Bale je igrac koji resava utakmice, kako hoce, znaci bukvalno uzme loptu, krene prema golu i sam resava i da gol, toliko jednostavno. Igrac koji je to prosle sezone demonstrirao zastrasujucim kvalitetom, tako sto je sam nosio Tottenham, i zamalo ga nije odveo u LS, usput resio jedno 10 i kusur utakmica SAM, verovatno top5 igraca na svetu trenutno. Ne bih da ga poredim sa njim, mozda je neukusno, ali Fenomeno je tako pocinjao u nekom tamo PSV-u, isto resavao kako je hteo, igrac koji ne da pravi razliku na terenu, nego je on covek-tim.
Bale je ove sezone pokazao ne da ima samo brzinu, dribling i ne znam sta, vec se polako ali sigurno pretvara u Ronalda (CR), a mozda ce biti i kompletniji od njega u buducnosti, s obzirom na njegove defanzivne sposobnosti posto je decko poceo kao bek i iznenadjujuce veliku kreativnost, pa passing range koji je takodje savrsen.
Kada imas takvog igraca koji sam resava kako hoce, na bilo koji nacin, tu je sve jasno, nikakva statistika tu ne pomaze, vidis sta on moze na terenu i kakav je immense match winner, rodjeni pobednik, takvog svi zele.
Kada je njegova cena u pitanju, klub ne zeli da ga proda i normalno da mu to dize cenu na 90-100m, sto nije normalno, ali inflacija na trzistu koju uzrokuju Real, Chelsea, pa sada Monaco, PSG itd govori drugacije. Uzmes njega za taj novac, vratice odmah sledecom prilikom klubu preko markentinga, a da ne govorimo kako ce klubu osigurati bar 5 sezona prvoklasne igre, bar toliko.
Govori se i o Neymaru da je preplacen, ali znaju ovi iz Barce koga su doveli, ne samo igraca, vec marketinskog potencijala koji je veci mozda cak i od Ronaldovog i Messijevog.
BigBang, mnogo si ti neozbiljan kada kazes da je Suarez bolji za klasu, smesno bre to mnogo...