Coach22 je napisao/la:Kako loše postavljanje u odbrani ,sumnjiv mi ovaj ofsajd bio kad je poništen gol Zrinjskom ??
nije bio
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Coach22 je napisao/la:Kako loše postavljanje u odbrani ,sumnjiv mi ovaj ofsajd bio kad je poništen gol Zrinjskom ??
I ja mislim , preloše postavljanje ,ali evo i sad ofsajd kad sarajevo ide dva na jedan...preloše sudjenje pomočnika ...lumani je napisao/la:Coach22 je napisao/la:Kako loše postavljanje u odbrani ,sumnjiv mi ovaj ofsajd bio kad je poništen gol Zrinjskom ??
nije bio
sta ti pricas majke ti, pogledaj tatinog sina sta radi po utakmicama, pa onda dodji i ovdje nesto pisi ??!!!? dovidjenja, prijatno !!!master44 je napisao/la:Husref bi trebao biti svaku tekmu iskljucen, kakvo konstantno seljacko dobacivanje i psovanje. Na koridu pa se tako ponasaj.
Koji gol Zrinjskog?Ofsajd cist bio...AlemC85 je napisao/la:ko dovede ovog debila od sudije? veze s vezom on nema....![]()
![]()
![]()
poništio čist gol zrinjskom, a isto svirao nepostojeći ofsajd sarajevu...
na kraju čestitke sarajevu na pobjedi....
NEZALAGANJE je napisao/la:Koji gol Zrinjskog?Ofsajd cist bio...AlemC85 je napisao/la:ko dovede ovog debila od sudije? veze s vezom on nema....![]()
![]()
![]()
kako god sudija je ODRON TEŠKI!NEZALAGANJE je napisao/la:Koji gol Zrinjskog?Ofsajd cist bio...AlemC85 je napisao/la:ko dovede ovog debila od sudije? veze s vezom on nema....![]()
![]()
![]()
NEZALAGANJE je napisao/la:Koji gol Zrinjskog?Ofsajd cist bio...AlemC85 je napisao/la:ko dovede ovog debila od sudije? veze s vezom on nema....![]()
![]()
![]()
Sta se smijes?Jel mislimo na ovu zadnju situaciju oredkraj utakmice?Damian je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Koji gol Zrinjskog?Ofsajd cist bio...AlemC85 je napisao/la:ko dovede ovog debila od sudije? veze s vezom on nema....![]()
![]()
![]()
na kraju čestitke sarajevu na pobjedi....![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.