neka si mi namignuo, sada dosta ozbiljnije shvatam tvoje misljenje i upucenostrio_Ferdy88 je napisao/la:Jedini ovdje koji glumi i pametuje nešto bez ikakvog argumenta si ti i tvoj drug Sarma, a ja pratim i Real i engleske medije puno više da znam situaciju oko Balea bolje od tebeLenBias je napisao/la: jesu ti sada malo jasnije stvari ili ces eto opet nastaviti da pametujes iz nekog samo sebi poznatoga razloga?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
tačno, preko medija ćeš inače sve insajderske informacije saznatrio_Ferdy88 je napisao/la:Jedini ovdje koji glumi i pametuje nešto bez ikakvog argumenta si ti i tvoj drug Sarma, a ja pratim i Real i engleske medije puno više da znam situaciju oko Balea bolje od tebeLenBias je napisao/la: jesu ti sada malo jasnije stvari ili ces eto opet nastaviti da pametujes iz nekog samo sebi poznatoga razloga?
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja ovdje ne nastupam kao Milan ili Džemila da znam unaprijed budućnost kao neki sa ovog pdf-aSveti je napisao/la:tačno, preko medija ćeš inače sve insajderske informacije saznatrio_Ferdy88 je napisao/la:Jedini ovdje koji glumi i pametuje nešto bez ikakvog argumenta si ti i tvoj drug Sarma, a ja pratim i Real i engleske medije puno više da znam situaciju oko Balea bolje od tebeLenBias je napisao/la: jesu ti sada malo jasnije stvari ili ces eto opet nastaviti da pametujes iz nekog samo sebi poznatoga razloga?![]()
![]()
a što i ti znaš smorit
A kako si to zaključio da znam sve insajderske informacije
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- RickBlaine
- Kontakt:
I dobro periferac
Kakav je tvoj stav glede eventualnog transfera Baleta u Madrid? :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Da da, znaš dosta boljerio_Ferdy88 je napisao/la:a ja pratim i Real i engleske medije puno više da znam situaciju oko Balea bolje od tebe
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno, i ne vidim da sam negdje rekao da Bale neće doći u Real (logično je da je Real najbliži njemu), samo nisam siguran u to kao ovdje dežurni Taroti i DžemileSveti je napisao/la:Da da, znaš dosta boljerio_Ferdy88 je napisao/la:a ja pratim i Real i engleske medije puno više da znam situaciju oko Balea bolje od tebe
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E sad nećeš dobiti ono što si tražio na PPLenBias je napisao/la:slomi se lik pametujuci
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
to je davno odradjeno plus nema bas nikakve dodirne tacke vezano za ovo sad, nema potrebe sada da mjenjas teme trazeci iglu u plastovima sijena, zvuci ocajnickirio_Ferdy88 je napisao/la:E sad nećeš dobiti ono što si tražio na PPLenBias je napisao/la:slomi se lik pametujuci
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Misliš kao tvoja molba na PPLenBias je napisao/la:zvuci ocajnicki
Malo šale nije na odmet, samo mi je čudno zvučalo da možeš biti tako siguran u taj transfer, barem što se tiče ovog prijelaznog roka, jer je toliki novac i za Peru (kolika god ajkula on bio
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 29 jul 2013, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovaj Rio gay.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RickBlaine
- Kontakt:
http://futbol.as.com/futbol/2013/07/29/ ... 39818.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Según la BBC, el Tottenham rechaza 98,5 millones por Bale
La cadena británica informa de que Daniel Levy, presidente de los Spurs, está decidido a no vender a su futbolista estrella al Real Madrid.
Ocekivano. Tottenham odbio Madrid.
Según la BBC, el Tottenham rechaza 98,5 millones por Bale
La cadena británica informa de que Daniel Levy, presidente de los Spurs, está decidido a no vender a su futbolista estrella al Real Madrid.
Ocekivano. Tottenham odbio Madrid.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedini ovdje koji glumi i pametuje nešto bez ikakvog argumenta si ti i tvoj drug Sarma, a ja pratim i Real i engleske medije puno više da znam situaciju oko Balea bolje od tebeLenBias je napisao/la: jesu ti sada malo jasnije stvari ili ces eto opet nastaviti da pametujes iz nekog samo sebi poznatoga razloga?
Gdje si Džemila nisam te prepoznao.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 29 jul 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Treba izbjegavati rasprave o transferima koji nisu zvanicni, posebno sa navijacima rivalskih klubova. Pa nije dosao da pohvali transfer sigurno
Ja ne pisem o Baleu nista dok (i ako) ne osvane u onoj press sobi na Bernabeuu.
Do tada, smatram da ne vrijedi ove pare, i da vec imamo njemu najslicnijeg igraca Di Mariu
Ja ne pisem o Baleu nista dok (i ako) ne osvane u onoj press sobi na Bernabeuu.
Do tada, smatram da ne vrijedi ove pare, i da vec imamo njemu najslicnijeg igraca Di Mariu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nisam ni ja za transfer Balea jer ne znam gdje će igrati,ali kako ga možeš porediti s tim lijenim glupanom?Consigliere je napisao/la: i da vec imamo njemu najslicnijeg igraca Di Mariu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Consigliere
- Kontakt:
Igrao bi poziciji desnog krilnog napadaca, tu je najopasniji po gol, ili da podvali loptu iza ledja odbrane.LBJ MVP je napisao/la:Nisam ni ja za transfer Balea jer ne znam gdje će igrati,ali kako ga možeš porediti s tim lijenim glupanom?Consigliere je napisao/la: i da vec imamo njemu najslicnijeg igraca Di Mariu
Pazi, ni meni Di Maria nije ni malo simpatican, zna glumatati bez potrebe, ali to radi 90% argentinaca.
Ali, kad sve pogledas, lik je igracina, sjeti se samo one sezone 2011/2012. Kasnije su ga malo zeznule povrede pa je bio i ocekivan pad u formi....
E, ajde ti sad zamisli di Mariu u proslogodisnjoj ekipi Tottenhama, ekipi tri puta slabijoj od Reala. Pravio bi razliku koju je pravio i Bale, i pisalo bi se o njemu kao jednom od najboljih... Ne kazem da je dobar kao Gareth, ali moze uraditi 80% onoga sto radi i on. To meni ne vrijedi ni priblizno 100 miliona, kad skontas da je ovaj placen 'samo' 30.
Fit Tony: I keep my friends close...
Momak je fantastican igrac, nema dileme oko toga, ali ne vrijedi ni blizu ovog novca. Pa jbt. ovo su kamioni para, najskuplji transfer u historiji (ukoliko se desi naravno)
Nije dobar ovaj Perez, al moze mu se izgleda.
Nije dobar ovaj Perez, al moze mu se izgleda.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

BBC - On Friday, Spurs manager Andre Villas Boas refused to answer questions on Bale's situation, except to say contact talks were continuing.
It remains to be seen whether Bale plays in Tottenham's friendly against Monaco this weekend, but in Spain there are already suggestions that new Real manager Carlo Ancelotti is preparing for the arrival of the Welshman.
On Saturday, Ancelotti moved Cristiano Ronaldo away from the left flank and into a more central role during the pre-season friendly win over PSG in Sweden, prompting speculation that the Italian is attempting to find a new system to accommodate both Bale and Ronaldo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- KapioFootball
- Kontakt:
Situacija oko Bale se zahuktava, sudeci po medijima, sacekajmo jos par sati
HALA MADRID!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.