Pa vidis da se lik zajebava joj jeste i vi..Wolverine je napisao/la:nije ti to zdravorob do bagro je napisao/la:Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica
Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Cccc niđe mene
Pa stoper kakvog nemaa !
Pa stoper kakvog nemaa !
pa sta ja radim ?nime_tm87 je napisao/la:Pa vidis da se lik zajebava joj jeste i vi..Wolverine je napisao/la:nije ti to zdravorob do bagro je napisao/la:Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
dubrava ja ću bit ključni igrač 
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
hvala na poziv u tim..pozicija je superKarim_Madrid je napisao/la:ma ovo je tim snovaMirza_Hordas je napisao/la:Karim_Madrid je napisao/la: 1-4-3-2-1
---------------------------------------Pipita(9)--------------------------------------
----------------------Harrison(10)----------wolverine(11)-------------------------
----------------------------Fabio(7)-------Sajoni(8)-------------------------------
---------------------------------Omerbavarac(6)------------------------------------
----------Don Ciro(3)---Secer(4)-----Mirza_Hordas(5)---CRNI-SA(2)------------
----------------------------------Stole iz Bora(1)----------------------------------
može kralju![]()
stub odbrane
....kad sam trenirao fudbal igrao sam u odbrani tako da neće biti problema
![]()
najjaci
Sa obzirom na to da ja imam crni pojasu karateu (a čarape da uopšte nespominjem) koju bi ja poziciju mogo igrat????'
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
redarmahalas je napisao/la:Sa obzirom na to da ja imam crni pojasu karateu (a čarape da uopšte nespominjem) koju bi ja poziciju mogo igrat????'
Dobro al da znate, da nema unošenja rakije janjetine i ostalih dopinga a stadionWolverine je napisao/la:redarmahalas je napisao/la:Sa obzirom na to da ja imam crni pojasu karateu (a čarape da uopšte nespominjem) koju bi ja poziciju mogo igrat????'
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Cuvat ces im kljuceve jelde23 KING JAMES je napisao/la:dubrava ja ću bit ključni igrač
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ja nikad ključa u životu nisam izgubio,a ti češ crtat taktikuStevie-G je napisao/la:Cuvat ces im kljuceve jelde23 KING JAMES je napisao/la:dubrava ja ću bit ključni igrač, bil ja mogao negdje uletit, studiro crtanje linija po nasim oranicama
![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Ajd moze, ako je veca plata, i ako za crtanje necu dobijat farbu, nego markere23 KING JAMES je napisao/la:ja nikad ključa u životu nisam izgubio,a ti češ crtat taktikuStevie-G je napisao/la:Cuvat ces im kljuceve jelde23 KING JAMES je napisao/la:dubrava ja ću bit ključni igrač, bil ja mogao negdje uletit, studiro crtanje linija po nasim oranicama
![]()
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
nema markera moraš olovkomStevie-G je napisao/la:Ajd moze, ako je veca plata, i ako za crtanje necu dobijat farbu, nego markere23 KING JAMES je napisao/la:ja nikad ključa u životu nisam izgubio,a ti češ crtat taktikuStevie-G je napisao/la: Cuvat ces im kljuceve jelde, bil ja mogao negdje uletit, studiro crtanje linija po nasim oranicama
![]()
![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Emir_ZENICA, rob do bagro, Phill Jackson, avenija, damiRZ 88, bilino polje, Pasha, NK_CELIK, mrzim_ulizice, KenoRob i RZ88. nek se rasporede kako hoce.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Ja cu play bitWolverine je napisao/la:Emir_ZENICA, rob do bagro, Phill Jackson, avenija, damiRZ 88, bilino polje, Pasha, NK_CELIK, mrzim_ulizice, KenoRob i RZ88. nek se rasporede kako hoce.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
ako nema mjesta u postavi za mene, ja kao svi veliki igraci idem na tribine, osnivam navijacku skupinu...
SSF Boys.. 
BRAVE HEART 1979-2005
Pridruzujem se skupini,jer su evo mene, ovakvog telentaedotm87 je napisao/la:ako nema mjesta u postavi za mene, ja kao svi veliki igraci idem na tribine, osnivam navijacku skupinu...SSF Boys..
Neka zalit ce te jednog dana kada dobijem poziv forumske repke Hrvatske ili Srbije
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- WindOfChange
- Kontakt:
. Mislim da bih mogla biti psihološka podrška, spremna sam vas ubjediti da ćete pobjediti !
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
psiholog...WindOfChange je napisao/la:. Mislim da bih mogla biti psihološka podrška, spremna sam vas ubjediti da ćete pobjediti !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVE HEART 1979-2005
- WindOfChange
- Kontakt:
. Pa eto, ja sam onda idealna za vas .edotm87 je napisao/la:psiholog...WindOfChange je napisao/la:. Mislim da bih mogla biti psihološka podrška, spremna sam vas ubjediti da ćete pobjediti !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svi veliki timovi imaju psihologe i navijace naravno...
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.