BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Meni bi savrseno bilo da bude 13000. Fino popunjen stadion, a vrlo lako do ulaznice dodjem.
I jel potvrdjeno ovo da se igra u 20:45?
I jel potvrdjeno ovo da se igra u 20:45?
Za Željezničar sada predstoje svijetli trenuci u Evropi, sve što Željo sada treba da uradi jeste da uzme titulu ove sezone. Želji se briše najgori trenutni koeficijent od 0.350 a ukoliko bi recimo osvojio titulu ove sezone i opet izgubio dvije utakmice drugog pretkola LP dobio bi koeficijent 1.300.
To bi značilo da će Željo od sezone 2015/2016 bio 100% nosioc u drugom pretkolu LP sa koeficijentom 6.450.
To bi značilo da će Željo od sezone 2015/2016 bio 100% nosioc u drugom pretkolu LP sa koeficijentom 6.450.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Kakve su sanse da se iduce godine bude nosioc mislim na Zeljeznicar ako bude prvak?Henderson je napisao/la:Za Željezničar sada predstoje svijetli trenuci u Evropi, sve što Željo sada treba da uradi jeste da uzme titulu ove sezone. Želji se briše najgori trenutni koeficijent od 0.350 a ukoliko bi recimo osvojio titulu ove sezone i opet izgubio dvije utakmice drugog pretkola LP dobio bi koeficijent 1.300.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Realne, ali ne sigurne rekao bi oko 50% (mozda cak i vise). Upotpunosti zavisimo od ostalih liga.
Ne mora znaciti da ce i tih 6.450 biti dovoljno. Od kad se promjenio format koeficijent zadnjeg nositelja raste iz sezone u sezonu. Vec sam pisao prije, a evo i sad koeficijent tih zadnjih nositelja u drugom pretkolu:
2009./10. Ekranas - 1.933
2010./11. Aktobe - 2.399
2011./12. Shamrock Rovers - 2.741
2012./13. Zestafoni - 4.733
2013./14. Dinamo Tbilisi - 5.333
Ovo ne mora nista da znaci, ali prema ovome iduce sezone ce biti potreban koeficient oko 6, a onda te koju ti spominjes jos veci. Zeljo bi tu bio negdje na rubu, gore-dole, ali tko nam garantuje da ce uopce biti prvak vise ikad?
Zeljo i Sarajevo trenutno imaju 5.500, a mogu ga povecati ukoliko Siroki ostvari neki remi ili pobjedu protiv Udinesea. Za neki ozbiljan iskorak bi nekako najbolje bilo da ove sezone jedan od ta dva bude prvak, jer jedino oni imaju neke ozbiljne sanse za mjesto nositelja, mada se ovo Sarajevo kao nositelj nikad ne pokaze, njima bolje lezi to da budu nenosioci.
Nakon sarajlija najbolji koeficijent ima Siroki, 4.250. S njim ima neke realne sanse za mjesto nosioca u drugom pretkolu EL, ali i neke minimalne u drugom pretkolu LP. Zrinjski ima 4.000, Borac 3.250, Slavija 2.500, a svi ostali 1.500.
2009./10. Ekranas - 1.933
2010./11. Aktobe - 2.399
2011./12. Shamrock Rovers - 2.741
2012./13. Zestafoni - 4.733
2013./14. Dinamo Tbilisi - 5.333
Ovo ne mora nista da znaci, ali prema ovome iduce sezone ce biti potreban koeficient oko 6, a onda te koju ti spominjes jos veci. Zeljo bi tu bio negdje na rubu, gore-dole, ali tko nam garantuje da ce uopce biti prvak vise ikad?
Zeljo i Sarajevo trenutno imaju 5.500, a mogu ga povecati ukoliko Siroki ostvari neki remi ili pobjedu protiv Udinesea. Za neki ozbiljan iskorak bi nekako najbolje bilo da ove sezone jedan od ta dva bude prvak, jer jedino oni imaju neke ozbiljne sanse za mjesto nositelja, mada se ovo Sarajevo kao nositelj nikad ne pokaze, njima bolje lezi to da budu nenosioci.
Nakon sarajlija najbolji koeficijent ima Siroki, 4.250. S njim ima neke realne sanse za mjesto nosioca u drugom pretkolu EL, ali i neke minimalne u drugom pretkolu LP. Zrinjski ima 4.000, Borac 3.250, Slavija 2.500, a svi ostali 1.500.
Inače legendo, hvala ti na fantastičnim komentarima i informacijama!AnelZ je napisao/la:Realne, ali ne sigurne rekao bi oko 50% (mozda cak i vise). Upotpunosti zavisimo od ostalih liga.
Informacije se sve mogu pronaci na netu, ukucaj na google search bar "Bert Kassiesa" i otvori prvi rezultat i uzivaj. Nema potrebe za sarkazmomSirAmar je napisao/la:Inače legendo, hvala ti na fantastičnim komentarima i informacijama!AnelZ je napisao/la:Realne, ali ne sigurne rekao bi oko 50% (mozda cak i vise). Upotpunosti zavisimo od ostalih liga.
Kako Signore, tako i ja trosimo mnogo svog slobodnog vremena za ovakve stvari i uvijek ih prezentujemo na ovom forumu. Samo, nakon sto u dva mjeseca dobijes isto pitanje postavljeno barem 10-15 puta, dosadi covjeku uvijek obrazloziti jer samo se treba tema procesljati tema ili ukucati u pretrazivac u gornjem desnom cosku kljucne pojmove.
Jednostavno ne volim "parazite" (ajde da je ovo tek treci put za ovo pitanje pa nebi nista rekao, cak bi fino objasnio sve informacije i scenarije, ali postaje smjesno svako malo procitati isto pitanje i covjek razmislja kome uopste objasnjavas) koji iskljucivo traze informacije na ovom forumu (ili cak gore, koriste ga za prepucavanje, jadikovanje, iskazivanje bijesa i sl.) i precesto daju neko irelevantno "misljenje" (tipa taktike i sl.), a bez da ponude neke informacije koje oni znaju ili mogu doprinjeti razivajanju nekih novih podataka ili da objasne neke druge stvari koji vecini nisu jasne (tipa regulacije, pravila, statistike neke i sl.) jer sam siguran da svako na ovom forumu zna ili ima nesto u cemu je dobar i mogao bi doprinjeti razvijanju ove zajednice na forumu (prvenstveno znanjem) i samim time ga unaprijediti i uciniti atraktivnijim.
Ono sto je Signore zaboravio jeste da iako je rastao koeficijent potreban za nosioca u drugom pretkolu Lige Prvaka, mora se uzeti u obzir da je ova evropska sezona (2013/14) posljednja u petogodisnjem ciklusu (od sezone 2009/10) nabiranja koeficijenta od kada je kup UEFA postao Evropa Liga i gdje je posljednji put doslo do promjene bodovanja koeficijenta u znacajnijoj mjeri sto znaci da u buducnosti koeficijenti i prag za nositelja trebao biti mnogo stabilniji u vecini pretkola, barem po pravilu no sve je u rukama klubova.
Vidjet cemo dali ce biti stabilan, ja se nadam da oce, mada to s koeficijentima nikad nije stabilno. Najveci razlog ovog porasta ja vidim u tome sto su se prvaci ponavljali, odnosno, oni koji su bili nositelji su svake sezone prolazili dalje i na taj nacin nabijali koeficijent, a uvijek se pojavi i netko tipa Ludogoretsa, pokupuje dobrih igraca, napravi pomutnju i s mjesta nenositelja prodje dalje i napuca koeficijent. Tko zna, mozda iduce sezone bude dosta iznenadjenja po ligama, te klubovi sa slabim koeficijentom izbore LP. To bi moglo da odgovara BH predstavnicima. Jedini problem koji se ovdje javlja je nemogucnost da se bude nosioc u trecem pretkolu. Izbacivajuci jakog nosioca postaje se nosioc u trecem pretkolu, a to je 90% grupa EL, ali mislim da ne moramo za tim zaliti, BH predstavnik ce tesko da u skorije vrijeme izbaci tako jakog protivnika.
Nemoj biti negativan, sarkazma je bilo nula. Čitam forum 2+ godine redovno, a tek sam se učlanio pred revanš sa Plzenom jer sam konto prolaz pa se uzbudio i došo proslaviti. I čitao sam ti skoro sve komentare i sviđa mi se prezentacija i sadržaj. A konto da se zahvalim dok je tema još živa.AnelZ je napisao/la:Informacije se sve mogu pronaci na netu, ukucaj na google search bar "Bert Kassiesa" i otvori prvi rezultat i uzivaj. Nema potrebe za sarkazmomSirAmar je napisao/la:Inače legendo, hvala ti na fantastičnim komentarima i informacijama!AnelZ je napisao/la:Realne, ali ne sigurne rekao bi oko 50% (mozda cak i vise). Upotpunosti zavisimo od ostalih liga.![]()
I dobro si me podsjetio, svaka tebi čast i Signore takođe, i hvala na trudu.
10 km cijena karte siroki udineze,ko bude htio gledat uzivo,da zna
Pa ne igra BiH. Ne vjerujem da ce iz Zenice biti ni 100 gledalaca na stadionu.ciza je napisao/la:10 km cijena karte siroki udineze,ko bude htio gledat uzivo,da zna
E **** ako je to puno, 5 maraka je za Premijer LiguFliX je napisao/la:Pa ne igra BiH. Ne vjerujem da ce iz Zenice biti ni 100 gledalaca na stadionu.ciza je napisao/la:10 km cijena karte siroki udineze,ko bude htio gledat uzivo,da zna
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Očekivana cijena, uopšte nije puno. Dao bih i 20 samo da vidim jednog od najdražih igrača (di Natale).Heller je napisao/la:E **** ako je to puno, 5 maraka je za Premijer LiguFliX je napisao/la:Pa ne igra BiH. Ne vjerujem da ce iz Zenice biti ni 100 gledalaca na stadionu.ciza je napisao/la:10 km cijena karte siroki udineze,ko bude htio gledat uzivo,da zna
Još kada bih imao priliku da se uslikam sa njim.
Hvala na informaciji @ciza.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
cijena je sasvim realna za utkamicu koja se nudi.Ko hoce ,moze doci ce ko nece,nece.Ipak je ovo jedna od onih utakmica koja se dogadja jednom u 10 godina.
Sad sto je Zenica platezno tanka ,je druga prica.Ali i ovo je neki bonus Zenici ,jer ne bi se trebala ovakva utakmica ovdje ni igrat.Vidim da se neki bune,Ali ovo nije nesto sto je pod moranjem,svako bira idel ili ne.
Sad sto je Zenica platezno tanka ,je druga prica.Ali i ovo je neki bonus Zenici ,jer ne bi se trebala ovakva utakmica ovdje ni igrat.Vidim da se neki bune,Ali ovo nije nesto sto je pod moranjem,svako bira idel ili ne.
Cijena je odlicna da igraju Zeljo ili Sarajevo ulaznica bi ti bila minimalno duplo skuplja 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
cijena je bas realna
. Neki bi da gledaju Di Natalea za 3 marke 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Jeli neko snimio prvo kolo mozda ?
@Heller.. 5KM je ok za premier ligu kad gledas svoj klub, ako trebas gledat dva tudja kluba onda je druga prica..
@ciza.. cijena ba jest realna al da se igra u Sirokom, ne znam da ne pametujem, vidjet cemo i sami kakav ce odziv raje biti.. ja licno mislim da nece biti puno bolje u odnosu na svojevremeno tekmu Modirca-Aalborg. Nije fora ni u plateznoj moci u Zenici. Evo ja sam gledo sve tekme repke u Zenici, uplatio sam i za tekmu u Zilini sa Slovackom, imam nijet i za SAD u Sarajevu
@propuh.. ah bi raja iz zenice opet poletila za 20km npr gledat zeljo udinese
@ZZtop10.. Mi cemo cekat da nam na BP dodje repka italije kompletna..
@ciza.. cijena ba jest realna al da se igra u Sirokom, ne znam da ne pametujem, vidjet cemo i sami kakav ce odziv raje biti.. ja licno mislim da nece biti puno bolje u odnosu na svojevremeno tekmu Modirca-Aalborg. Nije fora ni u plateznoj moci u Zenici. Evo ja sam gledo sve tekme repke u Zenici, uplatio sam i za tekmu u Zilini sa Slovackom, imam nijet i za SAD u Sarajevu
@propuh.. ah bi raja iz zenice opet poletila za 20km npr gledat zeljo udinese
I deset je okFliX je napisao/la:@Heller.. 5KM je ok za premier ligu kad gledas svoj klub, ako trebas gledat dva tudja kluba onda je druga prica..
@propuh.. ah bi raja iz zenice opet poletila za 20km npr gledat zeljo udinese![]()
Al jedinstvena prilika (mozda i zadnja) da gledaš Di Natalea
Nullius in verba
@Heller.. ma hajd bice drugih zvijezda, a svakako sam ovu sedmicu druga smjena na poslu..
Nesto kontam ako bi repka Bosne uletila u prvi sesir ima tu i negativna stvar, nebi postojala sanse da nam vise dolaze ove najatraktivnije repke.
Malo OFF al da kazem volio bi naredno EP u grupi imat Englesku ili Holandiju.. cisto radi "junajtedovi" spiceva, da ih vidim na djelu..
Nesto kontam ako bi repka Bosne uletila u prvi sesir ima tu i negativna stvar, nebi postojala sanse da nam vise dolaze ove najatraktivnije repke.
Malo OFF al da kazem volio bi naredno EP u grupi imat Englesku ili Holandiju.. cisto radi "junajtedovi" spiceva, da ih vidim na djelu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.