Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Evo Zeca i Ibre u idealnoj postavi HNL-a

100% sportski i krajnje opušten potpis
kako moze biti cista nula kad i nakon pauze od godinu i pol dana za njega ima mjesta u bundesligi a proslu utakmicu je tako fenomenalno odigrao da je nevjerovatno sta pisete ovdje. Ne kazem da je svjetska zvijezda ali je bolji od muratovica sigurno. I da, igrao je u toj utakmici kao i gotovo citavu karijeru na poziciji zadnjeg veznog, to sto je nekad prije cesto zabijao golove je bilo zbog njegove 100% spremnosti a nadati se je da ce na proljece opet biti onaj stari bajram.
Zaboravi ti AlispahicaRiNo je napisao/la:Evo Zeca i Ibre u idealnoj postavi HNL-a
nevjerotno je da alispahic nije igrao za mladu repku (osim ako ne grijesim) ali u svakom slucaju scouting Branimira Tulica je veoma los. A vaznost dobrog odabira mladog tima najbolje argumetnira repka Ibre Zukanovica, danasnji nas A tim je satkan bas od kostura mlade repke koju je Ibro poslozio i koja je igrala playoff protiv ceske
Ibru su vise hrakali nego i Ciru i Baku zajednorixadu je napisao/la:nevjerotno je da alispahic nije igrao za mladu repku (osim ako ne grijesim) ali u svakom slucaju scouting Branimira Tulica je veoma los. A vaznost dobrog odabira mladog tima najbolje argumetnira repka Ibre Zukanovica, danasnji nas A tim je satkan bas od kostura mlade repke koju je Ibro poslozio i koja je igrala playoff protiv ceske

A sto se tice scoutinga Tulic i dan danas konta da su to izvidjaci.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
al Ibro Z. je nas covjek i srecem i dusom pa zato i ne valja!!!!!!!!! ali siguran sam da je on jedini koji moze mladu repku odvesti na neko takmicenje!!!!!!!!!!!!harishp je napisao/la:Ibru su vise hrakali nego i Ciru i Baku zajednorixadu je napisao/la:nevjerotno je da alispahic nije igrao za mladu repku (osim ako ne grijesim) ali u svakom slucaju scouting Branimira Tulica je veoma los. A vaznost dobrog odabira mladog tima najbolje argumetnira repka Ibre Zukanovica, danasnji nas A tim je satkan bas od kostura mlade repke koju je Ibro poslozio i koja je igrala playoff protiv ceske![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma šta Tulić zna vidiš da ni Osmanagića iz Veleža nije zvao i mnoge dobre momke,nema on pojma vidiš rezultat te naše repke!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Jok, nije to taj Ibro na kojeg ti mislisvrebac86 je napisao/la:al Ibro Z. je nas covjek i srecem i dusom pa zato i ne valja!!!!!!!!! ali siguran sam da je on jedini koji moze mladu repku odvesti na neko takmicenje!!!!!!!!!!!!harishp je napisao/la:Ibru su vise hrakali nego i Ciru i Baku zajednorixadu je napisao/la:nevjerotno je da alispahic nije igrao za mladu repku (osim ako ne grijesim) ali u svakom slucaju scouting Branimira Tulica je veoma los. A vaznost dobrog odabira mladog tima najbolje argumetnira repka Ibre Zukanovica, danasnji nas A tim je satkan bas od kostura mlade repke koju je Ibro poslozio i koja je igrala playoff protiv ceske![]()

Korumpiran je bio do bola,dok mu nije doslo ''gur-gujci''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za jednu stvar treba Zukanovica respektovat: Sto je izbacio tatinog sina Petra Jelica. To je djubre uzimalo mjesto Dzeki i Ibisevicu u mladoj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Izbacio ga ali tek pred kraj mandata, pozvao stvarno sve one najbolje i tada smo izborili baraz. Ali do tada mu Ibisevic nije igrao zbog toga sto (prica se) nije dobio procenat od transfera u PSG. a Dzeku su Cesi htjeli pozvati u njihovu repku jer su vidili da na njega ne racunaju u BiH. Kao sto rekoh, tek pred kraj mandata je pozvao najbolje igrace, do tada mu je Jelic bio glavni igrac i kapiten. Najbolji selektor mlade repke je bio Sener Bajramovic, jedini koji je ozbiljno radio.Cartman je napisao/la:Za jednu stvar treba Zukanovica respektovat: Sto je izbacio tatinog sina Petra Jelica. To je djubre uzimalo mjesto Dzeki i Ibisevicu u mladoj.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Za jednu stvar treba Zukanovica respektovat: Sto je izbacio tatinog sina Petra Jelica. To je djubre uzimalo mjesto Dzeki i Ibisevicu u mladoj.
kad se sjetim tog jelića, digne mi se kosa na glavi

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sta je izbacioCartman je napisao/la:Za jednu stvar treba Zukanovica respektovat: Sto je izbacio tatinog sina Petra Jelica. To je djubre uzimalo mjesto Dzeki i Ibisevicu u mladoj.

Dvije se skoro kvalifikacije sjebale dok je ovaj nije skontao da mu spasa vise nema.
Onda se tek jadnik sjetio
@Calcio respekt za pracenje,milina mi je sa takvim ''forumasiti''

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ali ga je on na kraju izbacio. Dok ga je jedan Sliskovic cak zvao u A repku. Zato je i dobio Zukanovic otkaz. Cuj covjek napravio najveci uspjeh u istoriji mlade repke i dadnu mu otkaz. A da je igro Jelic u Norveskoj i protiv Ceske, ostao bi 100%.harishp je napisao/la:Sta je izbacioCartman je napisao/la:Za jednu stvar treba Zukanovica respektovat: Sto je izbacio tatinog sina Petra Jelica. To je djubre uzimalo mjesto Dzeki i Ibisevicu u mladoj.![]()
Dvije se skoro kvalifikacije sjebale dok je ovaj nije skontao da mu spasa vise nema.
Pogledajte kako to hrvati pametno rade. Bilic je prvo bio selektor mlade repke, cak sto vise u svom debiju je porazen od BiH sa 0:5 ali je nastavio raditi dok nije iskristalisao generaciju sa eduradom, corlukom, modricem koji su zajedno sa njim prekomandovani u A tim a Bilic je dobio potrebno iskustvo..... Kamo srece da je nama recimo sada selektor mlade repke Barbarez ili neki drug as iz barbarezove generacije ali ne moze se sa ovakvim savezom nista pametno uraditi.... A to sto trvdite za Zukanovica pa cini mi se da svi padnu pod uticaj tog loseg okruzenja saveza. Jedino se nije Kodro dodvorio jer je on uvijek imao alternativu da se vrati u Spaniju i Kodro je ime priznato u svijetu i njemu to sigurno ne treba a Zukanovic je dobar trener koji je priaznat samo kod nas i on nije imao alternativu nego ici niz dlaku savezu pa je zato morao igrati Jelic. Samim tim njegov uspijeh je jos i veci. Da je bilo posteno sudjenje protiv ceha mi isli na prevenstvo i to bi bio nas najveci uspijeh.
Par godina kapiten kod njega bio,Vedo tada igrac PSG pa onda diona i na kraju prvoligasa Achena ovaj cjelo vrijeme u Modrici.I tek kad mu je otkaz bio vec kovertiran ovaj se sjetio i prije Norveske.Posto je Jelicev babo vec odapeoCartman je napisao/la:Ali ga je on na kraju izbacio. Dok ga je jedan Sliskovic cak zvao u A repku. Zato je i dobio Zukanovic otkaz. Cuj covjek napravio najveci uspjeh u istoriji mlade repke i dadnu mu otkaz. A da je igro Jelic u Norveskoj i protiv Ceske, ostao bi 100%.harishp je napisao/la:Sta je izbacioCartman je napisao/la:Za jednu stvar treba Zukanovica respektovat: Sto je izbacio tatinog sina Petra Jelica. To je djubre uzimalo mjesto Dzeki i Ibisevicu u mladoj.![]()

Raspitaj se

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidis pobrkao si par stvari, tata Jelic je bio ziv i predsjednik RS-a i saveza. On je umro 2007. a ovo je bilo 2006.
Ok i sta sad.Zukanovica umjesto TiteCartman je napisao/la:Vidis pobrkao si par stvari, tata Jelic je bio ziv i predsjednik RS-a i saveza. On je umro 2007. a ovo je bilo 2006.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haha, odma u defanzivu. Bas si sladak.harishp je napisao/la:Ok i sta sad.Zukanovica umjesto TiteCartman je napisao/la:Vidis pobrkao si par stvari, tata Jelic je bio ziv i predsjednik RS-a i saveza. On je umro 2007. a ovo je bilo 2006.
Jok ja ne jedem Mikado.
A drugo nekontam kao ni drugi forumasi u cemu je tvoja poenta.
Tip koji je javno kukao da ga Vedo zaebo sto mu najlonku para nije tutnuo zato jer ga je ovaj utopio Vahi.
Ili sta drugo imas na stolu.
O Jelicu pored 100 puta boljih i starijih igraca od njega koji nisu imali kapitensku traku necu ni da pisem.
Jer bi skontao da se blamiras sto uopste Zukanovica spominjes.
A drugo nekontam kao ni drugi forumasi u cemu je tvoja poenta.

Tip koji je javno kukao da ga Vedo zaebo sto mu najlonku para nije tutnuo zato jer ga je ovaj utopio Vahi.
O Jelicu pored 100 puta boljih i starijih igraca od njega koji nisu imali kapitensku traku necu ni da pisem.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pametnjakovicu nisam ga je prvi spomenuo, nego covjek gore koji je reko da je on napravio kostur danasnje repke. Licno se ne slazem, ali sam reko da je on otjerao Jelica i to je to. To sto se tebi sve treba nacrtat i sto se pravis pametan a nemas pojma o zivotu i cini mi se da nisi gledo nogomet otkad je Tito umro, je druga stvar.harishp je napisao/la:Jok ja ne jedem Mikado.
A drugo nekontam kao ni drugi forumasi u cemu je tvoja poenta.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.