Nema je na jutjubu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
https://www.facebook.com/dzelaludin.muharemovic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;terabajt je napisao/la:Postojil mogucnost da se posalje e-mail gredi ili litexu. Vec sam piso na sluzbeni e-mail da im progovorim koju.
Hvala brate.bagrcavi je napisao/la:https://www.facebook.com/dzelaludin.muharemovic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;terabajt je napisao/la:Postojil mogucnost da se posalje e-mail gredi ili litexu. Vec sam piso na sluzbeni e-mail da im progovorim koju.
tu mu se možeš obratiti i upitati ga sve što te interesuje.
Znaš šta je najsmješnije ? Smiješno je što je u ova dva dana došlo toliko provjerenih informacija od "ljudi iz kluba" a da niko nije istu priču reko.Semper je napisao/la:Ako ništa ova situacija je pokazala da ovi tzv. insajderi nemaju ama baš nikakve informacije iz kluba.Evo ja recimo imam informaciju iz prve ruke ali nekorektno bi bilo da išta govorim ovdje na forumu.Iskreno meni je ofirno tog čovjeka pitati za informcije iz kluba jer da je nešto za javnost klub bi to prezentovao javno ali po pitanju Osima sam morao. Znam da ćete me sada prozivati bombašem itd ali ću vam reći da se pripremite na najgore. Šanse za ostanak Amara su vrlo male ali dok ima nade ljudski se nadati.
Imas na s,ou,rceTACKAbaAsharaK je napisao/la:Gdje je ŽeljoTV - Emisija 92 ?
Nema je na jutjubu
pa za razliku od vas koji ste musemicu kojeg ste bogom zvali a onda mu psovali od do,cijenimo i volimo nase legendeharisfcb je napisao/la:kol'ko to samo place za amarom to nije humano... Ovo je TLN, najnovija sezona![]()
![]()
Momcino to su pojedinci,ja kol'ko vidim ovdje je kolektivno oplakivanje k'o da je dzenaza nekome, a u mene stari klanjainvincible1921 je napisao/la:pa za razliku od vas koji ste musemicu kojeg ste bogom zvali a onda mu psovali od do,cijenimo i volimo nase legendeharisfcb je napisao/la:kol'ko to samo place za amarom to nije humano... Ovo je TLN, najnovija sezona![]()
![]()
Juce si se registrovao i odma dosao ovdje srati, idi bolan skidaj igrace i uzivaj u prizoruharisfcb je napisao/la:Momcino to su pojedinci,ja kol'ko vidim ovdje je kolektivno oplakivanje k'o da je dzenaza nekome, a u mene stari klanjainvincible1921 je napisao/la:pa za razliku od vas koji ste musemicu kojeg ste bogom zvali a onda mu psovali od do,cijenimo i volimo nase legendeharisfcb je napisao/la:kol'ko to samo place za amarom to nije humano... Ovo je TLN, najnovija sezona![]()
![]()
![]()
![]()
Mene kad vidis da o Musemicu bilo sta ruzno napisem, onda pricaj nesto do tada... i ovo sto pisu o Husrefu to su oni "evropski navijaci" max 5 utakmica u godini dodju...