FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
proslo je vrijeme tuge,ljutnje i razocarenja veceras opet kosevo sjever i bodri se SARAJEVO!!!!!!!!!!!
I kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje i kad ti budu svi ledza okrenuli uvjek ce sjever za tebe ginuti!!!!!!!!!!!!
I kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje i kad ti budu svi ledza okrenuli uvjek ce sjever za tebe ginuti!!!!!!!!!!!!
Nek si nas pocastio svojim LAZIMA ko i milion puta do sada. Sta ti znas sta je vratnik ,bistrik..sirokaca..mejtas..fataj se kamenja i nemoj cvrknuti lazove. Ja sam bio na istoku na mjestu gdje ljudima bez extremiteta je pristupno da sjede. Ti ces mi kamenjarac soliti pamet...fuj spodobo jadnamoRAja je napisao/la:Ovo nije bilo upuceno tebi nego mojoj ekipi s bistrika,vratnika i ostalih centralnih djelova tvog grada. Ne tebi koji si pratio kukesi na forumu i ako me bas vuces za jezik bio sam u Istambulu kao Velezov navijac u podrsci tvom timu. Meni je Sarajevo drago pravo zato forumas psssttt i navijaj za svoj tim na forumu i ttxtustadion je napisao/la:odkud ti , zar nisi izgorio dolemoRAja je napisao/la:Sarajlije poderite ih veceras ko siroce napolitanku
ma jok ba igramo samo za vas veceras..jah![]()
E cuj bistrik i vratnik u centru.moRAja je napisao/la:Ovo nije bilo upuceno tebi nego mojoj ekipi s bistrika,vratnika i ostalih centralnih djelova tvog grada. Ne tebi koji si pratio kukesi na forumu i ako me bas vuces za jezik bio sam u Istambulu kao Velezov navijac u podrsci tvom timu. Meni je Sarajevo drago pravo zato forumas psssttt i navijaj za svoj tim na forumu i ttxtustadion je napisao/la:odkud ti , zar nisi izgorio dolemoRAja je napisao/la:Sarajlije poderite ih veceras ko siroce napolitanku

1946
odkud ti , zar nisi izgorio dole
ma jok ba igramo samo za vas veceras..jah
[/quote]
Ovo nije bilo upuceno tebi nego mojoj ekipi s bistrika,vratnika i ostalih centralnih djelova tvog grada. Ne tebi koji si pratio kukesi na forumu i ako me bas vuces za jezik bio sam u Istambulu kao Velezov navijac u podrsci tvom timu. Meni je Sarajevo drago pravo zato forumas psssttt i navijaj za svoj tim na forumu i ttxtu[/quote]
E cuj bistrik i vratnik u centru.
[/quote]
A to nije ? nije sad ko katedrala ili marijin dvor, al je Boga mi u centru kad vidim ostala naselja, sto se velicaju da su centar grada..pitam se gdje se ti nalazis..cisto da znas raji s vratnika il bistrika treba 4-5 minuta (pjeske) do carsije a 10 do katedrale..tako da..
ma jok ba igramo samo za vas veceras..jah

Ovo nije bilo upuceno tebi nego mojoj ekipi s bistrika,vratnika i ostalih centralnih djelova tvog grada. Ne tebi koji si pratio kukesi na forumu i ako me bas vuces za jezik bio sam u Istambulu kao Velezov navijac u podrsci tvom timu. Meni je Sarajevo drago pravo zato forumas psssttt i navijaj za svoj tim na forumu i ttxtu[/quote]

A to nije ? nije sad ko katedrala ili marijin dvor, al je Boga mi u centru kad vidim ostala naselja, sto se velicaju da su centar grada..pitam se gdje se ti nalazis..cisto da znas raji s vratnika il bistrika treba 4-5 minuta (pjeske) do carsije a 10 do katedrale..tako da..
Zadnja izmjena: GriFFoNi, dana/u 28 jul 2013, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sto vise citam tvoje postove sve vise dobijam utisak da si umno retardiran![/quote]HannahMontana je napisao/la:odkud ti , zar nisi izgorio dolestadion je napisao/la:
jel tata i mama placu nad tvojom sudbinom..garant
- JosipBukal
- Kontakt:
Ovo nije bilo upuceno tebi nego mojoj ekipi s bistrika,vratnika i ostalih centralnih djelova tvog grada. Ne tebi koji si pratio kukesi na forumu i ako me bas vuces za jezik bio sam u Istambulu kao Velezov navijac u podrsci tvom timu. Meni je Sarajevo drago pravo zato forumas psssttt i navijaj za svoj tim na forumu i ttxtu[/quote]GriFFoNi je napisao/la:odkud ti , zar nisi izgorio dole

A to nije ? nije sad ko katedrala ili marijin dvor, al je Boga mi u centru kad vidim ostala naselja, sto se velicaju da su centar grada..pitam se gdje se ti nalazis..cisto da znas raji s vratnika il bistrika treba 4-5 minuta (pjeske) do carsije a 10 do katedrale..tako da..[/quote]
Uzgred kad već spominješ bistrik 90% domicilnog stanovštva je uvijek navijalo za Želju a slična je situacija bila i sa koševom
Ovo za Bistrik nije tačno da su većina štrumfovi, ne valjaj gluposti.
- JosipBukal
- Kontakt:
reko sam domicilnog stanovništva ako znaš šta znači ta riječvlada87 je napisao/la:Ovo za Bistrik nije tačno da su većina štrumfovi, ne valjaj gluposti.
[/quote]
A to nije ? nije sad ko katedrala ili marijin dvor, al je Boga mi u centru kad vidim ostala naselja, sto se velicaju da su centar grada..pitam se gdje se ti nalazis..cisto da znas raji s vratnika il bistrika treba 4-5 minuta (pjeske) do carsije a 10 do katedrale..tako da..[/quote]
Uzgred kad već spominješ bistrik 90% domicilnog stanovštva je uvijek navijalo za Želju a slična je situacija bila i sa koševom[/quote]
Ma haveru ne znam za bistrik, ali znam da je moj vratnik bordo bijeli

Uzgred kad već spominješ bistrik 90% domicilnog stanovštva je uvijek navijalo za Želju a slična je situacija bila i sa koševom[/quote]
Ma haveru ne znam za bistrik, ali znam da je moj vratnik bordo bijeli

Citam sad na klixu da postoje sanse za FIZICKI NAPAD na upravu i goste u VIP lozi stadiona Kosevo. Na taj nacin opzicija tj familija hoce da jos vise destabilizuje ovu upravu.
Bice murije u civilu ko u prici ....
Bistrik je pola-pola, kol'ko ja znam, nema tu neke dominacije jednih ili drugih (ili je bar ja ne vidim
)

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Molim te prestani da pricas nesto sto nema osnove. Ko ce bolan napasti vip lozu sta je tebi, i onako zivi ne znamo sta cemo od kazni a ti dodjes ovdje i unosis nemir medju raju.stadion je napisao/la:Citam sad na klixu da postoje sanse za FIZICKI NAPAD na upravu i goste u VIP lozi stadiona Kosevo. Na taj nacin opzicija tj familija hoce da jos vise destabilizuje ovu upravu.
Neka znaju i familija i opozicija da ce oni dozivjeti destabilizaciju na celu sa Agimom pa do zalizanog ako se pocnu mjesati gdje im je jednom receno da ne trebaju.
https://www.facebook.com/pages/Irfan-Re ... 40?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; samo pogledajte ko lajksa istu stranicu i sve vam je jasno. Kako su nisko pali

Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 28 jul 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ne pricaj budalastine nego ako podrzavas ovu upravu, budi mangup pa sjedi kod ograde vipa i cekaj hoce li ko napasti Dinu i goste...smijes li..???
I ovo je sa klixovog foruma a znam ko se krije iza nicka koji je ovo postavio...krije se jedan cllan uprave.

I ovo je sa klixovog foruma a znam ko se krije iza nicka koji je ovo postavio...krije se jedan cllan uprave.

Ne smijem jer je sjever moja tribina, a pogotovo mi ti nisi dao povoda jer forum je cudo tamo svi napadaju i prijete.stadion je napisao/la:Ne pricaj budalastine nego ako podrzavas ovu upravu, budi mangup pa sjedi kod ograde vipa i cekaj hoce li ko napasti Dinu i goste...smijes li..???
I ovo je sa klixovog foruma a znam ko se krije iza nicka koji je ovo postavio...krije se jedan cllan uprave.![]()
Nije bezze prica i ako vjerujes ...vjerujes. Veceras je u lozi i predstavnik naseg buduceg GENERALNOG SPONZORA. Dovoljno je da bude pljuvanja ko i poslije sipaca (ne mora biti fizike) da se sve pohebe u sekundi.
Dobro djecace sve si reko , nemoj vise sviju ti
De promjenite temu malo ljudi ba ne mogu da vjerujem oko cega se prepirete !
Iz Koelna u Sarajevo: Dino Bisanović pojačava bordo momčad?
Ti si opet šampion !
Spanske sapunice su na drugoj temi djecace.stadion je napisao/la:Nije bezze prica i ako vjerujes ...vjerujes. Veceras je u lozi i predstavnik naseg buduceg GENERALNOG SPONZORA. Dovoljno je da bude pljuvanja ko i poslije sipaca (ne mora biti fizike) da se sve pohebe u sekundi.
Ko dolazi veceras predstavnik generalnog sponzorastadion je napisao/la:Nije bezze prica i ako vjerujes ...vjerujes. Veceras je u lozi i predstavnik naseg buduceg GENERALNOG SPONZORA. Dovoljno je da bude pljuvanja ko i poslije sipaca (ne mora biti fizike) da se sve pohebe u sekundi.

- Sportfanatik
- Kontakt:
da valja ne bi se vraća iz Koelnasimon je napisao/la:De promjenite temu malo ljudi ba ne mogu da vjerujem oko cega se prepirete !
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Kako su samo jadni, fol gradska raja, raja koja "voli" FK Sarajevo..ma daj bgt..smetljar zalizani i primitivni agim usta im se ponjamke i njima i svima, a hrabri su nema sta po forumima pisu..e moji mamlazi, provaljeni ste stisnite pa probajte nesto.Vase je odzvonilo u nasem klubu.Koliko god ljuti bili u nekim momentima na trenutnu upravu koja se grcevito bori s dugovima KOJE STE VI NABILI MAJMUNI, necemo traziti njihov odlazak, a isto tako se zna da imate nekoga unutra ali ne zadugo, i to ce se saznati tj vec neki krugovi znaju
polako i isto tako s zna da pokusavate navijace podijeliti, evo otvoreno tvrdim navode svi ti isti nece vise moci prismriditi stadionu jer ce se znati ko su.Toliko.

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, bosnas_, Fudo, Google Adsense [Bot], Grk1234, kulinban1189, OzmoodPinglewood, ShofaII, Tarapi, THEC, zlo87 i 146 gostiju.