FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 26 jul 2013, 13:01

Loši argumenti, prazna priča, vraćanja u krug, ne-da-mi-se.

Pozdrav.

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 26 jul 2013, 22:55

Ekipa Radničkog će kao i prošlih godina 03.08 i 04.08 učestvovati na memorijalnom turniru u Devetaku, najstarijem turniru ovog tipa u Bosni i Hercegovini.

03.08.2013 | – FK Radnički Lukavac : FK Prokosovići - 16:00 -
03.08.2013 | – DSK Devetak : NK Mladost Puračić - 18:00 -

04.08.2013 | - Utakmica za treće mjesto - 16:00 -
04.08.2013 | - Finalna utakmica - 18:00 -

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 27 jul 2013, 03:21

Šta je sa Šerifa Hasića jel dogovoreno sve s njim pošto je tu trenira, kakva je situacija sa Jogunčićem jel se oporavio bar malo, ima li još kakvih vijesti......:)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jul 2013, 06:09

Ja sam pricao sa Jogetom kaze da je zdrav da je spreman :).... kaze jedva ceka da ponovo istri na Tusanj 4 kolo :)...nada se da mu nasi neki primitivci alkosi tamo sa tribine gdje su simpatizeri psovati..jer inace odatle je uvjek bilo svega i svasta :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 jul 2013, 10:50

m1x je napisao/la:Ekipa Radničkog će kao i prošlih godina 03.08 i 04.08 učestvovati na memorijalnom turniru u Devetaku, najstarijem turniru ovog tipa u Bosni i Hercegovini.

03.08.2013 | – FK Radnički Lukavac : FK Prokosovići - 16:00 -
03.08.2013 | – DSK Devetak : NK Mladost Puračić - 18:00 -

04.08.2013 | - Utakmica za treće mjesto - 16:00 -
04.08.2013 | - Finalna utakmica - 18:00 -
Mislim da se u ovim utakmicama ništa ne može vidjeti, tačnije kvaliteta igrača. Ne znam otkud da pristanete igrati ovaj turnir, samo se neko može povrijediti (znam kako je u Gradini bilo)

Mi smo igrali sa Odžakom i dobili ih 6-0, to nije nikakva provjera bila jer ih je 3. i 2. ekipa poderala, a onda kad su došle utakmice sa Gračanicom i Banovićima već se vidi šta i kako i gdje fali. :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 jul 2013, 11:56

Benjo_AFC86 je napisao/la: Mi smo igrali sa Odžakom i dobili ih 6-0, to nije nikakva provjera bila jer ih je 3. i 2. ekipa poderala, a onda kad su došle utakmice sa Gračanicom i Banovićima već se vidi šta i kako i gdje fali. :?
jbt prateći postove ovih iz Srebrenika, pa u njih u pripremama nikad ne igra "prva postava", uvijek nekakve 2. i 3. :lol:

izgleda kod njih prva postava zaigra tek u prvom kolu :roll:
Undici stelle - ACM 1899

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 27 jul 2013, 12:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:Mislim da se u ovim utakmicama ništa ne može vidjeti, tačnije kvaliteta igrača. Ne znam otkud da pristanete igrati ovaj turnir, samo se neko može povrijediti (znam kako je u Gradini bilo)
Načelnik Opštine je iz Devetaka, ako me kužiš kume.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 27 jul 2013, 12:22

samolukavac je napisao/la:Šta je sa Šerifa Hasića jel dogovoreno sve s njim pošto je tu trenira
Još uvijek nije završeno ako sam ja dobro upratio, ali ja bih volio da ostane jer nam treba igrač kao on.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 27 jul 2013, 12:25

baltazar1 je napisao/la:jbt prateći postove ovih iz Srebrenika, pa u njih u pripremama nikad ne igra "prva postava", uvijek nekakve 2. i 3. :lol:

Uz dužno poštovanje ja sam skapirao šta je htio da Benjo kaže svojim postom, činjenica jeste da kod njih protiv slabijih ekipa su izlazili kombinovani sastavi koji jedino u slučaju nekih strašnih suspenzija bi bili startni u bilo kojoj utakmici prvenstva.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 jul 2013, 13:17

Casp3r je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Mislim da se u ovim utakmicama ništa ne može vidjeti, tačnije kvaliteta igrača. Ne znam otkud da pristanete igrati ovaj turnir, samo se neko može povrijediti (znam kako je u Gradini bilo)
Načelnik Opštine je iz Devetaka, ako me kužiš kume.
svašta, al ajde valjda ne bude nekih povreda samo :D
baltazar1 je napisao/la:
jbt prateći postove ovih iz Srebrenika, pa u njih u pripremama nikad ne igra "prva postava", uvijek nekakve 2. i 3. :lol:

Baš tako, bistar si pravo.

Casper ti je sve objasnio.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 27 jul 2013, 15:14

Kao što rekoh turnir je memorijalni i sigurno je važno da najbolji sportski kolektiv ove opštine na taj način oda počast momcima koji su dali život za ovu državu. Kad je mogao igrati Čelik, može i Radnički.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jul 2013, 20:05

@Casp3r
Vi na poziciji Hasica imate sigurno 2 igraca. Posto nisam bas upucen u igracki kadar ne tvrdim ovo vec onako "od oka" pisem. Imate Jahica koji kvalitetom nije nista slabiji od Serifa, a mislio sam da je dosta suprotna situacija. Serif me je igrama kod nas udrugom dijelu prosle sezone dosta razocarao. Vjerovatno sam i ja sam ocekivao previse od ovog igraca.
075

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 28 jul 2013, 12:39

Jučer poraz 3-2 od Modriče, od same organizacije utakmice koja je kasnila pa je tek u 19h počela, teren nije bio markiran, linijski sudija je bio junior sa njihove klupe, prvo poluvrijeme sudila djevojka koja u najmanju ruku nema blage veze o pravilima nogometne igre, prvo poluvrijeme trajalo 36 minuta, drugo 39, s tim da je u drugom nestalo lopti, tj. bile su ukupno 3 i sve tri su završile van ograde, pa se od ovih 39 čekalo min 5 minuta da se dođe do lopte, pa se kraj igrao sa crvenom loptom u predvečerju na neoznačenom terenu, pa do igre Radničkog nemam baš pretjerano mnogo lijepog da kažem. Mi smo dali prvi gol nakon prekršaja nad golmanom, oni su dali prvi gol nakon prekršaja nad štoperom, a drugi iz penala koji je djevojka slučajno dosudila, ali vjerujte mi na riječ - slučajno. Mislim da je jučerašnje putovanje bilo totalni promašaj i da bi više profitirali da su na Jošiku odradili 2 treninga.

Jedna stvar u kojoj se slažu svi koji prate pripremne utakmice Radničkog - ššš se mora promjeniti.

AnonimniAnonimac
Kontakt:

Post Postao/la AnonimniAnonimac » 28 jul 2013, 12:49

Trenera mijenjat odmah,dok jos nije kasno al postavlja se veliko pitanje koga dovest???Prosle godine kad je Karic dobio otkaz ostavio je makar fizicki spremnu ekipu,dok ovaj strucnjak tesko da ce nekome ostaviti nesto kvalitetno od svoga rada.Nadam se da nece biti kasno,da ce se ovi iz uprave dozvat pameti.Sad tek oni koji su pjuvali po Vojvodi mogu skontat da je bio vrhunski trener za ovog ranga.Pomozi Boze!!!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 28 jul 2013, 13:00

TzBulevar87 je napisao/la:@Casp3r
Vi na poziciji Hasica imate sigurno 2 igraca. Posto nisam bas upucen u igracki kadar ne tvrdim ovo vec onako "od oka" pisem. Imate Jahica koji kvalitetom nije nista slabiji od Serifa, a mislio sam da je dosta suprotna situacija. Serif me je igrama kod nas udrugom dijelu prosle sezone dosta razocarao. Vjerovatno sam i ja sam ocekivao previse od ovog igraca.
Veliki Jaha igra sa Šerifom u vezi, dok mali Jaha igra na desnoj strani. Po mom mišljenju Hasić može u ovoj ligi odraditi sasvim solidan posao, a nadam se da me neće demantovati.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 jul 2013, 13:30

Casp3r je napisao/la:Jučer poraz 3-2 od Modriče, od same organizacije utakmice koja je kasnila pa je tek u 19h počela, teren nije bio markiran, linijski sudija je bio junior sa njihove klupe, prvo poluvrijeme sudila djevojka koja u najmanju ruku nema blage veze o pravilima nogometne igre, prvo poluvrijeme trajalo 36 minuta, drugo 39, s tim da je u drugom nestalo lopti, tj. bile su ukupno 3 i sve tri su završile van ograde, pa se od ovih 39 čekalo min 5 minuta da se dođe do lopte, pa se kraj igrao sa crvenom loptom u predvečerju na neoznačenom terenu, pa do igre Radničkog nemam baš pretjerano mnogo lijepog da kažem. Mi smo dali prvi gol nakon prekršaja nad golmanom, oni su dali prvi gol nakon prekršaja nad štoperom, a drugi iz penala koji je djevojka slučajno dosudila, ali vjerujte mi na riječ - slučajno. Mislim da je jučerašnje putovanje bilo totalni promašaj i da bi više profitirali da su na Jošiku odradili 2 treninga..
:lol: :lol:
Hayley <3

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 28 jul 2013, 14:14

AnonimniAnonimac je napisao/la:Trenera mijenjat odmah,dok jos nije kasno al postavlja se veliko pitanje koga dovest???Prosle godine kad je Karic dobio otkaz ostavio je makar fizicki spremnu ekipu,dok ovaj strucnjak tesko da ce nekome ostaviti nesto kvalitetno od svoga rada.Nadam se da nece biti kasno,da ce se ovi iz uprave dozvat pameti.Sad tek oni koji su pjuvali po Vojvodi mogu skontat da je bio vrhunski trener za ovog ranga.Pomozi Boze!!!
Zasto se sad ne oglasi Adis koji je po savjetu svog partnera Dautovica doveo ovu smijuriju od trenera.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jul 2013, 16:02

Casp3r je napisao/la:Jučer poraz 3-2 od Modriče, od same organizacije utakmice koja je kasnila pa je tek u 19h počela, teren nije bio markiran, linijski sudija je bio junior sa njihove klupe, prvo poluvrijeme sudila djevojka koja u najmanju ruku nema blage veze o pravilima nogometne igre, prvo poluvrijeme trajalo 36 minuta, drugo 39, s tim da je u drugom nestalo lopti, tj. bile su ukupno 3 i sve tri su završile van ograde, pa se od ovih 39 čekalo min 5 minuta da se dođe do lopte, pa se kraj igrao sa crvenom loptom u predvečerju na neoznačenom terenu, pa do igre Radničkog nemam baš pretjerano mnogo lijepog da kažem. Mi smo dali prvi gol nakon prekršaja nad golmanom, oni su dali prvi gol nakon prekršaja nad štoperom, a drugi iz penala koji je djevojka slučajno dosudila, ali vjerujte mi na riječ - slučajno. Mislim da je jučerašnje putovanje bilo totalni promašaj i da bi više profitirali da su na Jošiku odradili 2 treninga.

Jedna stvar u kojoj se slažu svi koji prate pripremne utakmice Radničkog - ššš se mora promjeniti.
Kralj si :lol:

Al' ne reče nam kako su ostali golovi pali? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 31 jul 2013, 12:53

Danas u Prokosovićima protiv ekipe Borca iz Šamca, veoma mali roster je ostao, plus ni danas (kao ni protiv Modriče) neće igrati Jaranović, a danas neće biti ni Hasića za kojeg je uprava odlučila ipak da ga ne angažira.

Trenutno raspolažemo sa 15tak igrača ukupno, s tim da dva ne mogu nastupati u prvom kolu protiv Igmana (Jahić i Redžić), danas je zadnji dan prelaznog ako se ne varam.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 31 jul 2013, 12:58

Casp3r je napisao/la:Danas u Prokosovićima protiv ekipe Borca iz Šamca, veoma mali roster je ostao, plus ni danas (kao ni protiv Modriče) neće igrati Jaranović, a danas neće biti ni Hasića za kojeg je uprava odlučila ipak da ga ne angažira.

Trenutno raspolažemo sa 15tak igrača ukupno, s tim da dva ne mogu nastupati u prvom kolu protiv Igmana (Jahić i Redžić), danas je zadnji dan prelaznog ako se ne varam.
Zadnji dan prelaznog roka je 02.08., ali bez problema se mogu igrači i kasnije registrovati ako im na ispisnici staji datum 02.08. ili raniji

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.