FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Namazan ovaj Borac
..sve lafo juniori,raspadaju se,najavljuje se sredina tabele a uopste ne djeluju lose..ima tu poimenice par dobrih igraca i kolika su ocekivanja od njih(sredina tabele) mislim da ce biti iznenadjenje i da ce biti puno bolje plasirani.Đelmic,Grujic,Grahovac,Avdukic,Subic(prejak bek) i tak dalje..Na klupi Jovic,sasvim respektabilan menager i mislim da ce biti u Borbi za prva 4 mjesta iako trenutno gube 1-0 od Celika . 
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Re: $: FK Borac - Banja Luka
$ ", права првенствена! ? је " на ? & страну ? ово је на & ? ?. $ ' % ", овој " " " " " " " " %...
- Armageddon2012
- Kontakt:
da se malo podsjetimo izjava onog armageddona,kao nauk da se ne zalijecete previse ubuduce...zanemarimo cak i to sto sam pogodio tacan rezultat

jest otišlo 12 igrača,to bi i mančester teško nadoknadio,ali svaki momak koji na grudi stavi borčev grb,svjestan je da nosi dres velikog kluba za naše prilike i predaje neće biti sigurno.
potanki smo ove godine,ali nadam se ne baš u toj mjeri da bismo i od čelika mogli izgubiti,haha
a ne osvaja bodove u zenici onaj ko je bolji,vec onaj ko je navikao
vidim da 99% forumaša tamo na temi tipuje sigurnog keca,kao da na bilino polje stiže otpisana gradina....ali ja vas uvjeravam da ćete se u subotu sresti sa jednom isto tako odlučnom ekipom,kakav je i čelik,i da će nijanse odlučivati.
u kojem god sastavu da nastupimo,nadaću se da ćemo se vratiti u banjaluku neporaženi.,
sposrtski pozdrav iz banjalukema da te ne opterecujem mnogo imenima,istrcace 4 igraca kakve vi nemate,4 solidna,iskusna na zalasku karijere,i tri takoreci debitanta,iz nase skole.....1-1
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
cestitke na zasluzeno osvojenom bodu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Znaci, Žižović i Grahovac iz strogih zicera prokockali pobjedu Borca
realno gledajuci najrealniji ishod je 1 1 ... sretno u daljnjem toku takmicenja 
Dobar derbi. Atmosfera odlična, rezultat realan. Čestitke igračima, odigrali su vrh
Čestitke od srca na zasluženom bodu.Puno sreće naši sportski priajtelji.Vidmo se nekad na zimu. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma koju crnu zimu,eto vas kod nas vec u oktobru...sasvim je logicno sto se zbog muamera svrake dvije trecine prvenstva igraju na jesen. 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:ma koju crnu zimu,eto vas kod nas vec u okrtobru...sasvim je logicno sto se zbog muamera svrake dvije trecine prvenstva igraju na jesen.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
@Armageddon2012 hahahahahah dobar dobar
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
A zbog Asmira Avdukića se ne igraju?Armageddon2012 je napisao/la:ma koju crnu zimu,eto vas kod nas vec u oktobru...sasvim je logicno sto se zbog muamera svrake dvije trecine prvenstva igraju na jesen.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Armageddon2012
- Kontakt:
Avdukic je tek treci golman,a cijenim da je Svraka jedan od igraca koji ce obiljeziti sledece SP u Brazilu,tako da ima logike ovo totalno pretumbavanje lige.
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa dobro vama je svejedno koliko kola ima u ovom dijelu,dug prema BSK-u ostaje isti,zar ne?Armageddon2012 je napisao/la:Avdukic je tek treci golman,a cijenim da je Svraka jedan od igraca koji ce obiljeziti sledece SP u Brazilu,tako da ima logike ovo totalno pretumbavanje lige.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam Borcu, odlicna ste ekipa, samo kakve su vam price da cete se boriti za sredinu tabele
. Malo neozbiljne izjave za nekog za koga igra Stokic, Djelmic, Grujic, Raspudic, Avdukic, Dugic, Grahovac....
Samo da sredite finansije i opet idete na sami vrh
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Armageddon2012
- Kontakt:
hvala...ne igra dugic odavno,on je bio promasaj i sa njim je ugovor raskinut prije skoro godinu dana..nije on vise ozbiljan fudnaler,vise rekreativac
da,imamo dobrih igraca,moze se na svjezinu odigrat dobro protiv bilo koga,ali pitanje je imamo li sirinu za neki kontinuitet dobrih igara,kad stigne umor,povrede i kartoni....ima i previse mladih igraca do 21 godine iz nase skole,koji su skloni oscilacijama i koje treba istrpiti i po cijenu nekih kikseva...sinoc su od takvih nastupili kondic.dva dujakovica,perovic,subic,runic....cak i grahovac jos nema 21,mada je on vec igracina....znaci sedam takvih sinoc.
da,imamo dobrih igraca,moze se na svjezinu odigrat dobro protiv bilo koga,ali pitanje je imamo li sirinu za neki kontinuitet dobrih igara,kad stigne umor,povrede i kartoni....ima i previse mladih igraca do 21 godine iz nase skole,koji su skloni oscilacijama i koje treba istrpiti i po cijenu nekih kikseva...sinoc su od takvih nastupili kondic.dva dujakovica,perovic,subic,runic....cak i grahovac jos nema 21,mada je on vec igracina....znaci sedam takvih sinoc.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 28 jul 2013, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Dugic na srecu vec dugo nije tu.Crni gavran je napisao/la:Cestitam Borcu, odlicna ste ekipa, samo kakve su vam price da cete se boriti za sredinu tabele. Malo neozbiljne izjave za nekog za koga igra Stokic, Djelmic, Grujic, Raspudic, Avdukic, Dugic, Grahovac....
Nego jel kod vas obicaj gadjati svoje igrace flasom
"JOŠ OD 1926"
ma toga neko zbog kladionice jarane odigro coek bez golova u 1 poluvremenu a ovaj ga zaeboveteran 1987 je napisao/la:Dugic na srecu vec dugo nije tu.Crni gavran je napisao/la:Cestitam Borcu, odlicna ste ekipa, samo kakve su vam price da cete se boriti za sredinu tabele. Malo neozbiljne izjave za nekog za koga igra Stokic, Djelmic, Grujic, Raspudic, Avdukic, Dugic, Grahovac....
Nego jel kod vas obicaj gadjati svoje igrace flasom. Covjek se pogubio poceo padati drzeci se za glavu, pa onda skontao da je na domacem terenu, pa nastavi kao da nista nije bilo.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Treba ti biti cast sto jedan reprezentativac 14 Reprezentacije u svijetu igra u ligi kao i tvoj Borac.Armageddon2012 je napisao/la:ma koju crnu zimu,eto vas kod nas vec u oktobru...sasvim je logicno sto se zbog muamera svrake dvije trecine prvenstva igraju na jesen.
Nje Messi nije Kaka to je nas Muamer Svraka
Razumijes ti mene burazere moj 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.