Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Wolverine
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2009, 01:23

BIHfan je napisao/la:
fanatique 1899 je napisao/la:Sto ste bukvalci, ba?
djete neprovaljuj se vise molim te,o Lyonu nemoj nista govorit jer ste vi iza nas jednu deceniju,kad budete redovno u Ligi Prvaka prolazili grupnu fazu mozete se nazivat Veliki Klub dotad tisu misu.
malo cu okrenuti to sto si rekao.

vi ste ispred njih jednu deceniju. a marseille je ispred vas bio jednu cijelu historiju.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 dec 2009, 02:28

i like this guy WOLVERINE bujrum dobro doso si uvijek na ovu temu, kako lijepo zvuci kad neko pametan ko ti im nesto vako kaze, neprocjenjivo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 dec 2009, 02:41

nemoj ga odmah hvaliti :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 12 dec 2009, 12:46

marseille_unique je napisao/la:neka malo po malo. rpije tri godine imali smo slabu ekipu i malo para evo za tri godine smo dosa napredovali svake godine u ligi prvaka, prvo treci bili a prosle godine drugi u prvenstvu, ove godine uzimamo ligu francusku a sljedece godine u ligi prvaka idemo do kraja i kad uhvatimo taj korak nece nas niko skinuti sa trona, marseille iz godine u godinu sve jaci polako ali sigurno, osjeti se to u zraku, marseille en force
uhhh zar nisi rekao da ove godine idete do kraja LP...suti sljedece ces opet govriti..ove idemo po naslov FRA..i tako u krug :mrgreen: :mrgreen: osijeti se u zraku :lol: :lol:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 dec 2009, 14:13

marseille_unique je napisao/la:neka malo po malo. rpije tri godine imali smo slabu ekipu i malo para evo za tri godine smo dosa napredovali svake godine u ligi prvaka, prvo treci bili a prosle godine drugi u prvenstvu, ove godine uzimamo ligu francusku a sljedece godine u ligi prvaka idemo do kraja i kad uhvatimo taj korak nece nas niko skinuti sa trona, marseille iz godine u godinu sve jaci polako ali sigurno, osjeti se to u zraku, marseille en force

budi siguran u ovo hahahah :lol: :mrgreen: nada zadnja umire
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 12 dec 2009, 20:17

2:0

Imate li vi napadace? Samo vam ovi iz odbrane zabijaju.. Heinze vam glavna atrakcija :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 dec 2009, 22:18

kao sto vidis nemamo, najboljem igracu casillas slomio ruku i proso sa zutim kartonom, samo zato sto nosi kapitensku traku reala, kluba sa velikom finansijskom moci, a da smo ekipa kvalitetna i atraktiovna pokazuje i taj podatak da kad nema napadaca tu su odbrambeni da zakrpe te rupe i zabiju po koji gol
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 12 dec 2009, 22:19

marseille_unique je napisao/la:kao sto vidis nemamo, najboljem igracu casillas slomio ruku i proso sa zutim kartonom, samo zato sto nosi kapitensku traku reala, kluba sa velikom finansijskom moci, a da smo ekipa kvalitetna i atraktiovna pokazuje i taj podatak da kad nema napadaca tu su odbrambeni da zakrpe te rupe i zabiju po koji gol
ma kakvo lomljenje nemoj mi tu nista pricati :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 dec 2009, 22:21

marseille_unique je napisao/la:kao sto vidis nemamo, najboljem igracu casillas slomio ruku i proso sa zutim kartonom, samo zato sto nosi kapitensku traku reala, kluba sa velikom finansijskom moci, a da smo ekipa kvalitetna i atraktiovna pokazuje i taj podatak da kad nema napadaca tu su odbrambeni da zakrpe te rupe i zabiju po koji gol
ne znam sta vi hocete i Diawara je poslao Ronalda dva mjeseca na hladjenje pa je prosao samo sa zutim kartonom 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 dec 2009, 22:26

ne moze se sa vama na tu temu pricati , niste dosli jos do t efaze odrsatnaj kad mozete situaciju da gledate objektivno, diawara je izbio loptu i drugom nogom jedva zakacio ronalda, kako se ovaj ozlijedio je li stao lose na nogu ili kako nigdje se ne vidi na snimku, a casillas niianga obadvjema rukama i nogom mislim polomi ga ono postenski, mislim mogu vam ja jos pricati to kolko hocete ali vi to tesko da ce te shvatiti
Tuzlanski_Malisa

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 12 dec 2009, 22:28

marseille_unique je napisao/la:ne moze se sa vama na tu temu pricati , niste dosli jos do t efaze odrsatnaj kad mozete situaciju da gledate objektivno, diawara je izbio loptu i drugom nogom jedva zakacio ronalda, kako se ovaj ozlijedio je li stao lose na nogu ili kako nigdje se ne vidi na snimku, a casillas niianga obadvjema rukama i nogom mislim polomi ga ono postenski, mislim mogu vam ja jos pricati to kolko hocete ali vi to tesko da ce te shvatiti
cuj dvjema rukama i nogom :D dobar dobar :D

a niang startao na ronalda sa obe noge, udario i zglob i loptu :S to je vidjela svaka budala

diawara* :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pipita, dana/u 12 dec 2009, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 12 dec 2009, 22:30

Pipita je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:ne moze se sa vama na tu temu pricati , niste dosli jos do t efaze odrsatnaj kad mozete situaciju da gledate objektivno, diawara je izbio loptu i drugom nogom jedva zakacio ronalda, kako se ovaj ozlijedio je li stao lose na nogu ili kako nigdje se ne vidi na snimku, a casillas niianga obadvjema rukama i nogom mislim polomi ga ono postenski, mislim mogu vam ja jos pricati to kolko hocete ali vi to tesko da ce te shvatiti
cuj dvjema rukama i nogom :D dobar dobar :D

a niang startao na ronalda sa obe noge, udario i zglob i loptu :S to je vidjela svaka budala
Diyawara :mrgreen:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 dec 2009, 23:03

nakon dvije godine ne navijanja za nasu zemlju napokon opet mogu da navijam za svoju zemlju i idem na utakmice kap rpiej, napokon, ponosan sam na sebe sto sam od dana kad sam reko dok je ovaj selektor necu navijati za bih izdrzo sve do sada i stajao i ostao uz svoj stav i nisam ga mijenjo,

volio bih kad bi svi ovi izdajnici od igraca koji su pristali da igraju za tog selektora izvine se svima zbog toga ali znajuci njihov karakter i vas karakter mislim sviju vas koji ste ga podrzavalai pa niste pa danas vako pa sutra nako, znajuci cistocu vaseg obraza od tog nema nista, al nek vam bude u onom , stilu pa pusti ih nisu znali sta rade

naprijed Bosno I Hercegovino
Tuzlanski_Malisa

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 13 dec 2009, 01:05

marseille_unique je napisao/la:nakon dvije godine ne navijanja za nasu zemlju napokon opet mogu da navijam za svoju zemlju i idem na utakmice kap rpiej, napokon, ponosan sam na sebe sto sam od dana kad sam reko dok je ovaj selektor necu navijati za bih izdrzo sve do sada i stajao i ostao uz svoj stav i nisam ga mijenjo,

volio bih kad bi svi ovi izdajnici od igraca koji su pristali da igraju za tog selektora izvine se svima zbog toga ali znajuci njihov karakter i vas karakter mislim sviju vas koji ste ga podrzavalai pa niste pa danas vako pa sutra nako, znajuci cistocu vaseg obraza od tog nema nista, al nek vam bude u onom , stilu pa pusti ih nisu znali sta rade

iskreno da kazem nisam ni ja nesto gotivo Ciru,ali da zbog jednog selektora koji mi se ne svidje ne navijam za svoju reprezentaciju je nidje veze ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 01:10

Pipita je napisao/la:2:0

Imate li vi napadace? Samo vam ovi iz odbrane zabijaju.. Heinze vam glavna atrakcija :mrgreen:
nije dzaba dosao iz Primere :mrgreen: ali hvala bogu otisao je sto dalje od Madrida.. :lol:

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 13 dec 2009, 01:12

JameS je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:nakon dvije godine ne navijanja za nasu zemlju napokon opet mogu da navijam za svoju zemlju i idem na utakmice kap rpiej, napokon, ponosan sam na sebe sto sam od dana kad sam reko dok je ovaj selektor necu navijati za bih izdrzo sve do sada i stajao i ostao uz svoj stav i nisam ga mijenjo,

iskreno da kazem nisam ni ja nesto gotivo Ciru,ali da zbog jednog selektora koji mi se ne svidje ne navijam za svoju reprezentaciju je nidje veze ;)
potpis
fabio je napisao/la:
Pipita je napisao/la:2:0

nije dzaba dosao iz Primere :mrgreen: ali hvala bogu otisao je sto dalje od Madrida.. :lol:
još jedan potpis :lol: :lol: :lol:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 13 dec 2009, 01:29

a koja pi brise postove :lol:

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 01:33

JameS je napisao/la:a koja pi brise postove :lol:
unigue.. :mrgreen: puko do daske :lol: pic dim :mrgreen:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 13 dec 2009, 01:34

fabio je napisao/la:
JameS je napisao/la:a koja pi brise postove :lol:
unigue.. :mrgreen: puko do daske :lol: pic dim :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 13 dec 2009, 03:46

je ste li mislili da ja brisem postove mislim je ste li htjeli to da kazete, ako jeste da vam samo kazem ako niste znali do sada ja ne mogu brisati postove jer nisam moderator
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.