AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma Anceloti vjerovatno mislio na LP kad je ovo rekao, a pojedincima to odmah zapalo za oko. Nije ni njima lahko 
Il Club più titolato al mondo!
nije mi logicno jer Milan ima natpis IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO,,znaci samo ovo IL(na engleskom THE) govori da je to jedan jedini klub,a on to nije jer ima i Boca,,trebalo bi da pise JEDAN OD KLUBOVA(UNO DEI CLUB) ili jednostavno 18 TROFEI INTERNAZIONALI ili sta znam,,sad neko ko to ne prati kad procita reci ce vidis ti Milan je najtrofejni a u stvari nije,,jedan je od najtrofejnijih klubova,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Sto je to tebi toliko krivo sta Milan stavlja kao natpis na svoje dresove?adointer je napisao/la:nije mi logicno jer Milan ima natpis IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO,,znaci samo ovo IL(na engleskom THE) govori da je to jedan jedini klub,a on to nije jer ima i Boca,,trebalo bi da pise JEDAN OD KLUBOVA(UNO DEI CLUB) ili jednostavno 18 TROFEI INTERNAZIONALI ili sta znam,,sad neko ko to ne prati kad procita reci ce vidis ti Milan je najtrofejni a u stvari nije,,jedan je od najtrofejnijih klubova,,
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- francobaresi
- Kontakt:
U prethodnom postu sam ti objasnio zbog čega je to , Milan je 4 puta bio prvak svijeta a Boca 3 puta. To jedini razlog , i sasvim je logičan. Nema se tu nešto previše raspravljati.adointer je napisao/la:nije mi logicno jer Milan ima natpis IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO,,znaci samo ovo IL(na engleskom THE) govori da je to jedan jedini klub,a on to nije jer ima i Boca,,trebalo bi da pise JEDAN OD KLUBOVA(UNO DEI CLUB) ili jednostavno 18 TROFEI INTERNAZIONALI ili sta znam,,sad neko ko to ne prati kad procita reci ce vidis ti Milan je najtrofejni a u stvari nije,,jedan je od najtrofejnijih klubova,,
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kome smeta neka pati.. 
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
cuj krivo,sta ce mi bit krivo ako su osvojili,,ja pitam jer me zanima,,znam da je Galliani jednom govorio skoro kako bi volio da Boca izgubi jer bi ako pobijede prosli Milana,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- francobaresi
- Kontakt:
Večeras bi' Petagna mogao da počne od prve minute , zajedno sa Robinhom. Vidjet' ćemo hoće li večeras uspjeti dati gol i u trećoj uzastopnoj utakmici. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
link ista...imal gdje prenos
Tekma je u 20:00.ronaldo99 je napisao/la:link ista...imal gdje prenos
Bice linkova pred sami pocetak.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sportsronaldo99 je napisao/la:link ista...imal gdje prenos
- _forzamilan_
- Kontakt:
Đe je problem?adointer je napisao/la:nije mi logicno jer Milan ima natpis IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO,,znaci samo ovo IL(na engleskom THE) govori da je to jedan jedini klub,a on to nije jer ima i Boca,,trebalo bi da pise JEDAN OD KLUBOVA(UNO DEI CLUB) ili jednostavno 18 TROFEI INTERNAZIONALI ili sta znam,,sad neko ko to ne prati kad procita reci ce vidis ti Milan je najtrofejni a u stvari nije,,jedan je od najtrofejnijih klubova,,

Šta ima raja šta se radi? Evo i mene reko malo da navratim. Vidim ništa novo na forumu
Ko prenosi tekmu večeras ima li koji kanal na satelitu ili samo na netu ima?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
evo i sastava
Abbiati; Antonini-Bonera-Mexès-Constant, Poli-De Jong-Nocerino, Boateng, Robinho-Petagna.
hvala
Abbiati; Antonini-Bonera-Mexès-Constant, Poli-De Jong-Nocerino, Boateng, Robinho-Petagna.
hvala
http://livefootball.ws/12234-milan-valencia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje će bit linkova u HD-u
Naravno neophodan je sopcast
Ovdje će bit linkova u HD-u
Naravno neophodan je sopcast
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
ooo @_forzamilan_
pa jesi ziv covjece,nek si se bas sjetio,nije te bilo ima i vise,kako ide kod tebe
Nadam se da me Poli veceras nece iznevjeriti
Nadam se da me Poli veceras nece iznevjeriti
- _forzamilan_
- Kontakt:
OO djesi Urby druže, evo dobro je standardn poso kuća birtija
Mexes već 3 glupe greške
De Jong
Mexes već 3 glupe greške
De Jong
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
a dragi Robinho pa kako to pucas penale jbt 
eeee ebp mu ja mater i robinja, koji davo puca penale kad ne zna cccc
edit:
to robi, izvini majstore hihi
edit:
to robi, izvini majstore hihi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
sreca pa imamo balonju koji ce izvoditi penale 
ali evo ga dade ga binho....fin pas polija....kako me izgledom podsjeca na Kaku
ali evo ga dade ga binho....fin pas polija....kako me izgledom podsjeca na Kaku
- francobaresi
- Kontakt:
Poli majstorski za omalenog Brazilca koji ne zna pucati penale. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.