Super Bayern.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
To je to.Saurman je napisao/la:
Super Bayern.
A treća stvar je što se od njega očekivalo i što je sam izjavio na press konferenciji (i još par puta) da će se on prilagoditi Bayernu, a ne prilagođavati Bayern sebi.adnan24 je napisao/la:Pojedini Bavarci bas smijesni...prije 24 sata su najavljivane neke pobjede u hendikepu a danas se maksimalno pljuje po treneru koji je jucer imao prvi zvanicni mec na klupi Bayerna![]()
Najlakse je reci da bi trebao nastaviti ono sto je radio Heynckes...vjerovatno mislite da bi i Moyes trebao raditi isto sto i Ferguson![]()
Covjeku je tiki-taka jedini poznat sistem i normalno da ce ga pokusati primijeniti...da li ce biti uspjesan ili ne,vidjet cemo za par mjeseci a definitivno ne prije pocetka samog prvenstva.
Druga je stvar sto ste vi na 16.-om nebu pa kontate dobiti sve utakmice do kraja...naravno cast izuzecima.
to je najjaca postava BayernaSaurman je napisao/la:
Super Bayern.
+1edo07 je napisao/la:ne znam cemu toliko pesimizma..polako bit ce ovo puno bolje u nastavku...cim se vrate Neuer, Dante i Schweini ( u prvu postavu ),Martinez, Ribery i Gotze to ce puno bolje izgledati...sa ovom sestoricom to je odmah druga ekipa...poslije poraza u finalu LP nek se malo i BvB radujevidjet cemo kako ce proci u ligi
ono sinoc i nije bilo toliko lose...po mom misljenju Thiago, Muller i Van Buyten najslabije karike sinocnje tekme
Kome je promjenio?????soxx je napisao/la:Kako dortmund promjeni misljenje o svemu za 90 min. Mislim da je ovo koliko-toliko dobro za bayern. Da se malo spuste na zemlju...
Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta