FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Thiago i Hrvat OUT
Gustavo, Pizarro IN
Gustavo, Pizarro IN
A sta Mandzo igra? Koja mu je funkcija na terenu osim da popuni kvorum od 11 igraca?
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ok, nismo još uigrani ali me nevjerojatno smeta to što Manđo igra lijevo krilo???
Malo sam frustriran tom postavkom. Znam, Pep je glavni. Stoga, dajte me prosvijetlite što igrač stasa, kvaliteta i brzine radi na krilu?
Ne kužim Guardiolu niti 1%.
Pa onda stavi još jednog veznog pa mašala.
Ljut sam ko ris. Pep zasad izmišljava toplu vodu. Koje su to ideje to niti Van Gaal nije imao..........
Šaćiri izgubljen na lažnoj devetki.
Muller izgubljen.
Alaba najjači kao i Thiago, Kroos i Boateng.
Malo sam frustriran tom postavkom. Znam, Pep je glavni. Stoga, dajte me prosvijetlite što igrač stasa, kvaliteta i brzine radi na krilu?
Ne kužim Guardiolu niti 1%.
Pa onda stavi još jednog veznog pa mašala.
Ljut sam ko ris. Pep zasad izmišljava toplu vodu. Koje su to ideje to niti Van Gaal nije imao..........
Šaćiri izgubljen na lažnoj devetki.
Muller izgubljen.
Alaba najjači kao i Thiago, Kroos i Boateng.
Dobra tekma, igra se dinamicno sa obje strane i stvaraju se dobre prilike.
Tom Starke nazalost pokazao velike slabosti. Shaqiri takodje nije na svom nivou. Nije mnogo pokazao osim jednog dobrog udarca na gol, a imao je mnogo pogresnih pasova.
Sada se vidi koliko Ribery znaci ovoj ekipi.
Guardiola bi morao obratiti paznju na odbranu. Tu ne izgledamo ni blizu kao prosle sezone sto se moglo primijetiti i na ranijim utakmicama.
a evo u drugom dijelu je cini mi se centarfor 
EDIT: 1:1
Tom Starke nazalost pokazao velike slabosti. Shaqiri takodje nije na svom nivou. Nije mnogo pokazao osim jednog dobrog udarca na gol, a imao je mnogo pogresnih pasova.
Sada se vidi koliko Ribery znaci ovoj ekipi.
Guardiola bi morao obratiti paznju na odbranu. Tu ne izgledamo ni blizu kao prosle sezone sto se moglo primijetiti i na ranijim utakmicama.
U prvom dijelu ja ga vidim na lijevom krilu..ribery je napisao/la:A sta Mandzo igra? Koja mu je funkcija na terenu osim da popuni kvorum od 11 igraca?
EDIT: 1:1
Van Buyten.
Mandžo izgubljen, odsječen od ostatka tima. Starke, priča za sebe.
Mandžo izgubljen, odsječen od ostatka tima. Starke, priča za sebe.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 27 jul 2013, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
j... te b.. retardirani, pa on Dante stavlja na klupu a uvodi ovog kloca i panja pa jeeeeeeeeeeee.beeem tiiiiiiiiiiiiii
Potop 
mandzo na krilu i sam ne zna sta radi

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- francobaresi
- Kontakt:
Ovo nije Bayern , ovo je zasad samo loša kopija Barcelone.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Gvardiola me vec pocinje nervirati, imam osjecaj da ce ovako cijele sezone nesta kombinovati ekipu, treba nam napadac svjetske klase..... 
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Odbrana nam je smijesna...
Van Buyten & Starke da budemo precizniji.Bilall je napisao/la:Odbrana nam je smijesna...
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
ovaj komentator na es2 navijac dortmunda , a shaqiri potpuno me razocarao , thiago u prvom djelu nekoliko pogresnih dodavana a u drugom dobar.......
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Dante mesto Kroosa, sraman je Pep...
- francobaresi
- Kontakt:
Jupp je ostavio savršen stroj Guardioli , nije bilo potrebe da se išta mijenja. Međutim , veliki filozof je odlučio mijenjati potpuno uigrani sistem teške mašinerije iz Minhena. Da li je to greška , vrijeme će pokazati , ali zaista ovo ne liči na igru koja odgovara ovim igračima .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma jok... nisu samo oni problem. Nema te kompaktne odbrane kao prosle sozone.shaqiri11 je napisao/la:Van Buyten & Starke da budemo precizniji.Bilall je napisao/la:Odbrana nam je smijesna...
Stoperi su ostavljeni na cjedilu..
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 27 jul 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nekoliko zaključaka iz ove utakmice:
- Buyten je kloc nad klocevima i tačka
- Thiago-Kroos-Šaćiri ne mogu igrati zajedno
- Pep će uveliko forsirati Thiaga na poziciji DM a dokaz toga je i ulazak Bastiana koji nije preuzeo tu poziciju što me i nervira jer Basitan i Martinez su doktori za tu poziciju ...
- Manždo igra uz krilo a Šaćiri i Muller igraju lažne devetke lol
- Ulazak Dante-a za Kroosa je presmješan, nasmijao si me pravo Pep pogotovo kad sam vidio da igra u vezi jer je postojala opcija da Buyten ide u napad što je valjda logičnije ...
- Pep je uveliko tvrdoglav i podsjeća me na LvG, nadam se da mu neće podugo potrajati a valjda uradi nešto i pozitivno za Bayern
Nadam se da ove Bayernove glavešine neće mastiti brk od marketinga koji je donio Pep i da će uputiti kritike na igru ...
Najslabije pojačanje Bayern-a u ovoj sezoni je Pep Guardiola.
Doviđenja.
- Buyten je kloc nad klocevima i tačka
- Thiago-Kroos-Šaćiri ne mogu igrati zajedno
- Pep će uveliko forsirati Thiaga na poziciji DM a dokaz toga je i ulazak Bastiana koji nije preuzeo tu poziciju što me i nervira jer Basitan i Martinez su doktori za tu poziciju ...
- Manždo igra uz krilo a Šaćiri i Muller igraju lažne devetke lol
- Ulazak Dante-a za Kroosa je presmješan, nasmijao si me pravo Pep pogotovo kad sam vidio da igra u vezi jer je postojala opcija da Buyten ide u napad što je valjda logičnije ...
- Pep je uveliko tvrdoglav i podsjeća me na LvG, nadam se da mu neće podugo potrajati a valjda uradi nešto i pozitivno za Bayern
Nadam se da ove Bayernove glavešine neće mastiti brk od marketinga koji je donio Pep i da će uputiti kritike na igru ...
Najslabije pojačanje Bayern-a u ovoj sezoni je Pep Guardiola.
Doviđenja.
mislim kad se schweinsteiger potpuno oporavi i martinez ude u punu formu da ce to biti potpuno drugaciji bayern a Van Buyten treba biti 4 izbor za stopera
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Samo da pozdravim one navijace Bayerna koji su me ubijedjivali da im BVB ne moze parirati...
Ovaj Vam je poraz dosao u pravo vrijeme da se malo sputite na zemlju, jer mozete uociti mane koje imate u Vasoj igri i iste ispraviti do pocetka sezone. Sada ste mogli npr. vidjeti sta se desi kada protivnik na samo ime protivnika ne spusti gace i moli Boga da prodje sa sto manje golova u mrezi.
Ruku na srce do BVB-a na pripremama niste imali adekvatnog protivnika...
Ovaj Vam je poraz dosao u pravo vrijeme da se malo sputite na zemlju, jer mozete uociti mane koje imate u Vasoj igri i iste ispraviti do pocetka sezone. Sada ste mogli npr. vidjeti sta se desi kada protivnik na samo ime protivnika ne spusti gace i moli Boga da prodje sa sto manje golova u mrezi.
Ruku na srce do BVB-a na pripremama niste imali adekvatnog protivnika...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ono što nas je krasilo prošle sezone a to je čvrsta ODBRANA sad je najslabiji segment igre.Ostaviti Dantea na klupi i staviti kloca Buytena u prvih 11 je van svake pameti.Jednostavno smo poklonili BvB pobjedu sopstvenim greškama.
Thiago je stavio pečat na svoju lošu igru večeras kad je izgubio loptu kod 4 gola, ubjedljivo je bio najlošiji na terenu, izgubio je 5-10 lopti nakon kojih nam je BvB radila kontre.
Dante umjesto Kroosa u vezi
Ja fkt ne znam šta misli Guardiola sa ovim debilnim rotacijama igrača.
Thiago je stavio pečat na svoju lošu igru večeras kad je izgubio loptu kod 4 gola, ubjedljivo je bio najlošiji na terenu, izgubio je 5-10 lopti nakon kojih nam je BvB radila kontre.
Dante umjesto Kroosa u vezi
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 27 jul 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.