Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sheyi » 27 jul 2013, 20:05

Zamolio bih moderatora da banuje ovog gore međedovića.

PAUK, Edin Dzeko ce da bude najbolji strijelac kako Lige tako i Lige prvaka, uzinad tebi.
Cmok :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jul 2013, 20:08

JTS je napisao/la:Pellegrini, k'o da si mi brat rođeni, eto toliko te volim :D ovo je Edinu trebalo da čuje, a i nama .. sada sa samopouzdanjem, Edin ima da hara u Premiershipu, siguran sam :D
Ovih dana će Pellegrini biti najbolji trener u svijetu po Bosancima :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 27 jul 2013, 20:15

Pauk je napisao/la:Ista prica kao i zadnje 2 godine...ima ok predsezonu..da nekoliko golova u aug. i sep. i onda nema ga ni na mapi..pa se vrati da nekoliko golova opet tu i tamo i to je njegova sezona

nemogu vjerovati da su neki tako naivni da misle da ce biti drugcije ove godine..stvarno smijesno
:lol: :lol: :lol: legendo :lol: :lol: :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jul 2013, 20:18

Da je Dzeko u Sarajevu raskinuli bi ugovor s njim :mrgreen:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 jul 2013, 20:18

Pauk je napisao/la:Ista prica kao i zadnje 2 godine...ima ok predsezonu..da nekoliko golova u aug. i sep. i onda nema ga ni na mapi..pa se vrati da nekoliko golova opet tu i tamo i to je njegova sezona

nemogu vjerovati da su neki tako naivni da misle da ce biti drugcije ove godine..stvarno smijesno
e moj pauče u kakva si se ti gov.na uvukao kad si napisao ono za Edinove donacije i humantirarstva , ne bih ni povjerovao da će ti se ovo desiti :lol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 jul 2013, 20:26

Nisam gledo tekmu, zaboravio :lol:

Odlican gol, golcina ali penale nemoj vise pucati. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 27 jul 2013, 20:33

Previse ste se zaljubili u Pellegrinija, i zao mi vas je ako mislite da je njemu cilj da zasiti nacionalizam jedne male Balkanske drzave prije nego rezultati. Jel stvarno mislite da ce on njega forsirat da proradi kao sto je Chelsea forsirala Torresa ako Edin bude imao period gdje ne zabija 3 utakmice za redom? Oni su potrosili ogromne pare da dovedu dva napadaca i Edinu klupa ne gine pod Pellegrinijem ako ne bude davo golove, isto kao pod Mancinijem. A od cetri napadaca sto imaju, bas Edin mora da se dokazuje golovima.

Ono sto je drugacije ovaj put je to da se Pellegrini izgleda stvarno vjeruje u njega i imace prednost od u glavnom nove dvojice. I to sto izgleda da ce taktika biti pod Pellegrinijem koja bi trebala da odgovara Dzeki vise nego Mancinijeva taktika.

A budite sigurni da on nece bit zacementovan u prvih 11, kao sto je recimo Van Persie u Unitedu. To sto je on zabio u dvije zadnje nije razlog za neki optimizam uzeci njegovu formu u prosle dvije pred-sezone i pocetke sezone. Prije dvije godine je zabio u 6-7 utakmica za redom u 3-4 igre prije sezone i igrama pocetkom same sezone. Prosle sezone je isto imao vrlo dobar start, mada sa klupe. Ali onda ga nema nekoliko mjeseci, do proljeca. Ovaj put, ako zabije po 2-3 gola u Decembru, Januaru i Februaru, imace super sezonu.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 jul 2013, 20:38

pa nek zabije po svaki mjesec od augusta do maja po 2 gola , i taman 20 golova , neće mu se imat šta za zamjerit :mrgreen: :lol: .. inače meni se čini da Edinov najveći pad forme bude između kraja februara pa sve do maja tamo..
i naravon , nitko ne misli (barem ja mislim da nitko ne misli ) kako će on bez obzira za sve bit zacementovan u prvih 11 ... jeste da mu Pellegrini puno više vjeruje nego Mancini i da mu njegov sistem igre više odgovara , ali na Edinu je da opravda povjerenje i da konstantno drži formu i zabija .

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 jul 2013, 20:39

niko nije rekao da će biti nedodirljiv ;) Pellegrini je rekao da su mu govorili o Cavaniju, Lewandowskom, al' da on vjeruje u Edina, to sve govori samo po sebi .. naravno ukoliko ne bude zabijao da će mu neko uzeti mjesto .. za Edina je bitno da trener vjeruje u njega, a čak mu ovaj stil igre odgovora, tako da ja očekujem dosta golova od Edina .. a sve dok on zabija, on će mislim biti siguran u prvom sastavu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jul 2013, 21:33

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2013, 22:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da je Dzeko u Sarajevu raskinuli bi ugovor s njim :mrgreen:
Ili bi mu trener otisao ''odmarati''.
Sva sreca pa Dzeko ne ujeda k'o Suarez.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 27 jul 2013, 23:09

Bravo Edine na golu i nagradi za igraca meca. Sto se tice gola, majstorski je odradio to, a sto se tice penala, ja ne sumnjam da on sam ne zna da mu je to slaba tacka i da tad glava radi cuda u tom momentu kad sve stane i svi gledaju samo taj potez. Mozemo mi pricati sta hocemo i hvaliti nase penale sto smo pucali kad smo igrali fudbala, samo sto nas nije gledalo 20, 30 ili 85 hiljada ljudi + TV prenosi. Ipak je to veci pritisak nego tokom igre dok svi trce i gledaju kako da zabiju gol. Po mom, ako ne grijesim, on bas iz tog razloga uzima da puca da bi se toga rijesio jer samo tako moze mozda da postane bolji u izvodjenju penala. Sad je do njega da odluci ili do trenera kad ce doci taj trenutak ako nema napredka i da prestane sa izvodjenjem penala. Naj lakse je dici ruke i reci "ja ovo ne znam" ili "ovo je tesko" i nastaviti dalje. On ipak radi na tome i vjerovatno ce sam odluciti kad da prestane sa tim ako ne bude uspijesan. Ja mu zelim da bude uspijesan u tome.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jul 2013, 23:11

harishp je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Da je Dzeko u Sarajevu raskinuli bi ugovor s njim :mrgreen:
Ili bi mu trener otisao ''odmarati''.
Sva sreca pa Dzeko ne ujeda k'o Suarez.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i ti hare vracas formu :D :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

milekitic
Kontakt:

Post Postao/la milekitic » 27 jul 2013, 23:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pao sam sa stolice od smijeha
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 jul 2013, 23:25

milekitic je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pao sam sa stolice od smijeha
Procitaj komentar od ovog Zgembe ,tek onda ima da kliktis od smjeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

milekitic
Kontakt:

Post Postao/la milekitic » 27 jul 2013, 23:32

ZgemboAdislic je napisao/la:Previse ste se zaljubili u Pellegrinija, i zao mi vas je ako mislite da je njemu cilj da zasiti nacionalizam jedne male Balkanske drzave prije nego rezultati. Jel stvarno mislite da ce on njega forsirat da proradi kao sto je Chelsea forsirala Torresa ako Edin bude imao period gdje ne zabija 3 utakmice za redom? Oni su potrosili ogromne pare da dovedu dva napadaca i Edinu klupa ne gine pod Pellegrinijem ako ne bude davo golove, isto kao pod Mancinijem. A od cetri napadaca sto imaju, bas Edin mora da se dokazuje golovima.

Ono sto je drugacije ovaj put je to da se Pellegrini izgleda stvarno vjeruje u njega i imace prednost od u glavnom nove dvojice. I to sto izgleda da ce taktika biti pod Pellegrinijem koja bi trebala da odgovara Dzeki vise nego Mancinijeva taktika.

A budite sigurni da on nece bit zacementovan u prvih 11, kao sto je recimo Van Persie u Unitedu. To sto je on zabio u dvije zadnje nije razlog za neki optimizam uzeci njegovu formu u prosle dvije pred-sezone i pocetke sezone. Prije dvije godine je zabio u 6-7 utakmica za redom u 3-4 igre prije sezone i igrama pocetkom same sezone. Prosle sezone je isto imao vrlo dobar start, mada sa klupe. Ali onda ga nema nekoliko mjeseci, do proljeca. Ovaj put, ako zabije po 2-3 gola u Decembru, Januaru i Februaru, imace super sezonu.
@Emire,u pravu si,spisah se od smijeha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zgembo dominira 8-)
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jul 2013, 00:00

Dobro je pocelo za Edina pod Pelegrinijevom palicom :) Pelegrini je meni se bar tako cini normalan trener koji ce birati igrace po zasluzi i onome sto pokazu na terenu pa kome opanci kome obojci ili ti ga ko ce igrati a ko klupu grijati. Nije on sasavi Mancini da prvih 11 izvlaci ko na lotu iz tamo nekog bubnja. Dzeko ce dobiti priliku da pokaze sta moze ( a Boga mi do sad mu je pokazao da zeli da igra ) a Pelegrini ce siguran sam znati njegovo zalaganje pocastiti brojem minuta provedenih na terenu. Normalno da se ne ocekuje da ce svaku tekmu poceti ali mislim da ce imati sasvim dovoljno minuta da pokaze sta zna i umije. Edin je uvijek bio zahvaan igrac i znao je golovima vratiti za dobijene minute na terenu tako da sve dok se Edin bude trudio i radio svoj posao on ce i igrati. Godi mu naravno i danasnja pohvala trenera i Pelegriniju svaka cast za istu. Vidi se da covjek zna svoj posao i ako neko radi svoj posao kako treba Boga mi treba ga i pohvaliti i podici mu samopouzdanje. Ja sam dosad licno zadovoljan, ma sta zadovoljan prezadovoljan tretmanom koji Dzeko ima kod Pelegrinija i imam neki osjecaj da ce ici samo na bolje. Dzeko sada vidi da mu trener vjeruje i naravno da ce se truditi sve vise i vise da to povjerenje opravda. A danasnji penal-Boze moj penali su uvijek bili lutrija. Samo Edine dragi za repku penali kad se pucaju sam se pokupi i sjedi na klupu i odatle gledaj :lol: :lol: :lol: Ili brate moj treniraj to malo vise. :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 jul 2013, 00:23

Docekali Jovetica:

[youtube][/youtube]

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 jul 2013, 00:28

dragi @ Zgembo, kakva spamčina od posta, jedva mi otvori topic :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2013, 00:35

Ne kontam fkt cemu ismijavanje Zgembinog posta? Covjek je fino iznio svoje misljenje, argumentirao, i pocne se ismijivati.... :roll:

Pa jel forum ili nije, ako vec nisi istog misljenja citiraj, i argumentiraj protiv, a ne onako :?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], haklamas, hurem, sagitarius i 32 gosta.