NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 jul 2013, 12:23

Nikolic je usamljen u sredini u veznom redu,jedini on moze uposliti napadace i krila.To je najveci problem.
Zvijezdi je potreban jos jedan takav vezni igrac,kreativac,koji moze povuci prema naprijed.Nije jos kasno da uprava proba dovesti takav profil igraca,jer ima jos slobodnih kvalitetnih igraca, koji bi u sredini terena zajedno sa Nikolicem distribuirali lopte prema naprijed.
Novopridosli Radivojevic je vise krilni igrac.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 29 jul 2013, 12:41

Bosanski zmaj je napisao/la:Nikolic je usamljen u sredini u veznom redu,jedini on moze uposliti napadace i krila.To je najveci problem.
Zvijezdi je potreban jos jedan takav vezni igrac,kreativac,koji moze povuci prema naprijed.Nije jos kasno da uprava proba dovesti takav profil igraca,jer ima jos slobodnih kvalitetnih igraca, koji bi u sredini terena zajedno sa Nikolicem distribuirali lopte prema naprijed.
Slazem se stobom da je Nikolic usamljen u sredini i uz njega je potreban jos jedan kvalitetan prednji vezni.Obzirom da je Ordagic povrijedjen potreban je i jedan kvalitetan zadnji vezni.Tip igraca kao sto smo nekad imali Delica,Kodru ili Savica.Cisto sumnjam da sad ima slobodan ,a kvalitetan takav igrac.Ko zna mozda smo svi bez razloga zabrinuti za igru Zvijezde pogotovu nakon sinosnje izjave Gacinovica da je zadovoljan zalaganjem igraca,posjedom lopte itd.Obzirom kakva je nasa liga i kakav je razvoj dogadjaja pred kraj prvenstva vjerujem da niko nije zabrinut za opstanak,a da cemo biti uskraceni za neku lijepu i dopadljivu igru vjerovatno hocemo.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 jul 2013, 13:08

Imamo dosta zadnjih veznih igraca (Maksumic,Adam,Trejic,Vejzovic,povrijedjeni Ordagic) ali na poziciji prednjeg veznog smo deficitarni (samo Nikolic) i to nam je najveca boljka.Maksumic je dosao u zadnji cas na zadnjeg veznog i dostojna je zamjena za Ordagica, tako da nam na toj poziciji i nisu potrebni novi igraci.Trenutno u BiH nema kvalitetnih prednjih veznih, jedina opcija kao i uvijek je Srbija.
Ako klub nema para da dovede igraca, treba se zahvaliti manje vaznim igracima koji bi sjedili na klupi,kao sto je bio slucaj sa Adinom Dzaficem.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 29 jul 2013, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 29 jul 2013, 13:21

Bosanski zmaj je napisao/la:Imamo dosta zadnjih veznih igraca (Maksumic,Adam,Trejic,Vejzovic,povrijedjeni Ordagic) ali na poziciji prednjeg veznog smo deficitarni (samo Nikolic) i to nam je najveca boljka.Maksumic je dosao u zadnji cas na zadnjeg veznog i dostojna je zamjena za Ordagica, tako da nam na toj poziciji i nisu potrebni novi igraci.Trenutno u BiH nema kvalitetnih prednjih veznih, jedina opcija kao i uvijek je Srbija.
Samo mi reci iz kojeg je kluba nama Maksumuc dosao,nisam upoznat stim.Bojim se da on ovu utakmicu nije odigro na svjezinu,mozda grijesim pred nama su naredni susreti pa cemo vidit njegovu trenutnu snagu i kvalitet.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2013, 13:24

zmajevac je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Imamo dosta zadnjih veznih igraca (Maksumic,Adam,Trejic,Vejzovic,povrijedjeni Ordagic) ali na poziciji prednjeg veznog smo deficitarni (samo Nikolic) i to nam je najveca boljka.Maksumic je dosao u zadnji cas na zadnjeg veznog i dostojna je zamjena za Ordagica, tako da nam na toj poziciji i nisu potrebni novi igraci.Trenutno u BiH nema kvalitetnih prednjih veznih, jedina opcija kao i uvijek je Srbija.
Samo mi reci iz kojeg je kluba nama Maksumuc dosao,nisam upoznat stim.Bojim se da on ovu utakmicu nije odigro na svjezinu,mozda grijesim pred nama su naredni susreti pa cemo vidit njegovu trenutnu snagu i kvalitet.
Maksumic zadnje 2-3 godine nije sastavio 3 utakmice u nizu,bio u Gosku odigrao par utakmica i ovi raskunuli ugovor,trenirao sad sa Igmanom,ali mislim da zadnjih jedno 3 godine nema vise od 15-20 odigranih utakmica,dugo dugo je bio bez kluba prije nego je odigrao ovih par utakmica u Gabeli
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tombinjo
Kontakt:

Post Postao/la tombinjo » 29 jul 2013, 13:31

Eto nema savica protiv nas crveni dobio sinoc :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 jul 2013, 13:32

U svakoj ekipi u Pl ima po neki dobar igrac,cak i u ekipama koje ispadaju iz lige kao sto je slucaj sa Maksumicevim GOSK-om i to ne treba uvijek da bude mjerilo.Maksumic je rodom iz Konjica i mozda u trenutku kada nije nasao neki adekvatan angazman, odlucio se za obliznju Gabelu.Kada se govori o njemu treba se gledati i kompletna njegova karijera (Rusija,Rumunija,Sarajevo,U-21 rep,....)
Samo se pitaj iz koje je ekipe nama dosao Ordagic, iz ekipe koja je bila ubjedljivo zadnja na tabeli ??
Emir Halilovic iz Buducnosti,Savic iz Radnika,Djelmic i Ristic iz Drine,Tosunovic iz Laktasa,..... sve su to igraci koji su dosli iz ekipa koje su ispadale iz liga a ostavili su dubok trag u Zvijezdi...
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 29 jul 2013, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 jul 2013, 13:37

Neznam meni je Maksumic sasvim ok, nije igrac da se sa njim osvaja titula al je iskusan, fino se postavi, ne srlja, ne igra napamet sasvim solidan za nase ambicije........

Igra je nikakva al eto nekako je protiv zelje funkcionisalo koliko toliko, kad sledeca kola bude krila diata i onaj novi mozemo samo bit bolji

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 29 jul 2013, 14:09

tombinjo je napisao/la:Eto nema savica protiv nas crveni dobio sinoc :D
bas steta , jer da je igrao i mi bi imali sanse da pobijedimo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 29 jul 2013, 14:36

Ama nisam ti ja druže stručnjak nikakav al to više boli što ja kao amater to vidim da smo mi seoska ekipa. Ja Zvijejzdu pratim popilično dugo i nikad nisam bio od onih koji pljuju i serendaju al ovo je loše skroz loše. I grači nemaju znanja i tu je problem da spuste loptu i da igraju a nabijanje lopte u modernom fudbalu je davnop prošlo vrjeme.Polovičan Željo nas pobijedi i ja trebam biti zadovoljan ČIME? Ja sam mišljena da je bolje igrati i izgubiti 4:0 nego ovako. Nisam ja kriv što uprava odpili Halila,Omkija Savu a zadrži jednoog Adama koji je ruku na srce ispod prosjeka Onaj mali iz mionice Eldar kako mu već ime bi za 5-6 utakmica sigurno postao solidan igrač.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 29 jul 2013, 14:56

Bosanski zmaj je napisao/la:U svakoj ekipi u Pl ima po neki dobar igrac,cak i u ekipama koje ispadaju iz lige kao sto je slucaj sa Maksumicevim GOSK-om i to ne treba uvijek da bude mjerilo.Maksumic je rodom iz Konjica i mozda u trenutku kada nije nasao neki adekvatan angazman, odlucio se za obliznju Gabelu.Kada se govori o njemu treba se gledati i kompletna njegova karijera (Rusija,Rumunija,Sarajevo,U-21 rep,....)
Samo se pitaj iz koje je ekipe nama dosao Ordagic, iz ekipe koja je bila ubjedljivo zadnja na tabeli ??
Emir Halilovic iz Buducnosti,Savic iz Radnika,Djelmic i Ristic iz Drine,Tosunovic iz Laktasa,..... sve su to igraci koji su dosli iz ekipa koje su ispadale iz liga a ostavili su dubok trag u Zvijezdi...
Ocigledno me nisi skonto vezano za Maksumica,covjek nije nigdje igro u posljednje vrijeme nije imo kontinuitet utakmica,i po mom misljenju male su sanse da podnese teret jednog od bitnih igraca u ekipi,a ovi navedeni igraci ispod su bili najbolji u svojim klubovima i ja sam za tu opciju dovesti najboljeg igraca pa neka je i iz nizeg ranga,bolje u svakom slucaju nego kojekakvi Brazilci,rezerve Spartaka itd.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 jul 2013, 15:17

zmajevac je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:U svakoj ekipi u Pl ima po neki dobar igrac,cak i u ekipama koje ispadaju iz lige kao sto je slucaj sa Maksumicevim GOSK-om i to ne treba uvijek da bude mjerilo.Maksumic je rodom iz Konjica i mozda u trenutku kada nije nasao neki adekvatan angazman, odlucio se za obliznju Gabelu.Kada se govori o njemu treba se gledati i kompletna njegova karijera (Rusija,Rumunija,Sarajevo,U-21 rep,....)
Ocigledno me nisi skonto vezano za Maksumica,covjek nije nigdje igro u posljednje vrijeme nije imo kontinuitet utakmica,i po mom misljenju male su sanse da podnese teret jednog od bitnih igraca u ekipi,a ovi navedeni igraci ispod su bili najbolji u svojim klubovima i ja sam za tu opciju dovesti najboljeg igraca pa neka je i iz nizeg ranga,bolje u svakom slucaju nego kojekakvi Brazilci,rezerve Spartaka itd.
Kad vec kazes da si za opciju da je bolje dovesti najboljeg igraca iz nizeg ranga,Trejic ti je najbolji igrac Jedinstva iz Bihaca, igrao za reprezentaciju Prve lige FBIH, pa je najobicniija taraba.U odbrani Trejic ima neke kvalitete.Isto tako imali smo mogucnost u prijateljskoj utakmici protiv Radnickog gledati i tog Jaranovica koji slovi za jednog od najboljih igraca u Prvoj Federalnoj koji isto tako nije pokazao da je kvalitet za PL.
Slazem se sa tobom da je bolje dovesti nekog igraca iz BiH nego nekog polovnog Brazilca kao sto je Adam ili sto je ovaj Brazilac trenutno na probi i nikad mi nece bit jasno zasto se Adam toliko gura,bolje da su dali sansu malom Eldaru kao sto neko vec ranije napisa, siguran sam da bi bio korisniji za Zvijezdinu igru.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 29 jul 2013, 19:26

Bosanski zmaj je napisao/la:Nikolic je usamljen u sredini u veznom redu,jedini on moze uposliti napadace i krila.To je najveci problem.
Radivojeviceva prirodna pozicija i jeste prednji vezni, mada mu lijeze i pozicija lijevog krila i doveden je iz tog razloga da upotpuni Nikolica prema naprijed !

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 30 jul 2013, 00:57

" onclick="window.open(this.href);return false;

evo jedan snimak a ima ih na hiljade kako treba raditi s djecom :)))

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 30 jul 2013, 07:35

Godinama u Zvijedi ista priča a naša djeca koja su bili potencijali su negdje i nigdje.Gdje je golman Prljača koji je branio za reperenzetaciju, adel Omki.... koji su danas makrta mogli biti na klupi a da im se dala prvava sansa i super igrači.Nisam ja protiv stranaca bože sačuvaj al sam protiv nekvalitetnih stranaca koji kao igračine. Onaj Trejić daj bože da bi igrao u Omladincu i ima njih još takvih puno. Nemogu se oteti dojmu da Zvijezda sve više liči igrom na Tz Slobodu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 jul 2013, 12:02

batigol777 je napisao/la:Godinama u Zvijedi ista priča a naša djeca koja su bili potencijali su negdje i nigdje.Gdje je golman Prljača koji je branio za reperenzetaciju, adel Omki.... koji su danas makrta mogli biti na klupi a da im se dala prvava sansa i super igrači.Nisam ja protiv stranaca bože sačuvaj al sam protiv nekvalitetnih stranaca koji kao igračine. Onaj Trejić daj bože da bi igrao u Omladincu i ima njih još takvih puno. Nemogu se oteti dojmu da Zvijezda sve više liči igrom na Tz Slobodu.
Nema od nase djecce hajra jos dugo vremena........ odigraju par utakmica na nivou i odma niko bolji od njih.......

Jel mislis na onog omkija sto posle treninga se sakrije u Tri jagode pa za sat vremena stuce pola kutije cigara

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 30 jul 2013, 12:29

Nema hajra zato što nemaju pravu šansu,mada i struka koja vodi klub je upitna sa svih strana. A mišljenja sam da se bar dva igrača domaća moraju forsirat i imaćemo bar svoja dva igrača garant bolja od ponjevića trejića adama i njima sličnim. Mislim da zvijezda mora mislii više na taj financijski aspekt u tome svemu.A omki je sigurno kvalitetniji od ovih gore nabrojanio 5 puta makar pušio i 3 kutije.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 jul 2013, 12:39

batigol777 je napisao/la:Nema hajra zato što nemaju pravu šansu,mada i struka koja vodi klub je upitna sa svih strana. A mišljenja sam da se bar dva igrača domaća moraju forsirat i imaćemo bar svoja dva igrača garant bolja od ponjevića trejića adama i njima sličnim. Mislim da zvijezda mora mislii više na taj financijski aspekt u tome svemu.A omki je sigurno kvalitetniji od ovih gore nabrojanio 5 puta makar pušio i 3 kutije.
Imo je priliku prosle sezone, nije odigro mozda samo 3-4 utakmice pa sta je pokazo

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 30 jul 2013, 15:55

batigol777 je napisao/la:Nema hajra zato što nemaju pravu šansu,mada i struka koja vodi klub je upitna sa svih strana. A mišljenja sam da se bar dva igrača domaća moraju forsirat i imaćemo bar svoja dva igrača garant bolja od ponjevića trejića adama i njima sličnim. Mislim da zvijezda mora mislii više na taj financijski aspekt u tome svemu.A omki je sigurno kvalitetniji od ovih gore nabrojanio 5 puta makar pušio i 3 kutije.
Ja sam puno o tome pisao zasto nemamo kvalitetnih domacih igraca koji je razlog za mene je to jedan fenomen,mislim da smo po tome postali prepoznatljivi kao rijedak klub u PL bez svojih igraca.Nemoguce je da na podrucju opcine nema talentovane djece.Misljenja sam da i sama uprava kluba mora poraditi na tome da Zvijezda kao stabilan premijerligas postane magnet za djecu koja vole fudbal,a ne da neke druge skole fudbala budu atraktivnije od Zvijezdine.Koliko sam upucen da je sada dole u mladjim kategorijama nedostatak i kvantiteta i kvaliteta.Takodje sam misljenja da se da veca sansa da djeci koja su odabrana u prvi tim,pa ako treba nek se i slepaju dva igraca u ekipi,eto slepa se taj Brazilac drugu sezonu,a ima ih jos.Sjetite se samo Husica kada je tek dosao i njemu je dugo pruzana sansa vise nego ijednom nasem domacem igracu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 jul 2013, 23:33

Jel ovo Diata trenira sa prvim timom, sta je sa ordagica jel operisan

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.