ko o cemu k.u.r.v.a o postenju...SarajlijaTM je napisao/la:Ne mogu dobiti bez sudije, a onda će pricati kako su svi protiv njih...
Dao kazu dino zadnji fening sudiji,mora se kupiti stolica još bar polusezonu
...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Sarajevo
Hajde ti meni reci cemu ovakav komentarSarajlijaTM je napisao/la:Ne mogu dobiti bez sudije, a onda će pricati kako su svi protiv njih...
...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
zna li ko sta je sa Travancicem, jel ostaje ?
- maroonGiant
- Kontakt:
Jeste se ponadali , ha pilence ?pile87 je napisao/la:Nadas ti jel deCoach22 je napisao/la:Ja znam da Željo neće biti , pa gdje gorilo da gorilo .KrajPrice je napisao/la:Ja sa sigurnoscu mogu potvrditi starog novog prvaka.
Sarajevu puno srece u borbi za europuvelika radost za svih 17 navijaca na stadionu i steta sto ponistise regularan gol a poslje ce se svi kolektivno zaklinjati u postenje!
Koj je igro za Sarajevo? Jeli iko od ovih novi igraca igro?
kanarinac je napisao/la:ko o cemu k.u.r.v.a o postenju...SarajlijaTM je napisao/la:Ne mogu dobiti bez sudije, a onda će pricati kako su svi protiv njih...
...
U novi boj ...
Ko zna šta bi bilo da se ovo nije dobilo. Al et hvala Bogu. Idemo dalje. Husrefe će sigurno, ako ostane duže, napraviti dobar tim, samo polahko 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
To govorite ima 7 godina. Samo polahkoGunnerS je napisao/la:Ko zna šta bi bilo da se ovo nije dobilo. Al et hvala Bogu. Idemo dalje. Husrefe će sigurno, ako ostane duže, napraviti dobar tim, samo polahko
nama je bitno da pobjedjujemo, ove su najdraze pobjede s 1-0, samo ovako
- invincible1921
- Kontakt:
samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
=\_1921_/=
-
bordobijeli
- Kontakt:
najbitnije da smo pobjedili,jako teska utakmica psiholoski.zadnja linja jako dobro ,vule donio mirnocu,ima tui puzigaca mislim da pozadi necemo imati problema.u sredini dosta trke i borbrnosti posebno kod cimirota i osmanagica,problem nastaje kad treba nesto kreirati e tu smo tanki totalno. prema naprijed tu smo katastrofa ,karic zna al skroz ne spreman ,nadam se da ce ova pojacanja biti dobra prema naprijed.bit cemo medju prve 3-4 sigurno a koji vidjecemo,nazalost onih sto su mislili da cemo se borit za opstanak.
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Lošiju ekipu od vas nikad nisam gledao. Sram vas bilo, vi ste sramota BH fudbala
Za sve ti hvala Amare!
Placi mali placi.invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
jest trebao a nije ,i mi smo kuksi trebali dobit pa nismo ,to je fudbal.invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
I Zvijezda je zasluzila najmanje bod, ako ne i sva tri.invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
eto nek ste vi zasluzili pobjedu protiv zvijezde...................invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
- invincible1921
- Kontakt:
a zbog cega brate ? znas i sam da cemo mi 99% bit prvaci ,a isto tako znas da vi necete 100%,dominramo ligom godinama o kupu ne bih ni pricao,zadnji put kad ste titulu uzeli djeca koja su rodjena tad idu u 3 razred skole,u evropi igramo sa evropskim ekipama bare bare a vi eo drugu godinu zaredom ispadate od ekipa koje su iz sela a ne grada,i haj ti meni daj sad neki razlog da placem ??Head je napisao/la:Placi mali placi.invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
=\_1921_/=
Nije izvuko remi i nismo se raspali i uvijek ćemo biti tu da tarlahamo malene a sad idi i grickaj svoja mala što ti se snovi ne ostvariše...invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
SARAJVO ZA TEBE ŽIVIMO!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Da, placi(te) jer ste ocekivali nas kiks veceras, placi i samo placi, manje ces pisati u krevet.invincible1921 je napisao/la:a zbog cega brate ? znas i sam da cemo mi 99% bit prvaci ,a isto tako znas da vi necete 100%,dominramo ligom godinama o kupu ne bih ni pricao,zadnji put kad ste titulu uzeli djeca koja su rodjena tad idu u 3 razred skole,u evropi igramo sa evropskim ekipama bare bare a vi eo drugu godinu zaredom ispadate od ekipa koje su iz sela a ne grada,i haj ti meni daj sad neki razlog da placem ??Head je napisao/la:Placi mali placi.invincible1921 je napisao/la:samo jedno pitanje za sve vas ,sta bi pricali da se na nasoj tekmi desilo ovako nesto ? al et nadajte se opet tituli budite opet prvaci svemira nakon 5 kola ,a dns pobjednu niste zasluzili u najmanju ruku remi je zrniski trebo izvuc.
Zadnja izmjena: puding, dana/u 29 jul 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], haklamas, johntravolta123, Laganini1986, PingoFTW, Terreasilver i 41 gost.