BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Andrej
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Andrej » 28 jul 2013, 00:30

francobaresi je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Čestitke na pobjedi, igrate najdominantniji fudbal u Europi i stvarno je uživanje gledati ovu ekipu.

Možda se Lewat i predomisli do kraja sezone ako ovako nastavite. :D
Lewandowski je budala ako ode iz Dortmunda. Pa ekipa je već 3 sezone u samom vrhu , ne samo u Švabiji već i u Evropi. U budućnosti može biti samo bolje , nikako gore.
Lewat je vec Bayernov. Ali tek u 2014
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 28 jul 2013, 00:36

CESTITKE
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 jul 2013, 00:39

Klop je savremeni pencilin protiv Bayerna.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 jul 2013, 00:44

Svaka cast na osvojenom trofeju.
Potpuno zasluzeno.

Drago mi je sto je Bayern prosle sezone nabio komplekse pa neki forumasi jedva cekaju da ubace koju uvredu u cestitku.
Imate najboljeg trenera trenutno i Gundogana na sredini sa kojim opet mozete daleko dogurati.

Ako Pep nastavi sa pokusajem uvodjenja Tiki Take, ostati ce te jedina ekipa koja igra Atomski fudbal i lahko mozete preuzeti primat osvajacima proslogodisnjeg Treblea.

Zasluzili ste slaviti veceras.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 jul 2013, 00:45

Sad se velica ista pobjeda iz utakmice za koju se prosle godine govorilo da je nebitna :lol:
A jest' vam drago,sad mi ni malo nije krivo sto smo izgubili,akoBogda i sledece godine superkup da osvojite :mrgreen:
A gdje vam i nece biti drago,kad znate da vam je ovo jedini trofej ove sezone :mrgreen:

Necemo spomenut' da je bio offside pri cetvrtom golu i da nije bilo Neuera,Javija i Riberya,a nisu ni Dante ni Schweini se nesto bas naigrali prije ove utakmice,necemo spomenut' da se vi ne biste uvrijedili,jer uvijek su sudije na nasoj strani :D
#miasanmia

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 jul 2013, 01:16

adnan24 je napisao/la:Za one koji su pisali da je Lewandowski nevoljan i da ne daje 100%,nek' se pokriju po glavi :D
Pokrio se :mrgreen:
Zodiac je napisao/la:Steta sto nije 5-2 k´o nekad :mrgreen: .
Mi to sa stilom 5-2, 4-2, a ne ko oni 2-1 kroz iglene usi 8-)

U odbrani opet puse, nece se moci do bilo kojeg trofeja sa onakvim propuhom...

Gdje je onaj jazavac gal/pep, nesto ga nema :lol: . Izadji slobodno iz rupe, necemo ti nista :lol:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

BigSam
Kontakt:

Post Postao/la BigSam » 28 jul 2013, 01:43

E nek je ih je vala Borusija uzela ;)svaka cast !!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 28 jul 2013, 02:12

Kakva je situacija sa Gundom hoceli produzivati ugovor?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 jul 2013, 02:24

@Blaszczykowski Ja sam spreman da ispunim opkladu koju sam izgubio,da ne bude da sam zaboravio ;)

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 28 jul 2013, 03:06

Udjem ponekad na temu Bayerna, i to prvenstveno, da vidim ,kakve su prve imprsije na Tiaga, kad ono :o , majko draga, ljudi unaprijed osvojili sve trofeje,Ribery najbolji na svijetu :shock:(da li plakati ili se smijati, pitanje je sad) , dominacija, vrazija mati, dobili Barcu, koja je igrala prvu pripremnu utakmicu, i to vidjeli smo u kakvom sastavu (a cak ni Barcini navijaci nisu bili onako arogantni u vrijeme tzv "hegemonije"), zatim svrsavanje na Pepa i njegovu "takticku genijalnost", a onda im Borusia priredi ovo veceras.

Nije toliko znacajan ovaj trofej, koliko ocitana lekcija i dokaz da ce Bundes liga biti uzbudljiva do kraja i da nema izrazenog favorita.

Dortmund igra najljepsi fudbal koji sam ikad gledao,a Klop je trenerski monstrum i siguran sam da je lijepo ovih dana biti fan Borusije. Uzivajte ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 jul 2013, 03:10

Al' stvarno je bilo previse to koliko su se uzdigli , zbog toga je Barca postala mrska svima , zbog ponasanja njihvoih navijaca nakon dominantnih sezona . Ko visoko leti , nisko pada .

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 28 jul 2013, 03:23

Cestitke na pobjedi :!:

Snimak utakice imal gdje da se pogleda :?:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 28 jul 2013, 03:24

nerkolfc je napisao/la:Al' stvarno je bilo previse to koliko su se uzdigli , zbog toga je Barca postala mrska svima , zbog ponasanja njihvoih navijaca nakon dominantnih sezona . Ko visoko leti , nisko pada .
Samo to je glup i djeciji rezon.
Nije Barca (ili Bayern, svejedno) kao klub kriva zbog njenih navijaca (i to iz Bosne)...ti klubovi i ne znaju za ovaj forum..ne možeš radi toga hejtati neki klub, jer to nije normalno.

On topic....Borusija sasvim zasluženo uzela bavarce.....sviđa mi se taj tim kako igra, Klopp je majstor, podjecaju me na onu Barcu iz 2009 kad je Pep došao i napravio fudbalsku revoluciju....imaju nešto svoje, neki svoj šmek
Zadnja izmjena: 111, dana/u 28 jul 2013, 03:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 jul 2013, 03:26

Gundo je triba haklat cenera u finalu, a Sahin 6-icu - vjerujem da bi ih nokautirali.

Aube! :shock: Savrsen igrac za kontranapade. :!: S Mikijem u sastavu to ce biti najbrza klapa koja je ikad hodila zelenim terenima.

Sokrat bi trebao startati na desnom beku u jacim tekmama zbog bolje kontrole 16-erca. KG lose preuzima prilikom centarsuteva.

Bez mesara Martineza anam oni nemaju sta traziti protiv Kloppove masinerije. Je ko dobrovoljac da mi se pridruzi u misiji prepilavanja njegovih ekstremiteta? :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 jul 2013, 03:31

111 je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Al' stvarno je bilo previse to koliko su se uzdigli , zbog toga je Barca postala mrska svima , zbog ponasanja njihvoih navijaca nakon dominantnih sezona . Ko visoko leti , nisko pada .
Samo to je glup i djeciji rezon.
Nije Barca (ili Bayern, svejedno) kao klub kriva zbog njenih navijaca (i to iz Bosne)...ti klubovi i ne znaju za ovaj forum..ne možeš radi toga hejtati neki klub, jer to nije normalno.

On topic....Borusija sasvim zasluženo.....sviđa mi se taj tim kako igra, Klopp je majstor, podjecaju me na onu Barcu iz 2009 kad je Pep došao i napravio fudbalsku revoluciju....imaju nešto svoje, neki svoj šmek
Ne mrzim nikog , nedaj Boze . Samo smatram da to neko 'preseravanje vecine navijaca' meni i pretpostavljam vecini naroda ovdje na forumu stavlja u glavu misao , nek' izgube samo da taj narod malo stane i zamisli se . Danas je Dortmund fino igrao , zasluzeno pobjedio , a mi svi znamo da ovo nije ni priblizno jak Bayo kojeg ce narod gledati kroz sezonu . Kad vidim koliko neko omalozava ovdje BVB smatrajuci da su oni neko i nesto i da su bolji od nekog mi smeta iako ne navijam ni za koga od ove dvije ekipe . Uzitak je gledati međusobne duele i ne pamtim kad sam jedan propustio zbog super fudbala . Nadam se da me na neki način razumijes , a ako ne onda nema veze , neb' da se svađam ni s' kim zbog ovog .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jul 2013, 03:33

BoBo89 je napisao/la:Udjem ponekad na temu Bayerna, i to prvenstveno, da vidim ,kakve su prve imprsije na Tiaga, kad ono :o , majko draga, ljudi unaprijed osvojili sve trofeje,Ribery najbolji na svijetu :shock:(da li plakati ili se smijati, pitanje je sad) , dominacija, vrazija mati, dobili Barcu, koja je igrala prvu pripremnu utakmicu, i to vidjeli smo u kakvom sastavu (a cak ni Barcini navijaci nisu bili onako arogantni u vrijeme tzv "hegemonije"), zatim svrsavanje na Pepa i njegovu "takticku genijalnost", a onda im Borusia priredi ovo veceras.

Nije toliko znacajan ovaj trofej, koliko ocitana lekcija i dokaz da ce Bundes liga biti uzbudljiva do kraja i da nema izrazenog favorita.

Dortmund igra najljepsi fudbal koji sam ikad gledao,a Klop je trenerski monstrum i siguran sam da je lijepo ovih dana biti fan Borusije. Uzivajte ;)

Thiago je proglašen najboljim igračem na EP do 21 godine. Isco je također bio na tom takmičenju. Kapiten je mlade Furije. Naravno da će svako biti sretan što je došao u tim za koji navija. Da si gledao pripremne utakmice Thiaga znao bi da su te impresije opravdane.
Nismo unaprijed osvojili sve trofeje. Nije Bayern neki amaterski tim da sve uzima zdravo za gotovo. Pep i dalje eksperimentiše, dovoljno je vidjeti samo poziciju Lahm-a, a i imena koja nisu bila u prvih 11 tj. nosioci igre Bayerna u posljednjoj sezoni (Javi, Bastian te Ribery).
Ribery je odigrao najbolju sezonu u karijeri prošle sezone. Ako nije bio najbolji na svijetu, onda jeste jedan od tri najbolja igrača. Svaka ekipa bi voljela Bilala u svojoj ekipi.
Čista dominacija je bila prošle sezone. Ako dominacija nije dobiti Juventus 2x po 2:0 te Barci u dvomeču uvaliti sedam komada onda treba izbrisati riječ dominacija iz rječnika.
Mi nismo arogantni. Mia San Mia, kome smeta šta ću mu ja.
Pep je osvojio 15 trofeja od čega 2x ligu prvaka. Trener koga je htjela čitava Evropa a on se odlučio za Bayern.
Borussia je odigrala meč sa skoro najjačih 11, dok kod Bayerna nije bilo pola tima. Pogledaj radi koga i čega su primljeni golovi i sve će ti biti jasno.

Ne vidim razloga da se toliko pljuje Bayern kao da je ovo pokazatelj prave snage Bayern Munchena. Bože zdravlja, pa ćemo vidjeti kako će sve to izgledati na kraju sezone 8-)

Čestitke za Borussia fans.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 28 jul 2013, 03:37

Ma Bayern i Dortmund su danas dva najbolja kluba u Evropi, ljudi igraju moderan fudbal i sa stilom gaze, Bundes nenormalno napreduje, a i najzdravija je liga ubjedljivo.
I ove godine ce ova dva kluba daleko otici u LP.

Nakon finala LP, pod drugim nickom sam pisao da Dortmund ima pažljivo razrađen sistem, imaju Kloppa i da se nece osjetiti odlazak Gecea. I to ce se vrlo brzo pokazati.
Da su Isca doveli bili bi još bolji, ali eto ionako su vrlo dobri.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 28 jul 2013, 10:26

anelbavarac je napisao/la:@Blaszczykowski Ja sam spreman da ispunim opkladu koju sam izgubio,da ne bude da sam zaboravio ;)

Evo pošaljem ti u inbox. Ipak neću biti preokrutan. :) Ponosno nosi svoj potpis do 28. 8. i nemoj da te sad nema na forumu. :)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jul 2013, 10:39

Svaka čast, potpuno zasluženo osvojen trofej. Radujem se zbog Kloppa i ekipe. 8-)

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 28 jul 2013, 11:13

Cestitke i od mene !

Drago mi je da ste popisali sve one napuhane bavarce koji su unaprijed sve bili osvojili. :lol:

Gundogan najbolji veznjak na dunjaluku 8-) ...kakav igrac mati mila :shock: , pod hitno produziti i dati mu platu koliko god hoce !
pi.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.