milanist je napisao/la:Nije Ljajic jos potpisao novi ugovor. Slozio je se sa violama oko uslova samo ne oko kalauzule u ugovoru. tako da jos nista nije gotovo. Fiorentina je htjela da mu uglavi kalauzulu od 15 M ali adem i njegov menadzer misle da je to previse, da bi trebalo biti negdje oko 8-10 M max, bice tu nesta. nesto se kuha pakleno..
idemo veceras po pobjedu
Forza Milan
Svaka klauzula do 10, pa hajmo reći maksimalno do 12 miliona je zadovoljavajuća ukoliko ga Milan želi dovesti na San Siro. Za Adema nije mnogo iskeširati 10-ak miliona jer je dokazan igrač i sasvim dobar za Serie A. Mislim da bi ga mogli gledati u crveno-crnom dresu u bliskoj budućnosti.
Ipak, mene najviše zabrinjava činjenica da ne planiraju dovesti štopera. Dakle, jasno je k'o dan da će odbrana biti šuplja i da će, kako sezone bude odmicala, sve više popuštati. Ne mogu se osloniti samo na Mexesa i Zapatu, niti jedan od njih nije pouzdan u tolikoj mjeri da ne napravi kiks kad najmanje očekuješ. Kada pogledamo njihove alternative (Boneru, Zaccarda i Antoninija), onda znamo koliko su u klubu zaglibili. Da ne bude zabune, Vergaru nisam računao jer smatram da se mora još dokazati da bi uopće bio konkurecija za prvih 11. Ako momak bude pametan, lako bi mogao biti novi T. Silva.
Večeras protiv Valencije; nadam se pobjedi i dobroj igri, što je najbitnije. Mislim da će utakmici biti bogata golovima zato što oba tima igraju bez pritiska i ima dosta igrača koji se žele nametnuti trenerima.
Btw, Ne brinite za CSKA, bit' će sve popustljiviji kako vrijeme bude odmicalo. Honda je Milanov igrač.