NK Široki Brijeg
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Koji idoli na temi.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ja sam bio prepisao sa nase sluzbene stranice,evo sad vidim da su promjenili,znaci nedjelja 20.30,najbolji termin za odigravanje tekimeKevin je napisao/la:na hercegovina live pise da je utakmica u 20:30 u nedjelju i najavljen prijenos!?Android je napisao/la:Sljedeca tekma:
Subota,17.30,Siroki-Velez
Ovo moramo pobjediti,vjerujem da ce biti dobra posjeta
aj isto sumnjam da ce biti u 17:30
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jeste li vi normalni 30 KM za ulaznicu, pa to je puno za reprezentaciju a kamo li za Siroki ili bilo koji drugi tim in nas lige.AgresivnoDjubre je napisao/la:Jest da lezim na parama,trebas upamtiti da u Zenici ne igra Celik i Udineze nego Siroki i Udineze.ljutinar je napisao/la: za ovakvu utakmicu 30KM je malo i minimalno je toliko i trebala biti cijena a sad
Pogledaj te malo cijene hrane i rezija pa razmislite !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Karta je cenera blentovino.Elegant je napisao/la:Jeste li vi normalni 30 KM za ulaznicu, pa to je puno za reprezentaciju a kamo li za Siroki ili bilo koji drugi tim in nas lige.AgresivnoDjubre je napisao/la:Jest da lezim na parama,trebas upamtiti da u Zenici ne igra Celik i Udineze nego Siroki i Udineze.ljutinar je napisao/la: za ovakvu utakmicu 30KM je malo i minimalno je toliko i trebala biti cijena a sad
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja bih i više od 30. Imaš Čelika gledaj za "cvaj Marken". Da e utakmica na Pecari bila bi minimalno 20KM. Ovo je poklon od NK Široki B Zenici. Da li će zaslužiti da ih se daruje to ćemo vidjeti.Elegant je napisao/la:Jeste li vi normalni 30 KM za ulaznicu, pa to je puno za reprezentaciju a kamo li za Siroki ili bilo koji drugi tim in nas lige.AgresivnoDjubre je napisao/la:Jest da lezim na parama,trebas upamtiti da u Zenici ne igra Celik i Udineze nego Siroki i Udineze.ljutinar je napisao/la: za ovakvu utakmicu 30KM je malo i minimalno je toliko i trebala biti cijena a sad
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Ja Širokom Brijegu kao klubu želim sve najbolje u evropskim utakmicama jer nastupaju pod grbom Bosne i Hercegovine (sad koliko im je drago radi toga nisam siguran). Sigurno je da se nijedan klub ne može požaliti na organizaciju utakmica koje se igraju u Širokom Brijegu, jedni su od najboljih domaćina u našoj ligi. Što se tiče "navijača" tog istog kluba, tu naravno nemam nijednu lijepu riječ, ali drago mi je kad pročitam postove ŠB Fidelisa, vidi se da je čovjek na svom mjestu
Pozdrav i sretno!

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Propali knjizevnik fidelis opet po starom. Nakon standardnog omalovazavanja velezove infrastrukture kulturno ga spusta i zenicanima koji su po njemu navikli gledati utakmice za 2-3 marke. Kaze on prolazio kroz blato. Gdje moj fidelis,da ti nisu ostale uspomene od prije par godina kadvam je dosao asfalt pa sada buncas. I bolje ti je dat cenera gdje te nikad niko nije dirao nego dat cenera i gledat hoce li ti neki matan kikas razbit glavu,sajbu ili izvuc geveru i pocet pucat jer si druge nacionalnosti. Nemoj mi da su Hz pocele pravit nerede jer da je tako onda ste prije 10ak godina trebali upucat jedno 50 purgera i 50 torcidasa kad su vam divljali po selu. Sram te bilo,bar se predstavljaj onakvim kakav jesi. Ruzno te gledat kako se uvlacis u pakas
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- northfront96
- Kontakt:
ma nije ti on nista slagao, igrali su Velez i Siroki, datum 29.04.2009, ulaznica zelene boje, na njoj tiskana cijena od 5 KM a markerom napisano preko 10KM i toliko smo platili, Vrapicici nisu bili bas sređeni tada, islo se kroz neko blato, standardni onaj prilaz, kisno vrijeme, na tribini nije bilo ni ograde nego mate zahrđale... bilo proslo,....moRAja je napisao/la:Propali knjizevnik fidelis opet po starom. Nakon standardnog omalovazavanja velezove infrastrukture kulturno ga spusta i zenicanima koji su po njemu navikli gledati utakmice za 2-3 marke. Kaze on prolazio kroz blato. Gdje moj fidelis,da ti nisu ostale uspomene od prije par godina kadvam je dosao asfalt pa sada buncas. I bolje ti je dat cenera gdje te nikad niko nije dirao nego dat cenera i gledat hoce li ti neki matan kikas razbit glavu,sajbu ili izvuc geveru i pocet pucat jer si druge nacionalnosti. Nemoj mi da su Hz pocele pravit nerede jer da je tako onda ste prije 10ak godina trebali upucat jedno 50 purgera i 50 torcidasa kad su vam divljali po selu. Sram te bilo,bar se predstavljaj onakvim kakav jesi. Ruzno te gledat kako se uvlacis u pakas
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A jesi ti cudan, pa sta je tu pogresno receno? Tu si se jedino ti uvrijedio na napisano zato sto ti ''znas'' evidentno sta sam ja htio reci, a napisano su samo najobicnije cinjenice.moRAja je napisao/la:Propali knjizevnik fidelis opet po starom. Nakon standardnog omalovazavanja velezove infrastrukture kulturno ga spusta i zenicanima koji su po njemu navikli gledati utakmice za 2-3 marke. Kaze on prolazio kroz blato. Gdje moj fidelis,da ti nisu ostale uspomene od prije par godina kadvam je dosao asfalt pa sada buncas. I bolje ti je dat cenera gdje te nikad niko nije dirao nego dat cenera i gledat hoce li ti neki matan kikas razbit glavu,sajbu ili izvuc geveru i pocet pucat jer si druge nacionalnosti. Nemoj mi da su Hz pocele pravit nerede jer da je tako onda ste prije 10ak godina trebali upucat jedno 50 purgera i 50 torcidasa kad su vam divljali po selu. Sram te bilo,bar se predstavljaj onakvim kakav jesi. Ruzno te gledat kako se uvlacis u pakas
Ne omalovazavam Velezovu infrastrukturu (zasto bi, nas sam klub takodjer ne omalovazava ni Velez ni njegovu infrastrukturu nego su i u dobrim odnosima pritom i ja s istim nemam ama bas nikakvih problema) nego je cinjenica da su okolnosti tada bile sigurno ne u skladu uvjeta i koristim to kao primjer (PRIMJER) za sta sve ljudi u nas daju 10 KM. Da, islo se doslovno kroz blato i lokve, ispod stadiona, sjecam se da je padala kisa danima prije toga i domacin nista nije bio poduzeo da makar uredi prilaz gostujucim navijacima do lokacije tako da nisi imao izbora i smjesten si bio na tribini s domacinima, a dijelila te od istih jedna najobicnija mata, nikakva ni zeljezna konstrukcija ni uradjena ograda nego improvizirana mata. Dalje, imam i sada tu ulaznicu negdje po kuci, ulaz 10 KM bio, i to prekrizeno 5 KM ulaz i napisano 10 KM markerom, ''nama k'o nama'', ili ces me uvjeravati da lazem?
Ne omalovazavam nikoga niti je u tome poanta, nego ti govorim kako je bilo ne tako davno u nasoj ligi, odnosno koristim kao primjer sta u nas sve kosta 10 KM, odnosno da sam ja gledao BH Premijer Ligu (Velez nikakve veze tu nema s pricom, dakle jos jednom, on je samo primjer, nista bolje nisam prosao ni u Tuzli i brojnim drugim sredinama koje u dosta slucajeva nisu imali uvjete ni za domace natjecanje pa im se gledalo kroz prste, kao sto i sam znas) u losim uvjetima za 10 maraka, a s druge strane govori se da je puno 10 KM za ulaz na jedan od najljepsih stadiona u drzavi, za trece pretkolo Europa lige, i jos ti gostuje klub iz Italije. Znaci, evo jos jednom ako dosad nisi shvatio : Ovakvih primjera ima u drzavi koliko hoces, ja ne izdvajam tu Velez van kategorije jer cijene na stadionima su svakakve diljem BiH, medjutim ako vrijedi dati tih 10 KM da gledas ovaj nas cirkus od premijer lige na brojnim stadionima u BiH, i u dobrim i losim uvjetima, e onda boga mi vrijedi sigurno dati i 10 KM na modernom stadionu za jedno od pretkolo Europa Lige protiv atraktivnog protivnika.
Eto ocito ti smeta iskljucivo sto koristim Velez kao primjer, uzet cu drugi put Tuzlu iz vremena kad smo gledali utakmicu sa parkinga fakticki, ili Travnik kad smo gledali utakmicu sa obliznje ledine jer nas nisu htjeli pustiti na stadion, hoce li te to zadovoljiti kad vec evidentno ne shvacas poantu sta hocu da kazem nego po defaultu se ''upalis'' kad nedaj Boze netko pocne pricati o manjku uvjeta i cijenama u drzavi pa usput spomenu Velez?
Hajde malo sad procitaj jos jednom sta sam napisao, te sta sam sada opet napisao, a sta si ti iz toga svega izvukao i ako imas imalo stida i morala ispricaj se.
Ne omalovazavam takodjer ni Zenicane ni njihove uvjete, nemam nikakav problem ni sa Zenicom ni Celikom, ali je takodjer cinjenica da imaju mozda i najnize cijene karata u ligi te da Robijasi ulaze za 2 marke na stadion, odnosno da su na to navikli jer, kao sto rekoh dosta puta, rijec je o sluzbeno najsiromasnijem gradu Federacije i da zato shvacam da ima sigurno ljudi kojima je to skupo i nije to nista sramotno niti ja time sekunde omalovazavam Zenicu ili Zenicane, to je sramotno jedino za nase retardirane politicare u kompletu koji su Zenicu i sve ostale tu doveli gdje jesu/jesmo.
I sta je sad to omalozavanje s moje strane, po cemu molim te, zato sto sam naveo obicne cinjenice? Moja poanta je : Ne igra se Premijer Liga taj dan (a kao sto rekoh i tu Premijer Ligu sam placao i vise od te cijene), ne igra cak ni Celik taj dan, igraju Široki i Udinese, tko zeli doci i pogledati mislim da mu karta ne bi trebala biti preskupa, odnosno sigurno ne mozemo ocekivati ni da ce biti 5 KM npr., pa sad, tko zeli i moze priustiti, slobodno nek dodje i nek pogleda, tko ne moze ima prijenos, cuj, normalna stvar.
A to zadnje ti nemam sta komentirati, to ti je jadna, preglupa i priglupa prica da ti sad tu od Širokog Brijega pravis iskljucivi nekakav grad slucaj kad je to jednostavno problem cjelokupnog BH drustva (BEZ izuzetaka, nema ''nasi'', ''vasi'', SVI) i isto onakvo se moglo i nazalost moze jos dogoditi bilo gdje u BiH uz nedostatak adekvatnog osiguranja (sto je ujedno i glavni uzrok takvog cega i bilo), i to je cinjenica, ti se uvjeravaj koliko hoces drugacije, medjutim kad netko dodje praviti probleme i izazivati nered u vlastitom ili tudjem gradu, a nema tko to smiriti da situacija ne eskalira, tu se nazalost tragedije najcesce desavaju ili se jedva izbjegnu (necu ni nabrajati sada primjere po Sarajevu, Banja Luci, Zenici, Mostaru gdje je doslovno malo falilo da isto to ne bude, a nije nuzno ni bilo nikakvih ''nacionalnih tenzija'', dakle ukratko ne lupetaj), no posto necu raspravljati s nedostojnima o takvom cemu, samo cu reci da zadrzis svoja uska razmisljanja i ''zakljucke'' za sebe kad vec ocito ne mozes ni procitati jedan najobicniji argumentirani post bez da izvuces iz njega sta sam ja kao htio reci ili nekoga uvrijediti, omalozavati pa udariti svoju nekakvu etiketu, stereotip o necemu, taman kao da je netko ovdje lud ili taman kao da ja ne znam ili nisam dozivio svega i svacega i lijepog i ne lijepog diljem BiH pa da ti ovdje dodjes i predstavljas Široki Brijeg kao nekakav unikatni problem drzave.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 29 jul 2013, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Ne pravi se pametan I NE HUŠKAJ BEZVEZE. Gazio sam po blatu u Vrapčićima par godina i plaćao po 10KM (ove godien se napokon nesto promjenilo ima se tribina,al opet se gaza po travi ako nista) ako to ne znaš daleko si od Mostara i Veleža i pustite nas na miru da svoju muku sami mučimo, oladite malo.moRAja je napisao/la:Propali knjizevnik fidelis opet po starom. Nakon standardnog omalovazavanja velezove infrastrukture kulturno ga spusta i zenicanima koji su po njemu navikli gledati utakmice za 2-3 marke. Kaze on prolazio kroz blato. Gdje moj fidelis,da ti nisu ostale uspomene od prije par godina kadvam je dosao asfalt pa sada buncas. I bolje ti je dat cenera gdje te nikad niko nije dirao nego dat cenera i gledat hoce li ti neki matan kikas razbit glavu,sajbu ili izvuc geveru i pocet pucat jer si druge nacionalnosti. Nemoj mi da su Hz pocele pravit nerede jer da je tako onda ste prije 10ak godina trebali upucat jedno 50 purgera i 50 torcidasa kad su vam divljali po selu. Sram te bilo,bar se predstavljaj onakvim kakav jesi. Ruzno te gledat kako se uvlacis u pakas
Kako ti to uvijek fino srocis u 50-60 recenica izvlacenja ali se opet ne izvuces. Predstavi se u pravom licu jer ja bar napisem sto ti mislim. Ne zelim da omalovazavam Siroki radi tebe a mogao bi napisat gutu da se raja pisa od smjeha. Nego pajdo kao covjek bi te zamolija da se okanis Veleza i poredjenja njega s bilo cim. Ovo ti nije prvi put i ako ja ne uzimam siroki u nekom kontekstu usporedjivanja nemoj ni ti moj Velez jer trebas prebrisat tastaturu domestosom kad pises o njemu
Niti sam ti ja pajdo niti se trebaš meni tako obracati. Velež je za mene klub koji igra PLBiH kao i Zvijezda iz Gradačca ili kao Sarajevo, Borac... i ne trebaš ti meni takvim tonom objašnjavati šta je Velež. Možeš ga ti dizati u nebesa dičiti se povješću on je sada gdje je i životari, imao je stadion kakav je imao, popravlja se i želim mu sve najbolje. A ti opet ako nemaš što pametno reći nego bi meni malo "šukao" zaobiđi u širokom luku, ajmoRAja je napisao/la:Kako ti to uvijek fino srocis u 50-60 recenica izvlacenja ali se opet ne izvuces. Predstavi se u pravom licu jer ja bar napisem sto ti mislim. Ne zelim da omalovazavam Siroki radi tebe a mogao bi napisat gutu da se raja pisa od smjeha. Nego pajdo kao covjek bi te zamolija da se okanis Veleza i poredjenja njega s bilo cim. Ovo ti nije prvi put i ako ja ne uzimam siroki u nekom kontekstu usporedjivanja nemoj ni ti moj Velez jer trebas prebrisat tastaturu domestosom kad pises o njemu

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A zasto bi se izvlacio?
Napisao sam tocno ono sto sam mislio, kao sto sam uvijek radio. Nekome se ne svidja? Nek mi to kaze ili neka zaobidje, ja problema s uvazavanjem tudjeg misljenja (ukoliko ima validnost i racionalno stajaliste, uporiste) uopce nemam.
Ti ako ti treba Široki za usporediti nesto banalno poput cijene karata ili uvjeta na stadionu, slobodno izvoli, ovo gore sto si napisao jednostavno samo pokazuje koliko si opterecen glupostima, odnosno da ti iskljucivo smeta, iako sve nepobitno stoji, sto sam iskoristio kao sebi najblizi primjer.
To sto ti takvo sto jednostavno ne prihvacas ili mislis da znas sta sam ja htio reci, jer ti imas vec u glavi svoje predefinirane stereotipe i predrasude o meni ili mom gradu, to je iskljucivo tvoj problem, tocnije tvoj kompleks koji ti ocito sve ove godine raste sve vise i vise sve dok te ne jednom ne pocne otvoreno izjedati, a vjeruj znam dosta takvih, nije lijepo za vidjeti, no neces biti ni prvi ni zadnji takav.
Gore napisano su sve odreda same cinjenice i moja osobna iskustva, a znaci tvoja cijela zamjerka, odnosno jedini problem je sto se uopce Velez navede kao primjer, bilo pozitivan ili negativan. Zalosno
E pa, zao mi je, ali cinjenice su cinjenice, a s obzirom da iste evidentno ne mozes pobiti, vrtis se samo u mjestu i dokazujes mi poantu - opterecen si iskompleksiran glupostima pa to dokazujes na forumu i na ovoj temi, a i na vlastitoj cim netko, nedaj Boze, od RAje ima drugacije misljenje.
Ja, za razliku od tebe postujem i Mostar i Velez i sve ostale u ligi, i upoznatiji sam u ono sto pricam odgovorno tvrdim nego 90 posto foruma, ali naravno zahtijevam isto i za sebe. Ti to u stanju nisi ispostovati jer si jednostavno bolesno opterecen i iskompleksiran te zivis u nekakvom minulom dobu i svijetu gdje je vrijeme stalo ondje gdje tebi odgovara, gdje se ''zna'' sta je tko, gdje, svugdje samo vidis skutore, u.stase, b.alije, c.etnike i ostale pm koje mene jedne jedine sekunde ne zanimaju, i usudjujes se svakodnevno piskarati o takvom cemu pricajuci nekakve bajke, dakle u startu si zavrsio sa mnom raspravu.
A te svoje uvrede i omalozavanja ili postavljanja s visoka, nicim realnim opravdana i izazvana, ostavi za svoju mahalu i za svoje mahalce, samo dodatno sramotis i sam sebe (na to si doduse makar navikao) i normalne gradjane Mostara i navijace Veleza.
Napisao sam tocno ono sto sam mislio, kao sto sam uvijek radio. Nekome se ne svidja? Nek mi to kaze ili neka zaobidje, ja problema s uvazavanjem tudjeg misljenja (ukoliko ima validnost i racionalno stajaliste, uporiste) uopce nemam.
Ti ako ti treba Široki za usporediti nesto banalno poput cijene karata ili uvjeta na stadionu, slobodno izvoli, ovo gore sto si napisao jednostavno samo pokazuje koliko si opterecen glupostima, odnosno da ti iskljucivo smeta, iako sve nepobitno stoji, sto sam iskoristio kao sebi najblizi primjer.
To sto ti takvo sto jednostavno ne prihvacas ili mislis da znas sta sam ja htio reci, jer ti imas vec u glavi svoje predefinirane stereotipe i predrasude o meni ili mom gradu, to je iskljucivo tvoj problem, tocnije tvoj kompleks koji ti ocito sve ove godine raste sve vise i vise sve dok te ne jednom ne pocne otvoreno izjedati, a vjeruj znam dosta takvih, nije lijepo za vidjeti, no neces biti ni prvi ni zadnji takav.
Gore napisano su sve odreda same cinjenice i moja osobna iskustva, a znaci tvoja cijela zamjerka, odnosno jedini problem je sto se uopce Velez navede kao primjer, bilo pozitivan ili negativan. Zalosno
E pa, zao mi je, ali cinjenice su cinjenice, a s obzirom da iste evidentno ne mozes pobiti, vrtis se samo u mjestu i dokazujes mi poantu - opterecen si iskompleksiran glupostima pa to dokazujes na forumu i na ovoj temi, a i na vlastitoj cim netko, nedaj Boze, od RAje ima drugacije misljenje.
Ja, za razliku od tebe postujem i Mostar i Velez i sve ostale u ligi, i upoznatiji sam u ono sto pricam odgovorno tvrdim nego 90 posto foruma, ali naravno zahtijevam isto i za sebe. Ti to u stanju nisi ispostovati jer si jednostavno bolesno opterecen i iskompleksiran te zivis u nekakvom minulom dobu i svijetu gdje je vrijeme stalo ondje gdje tebi odgovara, gdje se ''zna'' sta je tko, gdje, svugdje samo vidis skutore, u.stase, b.alije, c.etnike i ostale pm koje mene jedne jedine sekunde ne zanimaju, i usudjujes se svakodnevno piskarati o takvom cemu pricajuci nekakve bajke, dakle u startu si zavrsio sa mnom raspravu.
A te svoje uvrede i omalozavanja ili postavljanja s visoka, nicim realnim opravdana i izazvana, ostavi za svoju mahalu i za svoje mahalce, samo dodatno sramotis i sam sebe (na to si doduse makar navikao) i normalne gradjane Mostara i navijace Veleza.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 29 jul 2013, 15:46, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...
Ko si bola ti i odakle tebe. Ovo je bilo napisano fidelisu ali ne brini ja i on imamo ritual svakog mjeseca po jednom da se zakacimoljutinar je napisao/la:Niti sam ti ja pajdo niti se trebaš meni tako obracati. Velež je za mene klub koji igra PLBiH kao i Zvijezda iz Gradačca ili kao Sarajevo, Borac... i ne trebaš ti meni takvim tonom objašnjavati šta je Velež. Možeš ga ti dizati u nebesa dičiti se povješću on je sada gdje je i životari, imao je stadion kakav je imao, popravlja se i želim mu sve najbolje. A ti opet ako nemaš što pametno reći nego bi meni malo "šukao" zaobiđi u širokom luku, ajmoRAja je napisao/la:Kako ti to uvijek fino srocis u 50-60 recenica izvlacenja ali se opet ne izvuces. Predstavi se u pravom licu jer ja bar napisem sto ti mislim. Ne zelim da omalovazavam Siroki radi tebe a mogao bi napisat gutu da se raja pisa od smjeha. Nego pajdo kao covjek bi te zamolija da se okanis Veleza i poredjenja njega s bilo cim. Ovo ti nije prvi put i ako ja ne uzimam siroki u nekom kontekstu usporedjivanja nemoj ni ti moj Velez jer trebas prebrisat tastaturu domestosom kad pises o njemu
Fidelis opet ti kazem ne zanimaju me tvoja misljenja,tvoji stavovi i tvoje racionalno razmisljanje. Covjece ti si meni totalno nebitan ali dok god uzimas Velez u losem kontekstu kao primjer sto ti je cesta pojava ja cu ti odgovoriti. U finom slobodno,a ti kad vidis mene da omalovazavam siroki(sto nikad nisam radio) slobodno se javi i postavi se isto kao ja. Nadam se da je tvoj knjizevnicki mozak nakon 3 moja posta ukapirao sta zelim da ti kazem. Off topic i eto me ubrzo i nadam se punom plijenu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije to bolan omalozavanje, to je cinjenica. Kako ne shvacas kako ti je bolesno razmisljanje u tom pogledu? Odgovaraj ti na sta hoces, ali ne mozes pobjeci od toga koliko si iskompleksiran i napacen da je tebi omalozavanje jer sam usporedio da sam ja PRIMJERA RADI (znaci koristeci osobni primjer da objasnim za sta sve mi u BiH dajemo 10 KM naprema trecem pretkolu Europa lige sa protivnikom iz Lige Petice) gledao nas cirkus od Premijer Lige za 10 KM, ne samo na Velezovom stadionu nego i drugdje u BiH, i to pritom bez da je taj stadion uopce ispunjavao uvjete da se na njemu igra i prima goste. I to tebi omalozavanje? Pa nigdje veze...
To za tebe los kontekst? Nije to los kontekst s moje strane niti ikakvo omalozavanje nego cinjenicno stanje, i tebe bi takvo sto da ti nije bolesno rezoniranje i da ti odavno nije otisla psiha trebalo npr. ponukati jedino da kazes ''Pa da, istina, tako je, srecom ispravili smo i hvala Bogu napredujemo sve vise i vise godinu za godinom'', kao sto smo i mi radili i konstantno radimo, i sto je meni osobno takodjer drago, ali ne, to je za tebe omalozavanje, i ti to ne shvacas uopce zasto. Pa jesi dobar ti, cuj u losem kontekstu ne smijes, u finom smijes, nije ti ovo bolan totalitaristicko drustvo da se o tome ne moze pricati, pogotovo ako je najobicnija cinjenica i pritom najobicnija glupost!
I cak uopce o tome nije ni bila prica, ti sam si jedini, ali bas jedini tu vidio problem, garantiram da ne bi apsolutno nitko drugi od Mostaraca ni ''a'' rekao ni na jedan moj post na koji si se ti odnosio jer nisu sekunde uvredljivi niti se uopce doticu Veleza kao takvog, i stvorio oko toga raspravu.
Moj ''knjizevnicki mozak'' makar shvaca napisano. Nekad je ''ovo je bijelo'' zaista jednako ''ovo je bijelo''. Zamisli.
Ti risha takodjer ne prosipaj se, shvacam da si i sam frustriran balavac i teski kompleksas kao sto si dokazao svojim brojnim upisima, no ipak djeci ispod 16 i osobama s IQ-om ispod 100 bi trebalo biti zabranjeno komentiranje po forumu.
Dosta o tome, prestanite off topicariti i koristiti ovu temu za lijecenje vlastitih frustracija i kompleksa.
To za tebe los kontekst? Nije to los kontekst s moje strane niti ikakvo omalozavanje nego cinjenicno stanje, i tebe bi takvo sto da ti nije bolesno rezoniranje i da ti odavno nije otisla psiha trebalo npr. ponukati jedino da kazes ''Pa da, istina, tako je, srecom ispravili smo i hvala Bogu napredujemo sve vise i vise godinu za godinom'', kao sto smo i mi radili i konstantno radimo, i sto je meni osobno takodjer drago, ali ne, to je za tebe omalozavanje, i ti to ne shvacas uopce zasto. Pa jesi dobar ti, cuj u losem kontekstu ne smijes, u finom smijes, nije ti ovo bolan totalitaristicko drustvo da se o tome ne moze pricati, pogotovo ako je najobicnija cinjenica i pritom najobicnija glupost!
I cak uopce o tome nije ni bila prica, ti sam si jedini, ali bas jedini tu vidio problem, garantiram da ne bi apsolutno nitko drugi od Mostaraca ni ''a'' rekao ni na jedan moj post na koji si se ti odnosio jer nisu sekunde uvredljivi niti se uopce doticu Veleza kao takvog, i stvorio oko toga raspravu.
Moj ''knjizevnicki mozak'' makar shvaca napisano. Nekad je ''ovo je bijelo'' zaista jednako ''ovo je bijelo''. Zamisli.
Ti risha takodjer ne prosipaj se, shvacam da si i sam frustriran balavac i teski kompleksas kao sto si dokazao svojim brojnim upisima, no ipak djeci ispod 16 i osobama s IQ-om ispod 100 bi trebalo biti zabranjeno komentiranje po forumu.
Dosta o tome, prestanite off topicariti i koristiti ovu temu za lijecenje vlastitih frustracija i kompleksa.
...Život za Široki...
Opet fidelis ne kontas ali nisam ni mislio da to moze neko kome je potrebno 60 recenica da kaze sta zeli

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
Tesko vas je tako dubokoumne i pronicljive shvatiti, nisam taj rang.
Jos teze navesti da ustvari CITATE sto pise.
...Život za Široki...
Karte nije skupa, ali jbg za dolazak iz Sarajeva jeste. 10 KM autoput, 20-30 KM gorivo i 10 KM karta, da se barem blize
NO PYRO NO PARTY
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A jebga, zamisli tek kako je nekome iz Širokog Brijega.
Nerealno je ocekivati nizu cijenu za utakmicu 3. pretkola Europa Lige s protivnikom iz Lige Petice.
Ostajem pri misljenju da je ovo zaista poklon Uprave svakom fanu nogometne igre, sto posto bi Zeljeznicar i Sarajevo, primjera radi, stavili vise cijene ulaznica na ovakvu domacu utakmicu na svojim stadionima.
Tko voli i zeli, sigurno ce doci, tko ne zeli ili jednostavno ne moze iz ovog ili onoga razloga, nece, isto kao i za bilo koju drugu utakmicu bilo gdje u svijetu.
Nerealno je ocekivati nizu cijenu za utakmicu 3. pretkola Europa Lige s protivnikom iz Lige Petice.
Ostajem pri misljenju da je ovo zaista poklon Uprave svakom fanu nogometne igre, sto posto bi Zeljeznicar i Sarajevo, primjera radi, stavili vise cijene ulaznica na ovakvu domacu utakmicu na svojim stadionima.
Tko voli i zeli, sigurno ce doci, tko ne zeli ili jednostavno ne moze iz ovog ili onoga razloga, nece, isto kao i za bilo koju drugu utakmicu bilo gdje u svijetu.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 29 jul 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, MikiPirs, ristagrad, supervizor, TefalTava, Venom, Zaboljesutra i 59 gostiju.