NK Široki Brijeg

Damian
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Damian » 27 jul 2013, 15:04

moRAja je napisao/la:
Damian je napisao/la:Hajde onda s ove teme provokatori obicni, zasto dolazite ako mrzite Siroki i opcenito Hrvate?

Hvala Bogu ima ljudi koji ce doci podrzat Siroki u Zenici tako da se nadam lijepo ispunjenom stadionu i dobroj predstavi Sirokobrijezana.
Nisi dobro skontao i ko ce bola podrzat Siroki u Zenici? Pa zar mislis da bi Celik,Velez ili Zeljo bili podrzani u Sirokom. To je realnost i od toga se ne moze pobjeci ali ne treba dolijevati ulje na vatru jer svaki klub ima svoje obiljezje i zastave drugog sadrzaja su nepotrebne pogotovo u drugom gradu gdje su vecinom ljudi druge nacionalnosti. Nisam da ljudi u Zenici navijaju za Siroki ali isto tako nisam ni da navijaju za Udineze. Ipak je Siroki nas jedini predstavnik u evropi i bez obzira na nacionalne netrpeljivosti treba to postovati i dokazati da je Zenica grad normalnih ljudi i velikih zaljubljenika u fudbal
Nisam mislio bukvalno podrzat kao navijat, vec da ce im biti drago da Siroki zabije gol i slicno, pljesak daju igracima i tako to..
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 27 jul 2013, 20:16

Dok sam nekada redovito posjecivao ovaj forum i pisao na njemu za gluposti ovoga tipa koje pišu isfrustrirani pojedinci ( neću ih nabrajati prepoznat će se sami ) bi nakod 5 minuta dobili trajni ban ali očito se vremena mijenjaju .

Zenica ?
Prvo hvala upravi Čelika na njihovom priopćenju i davanju na korištenje svojih resursa i stadiona .
Hvala normalnim zenicanima koji nemaju ništa protiv gostovanja Širokog .
Hvala i onima koji imaju nešto protiv istog ,jer se s gustom nasmijem na njihovu frustraciju .
E sad podrška klubu u Zenici .
Prvo , meni je nelogično da jedan navijač Čelika dodje i NAVIJA za Široki , niti ima logike niti bi ja na Pecari došao NAVIJATI za Čelik , ali bi vjerojatno došao na tekmu i pljeskom nagradio domaćina i gustao u nogometu .
Podržao bi ga sam tim što bi i moj grad imao korist od te tekme te bi samim tim bio budala kad bi drugačije mislio , to da ja volim Čelik sigurno nema veze s istinom ali splet okolnosti bi me doveo do toga da bi im ipak dao podršku , ovdje nemislim na Čelik nego na bilo koji drugi klub.
Da ne duljim ,šteta što jednu ovakvu tekmu nemamo na Pecari ali šta se može uefa ima svoja pravila i mjerila i mi smo premali ako smo i upravu a kamoli ako nismo .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 27 jul 2013, 22:35

kksiroki je napisao/la:Dok sam nekada redovito posjecivao ovaj forum i pisao na njemu za gluposti ovoga tipa koje pišu isfrustrirani pojedinci ( neću ih nabrajati prepoznat će se sami ) bi nakod 5 minuta dobili trajni ban ali očito se vremena mijenjaju .

Zenica ?
Prvo hvala upravi Čelika na njihovom priopćenju i davanju na korištenje svojih resursa i stadiona .
Hvala i onima koji imaju nešto protiv istog ,jer se s gustom nasmijem na njihovu frustraciju .
Prvo , meni je nelogično da jedan navijač Čelika dodje i NAVIJA za Široki , niti ima logike niti bi ja na Pecari došao NAVIJATI za Čelik , ali bi vjerojatno došao na tekmu i pljeskom nagradio domaćina i gustao u nogometu .
Podržao bi ga sam tim što bi i moj grad imao korist od te tekme te bi samim tim bio budala kad bi drugačije mislio , to da ja volim Čelik sigurno nema veze s istinom ali splet okolnosti bi me doveo do toga da bi im ipak dao podršku , ovdje nemislim na Čelik nego na bilo koji drugi klub.
Da ne duljim ,šteta što jednu ovakvu tekmu nemamo na Pecari ali šta se može uefa ima svoja pravila i mjerila i mi smo premali ako smo i upravu a kamoli ako nismo .
Dugo te nije bilo ,de ti nama daj imformacije iz važnijeg kluba :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 jul 2013, 13:11

danas se jednostavno mora pobijediti..
očekujem da Musa odmori par igrača
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 28 jul 2013, 13:55

koliko su karte za utakmicu sa Udineseom i gdje se mogu kupiti?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 28 jul 2013, 17:47

Kakvi ste vi moroni, pitate koliko su kartye a vas klub sada igra utakmicu i niko nezna rezultat.

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 jul 2013, 17:49

Odlozeno je, u Bijeljini je nenormalno vruce.
Bar je tako pisalo :P
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

thegunn
Kontakt:

Post Postao/la thegunn » 28 jul 2013, 18:01

ddjelmo je napisao/la:Odlozeno je, u Bijeljini je nenormalno vruce.
39 stepeni

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 jul 2013, 18:04

thegunn je napisao/la:
ddjelmo je napisao/la:Odlozeno je, u Bijeljini je nenormalno vruce.
39 stepeni
Ma nzm tacno, al ne smem izac napolje :D
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina

napisano 05.08.2013

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 28 jul 2013, 18:16

felix123 je napisao/la:Tko očekuje da Zenica navija za Široki nije mi jasno ??? Mi Širokobriježani nismo
Iskreno samo Sarajevo i eventualno Vehelež ne bi dobili pljesak na Pecari ,Željo ga je dobio u finalu kupa i to veliki

Satrašte nam temu zbog ljenih moderatora kojima očito ovakva prepucavanja odgovaraju :?
sta ti znaci ovo veHlez,st ima u tom slovu H ,nikad mi nece bit jasno ,i zasto ga bas kacis uz ovaj casni klub.

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 28 jul 2013, 18:19

felix123 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Dok sam nekada redovito posjecivao ovaj forum i pisao na njemu za gluposti ovoga tipa koje pišu isfrustrirani pojedinci ( neću ih nabrajati prepoznat će se sami ) bi nakod 5 minuta dobili trajni ban ali očito se vremena mijenjaju .

Zenica ?
Ma kako da ne... to sad pišeš jer nemate kud,Bilino je jedina opcija :) Pa ono hajd malo da upakujemo ;) Što se tako ne razmišlja i mimo ovih utakmica s Udineseom ??? Nego se zviždi himni BiH u širokom kad igra protiv susjedne Hrvatske u utakmici U21 repke,da bi se Zagrebu dokazalo kako dole negdje žive ''veliki hrvati''... Ne moraš bolan ništa da upakuješ,odigrat ćete tu tekmu i dođite slobodono u što većem broju podržat Široki,prestalo se pucat u Zenici ima 18 godina... Samo mi nemoj te patetike,podržali bi vi ovo ili ono... Niste ispoštovali državu u kojoj ste rođeni kad ste imali priliku,a to je mnogo bitnije i od nekog Čelika i Želje i Sarajeva ili koga već... Znamo šta mislite i o državi i općenito o fudbalu u BiH,i nemoj bezveze da se trudiš i predstavljaš sliku kakva ne postoji ;) Nek vam je sa srećom protiv UDINA,ali da se lažemo,to više stvarno nema smisla...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 jul 2013, 18:52

Ja bih prvi podrzao Celik kad bi igrao na Pecari,kao i svaki klub iz BiH osim Sarajeva
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 28 jul 2013, 19:02

Dvaput ste nas spasili od ispadanja,sto Vas ne bi podzali. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 28 jul 2013, 19:22

Sta se desava sa vasom utakmicom u Bijeljini ?
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 28 jul 2013, 19:28

Kraj 0:0

bijeljina
Kontakt:

Post Postao/la bijeljina » 28 jul 2013, 19:29

Na BHR 1 rekli da je utakmica u BN završena rezultatom 0:0 ... Ali, da li je istina?
Βασιλεὺς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλευόντων

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 jul 2013, 19:40

Evo konacno.
Mladost - Siroki Brijeg 0-0
http://prntscr.com/1i11i5" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT:
Potvrda na ****
http://prntscr.com/1i12gw" onclick="window.open(this.href);return false;
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina

napisano 05.08.2013

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 28 jul 2013, 20:33

risha1988 je napisao/la:
felix123 je napisao/la:

Zenica ?
Ma kako da ne... to sad pišeš jer nemate kud,Bilino je jedina opcija :) Pa ono hajd malo da upakujemo ;) Što se tako ne razmišlja i mimo ovih utakmica s Udineseom ??? Nego se zviždi himni BiH u širokom kad igra protiv susjedne Hrvatske u utakmici U21 repke,da bi se Zagrebu dokazalo kako dole negdje žive ''veliki hrvati''... Ne moraš bolan ništa da upakuješ,odigrat ćete tu tekmu i dođite slobodono u što većem broju podržat Široki,prestalo se pucat u Zenici ima 18 godina... Samo mi nemoj te patetike,podržali bi vi ovo ili ono... Niste ispoštovali državu u kojoj ste rođeni kad ste imali priliku,a to je mnogo bitnije i od nekog Čelika i Želje i Sarajeva ili koga već... Znamo šta mislite i o državi i općenito o fudbalu u BiH,i nemoj bezveze da se trudiš i predstavljaš sliku kakva ne postoji ;) Nek vam je sa srećom protiv UDINA,ali da se lažemo,to više stvarno nema smisla...

Ajmo mali crtani je završio ,pakuj se i na spavanje .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 jul 2013, 20:41

Mislim da je umor glavni krivac za danasnji rezultat.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 jul 2013, 20:42

terabajt je napisao/la:Mislim da je umor glavni krivac za danasnji rezultat.
slažem se, umorni ćemo biti i u nedjelju ali Velež na Pecari mora pasti. Ova 2 boda ćemo već negdje nadoknadit
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Zigazaga i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []