AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 27 jul 2013, 14:13

Ma nebi ni ja dao centa više od 4 mil.
Šta sad Gale glumi, otišao na ručak da dogovori transfer Ola Johna :?: :?: :?:
Baš nešto kontam, dobro bi nam došao još koji napadač :lol:
E: Gledam sad malo klipove, momak je fakat dobar, al igra uglavnom na lijevom krilu gdje mi imamo Faraona i Robinja tako mi niš nij jasno :? Jedino ako će ipak Robinjo ić i pored produzenja ugovora.
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 27 jul 2013, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jul 2013, 14:15

Jos samo fali da popusimo od Valencije :mrgreen: a kakva je postava, apsolutno nista me ne bi zacudilo. :mrgreen:
Bit ce to aman tezak posao preci Boneru i Antoninija, stubove odbrane nase. 8-)
Aje s bozjom pomoci, valjda pobjedimo ... 8-)

@muxa - mi trenutno nismo u poziciji da ganjamo inat, pogotovo jer nemamo alternative za njega. Treba se uzeti u obzir da bi bez njega krenuli start sezone, kvalifikacije, ligu prvaka, a boga pitaj kako bi se snasao kad bi tek u januaru dosao. Bit cemo osudjeni na jednog Robinha koji se sam sa loptom ne moze sastaviti, a kamo li proigrati napadace naprijed. :roll:
Je*em ga, pa ne traze 44, vec 4 miliona. :roll:
Ljajic je cini mi se potpisao novi ugovor tako da i on otpada. Jedino ostaje Eriksen, mada i to tesko.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 jul 2013, 14:17

Nije Ljajic jos potpisao novi ugovor. Slozio je se sa violama oko uslova samo ne oko kalauzule u ugovoru. tako da jos nista nije gotovo. Fiorentina je htjela da mu uglavi kalauzulu od 15 M ali adem i njegov menadzer misle da je to previse, da bi trebalo biti negdje oko 8-10 M max, bice tu nesta. nesto se kuha pakleno..

idemo veceras po pobjedu

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jul 2013, 14:23

@rope11 - griješiš, mi nudimo 4 a oni traže 5 mil i ništa manje.
Mislim da imamo puno alternativa. Ljajić još nije potpisao i radije bi sad za njega dao 7-8 mil i Hondu dobio dzabe nego im dat 5 mil. Po meni nije loša opcija ni Kaku dovest na posudbu uz mogućnost otkupa.

E: evo ovjde će bit linkovi za prenos tekme preko sopcast-a - http://livefootball.ws/12234-milan-valencia.html" onclick="window.open(this.href);return false;

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jul 2013, 14:31

Sačekati još ovih par sedmica , pa tek onda donositi zaključke. Sad je najbitnije da se momci što bolje pripreme , jer za 16-17 dana ih čeka prva službena utakmica.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jul 2013, 14:32

milanist je napisao/la:Nije Ljajic jos potpisao novi ugovor. Slozio je se sa violama oko uslova samo ne oko kalauzule u ugovoru. tako da jos nista nije gotovo. Fiorentina je htjela da mu uglavi kalauzulu od 15 M ali adem i njegov menadzer misle da je to previse, da bi trebalo biti negdje oko 8-10 M max, bice tu nesta. nesto se kuha pakleno..

idemo veceras po pobjedu

Forza Milan
Svaka klauzula do 10, pa hajmo reći maksimalno do 12 miliona je zadovoljavajuća ukoliko ga Milan želi dovesti na San Siro. Za Adema nije mnogo iskeširati 10-ak miliona jer je dokazan igrač i sasvim dobar za Serie A. Mislim da bi ga mogli gledati u crveno-crnom dresu u bliskoj budućnosti.

Ipak, mene najviše zabrinjava činjenica da ne planiraju dovesti štopera. Dakle, jasno je k'o dan da će odbrana biti šuplja i da će, kako sezone bude odmicala, sve više popuštati. Ne mogu se osloniti samo na Mexesa i Zapatu, niti jedan od njih nije pouzdan u tolikoj mjeri da ne napravi kiks kad najmanje očekuješ. Kada pogledamo njihove alternative (Boneru, Zaccarda i Antoninija), onda znamo koliko su u klubu zaglibili. Da ne bude zabune, Vergaru nisam računao jer smatram da se mora još dokazati da bi uopće bio konkurecija za prvih 11. Ako momak bude pametan, lako bi mogao biti novi T. Silva.

Večeras protiv Valencije; nadam se pobjedi i dobroj igri, što je najbitnije. Mislim da će utakmici biti bogata golovima zato što oba tima igraju bez pritiska i ima dosta igrača koji se žele nametnuti trenerima.

Btw, Ne brinite za CSKA, bit' će sve popustljiviji kako vrijeme bude odmicalo. Honda je Milanov igrač.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jul 2013, 14:34

Galliani is now having lunch with the president of Doyen Sports (again). Vlado Lemic (FIFA agent) is also there.
Šta ovaj muti da mi je znati. :D
-Rui Costa-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jul 2013, 14:49

francobaresi je napisao/la:Galliani is now having lunch with the president of Doyen Sports (again). Vlado Lemic (FIFA agent) is also there.
Šta ovaj muti da mi je znati. :D
Doyen Sports ima prava na ugovor pomenutog Ola Johna. Krilo, koje Galliani želi dovesti (iako je rekao da nema dovođenja napadača dok Robinho ne ode :!: ), a inače igrač koji je u 22 utakmice za Benficu zabio nevjerovatnih 0 golova. :roll: Uz to, na krilu ima već isti tip igrača - Niang - te Robinho i El Shaarawy. Dakle, bacanje novca.

Također, ta kompanija se nedavno spominjala u kontekstu Defoura i Managale iz Porta (navodno su otkupili 1/3 njihovih ugovora), Borje Valera i još mnogo drugih igrača. Interesantno da i naš Miroslav Stevanović surađuje s njima. Otherwise, bolje da se pobrine da kupi ove boldane igrače, negoli što troši novac uzalud na "talente" koji će grijati klupu i igrati veoma malu ili nikakvu ulogu u Allegrijevom sistemu. No, de ti to dokaži starom mangupu. :?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jul 2013, 14:50

Pisao sam ja franco, navodno dogovaraju transfer Ola Johna iz Benfice

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jul 2013, 15:11

Taman se rijesis jednih parazita i dodju drugi. U lika Johna. I to na poziciji koja je i vise nego popunjena dok u medjuvremenu u odbrani zjapi rupa. :roll:
Nadam se da nije u pitanju on, vec neko drugo celino iznenadjenje koje bi nam mozda i koristilo nekog ku*ca u ekipi ... :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 jul 2013, 15:23

Claus je napisao/la:
milanist je napisao/la:Nije Ljajic jos potpisao novi ugovor. Slozio je se sa violama oko uslova samo ne oko kalauzule u ugovoru. tako da jos nista nije gotovo. Fiorentina je htjela da mu uglavi kalauzulu od 15 M ali adem i njegov menadzer misle da je to previse, da bi trebalo biti negdje oko 8-10 M max, bice tu nesta. nesto se kuha pakleno..

idemo veceras po pobjedu

Forza Milan
Svaka klauzula do 10, pa hajmo reći maksimalno do 12 miliona je zadovoljavajuća ukoliko ga Milan želi dovesti na San Siro. Za Adema nije mnogo iskeširati 10-ak miliona jer je dokazan igrač i sasvim dobar za Serie A. Mislim da bi ga mogli gledati u crveno-crnom dresu u bliskoj budućnosti.

Ipak, mene najviše zabrinjava činjenica da ne planiraju dovesti štopera. Dakle, jasno je k'o dan da će odbrana biti šuplja i da će, kako sezone bude odmicala, sve više popuštati. Ne mogu se osloniti samo na Mexesa i Zapatu, niti jedan od njih nije pouzdan u tolikoj mjeri da ne napravi kiks kad najmanje očekuješ. Kada pogledamo njihove alternative (Boneru, Zaccarda i Antoninija), onda znamo koliko su u klubu zaglibili. Da ne bude zabune, Vergaru nisam računao jer smatram da se mora još dokazati da bi uopće bio konkurecija za prvih 11. Ako momak bude pametan, lako bi mogao biti novi T. Silva.

Večeras protiv Valencije; nadam se pobjedi i dobroj igri, što je najbitnije. Mislim da će utakmici biti bogata golovima zato što oba tima igraju bez pritiska i ima dosta igrača koji se žele nametnuti trenerima.

Btw, Ne brinite za CSKA, bit' će sve popustljiviji kako vrijeme bude odmicalo. Honda je Milanov igrač.
sv to stoji druze. ali nije ni Adem rodjen jutros u pola 8, samim tim sto nece da prihvti tu ''visoku'' kalauzulu, on sam sebe zeli da izgura iz kluba, samo se nadam da ce mu Milan biti sljedeca destinacija. svidja mi se kako momak igra pravo. a i godio bi nam, njeg sad upecat, onda bi honda mogao doci i na zimu, te se okrenuti jos dovodjenju jednog dobrog stopera a mladog, nekog poput Sakho-a iz PSG-a
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 27 jul 2013, 16:33

nije ola john u pitanju vjerujte mi.... galliani pregovara oko mangale 100% posto je rekao da dolazi bomba. to bi mogao biti on zapravo vrlo sam siguran da ce biti mladi stoper, a mangalu zeli dosta klubova u europi.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 27 jul 2013, 17:58

nesta13 je napisao/la:nije ola john u pitanju vjerujte mi.... galliani pregovara oko mangale 100% posto je rekao da dolazi bomba. to bi mogao biti on zapravo vrlo sam siguran da ce biti mladi stoper, a mangalu zeli dosta klubova u europi.
Mangala iz Porta? pa njemu je otkupna klauzula 50mil.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jul 2013, 18:03

Ancelotti:"La differenza tra Real e Psg? La fa la storia dei due club, non basta acquistare dei giocatori per essere grandi. Il Psg e' ancora giovane. Il Real ha una grande tradizione nel calcio, e' la squadra piu' titolata al mondo ma ha costruito la sua storia in molti anni, mentre il club francese ha fatto e sta facendo un grande sforzo per diventare un grande club. Ma ci vuole tempo''
:mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jul 2013, 18:28

I sta sad?

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 27 jul 2013, 18:32

adointer je napisao/la:
Ancelotti:"La differenza tra Real e Psg? La fa la storia dei due club, non basta acquistare dei giocatori per essere grandi. Il Psg e' ancora giovane. Il Real ha una grande tradizione nel calcio, e' la squadra piu' titolata al mondo ma ha costruito la sua storia in molti anni, mentre il club francese ha fatto e sta facendo un grande sforzo per diventare un grande club. Ma ci vuole tempo''
Mora se Ancelotti ulizivat Realu, sad je njihov, isto ko sto Cavani se ulizuje navijacima intera od kad je presao u fc internazionale i uzeo 9-ku.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jul 2013, 18:37

EnzoFerrari je napisao/la:
adointer je napisao/la:
Mora se Ancelotti ulizivat Realu, sad je njihov, isto ko sto Cavani se ulizuje navijacima intera od kad je presao u fc internazionale i uzeo 9-ku.
ko?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jul 2013, 18:41

Zna se koji klub ima najviše međunarodnih trofeja , mislim da su to i vrhovne fudbalske asocijacije potvrdile. To što Anćeloti kaže ne mijenja apsolutno ništa. Real ima 15 međunarodnih trofeja i tu sva priča završava.
-Rui Costa-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jul 2013, 18:45

al ne ozbiljno sad,meni svejedno,al nekako mi nema logike:kako Milan moze bit najtrofejniji klub kad ima isto ko Boca? :?

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jul 2013, 18:47

Vjerovatno jer Milan ima 4 titule svijetskog klupskog prvaka , a Boca 3 ako se ne varam. To je jedino logično objašnjenje , ali nisam 100 % siguran.
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []