Otkud ti to ??Devil je napisao/la:Evo izgleda da se u Slaviju vratio ponovo Darko Spalevic.

Otkud ti to ??Devil je napisao/la:Evo izgleda da se u Slaviju vratio ponovo Darko Spalevic.
Rekao mi rodjak iz I.Sa kaze ima kod njih u novinama interviju sa njim kaze dosao u Slaviju jer nije postigao kontakt sa nekim klubom iz BG.nime_tm87 je napisao/la:Otkud ti to ??Devil je napisao/la:Evo izgleda da se u Slaviju vratio ponovo Darko Spalevic.
da u pressu ima intervju...Devil je napisao/la:Rekao mi rodjak iz I.Sa kaze ima kod njih u novinama interviju sa njim kaze dosao u Slaviju jer nije postigao kontakt sa nekim klubom iz BG.nime_tm87 je napisao/la:Otkud ti to ??Devil je napisao/la:Evo izgleda da se u Slaviju vratio ponovo Darko Spalevic.
" Стајање je napisao/la:" " " СЕ $ ... !!!
Video sam to malopre,nisam ni znao da smo trebali igrati protiv Slavije to je naknadno ugovorena utakmica.Schlager je napisao/la:Ne...igrali su protiv beogradske Crvene Zvezde i izgubili 1-0 golom Aleksandra Jevtica.
Cuj samo 1-0 pobijedili SlavijuDevil je napisao/la:Video sam to malopre,nisam ni znao da smo trebali igrati protiv Slavije to je naknadno ugovorena utakmica.Schlager je napisao/la:Ne...igrali su protiv beogradske Crvene Zvezde i izgubili 1-0 golom Aleksandra Jevtica.
Djaba sto je prijateljska mislim da bi Travnik vise pobijedio SlavijuDevil je napisao/la:Sta si ti ocekivao,da im dadnu 10-ak komada.Prvo sto je prijateljska tekma bila,a drugo sto su priliku dobili ovi koji ne igraju puno na ovim pripremama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.