NK Široki Brijeg

rudarprijedor
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la rudarprijedor » 28 jul 2013, 19:22

Sta se desava sa vasom utakmicom u Bijeljini ?
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 28 jul 2013, 19:28

Kraj 0:0

bijeljina
Kontakt:

Post Postao/la bijeljina » 28 jul 2013, 19:29

Na BHR 1 rekli da je utakmica u BN završena rezultatom 0:0 ... Ali, da li je istina?
Βασιλεὺς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλευόντων

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 jul 2013, 19:40

Evo konacno.
Mladost - Siroki Brijeg 0-0
http://prntscr.com/1i11i5" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT:
Potvrda na ****
http://prntscr.com/1i12gw" onclick="window.open(this.href);return false;
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 28 jul 2013, 20:33

risha1988 je napisao/la:
felix123 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Dok sam nekada redovito posjecivao ovaj forum i pisao na njemu za gluposti ovoga tipa koje pišu isfrustrirani pojedinci ( neću ih nabrajati prepoznat će se sami ) bi nakod 5 minuta dobili trajni ban ali očito se vremena mijenjaju .

Zenica ?
Prvo hvala upravi Čelika na njihovom priopćenju i davanju na korištenje svojih resursa i stadiona .
Hvala normalnim zenicanima koji nemaju ništa protiv gostovanja Širokog .
Hvala i onima koji imaju nešto protiv istog ,jer se s gustom nasmijem na njihovu frustraciju .
E sad podrška klubu u Zenici .
Prvo , meni je nelogično da jedan navijač Čelika dodje i NAVIJA za Široki , niti ima logike niti bi ja na Pecari došao NAVIJATI za Čelik , ali bi vjerojatno došao na tekmu i pljeskom nagradio domaćina i gustao u nogometu .
Podržao bi ga sam tim što bi i moj grad imao korist od te tekme te bi samim tim bio budala kad bi drugačije mislio , to da ja volim Čelik sigurno nema veze s istinom ali splet okolnosti bi me doveo do toga da bi im ipak dao podršku , ovdje nemislim na Čelik nego na bilo koji drugi klub.
Da ne duljim ,šteta što jednu ovakvu tekmu nemamo na Pecari ali šta se može uefa ima svoja pravila i mjerila i mi smo premali ako smo i upravu a kamoli ako nismo .
Ma kako da ne... to sad pišeš jer nemate kud,Bilino je jedina opcija :) Pa ono hajd malo da upakujemo ;) Što se tako ne razmišlja i mimo ovih utakmica s Udineseom ??? Nego se zviždi himni BiH u širokom kad igra protiv susjedne Hrvatske u utakmici U21 repke,da bi se Zagrebu dokazalo kako dole negdje žive ''veliki hrvati''... Ne moraš bolan ništa da upakuješ,odigrat ćete tu tekmu i dođite slobodono u što većem broju podržat Široki,prestalo se pucat u Zenici ima 18 godina... Samo mi nemoj te patetike,podržali bi vi ovo ili ono... Niste ispoštovali državu u kojoj ste rođeni kad ste imali priliku,a to je mnogo bitnije i od nekog Čelika i Želje i Sarajeva ili koga već... Znamo šta mislite i o državi i općenito o fudbalu u BiH,i nemoj bezveze da se trudiš i predstavljaš sliku kakva ne postoji ;) Nek vam je sa srećom protiv UDINA,ali da se lažemo,to više stvarno nema smisla...

Dugo te nije bilo ,de ti nama daj imformacije iz važnijeg kluba :D
Ajmo mali crtani je završio ,pakuj se i na spavanje .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 jul 2013, 20:41

Mislim da je umor glavni krivac za danasnji rezultat.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 jul 2013, 20:42

terabajt je napisao/la:Mislim da je umor glavni krivac za danasnji rezultat.
slažem se, umorni ćemo biti i u nedjelju ali Velež na Pecari mora pasti. Ova 2 boda ćemo već negdje nadoknadit
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 jul 2013, 20:49

Umor,vrijeme...nema veze,nek se uzimaju bodovi u gostima :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 28 jul 2013, 21:12

dobar je i bod ali...
uvijek se isto ponavlja, na "malim" se utakmicama prvenstvo uzima. Recimo želji se gotovo nikad ne događa da kiksa na ovakvim utakmicama, zato i jesu prvaci vec par godina... Dok široki dobro igra derbije sa sarajevom, željom, borcem, zrinjskim, veležom..., a gubi u npr. u bjeljini 4-0....
širokom bi definitivno najviše odgovaralo smanjenje lige bar na 12, pa kasnije na 10

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 jul 2013, 22:11

Fudbaleri Mladosti su u prvom kolu Premijer lige BiH na domaćem terenu odigrali bez golova sa ekipom Širokog Brijega.

U prvom poluvremenu gledali smo izjednačenu igru sa dosta opreza sa obje strane. Ipak, prvi do prilike dolaze domaćini u 12. minutu kada je Dalibor Krezović odlično izveo slobodan udarac sa preko dvadeset i pet metara ali je golman Širokobriježana Luka Bilobrk bio na visini zadatka. Gosti su do svoje prve prilike došli tek pet minuta prije kraja prvog dijela utakmice, kada je Zvonimir Blaić uputio centaršut u kazneni prostor Mladosti, na petercu loptu je glavom prihvatio neometani Krešimir Kordić koji šutira pored gola domaćih.

U drugom poluvremenu Mladost je krenula nešto odlučnije ka golu Širokog Brijega, ređali su se napadi domaćih, a pravu priliku imao je Nikola Mazić, koji nije iskoristio centaršut sa desne strane Dušana Hodžića čiji je šut glavom završio pored gola golmana Širokog Brijega. Gosti su se revanširali u 72. minutu kada je Santos Lago Vagner napravio pravi ''dar mar'' u redovima Mladosti, ali je pogodak spriječio izvrsni čuvar mreže Obarčana, Bojan Tripić. Mladost je do pobjede mogla doći osam minuta prije kraja. Rezervista Miodrag Vasiljević tek što je ušao u igru pokazao je da mu nije mjesto na klupi, sjajno je prošao po lijevoj strani, napravio pravi slalom u odbrani gostiju iz Širokog Brijega, nesebično uposlio Krezovića koji rezantno šutira i pogađa prečku gola gostiju. U finišu susreta Širokobriježani su mogli doći do cijelog plijena. Dalibor Šilić tek što je ušao u igru pokazao je svoje vrhunske kvalitete, prošao je po desnoj strani, u kaznenom prostoru Mladosti uposlio Krešimira Kordića, koji sa sedam metara iskosa sa lijeve strane šutira, ali je saveznik ekipi Mladosti bila stativa.

Utakmica je odigrana po veoma sparnom vremenu tako da je glavni arbitar na utakmici Muamer Bureković iz Zenice dva puta prekidao meć kako bi se igrači oba tima osvježili.

MLADOST - ŠIROKI BRIJEG 0:0

Stadion: Gradski u Bijeljini.
Gledalaca: oko 1.000.
Sudija: Muamer Bureković (Zenica).

MLADOST: Tripić, Hodžić, Marković, Zelić, Mazić, Ramić, Krezović, Nikolić (od 78. min. Vasiljević), Komarčević (od 89. min. Trifković), Vasić (od 75. min. Avrić), Jevtić. Trener: Miroslav Milanović.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Blaić, Ljubić (od 80. min. Šilić), Ješe, Kordić, Vagner, Ivanković, Plazonić (od 46. min. Landeka), Marić (od 52. min. Barišić), Špikić, Marković. Trener: Slaven Musa.

Igrač utakmice: Luka Bilobrk (Široki Brijeg).
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jul 2013, 08:15

york je napisao/la:dobar je i bod ali...
uvijek se isto ponavlja, na "malim" se utakmicama prvenstvo uzima. Recimo želji se gotovo nikad ne događa da kiksa na ovakvim utakmicama, zato i jesu prvaci vec par godina... Dok široki dobro igra derbije sa sarajevom, željom, borcem, zrinjskim, veležom..., a gubi u npr. u bjeljini 4-0....
širokom bi definitivno najviše odgovaralo smanjenje lige bar na 12, pa kasnije na 10
baš sam ovo htio napisat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 29 jul 2013, 09:31

Istina,istina.
Trebamo početi te navlakuše dobivati i rasturati a ne se samo napaliti kada je derbi.
Tu je jednostavno motivacija najveći faktor!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 jul 2013, 11:55

Sljedeca tekma:

Subota,17.30,Siroki-Velez

Ovo moramo pobjediti,vjerujem da ce biti dobra posjeta

HRHB

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 jul 2013, 11:56

jel idete organizovano u Zenicu protiv Udina ?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 jul 2013, 12:30

Široki Brijeg očekuje 4000 navijača na Bilinom polju

slika

Petoplasirana momčad Serie A Udinese jedan je od najuglednijih klubova koji dolaze u BiH posljednjih nekoliko godina.
Dolazak Udinesea sobom nosi posebnu težinu kada govorimo o organizaciji utakmice , koja je za Širokobriježane zbog činjenice da se igra u Zenici – poprilično otežana.
Široki je ovdje klasični domaćin, malu ulogu odigrat će i vodstvo Čelika.
“Direktor Čelika pokazat će predstavnicima Udinesea stadion i hotel, a ja sam stalno u kontaktu s Talijanima”, rekao je za Dnevni list glavni tajnik kluba Dragan Soldo, koji je u prethodnih nekoliko dana u par navrata bio u Zenici.
“Toliko je sitnih, a važnih detalja koji se moraju ispoštovati, a mi to sve želimo napraviti bez pogreške, tako da ima dosta posla”, dodao je.
Jedno od glavnih pitanja bit će ono sigurnosno.
“Najavljen je dolazak navijača Udinesea, ali tek ćemo u ponedjeljak znati koliko će ih doći. Jasno, bit će tu i naši navijači Škripari”, pojasnio je Soldo, dodajući kako klub očekuje poprilično ispunjene tribine Bilinog polja.
“Pustit ćemo vjerojatno nešto više od pola kapaciteta stadiona, a bit ćemo zadovoljni ako nas bude gledalo četiri tisuće gledatelja. Zanimanje je veliko, ipak tu dolazi peta momčad talijanskog prvenstva s igračima poput Di Natalea”.
Ulaznice će koštati 10 maraka, a kako je za ******* potvrdio Soldo, na Bilinom polju bit će otvorena tri ulaza.

HRHB

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 29 jul 2013, 12:36

Kako ovi naši iz kluba nemaju osjećaj za posao to je strašno

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 jul 2013, 12:48

Nemaju covjeka da vodi marketing i sve ostalo. ;)

Imaju ljudi za namaknuti pare i da sve prodje manje-vise besprijekorno organizacijski i financijski, ali u marketinskom i ljudskom aspektu imaju jos jako puno, previse toga za nauciti.
...Život za Široki...

SB96
Kontakt:

Post Postao/la SB96 » 29 jul 2013, 12:55

Da upravo ste marketing našeg kluba je teška katastofa bolje rečeno nepostoji nikako...

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 29 jul 2013, 13:38

Karta 10 KM,od te 4 hiljade ostavi 40 ljudi i to je to. :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 29 jul 2013, 13:46

AgresivnoDjubre je napisao/la:Karta 10 KM,od te 4 hiljade ostavi 40 ljudi i to je to. :lol:
za ovakvu utakmicu 30KM je malo i minimalno je toliko i trebala biti cijena a sad

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, Zaboljesutra, Zigazaga i 35 gostiju.