Moja tv uopste neradi utakmicu,ovi iz Zvijezde su rekli da nece dati prenos eto ocito i nisuanonimni je napisao/la:Hvala svim debilima koji su proširili link gdje god su mogli!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- storm_raider
- Kontakt:
eo meni nekako je uslo al ovaj trazi link gledam ga i samo mu ucitava znaci da nista od prijenosa --- 100%Otelo je napisao/la:Ne pocinje na Moja Web Tv
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Samo jos da je Bucan umjesto selimovica i strasan sastav.EuroSport je napisao/la:Hadzic
Kerla Zeljkovic Stanic Urdinov
Tomic Sadikovic Jamak
Hodzic Selimovic
Adilovic
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Koji lažovi... Možda je tako i bolje, bolje da ne radi nikako nego da stream štopa svako malo...miky_hz je napisao/la:Moja tv uopste neradi utakmicu,ovi iz Zvijezde su rekli da nece dati prenos eto ocito i nisuanonimni je napisao/la:Hvala svim debilima koji su proširili link gdje god su mogli!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ista situacija,dok ostali programi radeNakamura je napisao/la:eo meni nekako je uslo al ovaj trazi link gledam ga i samo mu ucitava znaci da nista od prijenosa --- 100%Otelo je napisao/la:Ne pocinje na Moja Web Tv
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nije valjda da bucan ne igraEuroSport je napisao/la:Hadzic
Tomic Sadikovic Jamak
Hodzic Selimovic
Adilovic
Ne igra, izgleda da je povrijeden.amko27 je napisao/la:nije valjda da bucan ne igraEuroSport je napisao/la:Hadzic
Tomic Sadikovic Jamak
Hodzic Selimovic
Adilovic
Kako da najbolji igrač ne igra to samo može dino đurbuzović, možda ga i svjesno odmara crko je čovjek u ove dvije tekme, pa ako ne bude išlo ubacit će ga.
ne mora značiti, možda se odmara od Europe. odmah na povrede se misli -.-
Another hero - another mindless crime.
nego imal ko preko radija link hitnoooooooooo !Frobidden je napisao/la:ne mora značiti, možda se odmara od Europe. odmah na povrede se misli -.-
- invincible1921
- Kontakt:
Pandza promasio 1vs1
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
-
BlueTigers1987
- Kontakt:
Evo ja sam bhrtu i nema one emisije ritam sporta ili kako vec , muzikica neka ideNakamura je napisao/la:nego imal ko preko radija link hitnoooooooooo !Frobidden je napisao/la:ne mora značiti, možda se odmara od Europe. odmah na povrede se misli -.-
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;
joj seljacke lige cuj nema prenosa prvo se dogovoris i onda otkazes nije ni cudo sto nam je liga u blatu,fuj
Muharemovicu odlazi iz Zelje
-
samozeljo1921
- Kontakt:
-
vivaILchelik
- Kontakt:
http://tunein.com/radio/BH-R1-1017-s1765/Nakamura je napisao/la:nego imal ko preko radija link hitnoooooooooo !Frobidden je napisao/la:ne mora značiti, možda se odmara od Europe. odmah na povrede se misli -.-
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ima prenos sta vam je ljudi dragi!mija je napisao/la:joj seljacke lige cuj nema prenosa prvo se dogovoris i onda otkazes nije ni cudo sto nam je liga u blatu,fuj
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 75 gostiju.