FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
samke12345
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
jos kad kornjace dodju sa onim crnim sljemovima a sunce upeklo hahahaha
ma samo vode kakve da nas malo poprskate piva pomogucnosti tuzlanskog haha i abd da pobjedimo i da jos nadjem sb prevoz dol i super
......a znal neko hocel bit organizovan prevoz???
Dajte ljudi opustite se ...klokotnica je jedno lijepo mjestokao i ostatak nase prelijepe drzave .... HVALA STO CE NAS UGOSTITI DOLE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prolazio sam neki dan kroz Klokotnicu, da se nalazi u Hercegovini bila bi grad
Tako da hvala ljudima ako ugoste Slobodu, veci su od onih prcvajza dole po Hercegovini...I svaka cast svakom iz tog dijela sto gotivi Slobodu
-
samke12345
- Kontakt:
https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos- ... 9353_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
tren je odlican
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 1283_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; to je ta ribina ma super negdje nisamo ni tribine imali
evo malo i da se nasalim bice i pecenjakaa https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 4818_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; eto super samo da dodje taj dan da odemo dol pozz za sve ljude koji vole slobodu dol u klokotnici
tren je odlican
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 1283_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; to je ta ribina ma super negdje nisamo ni tribine imali
evo malo i da se nasalim bice i pecenjakaa https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 4818_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; eto super samo da dodje taj dan da odemo dol pozz za sve ljude koji vole slobodu dol u klokotnici
Idealno mjesto za navijanje, rostiljadu i pivenzi

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zna li neko kako se dođe do stadiona sa glavnog puta??
Podhitno uzmi kurs iz Paintafukara87 je napisao/la:Idealno mjesto za navijanje, rostiljadu i pivenzi![]()
tuzlanska Sloboda
Da li ce bit organizovanog prijevoza za Klokotnicu? Može i na pp
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
ne znam ti tačno objasniti ali evo otprilike..redblack je napisao/la:Zna li neko kako se dođe do stadiona sa glavnog puta??
prođe se stadion Bratstva i dole kad izađeš na taj glavni put, desno ideš, pa pravo prolaziš kroz ona mjesta Brijesnicu i Stjepan Polje i vidjeti ćeš posle toga tablu ''Klokotnica'' .. i onda pitaj tu ljude ili gledaj na desnoj strani ima Supermarket (jedini uz cestu) i kod supermarketa imaš skretanje desno za stadion, pičiš 50tak metara i ispred tribine si.
PS: vidim crtate nekakve slike gdje bi Fukare kao mogle biti xD Nema šanse da vam tu dadnu, gore iza je sad njiva nečija puno kukuruza i onih sranja zasađeno
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nece ljudi iz Tuzle prolazit stadion Bratstva,oni idu magistralom,ne ulaze u GracanicuBenjo_AFC86 je napisao/la:ne znam ti tačno objasniti ali evo otprilike..redblack je napisao/la:Zna li neko kako se dođe do stadiona sa glavnog puta??
prođe se stadion Bratstva i dole kad izađeš na taj glavni put, desno ideš, pa pravo prolaziš kroz ona mjesta Brijesnicu i Stjepan Polje i vidjeti ćeš posle toga tablu ''Klokotnica'' .. i onda pitaj tu ljude ili gledaj na desnoj strani ima Supermarket (jedini uz cestu) i kod supermarketa imaš skretanje desno za stadion, pičiš 50tak metara i ispred tribine si.
a kad dodjes u Klokotnicu na lijevoj strani imas zgradu na kojoj pise Sarajevo osiguranje-tehnicki pregled vozila a na desnu stranu restoran Leptir i taj market o kojem ti pricas.Eh tu imas i put desno izlaz s magistrale i onda samo pravo,ne mozes promasit
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, ja sam 3-4 puta išao tako, iz Srebrenika nama pa..haver je napisao/la:Nece ljudi iz Tuzle prolazit stadion Bratstva,oni idu magistralom,ne ulaze u GracanicuBenjo_AFC86 je napisao/la:ne znam ti tačno objasniti ali evo otprilike..redblack je napisao/la:Zna li neko kako se dođe do stadiona sa glavnog puta??
a kad dodjes u Klokotnicu na lijevoj strani imas zgradu na kojoj pise Sarajevo osiguranje-tehnicki pregled vozila a na desnu stranu restoran Leptir i taj market o kojem ti pricas.Eh tu imas i put desno izlaz s magistrale i onda samo pravo,ne mozes promasit
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Da te ne citiram bezveze 
Ti iz Srebrenika kad ides dodjes vjerovatno na Sladnu odozgo i u Gračanicu udjes s Pasalica i pored Opstine prodjes i moras proc cijelu Gracanicu da dodjes do magistrale Tz-Db,dok mi iz Tz kad idemo na magistralu izađemo i samo vozimo pravo
Ti iz Srebrenika kad ides dodjes vjerovatno na Sladnu odozgo i u Gračanicu udjes s Pasalica i pored Opstine prodjes i moras proc cijelu Gracanicu da dodjes do magistrale Tz-Db,dok mi iz Tz kad idemo na magistralu izađemo i samo vozimo pravo
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Eh to je to, upravu sihaver je napisao/la:Da te ne citiram bezveze
Valjda se lik snađe sad u ovim komentarima haha
Uglavnom proći će kroz ta mjesta Stjepan polje Brijesnica i šta ti ja već znam, i kad uđe u Klokotnicu neka nađe supermarket i tu zgradu i tu je
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- tuzlak1987
- Kontakt:
samo se pravo pici citavo vrijeme i onda kad dodje tabla klokotnica pitat nekog 
Odo updejtovat Navigon 
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Zasto komplikujete toliko,
Svi iz Tz krenite prema Doboju i to je to.. da si ćorav Klokotnice ne mozes promasit.
Svi iz Tz krenite prema Doboju i to je to.. da si ćorav Klokotnice ne mozes promasit.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo pravo...i da hoces negdje skrenut, nemas gdje jer je sve pravo 
ahmad_tz je napisao/la:Odo updejtovat Navigon

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Prijateljska utakmica ZLATIBOR : Fk Sloboda - Fk Metalac 1-1
Umjesto dogovorenog susreta protiv Borca iz Čačka, Crveno - crni su snage odmjerili sa FK Metalac iz Gornjeg Milanovca, inače članom srbijanske Prve lige.
Utakmica je završena rezultatom 1:1. Naš tim je došao u vodstvo golom Mirze Musića u 55. minuti. Nažalost, protivnik je došao do poravnanja u 87. minuti susreta.
Šef struke našeg tima Smajil Karić u ovom susretu je izveo sljedeću postavu:
Ribić, Mehanović, Mehidić, Ćejvanović, Salihović, Fejzić, Efendić, Omerović, Musić, Jaganjac, Mujkić.
Slobodina ekspedicija sutra bi trebala odigrati prijateljski susret protiv Zete, nakon čega je planiran povratak za Tuzlu.
Umjesto dogovorenog susreta protiv Borca iz Čačka, Crveno - crni su snage odmjerili sa FK Metalac iz Gornjeg Milanovca, inače članom srbijanske Prve lige.
Utakmica je završena rezultatom 1:1. Naš tim je došao u vodstvo golom Mirze Musića u 55. minuti. Nažalost, protivnik je došao do poravnanja u 87. minuti susreta.
Šef struke našeg tima Smajil Karić u ovom susretu je izveo sljedeću postavu:
Ribić, Mehanović, Mehidić, Ćejvanović, Salihović, Fejzić, Efendić, Omerović, Musić, Jaganjac, Mujkić.
Slobodina ekspedicija sutra bi trebala odigrati prijateljski susret protiv Zete, nakon čega je planiran povratak za Tuzlu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.