Damian je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Nemogu se sjetit jesam goru utakmicu gleda u zadnjih....pa ikada.
Odvratno.![]()
GNK Dinamo Zagreb
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Jel' izvukao Dinamo koju paru za onog Calella ?
U vezi ove kazne?! Uefe?? Dinamu, da kažem koju jer sam bio na utakmici.
Dakle, kao što sam već prije pisao, na istok se ulazilo na način da su vas pregledavale dvije kontrole. Prvo sami redari na ulazu nakon prolaska kroz brojač karata, a zatim interventni policajci!!! koji su pregled vršili punu minutu (uključujući i izuvanje!!!). Pojedini redari su imali neki spisak (navodno je riječ o spisku Boysa), pa oni koji su bili na spisku kasnili su na tekmu dobrih 20 minuta. Tribina je bila stvarno ugodno popunjena. E sad, ono što je najtužnije i najžalosnije od svega jest da NIKAKVOG, dakle nikakvog navijanja nije bilo!75- 80 minuta sablasne tišine, tišine koja je toliko neugodna da se može čuti udarac po lopti, dovikivanje na terenu, trener Luksemburžana kako se dere.. Tišina koja smeta, boli, ne samo mene kao neutralnog promatrača, nego i same ljude na istoku, Dinamovce od rođenja. U 25. - 30. minuti jedno 50-tak momaka (moja pretpostavka da je riječ o Boysima) dolazi na tribinu nakon bezobrazne procedure na ulasku i smještaju se na dijelu tribine u smjeru juga. Od ostatka vremena, 10-15 minuta čulo se sljedeće pjevanje: "Mamiću cigane, odlazi i svetinje", "Igrajte ped.eri". Bila je još jedna pjesma koju su dugo vrtili i poslije toga MUK!! Tek kad bi Dinamo malo priprijetio i kad je dao gol, moglo se čuti nekog kratkotrajnog navijanja, koje bi se ugasilo prije nego bi i počelo.
I onda upalim radio i čujem da je Dinamo kažnjen od UEFA-e za nekakvo rasističke i diskriminirajuće povike i ja sebe upitam, pa dovraga di sam ja bio kad to nisam čuo??!
Ovo sigurno nije kazna Uefe, jer ako jest, mogu počiniti kolektivni harakiri, ovdje je riječ o potezu očajnika, jednog prepredenjaka koji perfidno pokušava izbaciti i posljednje navijače sa Istoka, koji se pokušava na jedan bezobrazan i brutalan način obračunati sa neistomišljenicima. Tuđman je Boyse udarao, mlatio i privodio ali im nikad nije zabranjivao navijanje. Nikad nije zatvorio Sjever ili Istok. Ali, ovaj, ovaj lisac će učiniti sve, prodati će vlastitog ćaću da ostane u stolici.
Ni čija nije do zore gorjela!!
Dakle, kao što sam već prije pisao, na istok se ulazilo na način da su vas pregledavale dvije kontrole. Prvo sami redari na ulazu nakon prolaska kroz brojač karata, a zatim interventni policajci!!! koji su pregled vršili punu minutu (uključujući i izuvanje!!!). Pojedini redari su imali neki spisak (navodno je riječ o spisku Boysa), pa oni koji su bili na spisku kasnili su na tekmu dobrih 20 minuta. Tribina je bila stvarno ugodno popunjena. E sad, ono što je najtužnije i najžalosnije od svega jest da NIKAKVOG, dakle nikakvog navijanja nije bilo!75- 80 minuta sablasne tišine, tišine koja je toliko neugodna da se može čuti udarac po lopti, dovikivanje na terenu, trener Luksemburžana kako se dere.. Tišina koja smeta, boli, ne samo mene kao neutralnog promatrača, nego i same ljude na istoku, Dinamovce od rođenja. U 25. - 30. minuti jedno 50-tak momaka (moja pretpostavka da je riječ o Boysima) dolazi na tribinu nakon bezobrazne procedure na ulasku i smještaju se na dijelu tribine u smjeru juga. Od ostatka vremena, 10-15 minuta čulo se sljedeće pjevanje: "Mamiću cigane, odlazi i svetinje", "Igrajte ped.eri". Bila je još jedna pjesma koju su dugo vrtili i poslije toga MUK!! Tek kad bi Dinamo malo priprijetio i kad je dao gol, moglo se čuti nekog kratkotrajnog navijanja, koje bi se ugasilo prije nego bi i počelo.
I onda upalim radio i čujem da je Dinamo kažnjen od UEFA-e za nekakvo rasističke i diskriminirajuće povike i ja sebe upitam, pa dovraga di sam ja bio kad to nisam čuo??!
Ovo sigurno nije kazna Uefe, jer ako jest, mogu počiniti kolektivni harakiri, ovdje je riječ o potezu očajnika, jednog prepredenjaka koji perfidno pokušava izbaciti i posljednje navijače sa Istoka, koji se pokušava na jedan bezobrazan i brutalan način obračunati sa neistomišljenicima. Tuđman je Boyse udarao, mlatio i privodio ali im nikad nije zabranjivao navijanje. Nikad nije zatvorio Sjever ili Istok. Ali, ovaj, ovaj lisac će učiniti sve, prodati će vlastitog ćaću da ostane u stolici.
Ni čija nije do zore gorjela!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kaj sereš,super je bila atmosfera.
Atomski GNK.
Još 2 stvari oko kazne:kazna je "dobivena",a komisija,koja treba odlučivat o kaznama za prošli tjedan,se nije niti sastala (tek 22.8.).Kao drugo...u "dopisu" nigdje ne pise da je kazna zbog homofobnih ispada kao što ovaj tvrdi.
Jednostavno sam oduševljen.Čovjek je nadmašio samog sebe.

A stalno se hvalio kako ima dvije podjednake postave.Signore je napisao/la:Dinamo za dva dana igra puno bitniju utakmicu od ove danasnje. Ako danas kiksa ima cijelo prvenstvo da to nadoknadi, a kiks u utorak moze da bude kljucni u Europi, pa je i logicno da se igraci odmaraju, pogotovo kad je ovakvo vrijeme koje bas i ne dozvoljava velike napore.
Mislim da ne.starmo94 je napisao/la:Jel' izvukao Dinamo koju paru za onog Calella ?
Još 2 stvari oko kazne:kazna je "dobivena",a komisija,koja treba odlučivat o kaznama za prošli tjedan,se nije niti sastala (tek 22.8.).Kao drugo...u "dopisu" nigdje ne pise da je kazna zbog homofobnih ispada kao što ovaj tvrdi.
Jednostavno sam oduševljen.Čovjek je nadmašio samog sebe.
Uefa misli objavit kaznu sutra na dan utakmice
Pa znaci mi bi trebali saznat da se istok zatvara na dan utakmice kad je vecina ljudi kupila ulaznicu za tu tribinu
Pa veze rade cuda.
Pa znaci mi bi trebali saznat da se istok zatvara na dan utakmice kad je vecina ljudi kupila ulaznicu za tu tribinu
Pa veze rade cuda.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ode estetika

Da je jednog Mamica u BIH , pa nek radi sta hoce nek im je i menadzer i babo i majka , samo da nam napravi ovakav klub! Nek uzima 80% samo da gledamo i mi ozbiljan fudbal jednog dana u BIH , da i nasa talentovana djeca mogu negdje doci u bolju sredinu jer nemogu napustati bih prije 18 god a nijedna ih akademija ili Nogometna skola nece sa 18!!! Dajte nam Mamića , evo vam cijela liga

>>No body likes us but we dont care<<
Danas nova presica u podne
Bit ce to dug monolog

Bit ce to dug monolog
RIP CITY!
Bilo bi interesantno da se te presice podju bojkotovat i da se jednom dozivi da nema ni jednog novinara na njoj. Da novinari nisu toliki dupelisci i da shvate da ima vijesti i pored Mamica mozda bi to i moglo. Svojom pojavom samo njemu daju snagu. Da on dodje i drzi konferenciju 3 dana ja vjerujem da bi neke novine imale 90% prostora popunjenog rijecima Mamica. A i ne znam sta je to ljudima zanimljivo citat. Ne pamtim kad sam zadnji put to gledao ili procitao. Sve sto pokupim je poneki smijesni isjecak na ovom forumu. Vjerujem da su ljudi vise zaludjeni njegovom pojavom nego sto ga mrze.
Uefa jos nista ne objavljuje na svojim stranicama u vezi kazne. Mamic sazvao presicu, jos neke mutne stvari oko svega. Moglo bi bit svasa 
RIP CITY!
ah maminjo.... kada bi pročitao par knjiga shvatio bi da su sve te njegove fore stare i nisu uopšte pametne...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Insect_terminator
- Kontakt:
Bilo bi najbolje da nema razloga da presice uopce budu, ovako su potrebne. Da klub funkcionira u normalnim uvijetima bilo bi vjerojatno 70% manje presica, a ovako je klub duzan se opravdavati kod svake prodaje, kupovine, sada sa kaznom jer ispada da je stvarna, a tu ljudi ne vjeruju da uopce postoji. Previse je tu apsurda.Signore je napisao/la:Bilo bi interesantno da se te presice podju bojkotovat i da se jednom dozivi da nema ni jednog novinara na njoj. Da novinari nisu toliki dupelisci i da shvate da ima vijesti i pored Mamica mozda bi to i moglo. Svojom pojavom samo njemu daju snagu. Da on dodje i drzi konferenciju 3 dana ja vjerujem da bi neke novine imale 90% prostora popunjenog rijecima Mamica. A i ne znam sta je to ljudima zanimljivo citat. Ne pamtim kad sam zadnji put to gledao ili procitao. Sve sto pokupim je poneki smijesni isjecak na ovom forumu. Vjerujem da su ljudi vise zaludjeni njegovom pojavom nego sto ga mrze.
Šeki cigane, šeki cigane...sta Mamić pravi sprdnju od Dinama, neprocijenjivo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Consigliere
- Kontakt:
Zasto novinari uopste dolaze na te presice kad ne mogu postavljati pitanja?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
England je napisao/la:Šeki cigane, šeki cigane...sta Mamić pravi sprdnju od Dinama, neprocijenjivo.
cijelu obitelj cigana doveo...
posto je sad mozemo reci postao cigan, jel uvreda ako vicu isto
pa koji je to debil. sta uradi od kluba...
novinari nekad mogu postavljat pitanja, a svi se boje to napravit. pa znate i sami kako se ponio prema flaku koji ga je nesto upitao.
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.