12:01pm
Ivan Sesar
neda mi se javno pisat nista,meni je jedino u ovoj frci bitno da vi znate neke stvari,pa cu te zamolit sa se javis vama koji vodite sve to! Prvo,ja nisam nista čitao Al mi je rekla djevojka da se piše da treniram sa širokim,nije istina! Ja treniram sa profesorom u Mostaru svaki dan po dva puta i nemam nikakve veze sa širokim,nije mi palo na pamet da treniram sa njima! Glavni razlog mog ne dolaska u Sarajevo je jedan i jedini a to je Irfan redzepagic! Sve sto sam dogovarao sa njim je zajebao,ušao sam u konflikt sa njim i nisam htio vise komunicirati sa njim! Trebao se desit transfer prije Al se zakompliciralo i nije išlo onako kako smo svi željeli! Ja cu pricat sa Dinom danas,sutra i pitat jel oni hoće da se pojavim u pon na treningu il ne! Jučer je izašlo po portalima da su me suspendirali i ne znam sta mogu sta ne! Eto,da znate kako stvari stoje!
Ima šansi da se Sesar vrati, ali ga trebamo dobro po džepu opaliti i produžiti ugovor na dvije godine. Kao što neko reče, nama je sredina i dalje veoma loša i I. Sesar bi nam dobro ''legao''. Ne znam da li će biti na listi bh. reprezentativaca za put u Brazil, ako bude na listi, onda ga prodati za više para nego zbog nastupa na Prvenstvu, a i tako bi Klub dobio neke pare zbog njegovog odlaska tamo.