Valjda je doslo vrijeme da odgledamo i mi utakmicu bez nerviranja.Head je napisao/la:Hvala Bogu da sjedem na svoje mjesto na istoku,da se rasirim da ne moram gledati razne debile sa dresovima rome,fenera,barcelone.Ljude koji se slikaju svako 5 minuta.
Raskomititi se ko covjek,kospe i ganola se nervirati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas će biti neočekivano velika posjeta oko 2-3 hiljade jer svi očekuju da se nešto desi. Zna li neko šta je sa Suljićem? Vidim na FB (njegov profil) piše bivši igrač Sarajeva.
JOJ HEAD JE KRALJ MAJKE MI BRAVO BRATE HEHEHEHE KAD IZVADE ONE TABLET ISTO PORTABL Tv HAHAHAHA JA OPLAKO
Sarajevo ljubavi moja!
NIGDJE NISAM VIDIO SAD SAM MU BIO NA PROFILU DA TO PIŠE MOŽDA DA IMA DRUGI NEKI LAŽNI PROFIL NE ZNAM SAD VJERUJ MI NIŠTA NE PIŠESemper je napisao/la:Danas će biti neočekivano velika posjeta oko 2-3 hiljade jer svi očekuju da se nešto desi. Zna li neko šta je sa Suljićem? Vidim na FB (njegov profil) piše bivši igrač Sarajeva.
Sarajevo ljubavi moja!
Na profilu koji je koristio i prije nego što je prešao u Sarajevo.sekac je napisao/la:NIGDJE NISAM VIDIO SAD SAM MU BIO NA PROFILU DA TO PIŠE MOŽDA DA IMA DRUGI NEKI LAŽNI PROFIL NE ZNAM SAD VJERUJ MI NIŠTA NE PIŠESemper je napisao/la:Danas će biti neočekivano velika posjeta oko 2-3 hiljade jer svi očekuju da se nešto desi. Zna li neko šta je sa Suljićem? Vidim na FB (njegov profil) piše bivši igrač Sarajeva.

Ma kad su navijaci dosli na trening on nije htio da skine dres i poceo je da place.Rek'o je ako ga skine da ga vise nikad nece obuci.Ostao je da place u svlacionici,to je ono sto ja znam.
1946
Suljić je trenirao juče sasvim.normalno i igra večeras milon %
Ovo niko da citira i pohvaliMrWhite je napisao/la:E K S K L U Z I V N O ! ! !
Fudbalski Klub Sarajevo dobija generalnog sponzora za sezonu 2013/14!
Ja tek ustao pojma nemam o cemu se radi ni ko je sponzor,mrzim kad pola dana prespavam
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Izgleda da ipak igra KomazecStoga je ekipa Husrefa Musemića veliki favorit. Optimiza grade i na novajlijama koje bi večeras trebali pronaći svoje mjesto u prvom timu. Veliko pojačanje za Sarajevo bi trebao biti Vule Trivunović u zadnjoj liniji, kao i Nikola Komazec u vrhu napada, mada još uvijek nije poznato da li će ova dva igrača zauzeti svoja mjesta u timu protiv Zrinjskog jer je šef stručnog štaba naglasio da nije zadovoljan njihovom formom i fizičkom spremom.
1946
izgleda da je gen sponzor jedna jaka farmaceutska kompanija
znaju u upravi šta rade, trebaće nam hapiva pojeftino
jesi siguran?stadion je napisao/la:izgleda da je gen sponzor jedna jaka farmaceutska kompanija
meni se meščini
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Jedna od stvari koje je Malezijac je obecao se odnosila na generalnog sponzora,eto to se vrlo brzo ostvarilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
znaci nije gasprom ?:D izdaju me majke mi Dmiky_hz je napisao/la:Jedna od stvari koje je Malezijac je obecao se odnosila na generalnog sponzora,eto to se vrlo brzo ostvarilo
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Kakav crni favorit....pa ja bih sa remijem bio zadovoljan, da ne pokvarimo tradicijuHead je napisao/la:Stoga je ekipa Husrefa Musemića veliki favorit. Optimiza grade i na novajlijama koje bi večeras trebali pronaći svoje mjesto u prvom timu. Veliko pojačanje za Sarajevo bi trebao biti Vule Trivunović u zadnjoj liniji, kao i Nikola Komazec u vrhu napada, mada još uvijek nije poznato da li će ova dva igrača zauzeti svoja mjesta u timu protiv Zrinjskog jer je šef stručnog štaba naglasio da nije zadovoljan njihovom formom i fizičkom spremom.
Što se tiče smanjenja duga, i donošenja love u klub tu rade perfektno al što se tiče igračkog kadra...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
http://bstream4.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bice ti ovdje...
bice ti ovdje...
Mislim da je farmaceutska kompanija u pitanju...cini mi se KRKA NOVO MESTOhtcxone je napisao/la:jesi siguran?stadion je napisao/la:izgleda da je gen sponzor jedna jaka farmaceutska kompanija
meni se meščinida raja pria da je to gaspromm
Ako su pametni i ako misle poslati "izvinjenje"...moraju dobiti ovu tekmu veceras. Sve dugo pa i X je sramota ponovo i nek se roknu ko sirocad
Generalni sponzor placa pripreme (zimske i ljetne) i ostatak sume isplacuje u keshu. Koliko znam potpisali smo ugovor na 170 000 godisnje. U keshu bi trebalo biti 100 milja ostalo su pripreme.. Kesh se isplacuje na mjesecnom nivou..znaci , nesto manje od 10 milja mjesecno
Trenutno korisnika/ca: cetvrticovjek, dubrovnik, ritam21 i 18 gostiju.