Upravu si kad bolje razmislim ni jedan od igraca koji je ostvario direktan transfer u jednu od liga petice nije se nametnuo!legenda reala je napisao/la:emir79 je napisao/la:Mesic u Nantes, Husejinovic u Bremen, Jelic u Nürnbergbhsport je napisao/la:Hrgovic u Wolfsburg, takodjer.Upravo su pomenuti i glavni krivci zašto naše igrače niko neće, napravili su dobre transfere, ali ni jedan apsolutno ništa nije učinio u tim klubovima, tako da su ostalima zalupili vrata guzicommokhe je napisao/la: Berberovic u Leverkusen, Skoro u Marsej.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ma vala mogli smozizu1991 je napisao/la:Dobar taj tvoj mali @adi, hajmo ga utalit' Papetu, pa ćemo po pola pare, šta kažeš ?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Husejinovic od pocetka protiv Rijeke. I Alispahic igra za Rijeku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nece da otvori
aj kopiraj text
Edit: ok je sad
Edit: ok je sad
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 28 jul 2013, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
veceras igra Standard protiv Mechelena,,,ima prenos na SK PRIME,,eto prilike da se malo pogleda...a i ako bude igrao Karahmet za Mechelen jos bolji uvid u potencijalneBoskvalitet je napisao/la:prati li ko Arslanagic-a ?
ohohoho pa idemo momciluko hahaha,,,dobro je odlicno,,konacno,,ma vidi sto su nasmijani sunce im zarkobagrcavi je napisao/la:MUŠTULUK !![]()
- BritishCore
- Kontakt:
RUŠILJENDE STROGO PREKUCENDE
alo hejteri duvajte ga bre
ovima koji su sumnjali u Seu Rušioca i vrijeđali ga samo ovo mozemo dati : .!.
alo hejteri duvajte ga bre
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Dokazao je o kakvom legendi se prica, maxuz selam za druga majstora koji je x puta bio banovan samo zbog toga sto je volio ovog momciluka.
Rušilac! <3
Rušilac! <3
Aha, pa onako treba, Begu i Spahu ne bi ni Karadzic odbio...
Ja nista ne vjerujem dok se H-avaz i Fahrini ne jave................ 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vjerujem da se razgovaralo i sa Hrgotom ali se to malo krije, jer i on živi tu nedaleko... Namazan je Begic, malo teze to ide sa Hrgotom pa se krije...
Vjerujem da ih je odbio ali vrijedilo je pokušati!!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Ako se pridruzi Kolasinac do SP, siguran sam da cemo tamo napravit cudo, je.be nas malo ta lijeva strana, Salihovic moze tu igrati kad su u pitanju slabije repke, ali protiv jace treba neko bolji na toj poziciji, neko kome je to prirodna pozicija.
Imacemo napokon i siroku, i jako kvalitetnu klupu, tu je i Visca, i Stevanovic, Rahimic, Bicakcic, Hadzic, Misimovic, ma cudo, jaka klupa je jedan od bitnijih faktora za uspjeh na velikom takmicenju, uvijek se desi nesto nepredvidjeno.
Cestitke novom predsjedniku na uradjenom dosad, svaka cast, napokon nesto funkcionira kako treba.
Imacemo napokon i siroku, i jako kvalitetnu klupu, tu je i Visca, i Stevanovic, Rahimic, Bicakcic, Hadzic, Misimovic, ma cudo, jaka klupa je jedan od bitnijih faktora za uspjeh na velikom takmicenju, uvijek se desi nesto nepredvidjeno.
Cestitke novom predsjedniku na uradjenom dosad, svaka cast, napokon nesto funkcionira kako treba.
Oprosti nam majstore!
Evo nama See rusioca i legende 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
hrgota bi nam došao ko' budali šamar. ali realno, mi smo mu tek treća opcija iza švedske i hrvatske a i sam je izjavio da hoće da igra za švedsku.Batko je napisao/la:Vjerujem da se razgovaralo i sa Hrgotom ali se to malo krije, jer i on živi tu nedaleko... Namazan je Begic, malo teze to ide sa Hrgotom pa se krije...
Odlazi Safete.
A hvala qurcu vise da ima neka slika, neki dokaz da bi momciluk mogao igrat za nas. Bravo za Spahu sto odvaja od svog slobodnog vremena za dobrobit reprezentacije, nije mu prvi put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- bistrikboy
- Kontakt:
Oni su ovo znali prije godinu danaharishp je napisao/la:Ja nista ne vjerujem dok se H-avaz i Fahrini ne jave................
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Spaha nas dobriCartman je napisao/la:A hvala qurcu vise da ima neka slika, neki dokaz da bi momciluk mogao igrat za nas. Bravo za Spahu sto odvaja od svog slobodnog vremena za dobrobit reprezentacije, nije mu prvi put.