Mislim da je Halilović najveće pojačanje, taj će servirati lopte i podijeliti centaršuteva dosta kvalitetnih..
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Kakav je Zukić?
Mislim da je Halilović najveće pojačanje, taj će servirati lopte i podijeliti centaršuteva dosta kvalitetnih..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Jos je rano za prognoze pogotovo za zukica a sto se tice halilovica uvjerili smo se protiv gradine imao jedno 5 top centarsuta a i gol koji je postigao Šuša protiv vas centrirao je odlicno halilovic,čitam sad na bkc izvjestaj Šuša najbolji strijelac priprema sa gola,ja bi se sad potpiso da pobjedjujemo sa golom razlike koji daju stoperi samo da se pobjedjuje kako neko napisa a i od ovih spiceva mora jedan proradit najprije bi mogao suljic a tu je nravno mali mrkovic,smajlovic,kahrimanovic sve u svemu bit ce zanimljivo kako cemo se ponasat a i primljna gola protiv maglaja ali mora se nekad i primiti.Benjo_AFC86 je napisao/la:Kakav je Zukić?![]()
nemoj te se puno zanositi,trebali ste ispati od ekipe Natron-a,ako ne pokazete vise zalaganja tesko cete biti u vrhu Prve lige..jedan bolji igrac iz Natron vam toliko pravio probleme,taj broj 14..cuo sam igrao premijer ligu..realno je bolji od vasa oba spica..Benjo_AFC86 je napisao/la:Dokaz da se trebate malo spustiti pojedinci. Čuo sam da je trebalo biti za vas više golova razlike, i da su mašali vam dosta, ali baš to je fudbal i dokaz i pred sezonu malo da se smirite.. polahko, meč po meč a ne kao na fejs stranici koju vodite ''Očekivati je 15 bodova, očekivati je pobjedu, sve osim pobjede bilo bi iznenađenje''
Halil je doktor za tu ligu ukoliko samo volju pokaze..dosta ste dobili sa njim i Delicem..aa odbrana koliko ste govorili da je prejaka,beton i tako..jucer se pokazali svi nedostatci...Natron koji ima 3 malo kvalitetnija igraca dao vam 2 gola,pogodili 2 puta stativu i imali jos 4-5 ozbiljnih napada...gdje,realno,gledajuci po kvaliteti vam nisu trebali pucati 3x po goluBratstvo81 je napisao/la:Jos je rano za prognoze pogotovo za zukica a sto se tice halilovica uvjerili smo se protiv gradine imao jedno 5 top centarsuta a i gol koji je postigao Šuša protiv vas centrirao je odlicno halilovic,čitam sad na bkc izvjestaj Šuša najbolji strijelac priprema sa gola,ja bi se sad potpiso da pobjedjujemo sa golom razlike koji daju stoperi samo da se pobjedjuje kako neko napisa a i od ovih spiceva mora jedan proradit najprije bi mogao suljic a tu je nravno mali mrkovic,smajlovic,kahrimanovic sve u svemu bit ce zanimljivo kako cemo se ponasat a i primljna gola protiv maglaja ali mora se nekad i primiti.Benjo_AFC86 je napisao/la:Kakav je Zukić?![]()
Za sve dusmane Bratstvo na poluvremenu vodi 4:0 eto dusmani moji raspucali smo se

www.nkbratstvogracanica.com
U finalnom susretu turnira u Jelahu, Bratstvo nakon prvog poluvremena vodi sa 4:0 protiv Pobjede.
Ide to sve kako treba....
Ide to sve kako treba....
Ma ja nisam ni sumnjo u 15 bodova nakon 10 kola a ako napadači prorade mogli bi i do 16 dobacit,,,cesc4 je napisao/la:Za sve dusmane Bratstvo na poluvremenu vodi 4:0 eto dusmani moji raspucali smo se![]()
Okladismol se ja i ti ?**** je napisao/la:Ma ja nisam ni sumnjo u 15 bodova nakon 10 kola a ako napadači prorade mogli bi i do 16 dobacit,,,cesc4 je napisao/la:Za sve dusmane Bratstvo na poluvremenu vodi 4:0 eto dusmani moji raspucali smo se![]()
ja sam za a ti predloži u šta,,,cesc4 je napisao/la:Okladismol se ja i ti ?**** je napisao/la:Ma ja nisam ni sumnjo u 15 bodova nakon 10 kola a ako napadači prorade mogli bi i do 16 dobacit,,,cesc4 je napisao/la:Za sve dusmane Bratstvo na poluvremenu vodi 4:0 eto dusmani moji raspucali smo se![]()
E ne moze mi nista zanimljivo past osim u pice (to mi jedino pada napamet posto prokuha od ove vrucine,ako imas sta zanimljivo predlozi
) Ja ti kazem da ce Bratstvo u prvih 10 kola imat minimalno 22 boda 
AKO BUDE IMALO VIŠE OD 17 BODOVA JA TI ŠALJEM NA KUĆNU ADRESU GAJBU HLADNOG TUZLAKA,,,AKO BUDE MANJE TI ĆEŠ IZAĆ DA ODRADIŠ JEDNU HUMANITARNU AKTIVNOST U GRADU,,,JA NE PIJEM PA JE TO RAZLOG,,,
Buraz prihvatio bi ali ne pijem ni ja Bogami.Kakvu crnu humanitarnu aktivnost **** misa....Mijenjaj opkladu jbg sta cu kad ni ja ne pijem**** je napisao/la:AKO BUDE IMALO VIŠE OD 17 BODOVA JA TI ŠALJEM NA KUĆNU ADRESU GAJBU HLADNOG TUZLAKA,,,AKO BUDE MANJE TI ĆEŠ IZAĆ DA ODRADIŠ JEDNU HUMANITARNU AKTIVNOST U GRADU,,,JA NE PIJEM PA JE TO RAZLOG,,,
Jos jedna info,pricao sam sa upravom i uskoro bi mogli dogovorit razne stvari, neke stvari o kojim smo razgovarali su sezonske ulaznice,rekviziti za NAVIJACE te autobus za gostovanja od kojih bi prvo trebalo biti na finale kupa.... Ali ne autobus za one koji ce doc i prsjedit tekmu nego ko ce navijat
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 28 jul 2013, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
ako bude 18 i manje bodova,na proljeće ćeš na derbiju sa Slobodom bit u crveno crnom dresu i čitavu utakmicu navijat za Slobodu ako bude više ja ću nosit sdp majicu sa Dasinim .likom,,,,( vjeruj za mene nema veće kazne) 
Hahha fino je razmisljat al budimo realni nit ti znas ko sam ja nit ja znam ko si ti ,nit ces ti nosat majicu sa Dasinim likom nit cu ja navijat za Slobodu**** je napisao/la:ako bude 18 i manje bodova,na proljeće ćeš na derbiju sa Slobodom bit u crveno crnom dresu i čitavu utakmicu navijat za Slobodu ako bude više ja ću nosit sdp majicu sa Dasinim .likom,,,,( vjeruj za mene nema veće kazne)
Malo ti nezgodno,,,al eto budemo vidjeli,,,već u drugom kolu je test,,,cesc4 je napisao/la:Hahha fino je razmisljat al budimo realni nit ti znas ko sam ja nit ja znam ko si ti ,nit ces ti nosat majicu sa Dasinim likom nit cu ja navijat za Slobodu**** je napisao/la:ako bude 18 i manje bodova,na proljeće ćeš na derbiju sa Slobodom bit u crveno crnom dresu i čitavu utakmicu navijat za Slobodu ako bude više ja ću nosit sdp majicu sa Dasinim .likom,,,,( vjeruj za mene nema veće kazne)
VOLIM NEGO PARE,prozivali ste Damceta i evo covjek sad vrati hettrickom
U finalnom susretu turnira u Jelahu Bratstvo je sa 4:0 slavilo protiv Pobjede iz Tesanjke.Trostruki strijelac bio je Damir Smajlovic dok je jedan gol zabio sjajni mladi Vahid Kahrimanovic.Takode pobjeda je mogla biti i ubjedljivija sjajni Suljic je izborio penal ali ga nazalost nije uspio i iskoristiti,njegov sut je odbranio golman Pobjede.Nakon 5 odigranih prijateljskih utakmica Bratstvo ima gol razliku 13:2 sto je stvarno sjajno.Najbolji strijelaca na pripremnim utakmicama je Damir Smajlovic sa 4 pogotka.
Sve cestitke momcima na 2 osvojena turnira, zelimo im da ovako nastave i u cetvrtak te da osvoje i titulu KUP-a TK te da i sa tim peharom sa puno samopozdanja udu i u sezonu i da konacno i u ligi naprave taj iskorak.
A druze po meni najveci test je u cetvrtak tu ce se dosta toga vidjet i znat

U finalnom susretu turnira u Jelahu Bratstvo je sa 4:0 slavilo protiv Pobjede iz Tesanjke.Trostruki strijelac bio je Damir Smajlovic dok je jedan gol zabio sjajni mladi Vahid Kahrimanovic.Takode pobjeda je mogla biti i ubjedljivija sjajni Suljic je izborio penal ali ga nazalost nije uspio i iskoristiti,njegov sut je odbranio golman Pobjede.Nakon 5 odigranih prijateljskih utakmica Bratstvo ima gol razliku 13:2 sto je stvarno sjajno.Najbolji strijelaca na pripremnim utakmicama je Damir Smajlovic sa 4 pogotka.
Sve cestitke momcima na 2 osvojena turnira, zelimo im da ovako nastave i u cetvrtak te da osvoje i titulu KUP-a TK te da i sa tim peharom sa puno samopozdanja udu i u sezonu i da konacno i u ligi naprave taj iskorak.
A druze po meni najveci test je u cetvrtak tu ce se dosta toga vidjet i znat
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Cesc4 ispravka ne pratis dobro Smajlovic i Šuša dali po 4 gola ti jedva docekao da objavis da je smajlovic prvi strijelaccesc4 je napisao/la:VOLIM NEGO PARE,prozivali ste Damceta i evo covjek sad vrati hettrickom![]()
A druze po meni najveci test je u cetvrtak tu ce se dosta toga vidjet i znat![]()
Ma dobro taj go sa izvodenja penala se ne racuna u ove pogotke jer ovo su sve postizani golovi u regularnim djelovima a to je nesto drugo ali okBratstvo81 je napisao/la:Cesc4 ispravka ne pratis dobro Smajlovic i Šuša dali po 4 gola ti jedva docekao da objavis da je smajlovic prvi strijelaccesc4 je napisao/la:VOLIM NEGO PARE,prozivali ste Damceta i evo covjek sad vrati hettrickom![]()
A druze po meni najveci test je u cetvrtak tu ce se dosta toga vidjet i znat![]()
daj boze da i to docekamo jer malo sam čačko sad strijelce jer je šuša jucer dao 2 u regularni 90 min i dao jedan u izvodjenju penala i + onaj gol gradini to je 4 to je 100% jer ja sebi vodim evidenciju inace cestitke bratstvu na osvojenim turnirima sad slijedi sloboda daj boze da i to dobijemo i da na miru udjemo u prvenstvo....................................CESC prati to malo bolje jer si ti mozda buduci novinar to ne treba tebi da promakne
Next pleasebaltazar1 je napisao/la:Smajlović 3x
Kahrimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.