Geronimo, samo lagano, pisat će se, kad bude šta pametno... eto sutra utakmica protiv Bochuma, mislim da razvalit ćemo ih...

A ovih dana, zaj... jarana juventusovca... pa nemam vremena da pišem na forumu :P
Također razmišljam, ko će na klupu kad se Ribery vrati, jedno je sigurno Pranjic ide na klupu, a Robben? umjesto Mullera? slatke muke, jašta ;-)
Ne bih dirao dvojac Olić - Gomez trenutno, nizašta, tako da neko iz veze mora otpasti...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 12 dec 2009, 05:40

Sutra mislim da nece biti problema za Bayern, usli smo u odlicnu formu igraci su se uigrali, i svim kladionicarima kazem da odigraju na Bayern :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 dec 2009, 10:56

Gaal je izjavio da je danasnja tekma teza nego ona protiv Juventusa.
Mnogo se ocekuje danas, i ja se nadam da ce ABD doci do pobjede, i da cemo se pribliziti Leverkusenu na 2 boda. ;) ;) ;)
http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html
Ovo bi bilo ostvarenje mojih snova. :mrgreen:
Da se zna da su samo spekulacije, ali svasta se moze izroditi iz ovoga. ;) ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 dec 2009, 11:19

Mata, nisam ga toliko gledao. Više puta sam upratio Miguela iz Valencije koji je u svađi sa trenerom. odličan desni bek.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 dec 2009, 11:26

Neutral je napisao/la:Mata, nisam ga toliko gledao. Više puta sam upratio Miguela iz Valencije koji je u svađi sa trenerom. odličan desni bek.
Mata je meni bolji i od Silve,,prosle sezone 11 golova i 13 asistencija cini mi se,,mi ga vec duze vrijeme pratimo i po meni bi bio najjace pojacanje.

Jos da kazem da je u Valensiji jedan od najslabije placenih igraca zato sto je doso ko relativno nepoznat igrac iz Reala bez odstete pa se lafo poceo kofrcit :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 dec 2009, 12:44

Danas navijam za remi između Schalkea i Werdera, to nam najviše ide u prilog. Naravno, pod obavezom da pobijedimo Bochum (nadam se da su se otrijeznili od Juvea) i imaćemo priliku da jednu heftu odmorimo na mjestu Lige prvaka i onda bi se ko mogli nadati da završimo na 1. mjestu :D Teoretski, ima mjesta za moju teoriju 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 dec 2009, 13:26

Ocekujem danas pobjedu, necu reci laganu al trebalo bi laganini dobit, jer ova pobjeda u Torinu daju krila igracima i mislim da ne bi trebalo biti vecih problema.Guzen kikso sinoc sto nam ide na ruku.

I znate da ja svojoj braci bavarcima uvijek obezbjedim link pa evo i sad cu...ak ne valjadne smo javite,da cu vam drugi :D 8-)

http://p2p4u.net/watch-live-sports.php? ... ITE%20NAME
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 dec 2009, 15:55

Super Ario Marioooooooooooooooo 8-) 0:1

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 dec 2009, 15:56

vodite 1:0, strijelac mario, izgleda da ulazite u onu pravu formu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 dec 2009, 16:05

Autogol i to je 0:2

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 dec 2009, 16:07

vodite 2:0, autogol mavraja
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 dec 2009, 16:07

Mirza_Hordas je napisao/la:vodite 2:0, autogol mavraja
Znamo Mirza :lol:

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 dec 2009, 16:09

rob do bagro je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:vodite 2:0, autogol mavraja
Znamo Mirza :lol:

ne pravi se pametan ;) napisao si post par sekundi prije mene....zato tišina :D :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 dec 2009, 16:11

Dobro necu ja vise...ti pisi

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.