1. HNL
Re: 1. HNL
Lokomotiva pobijedila Osijek 1:2 i tako zasjela na drugo mjesto ljestvice.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Dinamo I i Dinamo II na čelu ljestvice. Dinamo III zapeo sinoć na Poljudu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Je,dvajspet miglionaBertone7 je napisao/la:Broj gledatelja (službeno) s prva-hnl.hr:
1. kolo
Dinamo - Osijek 8000
http://max.tportal.hr/Dinamo--Zadar-30- ... _0__0.aspx
No nebitno,za koji mjesec,najkasnije ih neće biti ni toliko.Nije to nikakvo vraćanja gledatelja...
sesvetski Radnik je Dinamo IIISportfanatik je napisao/la:Dinamo I i Dinamo II na čelu ljestvice. Dinamo III zapeo sinoć na Poljudu

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sportfanatik
- Kontakt:
http://www.hrsport.net/vijesti/464219/n ... prigovora/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hrsport.net/vijesti/464216/n ... o-sarlija/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hrsport.net/vijesti/464216/n ... o-sarlija/" onclick="window.open(this.href);return false;
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ajmo Lokosi, BRAVO LOKOSI!!!
U 5 minuta nadoknadili 0:2 i prelijepim golom Mišića u 68.min. nakon još ljepše akcije za 1:2, i u 72.min Šitum za oba 2
Ajmoooo
U 5 minuta nadoknadili 0:2 i prelijepim golom Mišića u 68.min. nakon još ljepše akcije za 1:2, i u 72.min Šitum za oba 2

Ajmoooo

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Lokosi se u 5 minuta vratili (2-2)..
Kakav gol Misica
Situm izjednacio.
Kakav gol Misica

Situm izjednacio.
RIP CITY!
Stisli su ih Lokosi, iako u 60 minuta nisu napravili ništa..Damian je napisao/la:Lokosi se u 5 minuta vratili (2-2)..
Kakav gol Misica![]()
![]()
![]()
Situm izjednacio.
A koji peh, 3:2...80. minuta..
Kako mi je samo krivo zbog Lokomotive
vrate se u utakmicu i onda prime gol 

E je.bmu miša 
Čestitke Rijeci, popravljaju koeficijent!!
Signore, aj sad računaj nakon ovih utakmica

Čestitke Rijeci, popravljaju koeficijent!!
Signore, aj sad računaj nakon ovih utakmica

Koja steta. Imali su sve. Jos promasili penal u Minsku
Znaci Dinamo, Hajduk i Rijeka
Dinamo - Sherrif
Hajduk - Dila Gori
Rijeka - Zilina
Dinamo ce proci, Hajduk ce dosta morat popravit igru. Dobri su Gruzijci, nisu dzaba onako razbili Dance. A Rijeka ce osvetit Hajduk
. Jaca je uvjeren sam.
Kad bi svi prosli dalje bilo bi odlicno.

Znaci Dinamo, Hajduk i Rijeka

Dinamo - Sherrif
Hajduk - Dila Gori
Rijeka - Zilina
Dinamo ce proci, Hajduk ce dosta morat popravit igru. Dobri su Gruzijci, nisu dzaba onako razbili Dance. A Rijeka ce osvetit Hajduk

Kad bi svi prosli dalje bilo bi odlicno.
RIP CITY!
Dinamo - 2 boda
Hajduk - 1.5
Rijeka - 2
Lokomotiva - 1
Ukupno - 6,5 na 4 = 1,625
Steta, moglo se to bolje, prije svega Lokomotiva. Od njih sam i ocekivao jedan bod, ali da prodju. Potcijenili su protivnika i to im se odbilo od glavu. Ivkovic je ocito na poluvremenu ocitao bukvicu, ali su primili onaj gol koji ih je slomio. Da je Situm zabio penal u prvoj puno bolje bi bilo.
Hajduk - 1.5
Rijeka - 2
Lokomotiva - 1
Ukupno - 6,5 na 4 = 1,625
Steta, moglo se to bolje, prije svega Lokomotiva. Od njih sam i ocekivao jedan bod, ali da prodju. Potcijenili su protivnika i to im se odbilo od glavu. Ivkovic je ocito na poluvremenu ocitao bukvicu, ali su primili onaj gol koji ih je slomio. Da je Situm zabio penal u prvoj puno bolje bi bilo.
Najradije bi se pojeo zbog Hajduka, samo zbog koeficijenta...
Da je Hajduk dobio to bi bilo jos 0.250. Meni je najvise krivo zbog Lokomotive, jer je nekako najbitnije da Bjelorusi i Poljaci poispadaju. Oni su najblizi za pretec. BATE ispao neocekivano, to je veliki plus i onda Lokomotiva nakon pobjede u gostima ispadne od izravnog konkurenta. Njima su ostala jos 2 predstavnika, Dinamo ce na Trabzon, a FK Minsk na Rosenborg iako u ovom trenutku ispada, ali vjerujem nekako da ce proc i isprasit ih. Od Poljaka Slask prosao, proci ce i Lech, a Piast ispao. Slask ce na Club Brugge, a Lech na Zalgiris. Legia ce u LP na TNS. Vjerujem da ce im Lech ove sezone moci popraviti koeficijent. Brinu me Svedjani kao prvi pratitelji. Elfsborg ce ispasti od Celtica i onda vjerojatno kao nenositelj i u play offu za EL. Gefle i Hacken im prosli, a proci ce i Malmo. Ispao Goteborg. Imali su pet predstavnika zbog fair playa. Gefle ce na Karabakh, Hacken na Thun, a Malmo na Swansea. Svi mogu poispadat, ali i proc. Nadam se prvoj opciji. Oni zaostaju skoro pa cijela 2 boda, ali treba mislit za ubuduce. Ulazak Dinama u LP bio bi veliki doprinos, sam ulazak donosi 4 bonus boda, to znaci dinamu koeficijenta 4, a HNL-u 1. Nadam se da ce Hajduk i Rijeka proci sljedece prepreke. Dinamo i Rijeka su mi nekako sigurni, a Hajduk mora da proradi. Tko zna, moze ti se u play offu posrecit netko prolazan ili netko jaki koga ces izbaciti. Ove sezone kad bi ostvarili 6.000 koeficijent bio bi uspjeh dok je sve ispod 4.500 neuspjeh.

Sta reci. Vrlo brzo ce momak u Dinamo. Koliko hvale Halilovica, a Misic izgleda puno bolje napreduje.
RIP CITY!
Ubili se jučer na glavnom,3.peron,2.kolosijek.Mes que un vlak 

Video: Dragovoljci promašivali zicere, Puljani zabili preko Radonjića i stigli do prve pobjede
http://www.hrsport.net/vijesti/464319/n ... e-pobjede/
Iznenadjujuce dobra partija crnih, ali i ocekivana pobjeda Istre.
Braća Žužul postaju i formalni vlasnici RNK Split
http://www.hrsport.net/vijesti/464335/n ... rnk-split/
I bilo je samo pitanje vremena. Nekako ovo smatram pozitivom, jer su ipak gurali klub ka gore. Ako nastave ovako imat ce podrsku svih ljudi u i oko kluba.
http://www.hrsport.net/vijesti/464319/n ... e-pobjede/
Iznenadjujuce dobra partija crnih, ali i ocekivana pobjeda Istre.
Braća Žužul postaju i formalni vlasnici RNK Split
http://www.hrsport.net/vijesti/464335/n ... rnk-split/
I bilo je samo pitanje vremena. Nekako ovo smatram pozitivom, jer su ipak gurali klub ka gore. Ako nastave ovako imat ce podrsku svih ljudi u i oko kluba.

Sesdeset godina uz Rijeku.
Današnje gostovanje Dinama na Kantridi doživljava u optimističnom raspoloženju ali i s nemalo ljutnje.
– Dinamo je možda veliki klub, ali nikad me nije impresionirao publikom. Bila sam na gostovanju s Rijekom, nakon što je 1958. godine izborila ulazak u 1. ligu. Mnogo su mi pričali o gospodskim navijačima zagrebačkih modrih. Razočarala sam se. Onda, i svaki put nakon toga. Jednostavno, čini mi se da oni ne vole svoj klub kako mi to, iznimno emocionalno, činimo. Rijeka nam je kroz svoju povijest pružila mnogo patnji, pa i razočaranja, no mi smo je uvijek bezgranično voljeli. Pa i ovih zadnjih prvenstava. Armada se silno znala razočarati, no uvijek su svoju Rijeku, u svakom nastupu nakon takvih loših partija, podržavali. To vam je ljubav prema svom klubu, emocije iznad rezultata.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.