Upravu je za Izeta, njegova prirodna pozicija je desni vezni, jer je tu najucinkovitiji. Nesto ko Robben
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Upravu je za Izeta, njegova prirodna pozicija je desni vezni, jer je tu najucinkovitiji. Nesto ko Robben
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dok je god Miske aktivan, Pjanic igra lazno desno krilo. Stevan i Izmet su dzokeri s klupe.
Nisam pratio nešto Hajrovića da budem iskren, tako da mogu samo pretpostaviti kakve su njegove mogućnosti.
Mada je sigurno da posjeduje veliki potencijal.
Ima veliku startnost, ne boji se da ide 1 na 1...zvrk. O sutu sve znamo. Tu je definitivno bolji do Stevanovica.
Mogao bi se on prodat u jauaru. Mozda bas u Lazio, gdje bi zajedno sa Lulicem, sacinjavao vrlo potentan krilni tandem.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pjanic je bio nas najbolji igrac protiv Latvije i Litvanije na svom. Otvorio ih je sam. Ne znam sta si zapeo za covjeka.gringobih je napisao/la:Ako Izet zaigra za nas bice to najveci dobitak nase repke nakon Pjanica(mada me on uvijek iznova razocara)....
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mogu i ja biti najbolji protiv znj klase...Nikad za ovo godina taj igrac u bitnoj(jakoj) tekmi nama nije doprinjeo nista...Cartman je napisao/la:Pjanic je bio nas najbolji igrac protiv Latvije i Litvanije na svom. Otvorio ih je sam. Ne znam sta si zapeo za covjeka.gringobih je napisao/la:Ako Izet zaigra za nas bice to najveci dobitak nase repke nakon Pjanica(mada me on uvijek iznova razocara)....
Siguran sam da je bio u sastavu protiv Grka da bi mi imali pusionu...Igrac manje u odbrani....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Gluposti pricas, Pjanic je u 2012. godini bio najbolji igrac u reprezentaciji.gringobih je napisao/la:Mogu i ja biti najbolji protiv znj klase...Nikad za ovo godina taj igrac u bitnoj(jakoj) tekmi nama nije doprinjeo nista...Cartman je napisao/la:Pjanic je bio nas najbolji igrac protiv Latvije i Litvanije na svom. Otvorio ih je sam. Ne znam sta si zapeo za covjeka.gringobih je napisao/la:Ako Izet zaigra za nas bice to najveci dobitak nase repke nakon Pjanica(mada me on uvijek iznova razocara)....
Siguran sam da je bio u sastavu protiv Grka da bi mi imali pusionu...Igrac manje u odbrani....
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izvini jesu glupostiCartman je napisao/la:Gluposti pricas, Pjanic je u 2012. godini bio najbolji igrac u reprezentaciji.
Inace je najjaci protiv Konobara, Pekara .......
Ozbiljan fudbal je za muskarce ne za baletane...
Neimar je carobnjak pa mu je Barca "naredila" da nabaci 5-6 kila mase...
ti pričaš kao da je Pjanić oduvijek sranje igrač , nikada nije dobro igrao itd .. i SVAKO će to vidjeti u tvojim postovima , bez obzira da li ti to misliš ili ne. u redu , ja se slažem da je Pjanić trenutno u lošoj formi , ali kada uhvati formu , nema igrača koji mu može parirati .. najbolju formu je imao pred kraj 2012 i na početku 2013 godine , tada je nekoliko utakmica zaredom bio najbolji u Romi a i u repki . Utakmice protiv Litvanije i Slovenije je sam praktično riješio , po dvije asistencije i gol , a sjećam se kako je zabrinjavajuće izgledalo protiv Litvanije , ništa nismo konkretno radili sve dok Miralem nije stupio na scenu.
- DonCorleone
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
a najjače , nema pozicije i daljine iz koje lik ne šuta
takav igrač u repki nam treba, nemamo šutera .. Miske igra sve manje, Mire ne šutira mnogo, igra nam se bazira na napadanju preko bokova i ubacivanjem u šesnaesterac .. tako da, ovakav igrač će nam odlično doći .. ajde što šutira često, nego što zna šutirativiKK je napisao/la:a najjače , nema pozicije i daljine iz koje lik ne šuta![]()
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlphonseKauders, Alucard, AmorVincitOmnia, AnelMid, aqarius, Atlanta, atomac123, Balorda, bavarian_bk, bavariapivo, berardi25, boki86, Bosnjo22, Brokula, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, D97, Daduli, dariolovrinovic00, darker10, drakemayelover, Edincapitano, Elddar, enobarca, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, Google [Bot], guillermo, Hajdeee, HalaMadrid, HariTz, Helemnejse, hljeb, Iceplayer, Imamkarbarum, Iniesta12, Invincibles14, inzomni, J1897, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, JohannWolfgang, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kovacic, Kylian, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Lynx, Majestic-12 [Bot], Majstorinho, marlostanf1eld, Marokanci58, mavi, mirsonetz, Mocvara1991, NEZALAGANJE, RajvoSa89, Rauber33, RaZuti, Rio12345, rio_Ferdy88, rishovski, rossonero85, rukometubih23, SanaBosna, Saurman, Scholl, Shevko, Sheyi, SHZ82, signalidunapark, Soba, StevieG8, TefalTava, THEC, TripleThreat, trunks1946, tuzlanskinacin, Venom, Vratnik10, WeekendOffender, Wilshere10, Wlad55, zemuntrg, Zgemboo89, ZmajOdBosne33, ZmajTuzla i 556 gostiju.