Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 20:16

Cuj otjerao kapitena.
O cemu ti.
Od babeJelica nije smio prdnuti dvije tri godine,a posto ne kontas i sto kazes bas si pRametnjakovic, Svi ti ostali clanovi govore
da je ovaj vec bio pred otkazom.Tako da je kontao samo svoju guzicu da izvuce.Makar da proba to da ucini
A ne da bude o-tjerivac djavola :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 dec 2009, 20:25

harishp je napisao/la:Cuj otjerao kapitena.
O cemu ti.
Od babeJelica nije smio prdnuti dvije tri godine,a posto ne kontas i sto kazes bas si pRametnjakovic, Svi ti ostali clanovi govore
da je ovaj vec bio pred otkazom.Tako da je kontao samo svoju guzicu da izvuce.Makar da proba to da ucini
A onda mi samo objasni kako je to on znao prije nego sto je ciklus poceo da ce dobit otkaz? De svega ti to objasni. Ti si ili clan saveza, ili seres. A ne znam ko to jos osim tebe ovdje ista govori.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 20:27

Ja ne govorim nista ako nemam qorum :lol:
Ali cu ti ispod tezge ''kasti'' da je ovaj ''normalnu'' ekipu tek pred sami kraj sastavio a ne na pocetku ;)
P.S @ Mello jesi i ti k'o mali memo uplatio za dresove nicke :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 dec 2009, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 11 dec 2009, 20:28

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Cuj otjerao kapitena.
O cemu ti.
A onda mi samo objasni kako je to on znao prije nego sto je ciklus poceo da ce dobit otkaz? De svega ti to objasni. Ti si ili clan saveza, ili seres. A ne znam ko to jos osim tebe ovdje ista govori.
vidovita dzemila :mrgreen: :mrgreen:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 dec 2009, 20:42

ali kako god bilo da bilo na kraju je Zukanovic skuzio i polako dosao do utakmice sa ceskom,, sa ovim igracima,,,, on nije priznat ali je polako uz dlaku savezu dovlacio igrace i siguran sam da je 100puta bolji od tulica!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 20:48

vrebac86 je napisao/la:ali kako god bilo da bilo na kraju je Zukanovic skuzio i polako dosao do utakmice sa ceskom,, sa ovim igracima,,,, on nije priznat ali je polako uz dlaku savezu dovlacio igrace i siguran sam da je 100puta bolji od tulica!!!!!!!!!!!!
Jakih nam zamjena :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 12 dec 2009, 08:28

Evo Ivica Grlic ponovo zabio za pobjedu Duizburga od 0-1.
SAMO ŽELJO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 dec 2009, 10:47

SINE je napisao/la:Evo Ivica Grlic ponovo zabio za pobjedu Duizburga od 0-1.
Covjek u poznim godinama ubija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 12 dec 2009, 11:55

omerbavarac je napisao/la:
SINE je napisao/la:Evo Ivica Grlic ponovo zabio za pobjedu Duizburga od 0-1.
Covjek u poznim godinama ubija.
ala Barbarez
SAMO ŽELJO

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 12 dec 2009, 12:45

Apelovao bih na ucesnike ovog foruma, guzoljupci Cirine malenkosti, gospodina Harishp, Offside, Don Ciro i jos neke da, nakon dramaticog razvoja situacije i Cirinog otkaza, da ne izvrsavaju kolektivni harakiri. Napoenuo bih da je ove reprezentacije bilo i prije a bice i poslije Ciromira i da ne tuguju previse. Nadam se da ce BHT kupiti pravo na live utakmice kineske lige, tako da ce ova mlada skupina Ciro poklonika, moci i dalje pratiti svog idola´sa postera na zidu, svog velikog fudbalskog strucnjaka i starog sarmera.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 12 dec 2009, 12:55

samadhi je napisao/la:Apelovao bih na ucesnike ovog foruma, guzoljupci Cirine malenkosti, gospodina Harishp, Offside, Don Ciro i jos neke da, nakon dramaticog razvoja situacije i Cirinog otkaza, da ne izvrsavaju kolektivni harakiri. Napoenuo bih da je ove reprezentacije bilo i prije a bice i poslije Ciromira i da ne tuguju previse. Nadam se da ce BHT kupiti pravo na live utakmice kineske lige, tako da ce ova mlada skupina Ciro poklonika, moci i dalje pratiti svog idola´sa postera na zidu, svog velikog fudbalskog strucnjaka i starog sarmera.
svaka ti dala :D :D :D :D potpisujem

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 dec 2009, 13:29

mogu se kladiti, da ce Bosanci u iducih nekoliko godina, harati evropom, kad budu harali, ljudi ce reci, dobro je onaj qvaresma rekao

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 12 dec 2009, 18:14

ebo vas Ivica Grlic... Jel i njega treba zvat u repku...

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 dec 2009, 22:58

nakon dvije godine ne navijanja za nasu zemlju napokon opet mogu da navijam za svoju zemlju i idem na utakmice kap rpiej, napokon, ponosan sam na sebe sto sam od dana kad sam reko dok je ovaj selektor necu navijati za bih izdrzo sve do sada i stajao i ostao uz svoj stav i nisam ga mijenjo,

volio bih kad bi svi ovi izdajnici od igraca koji su pristali da igraju za tog selektora izvine se svima zbog toga ali znajuci njihov karakter i vas karakter mislim sviju vas koji ste ga podrzavalai pa niste pa danas vako pa sutra nako, znajuci cistocu vaseg obraza od tog nema nista, al nek vam bude u onom , stilu pa pusti ih nisu znali sta rade

naprijed Bosno I Hercegovino
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 dec 2009, 23:01

marseille_unique je napisao/la:nakon dvije godine ne navijanja za nasu zemlju napokon opet mogu da navijam za svoju zemlju i idem na utakmice kap rpiej, napokon, ponosan sam na sebe sto sam od dana kad sam reko dok je ovaj selektor necu navijati za bih izdrzo sve do sada i stajao i ostao uz svoj stav i nisam ga mijenjo,

volio bih kad bi svi ovi izdajnici od igraca koji su pristali da igraju za tog selektora izvine se svima zbog toga ali znajuci njihov karakter i vas karakter mislim sviju vas koji ste ga podrzavalai pa niste pa danas vako pa sutra nako, znajuci cistocu vaseg obraza od tog nema nista, al nek vam bude u onom , stilu pa pusti ih nisu znali sta rade

naprijed Bosno I Hercegovino

he is back :lol: :lol: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 13 dec 2009, 13:12

felipe-s je napisao/la:ebo vas Ivica Grlic... Jel i njega treba zvat u repku...
pa grlic je odbio da igra.slicno kao i papac
Ajvatar

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 13 dec 2009, 17:37

Ćiro: 'Misimović je kriv što BiH ne ide na SP'

U razgovoru za zagrebački Jutarnji list sada već bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Ćiro Blažević je kazao da namjerno nije otišao na utakmicu Wolfsbrug-Manchester United, kako bi ispunio obećanje Zvjeuzdanu Misimoviću. Nije to, kaže, htio uraditi jer ga je Misimović iznevjerio na utakmici protiv Portugala.
- Molim? Zar sam trebao doći u Njemačku, na noge onome koji me izbacio s puta za Južnu Afriku!? Miske je kriv što Bosna ne ide na SP!, izjavio Ćiro novinaru Jutarnjeg lista.

Blažević otvoreno pirznao da je Misimović mogao igrati protiv Portugala u Zenici.

- Ne, smatram da me u Lisabonu morao informirati da je indisponiran, u tom slučaju ne bi igrao, ne bismo izgubili i sve bi bilo drukčije, kazao je on, dodavši da Misimović spada u sam vrh.

- Spada u sam vrh. Središnji vezni kakvih je malo, makar smo neke utakmice izvrsno odradili i bez njega. Na vrhu je usamljeni Džeko. Klasa izvan kategorije. Ima rezistenciju za egzistenciju u najtežim uvjetima. Centarfor koji naprosto nema cijene - sve što platiš doista je premalo. Ne tvrdim tek tako da je bolji od Zlatana Ibrahimovića!

Pominjući i druga imena iz reprezentacije BiH, Ćiro je kazao:

- Najkarakternija osoba je Muratović. Intelektualac u kopačkama. Pravi frajer u najpozitivnijem smislu.

Komentirajući situaciju oko njegovog otkaza i atmosferu u nogometnom savezu BiH, bivši selektor se požalio:

- Da su me istinski htjeli, ponudili bi ugovor za novi ciklus odmah poslije repesaža s Portugalcima! Međutim, Suljo (Čolaković) je prvi iskazao nepovjerenje, ogorčen je Ćiro.

rajvosa-x
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2009, 20:25

katalinski je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:ebo vas Ivica Grlic... Jel i njega treba zvat u repku...
pa grlic je odbio da igra.slicno kao i papac
slicno,ali ni blizu :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

MegaBehdzo
Kontakt:

Post Postao/la MegaBehdzo » 13 dec 2009, 20:32

joj Wolfsburg je OCAJAN!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 dec 2009, 07:36

LIvada je napisao/la:Ćiro: 'Misimović je kriv što BiH ne ide na SP'

U razgovoru za zagrebački Jutarnji list sada već bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Ćiro Blažević je kazao da namjerno nije otišao na utakmicu Wolfsbrug-Manchester United, kako bi ispunio obećanje Zvjeuzdanu Misimoviću. Nije to, kaže, htio uraditi jer ga je Misimović iznevjerio na utakmici protiv Portugala.
- Molim? Zar sam trebao doći u Njemačku, na noge onome koji me izbacio s puta za Južnu Afriku!? Miske je kriv što Bosna ne ide na SP!, izjavio Ćiro novinaru Jutarnjeg lista.

Blažević otvoreno pirznao da je Misimović mogao igrati protiv Portugala u Zenici.

- Ne, smatram da me u Lisabonu morao informirati da je indisponiran, u tom slučaju ne bi igrao, ne bismo izgubili i sve bi bilo drukčije, kazao je on, dodavši da Misimović spada u sam vrh.

- Spada u sam vrh. Središnji vezni kakvih je malo, makar smo neke utakmice izvrsno odradili i bez njega. Na vrhu je usamljeni Džeko. Klasa izvan kategorije. Ima rezistenciju za egzistenciju u najtežim uvjetima. Centarfor koji naprosto nema cijene - sve što platiš doista je premalo. Ne tvrdim tek tako da je bolji od Zlatana Ibrahimovića!

Pominjući i druga imena iz reprezentacije BiH, Ćiro je kazao:

- Najkarakternija osoba je Muratović. Intelektualac u kopačkama. Pravi frajer u najpozitivnijem smislu.
Komentirajući situaciju oko njegovog otkaza i atmosferu u nogometnom savezu BiH, bivši selektor se požalio:

- Da su me istinski htjeli, ponudili bi ugovor za novi ciklus odmah poslije repesaža s Portugalcima! Međutim, Suljo (Čolaković) je prvi iskazao nepovjerenje, ogorčen je Ćiro.

rajvosa-x
hahaha ovaj nije normalan :!:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.