FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

romasarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la romasarajevo » 28 jul 2013, 15:58

proslo je vrijeme tuge,ljutnje i razocarenja veceras opet kosevo sjever i bodri se SARAJEVO!!!!!!!!!!!
I kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje i kad ti budu svi ledza okrenuli uvjek ce sjever za tebe ginuti!!!!!!!!!!!!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 16:06

moRAja je napisao/la:
stadion je napisao/la:
moRAja je napisao/la:Sarajlije poderite ih veceras ko siroce napolitanku
odkud ti , zar nisi izgorio dole
ma jok ba igramo samo za vas veceras..jah :lol: :lol:
Ovo nije bilo upuceno tebi nego mojoj ekipi s bistrika,vratnika i ostalih centralnih djelova tvog grada. Ne tebi koji si pratio kukesi na forumu i ako me bas vuces za jezik bio sam u Istambulu kao Velezov navijac u podrsci tvom timu. Meni je Sarajevo drago pravo zato forumas psssttt i navijaj za svoj tim na forumu i ttxtu
Nek si nas pocastio svojim LAZIMA ko i milion puta do sada. Sta ti znas sta je vratnik ,bistrik..sirokaca..mejtas..fataj se kamenja i nemoj cvrknuti lazove. Ja sam bio na istoku na mjestu gdje ljudima bez extremiteta je pristupno da sjede. Ti ces mi kamenjarac soliti pamet...fuj spodobo jadna

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jul 2013, 16:21

moRAja je napisao/la:
stadion je napisao/la:
moRAja je napisao/la:Sarajlije poderite ih veceras ko siroce napolitanku
Ovo nije bilo upuceno tebi nego mojoj ekipi s bistrika,vratnika i ostalih centralnih djelova tvog grada. Ne tebi koji si pratio kukesi na forumu i ako me bas vuces za jezik bio sam u Istambulu kao Velezov navijac u podrsci tvom timu. Meni je Sarajevo drago pravo zato forumas psssttt i navijaj za svoj tim na forumu i ttxtu
E cuj bistrik i vratnik u centru. :lol:
1946

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 28 jul 2013, 16:34

ma jok ba igramo samo za vas veceras..jah :lol: :lol:[/quote]
Ovo nije bilo upuceno tebi nego mojoj ekipi s bistrika,vratnika i ostalih centralnih djelova tvog grada. Ne tebi koji si pratio kukesi na forumu i ako me bas vuces za jezik bio sam u Istambulu kao Velezov navijac u podrsci tvom timu. Meni je Sarajevo drago pravo zato forumas psssttt i navijaj za svoj tim na forumu i ttxtu[/quote]

E cuj bistrik i vratnik u centru. :lol:[/quote]

A to nije ? nije sad ko katedrala ili marijin dvor, al je Boga mi u centru kad vidim ostala naselja, sto se velicaju da su centar grada..pitam se gdje se ti nalazis..cisto da znas raji s vratnika il bistrika treba 4-5 minuta (pjeske) do carsije a 10 do katedrale..tako da..
Zadnja izmjena: GriFFoNi, dana/u 28 jul 2013, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 16:40

HannahMontana je napisao/la:
stadion je napisao/la:
Sto vise citam tvoje postove sve vise dobijam utisak da si umno retardiran![/quote]

jel tata i mama placu nad tvojom sudbinom..garant

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 28 jul 2013, 17:03

GriFFoNi je napisao/la:odkud ti , zar nisi izgorio dole
Ovo nije bilo upuceno tebi nego mojoj ekipi s bistrika,vratnika i ostalih centralnih djelova tvog grada. Ne tebi koji si pratio kukesi na forumu i ako me bas vuces za jezik bio sam u Istambulu kao Velezov navijac u podrsci tvom timu. Meni je Sarajevo drago pravo zato forumas psssttt i navijaj za svoj tim na forumu i ttxtu[/quote]

A to nije ? nije sad ko katedrala ili marijin dvor, al je Boga mi u centru kad vidim ostala naselja, sto se velicaju da su centar grada..pitam se gdje se ti nalazis..cisto da znas raji s vratnika il bistrika treba 4-5 minuta (pjeske) do carsije a 10 do katedrale..tako da..[/quote]

Uzgred kad već spominješ bistrik 90% domicilnog stanovštva je uvijek navijalo za Želju a slična je situacija bila i sa koševom

vlada87
Kontakt:

Post Postao/la vlada87 » 28 jul 2013, 17:10

Ovo za Bistrik nije tačno da su većina štrumfovi, ne valjaj gluposti.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 28 jul 2013, 17:13

vlada87 je napisao/la:Ovo za Bistrik nije tačno da su većina štrumfovi, ne valjaj gluposti.
reko sam domicilnog stanovništva ako znaš šta znači ta riječ

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 28 jul 2013, 17:23

A to nije ? nije sad ko katedrala ili marijin dvor, al je Boga mi u centru kad vidim ostala naselja, sto se velicaju da su centar grada..pitam se gdje se ti nalazis..cisto da znas raji s vratnika il bistrika treba 4-5 minuta (pjeske) do carsije a 10 do katedrale..tako da..[/quote]

Uzgred kad već spominješ bistrik 90% domicilnog stanovštva je uvijek navijalo za Želju a slična je situacija bila i sa koševom[/quote]

Ma haveru ne znam za bistrik, ali znam da je moj vratnik bordo bijeli ;)

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 17:58

Citam sad na klixu da postoje sanse za FIZICKI NAPAD na upravu i goste u VIP lozi stadiona Kosevo. Na taj nacin opzicija tj familija hoce da jos vise destabilizuje ovu upravu.
Bice murije u civilu ko u prici ....

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2013, 17:58

Bistrik je pola-pola, kol'ko ja znam, nema tu neke dominacije jednih ili drugih (ili je bar ja ne vidim :mrgreen: )
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 28 jul 2013, 18:02

stadion je napisao/la:Citam sad na klixu da postoje sanse za FIZICKI NAPAD na upravu i goste u VIP lozi stadiona Kosevo. Na taj nacin opzicija tj familija hoce da jos vise destabilizuje ovu upravu.
Bice murije u civilu ko u prici ....
Molim te prestani da pricas nesto sto nema osnove. Ko ce bolan napasti vip lozu sta je tebi, i onako zivi ne znamo sta cemo od kazni a ti dodjes ovdje i unosis nemir medju raju.

Neka znaju i familija i opozicija da ce oni dozivjeti destabilizaciju na celu sa Agimom pa do zalizanog ako se pocnu mjesati gdje im je jednom receno da ne trebaju.

https://www.facebook.com/pages/Irfan-Re ... 40?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; samo pogledajte ko lajksa istu stranicu i sve vam je jasno. Kako su nisko pali :lol:
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 28 jul 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 18:12

Ne pricaj budalastine nego ako podrzavas ovu upravu, budi mangup pa sjedi kod ograde vipa i cekaj hoce li ko napasti Dinu i goste...smijes li..???
I ovo je sa klixovog foruma a znam ko se krije iza nicka koji je ovo postavio...krije se jedan cllan uprave. ;) ;)

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 28 jul 2013, 18:14

stadion je napisao/la:Ne pricaj budalastine nego ako podrzavas ovu upravu, budi mangup pa sjedi kod ograde vipa i cekaj hoce li ko napasti Dinu i goste...smijes li..???
I ovo je sa klixovog foruma a znam ko se krije iza nicka koji je ovo postavio...krije se jedan cllan uprave. ;) ;)
Ne smijem jer je sjever moja tribina, a pogotovo mi ti nisi dao povoda jer forum je cudo tamo svi napadaju i prijete.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 18:16

Nije bezze prica i ako vjerujes ...vjerujes. Veceras je u lozi i predstavnik naseg buduceg GENERALNOG SPONZORA. Dovoljno je da bude pljuvanja ko i poslije sipaca (ne mora biti fizike) da se sve pohebe u sekundi.
Dobro djecace sve si reko , nemoj vise sviju ti

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 28 jul 2013, 18:19

De promjenite temu malo ljudi ba ne mogu da vjerujem oko cega se prepirete !

Iz Koelna u Sarajevo: Dino Bisanović pojačava bordo momčad?
Ti si opet šampion !

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 28 jul 2013, 18:20

stadion je napisao/la:Nije bezze prica i ako vjerujes ...vjerujes. Veceras je u lozi i predstavnik naseg buduceg GENERALNOG SPONZORA. Dovoljno je da bude pljuvanja ko i poslije sipaca (ne mora biti fizike) da se sve pohebe u sekundi.
Spanske sapunice su na drugoj temi djecace.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 28 jul 2013, 18:22

stadion je napisao/la:Nije bezze prica i ako vjerujes ...vjerujes. Veceras je u lozi i predstavnik naseg buduceg GENERALNOG SPONZORA. Dovoljno je da bude pljuvanja ko i poslije sipaca (ne mora biti fizike) da se sve pohebe u sekundi.
Ko dolazi veceras predstavnik generalnog sponzora :lol: :lol: :lol: :lol: :?:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 jul 2013, 18:22

simon je napisao/la:De promjenite temu malo ljudi ba ne mogu da vjerujem oko cega se prepirete !

Iz Koelna u Sarajevo: Dino Bisanović pojačava bordo momčad?
da valja ne bi se vraća iz Koelna
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 28 jul 2013, 18:23

Kako su samo jadni, fol gradska raja, raja koja "voli" FK Sarajevo..ma daj bgt..smetljar zalizani i primitivni agim usta im se ponjamke i njima i svima, a hrabri su nema sta po forumima pisu..e moji mamlazi, provaljeni ste stisnite pa probajte nesto.Vase je odzvonilo u nasem klubu.Koliko god ljuti bili u nekim momentima na trenutnu upravu koja se grcevito bori s dugovima KOJE STE VI NABILI MAJMUNI, necemo traziti njihov odlazak, a isto tako se zna da imate nekoga unutra ali ne zadugo, i to ce se saznati tj vec neki krugovi znaju ;) polako i isto tako s zna da pokusavate navijace podijeliti, evo otvoreno tvrdim navode svi ti isti nece vise moci prismriditi stadionu jer ce se znati ko su.Toliko.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, bosnas_, Fudo, Google Adsense [Bot], Grk1234, kulinban1189, OzmoodPinglewood, ShofaII, Tarapi, THEC, zlo87 i 146 gostiju.