FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ko gubi ima pravo da se ljuti,3 boda u koferu..pusa bokic 
Željeznicar za život cijeli !
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Prema Avazu, Pehilj je udario Colica glavom... A zasto se Urdinov onda naljutio.... CIRKUS
Za sve ti hvala Amare!
Neka hvala ti........ vama cestitke na pobjedi utakmica je bila fer i korektna do primljenog gola..... posle su nastale male trzavice, sudija se malo pogubijo i td...........
A ja vas ne kontam vi pjevate bosna je drzava i himnu od mora do save al pjevate u fazonu kao da nas provocirate jel vi ne znate da smo mi bosna kako vec da vam objasnim i mi to isto pjevamo
A ja vas ne kontam vi pjevate bosna je drzava i himnu od mora do save al pjevate u fazonu kao da nas provocirate jel vi ne znate da smo mi bosna kako vec da vam objasnim i mi to isto pjevamo
ne kontam sto se svi prepirete sa nekim djetetom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
To je bilo posle utakmice, a urdinov je se nesto okurazio u toku utakmice a de ti sad znaj ko je tu kogaBosniaHerzegovina je napisao/la:Prema Avazu, Pehilj je udario Colica glavom... A zasto se Urdinov onda naljutio.... CIRKUS
Vidilo se da nema tu čvrste ruke i idscipline, mašu rukama svađaju se onaj memić se dere samo stana, stana čitavu utakmicu ko da je na planinčugi kakvoj sa ovcama.
- corleone87
- Kontakt:
Pa sto onda vi nas provocirate.Salim se,to je standardni repertoar,pjeva se bilo da igras u Mostaru,Banja Luci,Gradačcu,Zenici,uopste nije provokacija.Tkanton je napisao/la:Neka hvala ti........ vama cestitke na pobjedi utakmica je bila fer i korektna do primljenog gola..... posle su nastale male trzavice, sudija se malo pogubijo i td...........
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Djeluje ko da ste u Srbij i sa tim provocirat...... mislim nije to shvaceno ko provokacija al tako djelujecorleone87 je napisao/la:Pa sto onda vi nas provocirate.Salim se,to je standardni repertoar,pjeva se bilo da igras u Mostaru,Banja Luci,Gradačcu,Zenici,uopste nije provokacija.Tkanton je napisao/la:Neka hvala ti........ vama cestitke na pobjedi utakmica je bila fer i korektna do primljenog gola..... posle su nastale male trzavice, sudija se malo pogubijo i td...........
Ajde Tkanton nemoj zezat.Tkanton je napisao/la:Nisu ni kod nas bila 3 prvotimca111 je napisao/la:Bez pola tima, bez 5 provotimaca, bez trenera Osima, sa 50% snage vas uzmemo na vašem terenu....hajd sad sjedi i šutiTkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
Mi mozda jesmo mala sredina i selo za Sarajevo al da ste cigani vala cigani ste od igraca pa do navijaca zajedno sa onim jednim pomocnim i Jakupovicem posle datog gola
-Zeljo dosao poslije iscrpljujuce tekme u ligi prvaka prije 3 dana..
-Nisu igrali Colic,Kvesic,Zolotic,Svraka,Skaljic,Bučan..
-Igrali su na gostujucem terenu pred vecinom gostujucih navijaca
-Na klupi ih predvodio pomocnik a ne najvece oruzije ekipe sa Grbavice
-Nisu uopste ginuli nesto bogzna i odigrali sa pola snage
-Sudija vas nije ostetio
.....................................................................................
Posteno uzeta tekma i cestitam svom sampionu.Radujem se povratku gore nabrojanih igraca osim Svrake.Da se ja pitam grijao bi on meni klupu.
Amar Amar Osim Osim
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
jarane, ja ne znam gdje ti živišTkanton je napisao/la:Neka hvala ti........ vama cestitke na pobjedi utakmica je bila fer i korektna do primljenog gola..... posle su nastale male trzavice, sudija se malo pogubijo i td...........
- gradacac10
- Kontakt:
poslije utakmice doslo do tuce zeljinih igraca izmedju sebe, colicu razbijen nos, i ovaj sto ga je udario je dobio ceveni karton, da ih nisu treneri razdvojili bilo bi svasta... sramota zeljo!
urdinov je sutno loptu na klupu zvijezdeTkanton je napisao/la:To je bilo posle utakmice, a urdinov je se nesto okurazio u toku utakmice a de ti sad znaj ko je tu kogaBosniaHerzegovina je napisao/la:Prema Avazu, Pehilj je udario Colica glavom... A zasto se Urdinov onda naljutio.... CIRKUS
- Consigliere
- Kontakt:
Nije mu dao loptu u zadnjoj akciji, i zato su se pokoskali. Dino rekao sudiji sta je bilo i ovaj dobio crveni.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pehilj i Colic kazne !!! obavezno !! Adilovic klupa
Željeznicar za život cijeli !
Velika sramota nema šta, da kaljaju ugled kluba da se biju bilo s kim, ne kamoli među sobom !
Upravo to....Čolić ispao sebicni šupak kod one 100% šanse, umjesto da doda Šabanu da je zakuca u gol , on šutira ko ženaConsigliere je napisao/la:Nije mu dao loptu u zadnjoj akciji, i zato su se pokoskali. Dino rekao sudiji sta je bilo i ovaj dobio crveni.
Poslije tekme Šaban ga opalio glavom
http://www.****/sport/fudbal/pehilj- ... skljucenje" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim, ovo je nedopustivo....Amar vracaj se i udaraj rigorozne kazne obojici, jer se brukamo sa ovim glupostima
Imamo baš dosta igrača, pa si možemo to prisuštiti svakako.likusa je napisao/la:Pehilj i Colic kazne !!! obavezno !! Adilovic klupa
to udaranje fkt i jeste glupo sto jest jest, al opet ko se ne bi iznervirao kad colic cistu ima da doda Pehilju ovaj samo da je ubaci u gol, a ovaj nista on suta lijevom.. gluho bilo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Jamak je fakat zasluzio svojim igrama u zadnje vrijeme poziv i u repku.Nadam se da ce ga Pape pozvati umjesto Svrake.Sto se same tekme tice odradjena je rutinski,sa pola snage.Kada se igraci malo odmore i vrate se oni koji su danas nedostajali sve ce to puno bolje izgledati.Uglavnom titula nece doci u pitanje
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- samozeljeznicar
- Kontakt:
I Jamak kapiten!likusa je napisao/la:Pehilj i Colic kazne !!! obavezno !! Adilovic klupa
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Trenutno korisnika/ca: GBBP87, kvrgastrga i 49 gostiju.