FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dok sam cekao da platim clansku kartu na oglasnoj tabli sam procitao da se igraci kaznjavaju za svaki karton od strane kluba. Ima razlika tu, od 100 do 600 KM su kazne, iznimka kapiten. Tako se bar ja sjecam i mislim da je to itekako potrebno pogotovo kod stvari koje su se recimo danas desavale.
ajd cirkuZajte imat cete kad i plakatibagrcavi je napisao/la:husref sa bajpasom.htcxone je napisao/la:ko vam dolazi umjesto Brke amara?
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
imao je gracic prije 3 mjeseca infoBuu je napisao/la:Amarov odmor ovu pobjedu stavlja u drugom planu. Ima li kakvih informacija ?
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
-
BlueTigers1987
- Kontakt:
Onda Yani igra dzaba
Gledaj ovih jest im drago sto Amar ne vodi ekipu hahhahahha , ovo je njihov najveci uspijeh
-
TMmanija2012
- Kontakt:
dobro te je smraduhtcxone je napisao/la:imao je gracic prije 3 mjeseca infoBuu je napisao/la:Amarov odmor ovu pobjedu stavlja u drugom planu. Ima li kakvih informacija ?
A sta to de nas prosvijetli ?htcxone je napisao/la:imao je gracic prije 3 mjeseca infoBuu je napisao/la:Amarov odmor ovu pobjedu stavlja u drugom planu. Ima li kakvih informacija ?
-
neroazzuro
- Kontakt:
Zelje i pozdravi su na "Radio Ljubavi"!htcxone je napisao/la:ko vam dolazi umjesto Brke amara?
Nego,smijesna je plaho ova spika kako igraci medjusobnim koskanjem "brukaju" (iako smo isto vidjeli milion puta) trebaju otjerat,kaznit i sl. ,a za pravu bruku kad se srusio krov na tribini niko nije odgovarao. Divota!
Svaka cast momcima na pobjedi danas i veliki hate za onu baklju!
Aj malo bolje to pojasni ako ti nije problem. Ne shvatam te baš najbolje šta hoćeš da kažeš.miky_hz je napisao/la:Istina da je pisao ovaj mister bordo piva,nekad po nasem forumu ima mozda bas kako ovaj rece tri mjeseca vezano nesto za Amarov odlazak uz to ga hvalio na sva zvona ali spomuno mogucnost odlaska nakon Evropskih tekmi
Pa nista ovaj xy je spomenuo Nijaza,ovaj pitao nesto da mu objasni sta li,uglavnom ja sam se samo nadovezao da je istina da je Nijaz koji se s vremena na vrijeme javi na info spomenuo u tim nekim postovima i Amara i njegov rad kao i mogucnost njegovog odlaska sa klupe nakon Evropskih utakmicaceze je napisao/la:Aj malo bolje to pojasni ako ti nije problem. Ne shvatam te baš najbolje šta hoćeš da kažeš.miky_hz je napisao/la:Istina da je pisao ovaj mister bordo piva,nekad po nasem forumu ima mozda bas kako ovaj rece tri mjeseca vezano nesto za Amarov odlazak uz to ga hvalio na sva zvona ali spomuno mogucnost odlaska nakon Evropskih tekmi
- karlovacko
- Kontakt:
Volim te Željo!
- samozeljeznicar
- Kontakt:
AC Milan !
- inacefindecko
- Kontakt:
"u većem dijelu susreta smo bili pa najmanje ravnopravan protivnik, imali smo bolje šanse i nismo zaslužili da izgubimo"
vjerujem u sihire!
Citirat ću te za koji dan.samozeljeznicar je napisao/la:Amarov odlazak je najvece pojacanje za sve ostale timove, ali naravno nista od tog pojacanja
- karlovacko
- Kontakt:
Nadam se da neces ...insider je napisao/la:Citirat ću te za koji dan.samozeljeznicar je napisao/la:Amarov odlazak je najvece pojacanje za sve ostale timove, ali naravno nista od tog pojacanja
p.s.Ode l' Amar jbt im majku svima !
Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Allosio, b00t, Bajroni, benko21, Bing [Bot], Bonton, Cautinho, CentarsutNaClanak921, doncarlo, drzgemboadislic, DUVNO1921, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Galantni, GavranBeli, Giba87, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hamagara, Hansestadt, Hazre, itatabisine, Jarodwest, knoa, Krajina1999, lakilone, Levin, LjozeKontraOmnes, Lynx, Mahalasi, mavi, Miki82, PeppermintSA, perodeformero, Puas, ristagrad, supervizor, tiagofaria25, ultra1987, Vanja8, Vjecnobordo, WeekendOffender, Wilshere10, yurrr i 442 gosta.