FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GunnerS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GunnerS » 27 jul 2013, 20:04

Nadam se samo da će sada doći pameti ovi u Upravi ( bez Irfe ) i da će dovoditi igrače koji su barem negdje igrali normalno a ne anonimuse... Uglavnom, Husref je tu i ne bojim se ja toga sada...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 jul 2013, 20:07

Kako god sutra neka jedu zemlju inace im se ne pise dobro dosta je bilo vise igranja sa zivcima.
04.10.2009 !!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jul 2013, 20:11

sarajlija je napisao/la:Kako god sutra neka jedu zemlju inace im se ne pise dobro dosta je bilo vise igranja sa zivcima.
Njima se svakako ne piše dobro... vidjeli su danas na treningu ;)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jul 2013, 20:38

GunnerS je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Kako god sutra neka jedu zemlju inace im se ne pise dobro dosta je bilo vise igranja sa zivcima.
Cek malo..
Zar nisu juce navijaci upali na trening,ili su i danas ponovo?
U svakom slucaju ce na kraju ispasti da su oni koji su dobili raskid ugovora dobro i prosli i da im je ucinjena usluga. Pametni ljudi na vrijeme spasili zivu glavu,ovi sto su ostali su najebali,placat ce klubu da dobiju raskid ugovora.. :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 27 jul 2013, 20:42

Moguc povratak Sesara u Sarajevo.
Ti si opet šampion !

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 jul 2013, 20:43

arhimed89 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Cek malo..
Zar nisu juce navijaci upali na trening,ili su i danas ponovo?
U svakom slucaju ce na kraju ispasti da su oni koji su dobili raskid ugovora dobro i prosli i da im je ucinjena usluga. Pametni ljudi na vrijeme spasili zivu glavu,ovi sto su ostali su najebali,placat ce klubu da dobiju raskid ugovora.. :mrgreen:
To ti se desava kad ti mahala vodi klub.... ;)
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jul 2013, 20:47

MrMuscle je napisao/la: To ti se desava kad ti mahala vodi klub.... ;)
A mahala je ?!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 jul 2013, 20:53

GunnerS je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la: To ti se desava kad ti mahala vodi klub.... ;)
A mahala je ?!
Navijaci... ;) ;) ;)
Zna se ko treba da vodi klub, a ko da navija.... ;)

To ce vas uvijek destabilizovati i nece vam dati da pravite progrese u rezultatskom, a i u svakom dr. smislu.......
Sto prije to iskorijenite, prije ce te uspjeti.... Pravi primjer te ho-ruk taktike je otkaz Melunovicu koji je uslijedio zbog odnosa navijaca prema njemu....
Tako kad bi Amar tjerao igrace zbog psovki i salva uvreda od strane navijaca u Zelji ne bi niko igrao...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 jul 2013, 20:54

Bojim se da ste samo igračima još veći pritisak napravili.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 27 jul 2013, 20:56

anel81m je napisao/la:Bojim se da ste samo igračima još veći pritisak napravili.
ma jok ba,šta ti znaš,tako se to radi,ima da se prošetaju ligom sad.... :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 27 jul 2013, 21:00

amorovski je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Sramota je ispasti od Zete i Kukesija ali je isto sramota smatrati Maribor i Viktoriju velesilama pogotovo ove druge za njih niko nije cuo dok prosle godine ne napravise nesto.
razlika izmedju nas i njih je kao razlika izmedju njih i Barce, Reala, i ostalih, cak mzoda i veca...
Ma i nije ba druze, ne pricaj gluposti.. Zeljo je pokazo da moze igrat sa "velesilama" a izgubili jesu od maribora velikom gol razlikom, al ko je gledo utakmicu, vidio je da nije maribor nesto.. svi golovi su bili, kako da kazem, ****.. a sto se nas tice, sramota jest ispast od zete i kukesija, al vjerujem u našu boju krvi da ce se vratit povjerenje i navijacima i svima sto sumnjanju u nasu boju !!
ma i oni su se nosili sa barcom pa primili cvrku ko i mi sa mariborom pa primili sesticu, niko ne kaze da se ne mozemo nosit al kazem da je razlika u kvaliteti vise nego ocigledna, ali koja se da nadoknaditi trkom, zalaganjem, motivom te nedostatkom istog kod protivnika tj. mi se nafuramo protiv njih a oni demotivisano protiv nas, isto ko sto se oni nafuraju protiv milana, barce, a barci to dodje tekma protiv neke tamo viktorije... :) ugl. da ovdje pricu o tome zavrsimo, da ne bude da trolujem temu nedo Bog :mrgreen:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 jul 2013, 21:02

Tarantino je napisao/la:
anel81m je napisao/la:Bojim se da ste samo igračima još veći pritisak napravili.
ma jok ba,šta ti znaš,tako se to radi,ima da se prošetaju ligom sad.... :lol:
Eto nek neznam, naša liga nije ništa jača od Albanske i nevidim što je to tolika katastrofa ispasti od njih.Nismo svjesni koliko smo loši i živimo u zabludi nažalost, da smo neko i nešto a sedma smo klasa u Evropi.Iza nas još samo San Marino i Andora ali ne zadugo.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 jul 2013, 21:03

Pa nekad treba i zube pokazati. Mozda da navijaci Zelje pokazu zube Dzeli mozda bi bolje stanje u klubu bili. Barem sto se marketinga tice.

Samo problem je sto ovaj izliv ljutnje i nezadovoljstva klub nije shvatio. Nego je odlucio da sebe ogradi i zastiti tjeranjem igraca. Kad kazem klub mislim da na one sto donose odluke. Igrace je trebalo naruziti ali samo ako ce sutra dobiti podrsku punog sjevera. Jer ako ti njega skines golog na treningu i onda ne dodjes na tribine na sljedecoj utakmici kakvu si mu poruku poslao?

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 27 jul 2013, 21:06

Kako bi sad dobro bilo pokrenuti akciju tipa "SVI NA KOŠEVO" "BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA", "MI SMO SARAJEVO", "SARAJEVO CE BITI,SVE DRUGO CE PROCI" ...

Da pokazemo odanost do maksimuma, da je nama nas klub religija, svetinja, najvece blago.

Da pokazemo dusmanima ko je najjaci, glavni, najodaniji u BiH i sire, da pokazemo sta nama znaci nase SARAJEVO!

MI SMO TU ZBOG SARAJEVA, A NE ZBOG BALERINA I IRFANA.

Svejedno mi je da li ce mi igrati Ronaldo ili Aganspahic u ekipi, mi trebamo uvijek biti tu, gledat,navijat i bodrit nase voljeno Sarajevo do pobjede!

Lako je biti navijac u Evropi i na derbi mecevima(zeljo,listica,borac,celik).Sad se odanost pokazuje ;)

I kada tesko je...
NON MOLLARE MAI

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 27 jul 2013, 21:29

Ova grupa tzv. navijača (tu ne mislim na prave, istinske navijače Sarajeva) uopće nisu navijači niti vole ovaj klub, to je jedno obično krdo gamadi od kojih se kasnije regrutiraju razni Arkani, Bajramovići...a ovi su postali upravo od ovakvih skupina. To su vam vjerojatno idoli, ko to ne razumije ili je totalni debil ili je isti kao oni.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 27 jul 2013, 21:34

PACO je napisao/la:Ova grupa tzv. navijača (tu ne mislim na prave, istinske navijače Sarajeva) uopće nisu navijači niti vole ovaj klub, to je jedno obično krdo gamadi od kojih se kasnije regrutiraju razni Arkani, Bajramovići...a ovi su postali upravo od ovakvih skupina. To su vam vjerojatno idoli, ko to ne razumije ili je totalni debil ili je isti kao oni.
te sto ti opisujes su bili i u rumuniji i u italiji i u albaniji i u svedskoj i u sviccarskoj i bilo gdje da je sarajevo igrali i u srebreniku i u trebinju i bosanskom novom i u svim pizdama materinaama gdje je bordo boja bila!!! Pametnije je da igraci pocnu da IGRAJU JER SU PLACENI ZA TO a ne da se prebijaju ko mačke po terenu !!!
uz to te iste "BARABE" sto ih skidaju na treningu su PLAAKALI I SA SUZAMA U OCIMA NAPUSTILI STADION U ALBANIJI I PREKSINOC NA KOSEVU pa im niko na kraju mjeseca nije dao 3 000 maraka!

S toga, onakvu podrsku treba ZASLUZITI igrama a ne sakrivanjem iza igraca!!!

pogledaj u endgleskoj i gore primjere od ovih, onome suarezu SMRĆU PRIJETe u italiji palermove igrace GOLE SKINULI nakon ispadanja...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 27 jul 2013, 21:40

pa ja tako treba,jer logično je da će sad Liverpul osvojiti ligu u engleskoj,a Palermo će biti prvak italije.
ali nema para,sve se rastalilo....

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 27 jul 2013, 21:46

Kao prvo plaće su od 1000 i manje pa možda koji plaćen i 3000 km. Šta ti misliš da sam ja bio sretan nakon ispadanja.
Mi bi se uspoređivali sa Liverpulom, Romom, pa to i je naš najveći problem, ipak je ovo brdoviti Balkan.
Prijetnje smrću Suarezu očito onda podržavaš, ja ne.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 27 jul 2013, 21:48

Ako skidanje pomaze skinite im i kozu samo pobjedite sutra klubic iz epruvete
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 27 jul 2013, 21:49

moRAja je napisao/la:Ako skidanje pomaze skinite im i kozu samo pobjedite sutra klubic iz epruvete
a jel bi ti bilo drago :lol:

uzet cemo bod sa koseva :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Haksss, hazarder, kanarinac, Noke995, Oerde, Pena, pierce, rimljanin90, ronaldo99, svabonja, ubipara, Vanja8 i 100 gostiju.