RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la samo_lijevo » 28 jul 2013, 07:18

MostaracVelezovac je napisao/la:Jos dobrih vijesti iz Veleza...

Do sredine Avgusta ce Velez na stadionu instalirati 3 tonske press kabine plus jos jedna platforma za sve ostale novinare. Vjerovatno tamo prema Djuri Salaju. Tako da bi Velezov stadion trebao pruziti solidne uslove TV i radio kucama u buduce. E ja sad kontam da je to priprema sad pred tekmu mlade repke jer upravo oni dolaze tada, ali vidicemo. Uglavnom sigurno dobra stvar za stadion i za Velez kako god da okrenes.

Sve mi ovo mirise da se Velez ozbiljno sprema za Evropu. Plus, kad skontas da je klub sad stigao sve zakasnjele plate i sada je u Velezu plata svima svakog prvog u mjesecu - yhebo te evo nas ko BH Telekom! Nikom u gradu nije plata na vrijeme i bez kasnjenja.

Poredite to sad sa Zeljom gdje kasne po 3-4 mjeseca. 8-)

Eto vam pa drhkajte :mrgreen: :mrgreen:
Sada ce se Nermin Bise barem malo razumjeti kada bude prenosio utakmice. :lol: :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 28 jul 2013, 08:19

Po meni je bilo oko 2000 gledalaca.Tribina iza gola VIP :) puna i to je 300 ljudi(nije bilo slobodnog mjesta),iza drugog gola 100 to je 400(nije valjda da je na velikoj bilo samo 300-400 gledalaca :roll: ) i na velikoj tribini je bilo vise od pola popunjeno (dakle nekih 1600-1800)a to je ukupno preko 2000.Moram napomenuti da je mozda na pocetku utakmice i bilo svega nekih 1000 sve ukupno prisutnih zbog udesa na M-17 tacno kod ulaza u stadion pa je bio manji zastoj,tako da je dosta raje kasnilo na pocetak utakmice.Ja kad sam pogledao veliku tribinu na poluvremenu vidio sam da je dobro popunjena.Ja sam cak ubjedjen da je bilo vise od 2000 i to je vise nego solidna posjeta po onome zvuzdanu :o (a bas smo na poluvremenu pricali kolika bi mogla biti posjeta, svi se slazu 2000-2500)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2013, 10:02

Sa novim press kabinama nek nam objave broj grla na stadionu. :-)
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 28 jul 2013, 10:13

Kao sto kaze rodjak 300-400 iznad svlacionica,vise od pola dedarske oko 1800,100 iza gola. Znaci 2000-2500 cuj 600-700 jao tih komentatora na radiu camzi ga u cio rslep mu neo. Solidna posjeta i siguran sam da ce se dobrim igrama i te praznine popunit
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 28 jul 2013, 10:21

Svi u napad protiv Sirokog,nikakva bunkeranja. Ova ekipa i ovaj napad moze svakom zabit 2-3 gola zato ih odmah napast i ohladit na pocetku utakmice. Kad bi tu uzeli bod/ove onda nam dolazi slabi Leotar kojeg cemo sigurno mlatnut. Sa raspletom od 7-9 bodova bila bi invazija na BP

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jul 2013, 10:55

otkud to da će se postavljati kabine za novinare? nisam to nigdje uspio pročitati

ja sam mislio na betonske radove na stadionu, ako govorimo o infrastrukturi....

da li su završeni WC-ovi ispod centralne tribine?

P.S. Zanima me zašto nisu postavljene sve stolice na centralnoj tribini kod slova V, pošto fale neke, kako vidim?

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 28 jul 2013, 12:47

AlemC85 je napisao/la:otkud to da će se postavljati kabine za novinare? nisam to nigdje uspio pročitati

ja sam mislio na betonske radove na stadionu, ako govorimo o infrastrukturi....

da li su završeni WC-ovi ispod centralne tribine?

P.S. Zanima me zašto nisu postavljene sve stolice na centralnoj tribini kod slova V, pošto fale neke, kako vidim?
Jedno vrijeme su gostujući navijači tamo bili pa kontali da se ne isplati ali ne znam što sad to ne urade kad je gostujuća tribina postavljena preko puta.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jul 2013, 12:54

Super vijesti, nema šta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 28 jul 2013, 12:55

Dasta je nego Jusufbasic sebican, navikavajte se tako je i nama u GOŠKU bilo kad je slobodnjak ili penal odma on trci i loptu namjesta, samo ga je kasnije publika zvizdala nije se trudio nikako... Ugl. nece vam se on zadržat tu vise od 1 sezone. Igrat ce vam on ovaj jesenji dio extra tako je i kod nas bilo pa je kasnije rekao kako nije zadovoljan ovo-ono kako je kalibar za jači klub. A Ramovic vam je bolji igrac i 100 puta bolji čovjek od Jusufbasica
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 13:05

rodjak je napisao/la:Po meni je bilo oko 2000 gledalaca.Tribina iza gola VIP :) puna i to je 300 ljudi(nije bilo slobodnog mjesta),iza drugog gola 100 to je 400(nije valjda da je na velikoj bilo samo 300-400 gledalaca :roll: ) i na velikoj tribini je bilo vise od pola popunjeno (dakle nekih 1600-1800)a to je ukupno preko 2000.Moram napomenuti da je mozda na pocetku utakmice i bilo svega nekih 1000 sve ukupno prisutnih zbog udesa na M-17 tacno kod ulaza u stadion pa je bio manji zastoj,tako da je dosta raje kasnilo na pocetak utakmice.Ja kad sam pogledao veliku tribinu na poluvremenu vidio sam da je dobro popunjena.Ja sam cak ubjedjen da je bilo vise od 2000 i to je vise nego solidna posjeta po onome zvuzdanu :o (a bas smo na poluvremenu pricali kolika bi mogla biti posjeta, svi se slazu 2000-2500)

FORZA VELEZ
Dobro si upratio da je dosta raje kasnilo. Sve do 15-20 minute utakmice su ljudi dolazili. Bio je zastoj i jos onde gdje su se karte kupovale je bio ogroman red. Sreca pa imam clansku inace bi do poluvremena cekao da dodjem do ulaznice.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 jul 2013, 13:07

LG97DM je napisao/la:Dasta je nego Jusufbasic sebican, navikavajte se tako je i nama u GOŠKU bilo kad je slobodnjak ili penal odma on trci i loptu namjesta, samo ga je kasnije publika zvizdala nije se trudio nikako... Ugl. nece vam se on zadržat tu vise od 1 sezone. Igrat ce vam on ovaj jesenji dio extra tako je i kod nas bilo pa je kasnije rekao kako nije zadovoljan ovo-ono kako je kalibar za jači klub. A Ramovic vam je bolji igrac i 100 puta bolji čovjek od Jusufbasica
Nema veze, ima klupa za take kao on, mislim ako se bude tako ponašao.U Veležu je jedan od igrača koji su itekako zamjenjivi.A možda naši i dovedu još jednog napadača, ima još prelaznog roka.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 jul 2013, 13:09

LG97DM je napisao/la:Dasta je nego Jusufbasic sebican, navikavajte se tako je i nama u GOŠKU bilo kad je slobodnjak ili penal odma on trci i loptu namjesta, samo ga je kasnije publika zvizdala nije se trudio nikako... Ugl. nece vam se on zadržat tu vise od 1 sezone. Igrat ce vam on ovaj jesenji dio extra tako je i kod nas bilo pa je kasnije rekao kako nije zadovoljan ovo-ono kako je kalibar za jači klub. A Ramovic vam je bolji igrac i 100 puta bolji čovjek od Jusufbasica
Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 jul 2013, 13:09

vm22 je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Po meni je bilo oko 2000 gledalaca.Tribina iza gola VIP :) puna i to je 300 ljudi(nije bilo slobodnog mjesta),iza drugog gola 100 to je 400(nije valjda da je na velikoj bilo samo 300-400 gledalaca :roll: ) i na velikoj tribini je bilo vise od pola popunjeno (dakle nekih 1600-1800)a to je ukupno preko 2000.Moram napomenuti da je mozda na pocetku utakmice i bilo svega nekih 1000 sve ukupno prisutnih zbog udesa na M-17 tacno kod ulaza u stadion pa je bio manji zastoj,tako da je dosta raje kasnilo na pocetak utakmice.Ja kad sam pogledao veliku tribinu na poluvremenu vidio sam da je dobro popunjena.Ja sam cak ubjedjen da je bilo vise od 2000 i to je vise nego solidna posjeta po onome zvuzdanu :o (a bas smo na poluvremenu pricali kolika bi mogla biti posjeta, svi se slazu 2000-2500)

FORZA VELEZ
Dobro si upratio da je dosta raje kasnilo. Sve do 15-20 minute utakmice su ljudi dolazili. Bio je zastoj i jos onde gdje su se karte kupovale je bio ogroman red. Sreca pa imam clansku inace bi do poluvremena cekao da dodjem do ulaznice.
Izvališ člansku/godišnju i ušetaš se. :D

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 28 jul 2013, 13:15

RodjeniiBrato je napisao/la:Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
Pa ja, kazem ti fino bit ce extra na jesen a kasnije ces sve vidjeti, tako je bar u GOŠKU bilo. A za Ramovica nemam primjedbi
Zadnja izmjena: LG97DM, dana/u 28 jul 2013, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 jul 2013, 13:15

anel81m je napisao/la:
Nema veze, ima klupa za take kao on, mislim ako se bude tako ponašao.U Veležu je jedan od igrača koji su itekako zamjenjivi.A možda naši i dovedu još jednog napadača, ima još prelaznog roka.
Bolan od dva gola, Jsufbasic jedan asistirao jedan zabio, kud ces bolje majketi od dva gola u oba gola je on ucestvovao?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 jul 2013, 13:20

RodjeniiBrato je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
Bolan od dva gola, Jsufbasic jedan asistirao jedan zabio, kud ces bolje majketi od dva gola u oba gola je on ucestvovao?
Malo zna peglat loptu više nego što treba, to je očito.U drugom poluvremenu je u jednoj kontri opalio loptu sa 25 metara a imao je Letića slobodnog na krilu i mogao se naći u idealnoj prilici.Vidit ćemo u buduće, ja se nadam najboljem.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 28 jul 2013, 13:26

Pa dobro vam je i rekao " kalibar za jaci klub " Eto ispunila mu se zelja

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jul 2013, 13:39

Neznam što ti stalno Gabelovac pljuješ po liku ? Ako nije vama valj'o, ne mora da znači da će tako biti i ovamo. Pusti čovjeka. Nek' pokaže kakav je.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 jul 2013, 13:42

LG97DM je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
Pa ja, kazem ti fino bit ce extra na jesen a kasnije ces sve vidjeti, tako je bar u GOŠKU bilo. A za Ramovica nemam primjedbi
Ne mozes poredit gosk sa Velezom, ne sekiraj se ti ovdje ce biti dosta ozbiljniji, Ibro sve sređuje ;)
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 28 jul 2013, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jul 2013, 13:43

RodjeniiBrato je napisao/la:
Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
Cemalovic e samo da nije dao gol jucer nego se doslovno brukao sa primanjem lopte plus trcanjem sprinta od nula do 100 za sto sekundi
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []