Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
ma leotar ispada ove godine
[youtube][/youtube]
3 - 0!
3 - 0!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ko ono rece da ce Leotar 2 - 0 savladati vukove?
Daj nam uslikaj svoju facu da vidimo haha
Daj nam uslikaj svoju facu da vidimo haha
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bravo Vukovi moji. Sa pola snage. Lijepo, lijepo.
Lako vam je tu bjedu derat, kad je trebalo da pobjedite, tad niste, a i opet nećete ove jake timove iz vrška tabele.
Cestitam na rezultatu i dobroj igri.Naprijed vukovi.
Cestitam Vukovi..Vidim da je napad procepio.Kapic,Smajic,Kokot..ko je cetvrti dao?
Iako Leotar nije neko mjerilo,danas svako igra fudbal i raduje dobra realizacija.
Kako lijep dan,Zeljo uzeo,Vukovi uzeli..
Iako Leotar nije neko mjerilo,danas svako igra fudbal i raduje dobra realizacija.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Padat ce ove sezone svi redom na Otoci,osim Zelje.joca je napisao/la:Lako vam je tu bjedu derat, kad je trebalo da pobjedite, tad niste, a i opet nećete ove jake timove iz vrška tabele.
Do godine u evropi,mora neko razbiti proklestvo Bosanske lige.
Proigrao tim od kad je Gracic otisao
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Greenfingers
- Kontakt:
hvala na čestitkama, sačekaj, pa i mi smo taj "vršak" tabelejoca je napisao/la:Lako vam je tu bjedu derat, kad je trebalo da pobjedite, tad niste, a i opet nećete ove jake timove iz vrška tabele.
nego usput, gdje li je onaj stari navijač Olimpica, "cole-ch",
jel iko primjetio da je Olimpic prvi
Duljevic cetvrti dao.arhimed89 je napisao/la:Cestitam Vukovi..Vidim da je napad procepio.Kapic,Smajic,Kokot..ko je cetvrti dao?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Odlicno odradjen posao danas. Pobjeda protiv slabasnog Leotara je svakako bila ocekivana, ali ovih 4-0 uz lijepu igru me veoma raduje. Sezona je otvorena na najbolji moguci nacin i samo treba ici utakmicu po utakmicu. U proteklih nekoliko sezona ni samo ne znamo kako nismo uspjeli izaci u Evropu, i mislim da je vrijeme da nam se sve to vrati ove godine. Cilj bi ove sezone konacno trebao biti ispunjen i mislim da smo zasluzili to.
Ono sto me jos raduje jesto to sto su danas svi napadaci pogadjali, jer znamo kakvih smo problema imali sa njima prosle sezone, pogotovo u drugom dijelu. Skoro da i nisu postizali golove, vec smo se morali oslanjati na Muharemovica i Karica koji su iznijeli veliki teret. Danas Kapic, Smajic i Kokot strijelci i nadam se da ce tako nastaviti i u narednim utakmicama.
Ono sto me jos raduje jesto to sto su danas svi napadaci pogadjali, jer znamo kakvih smo problema imali sa njima prosle sezone, pogotovo u drugom dijelu. Skoro da i nisu postizali golove, vec smo se morali oslanjati na Muharemovica i Karica koji su iznijeli veliki teret. Danas Kapic, Smajic i Kokot strijelci i nadam se da ce tako nastaviti i u narednim utakmicama.
Čestitke igračima i stručnom štabu na pobjedi. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Greenfingers
- Kontakt:
mislim da Olimpic moze ponoviti uspjeh od prosle godine u Zenici, neznam za vas, ja sam optimistican!
Sezona ce biti zanimljiva zbog toga sto su vec par velikih klubova u problemima pa se ravnoteza poremetila, i moze se svasta da se desi.
Ako savladaju Celika sad, to ce biti vrlo dobar znak za ostatak sezone, jer Celik nije bas imao neke probleme velike pa mislim da ce ovo biti jedna od tezih utakmica.
Ako savladaju Celika sad, to ce biti vrlo dobar znak za ostatak sezone, jer Celik nije bas imao neke probleme velike pa mislim da ce ovo biti jedna od tezih utakmica.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sastav Olimpica je bio:
Hamzić, Rizvanović (Mujezinović), Merajić, Regoje, Islamagić (Vidović), Kokot, Durak (I. Smajić), Kapić, Duljević, S. Smajić, Muharemović.
Hamzić, Rizvanović (Mujezinović), Merajić, Regoje, Islamagić (Vidović), Kokot, Durak (I. Smajić), Kapić, Duljević, S. Smajić, Muharemović.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Informacije o prenosu utakmice protiv Celika ce biti u Jazbini. Trenutno se vrti oko Arena Sport, i vjerovatno ce se snimiti citava utakmica.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Super bi bilo ako bi mogao snimiti.Mokroguz je napisao/la:Informacije o prenosu utakmice protiv Celika ce biti u Jazbini. Trenutno se vrti oko Arena Sport, i vjerovatno ce se snimiti citava utakmica.
Mislim da je Celik blagi favorit ali se nadam iznenađenju i da im se revansira za onaj poraz na Otoci..
Gazi gazi malog Celikaaaa
Mislim da ce ovo biti vrlo dobra utakmica.arhimed89 je napisao/la:Super bi bilo ako bi mogao snimiti.
Mislim da je Celik blagi favorit ali se nadam iznenađenju i da im se revansira za onaj poraz na Otoci..
Gazi gazi malog Celikaaaa![]()
![]()
Celik 1 - 2 Olimpic
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kapic ce izdominirati sa dva golaMokroguz je napisao/la:Mislim da ce ovo biti vrlo dobra utakmica.arhimed89 je napisao/la:Super bi bilo ako bi mogao snimiti.
Gazi gazi malog Celikaaaa![]()
![]()
Celik 1 - 2 Olimpic
A sta je sa Rahmanovicem,vidim po ovom gore sastavu da nije nastupao prvu utakmicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.