Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Igosss
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la Igosss » 14 jul 2013, 13:55

Glasine iz Srbije kažu da je Radnicki zainteresiran za Corsley Edwardsa.

ps i od ovog jelavca,izgleda nema nista.tako miško pise
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jul 2013, 18:09

Ne znam sta ce vam Jelovac...To mi nikako nije jasno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 15 jul 2013, 13:22

Nebojsa Joksimovic naknadno dobio poziv Boze Maljkovica za predstojeći Eurobasket...Bravo matoriiii :D
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 15 jul 2013, 14:45

Igosss je napisao/la:Nebojsa Joksimovic naknadno dobio poziv Boze Maljkovica za predstojeći Eurobasket...Bravo matoriiii :D
Tako da su iz prošlosezonskog sastava jedne male Igokee trenutno tri igrača u užoj konkurenciji da nastupe na evropskom prvenstvu. Lijepo, nema šta.

E sad, šanse Komatine da upadne u izabranih 12 Crne Gore realno su male, Adamović je blizu da upadne, a Joksimović je zajedno sa još dvojicom veterana, Nahbarom i Begićem, dobio dozvolu da se priključi pripremama reprezentacije četiri dana kasnije, pa bi to moglo značiti da je i on blizu izbora u 12.

S obzirom da reprezentacija Srbije muku muči sa četvorkama, a Ivković je pozivom Katiću prekršio svoj neizgovoreni princip da ne zove starije od 30 godina, ne bi bilo nezasluženo da je i Jorović pozvan na pripreme reprezentacije. Štaviše, mislim da bi imao šta da kaže i pokaže, ako bi mu to zdravstveno stanje dozvolilo.

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 16 jul 2013, 18:01

Nastavak saradnje nije dogovoren s Nebojsom Joksimovicem.

Znaci definitivno Nebojsa ispada iz svih kombinacija.
Zadnja izmjena: Igosss, dana/u 17 jul 2013, 03:23, ukupno mijenjano 1 put.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 16 jul 2013, 21:20

Ali zato dolazi jos jedan Amer. Objavio Misko na tviteru.
Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 1h
Ramon Galloway, combo guard from La Salle, joined BC Igokea Aleksandrovac, Euro cup team. He plays for Nuggets on Summer league.

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 17 jul 2013, 03:21

Pavković 1.78,'81
Mays 1.83,'84
Galloway 1.90,'91
Bakić 1.94,'86
Klještan 1.98,'992
Dozet 2.03,'79
Radetić 2.03,'88
Fraser 2.03,'84
Radukić 2.06,'91
Nikolić 2.08,'87

Bice tesko nadomjestiti odlaske Hemondsa,Edwardsa,Brkića,Adamovića,Štembergera,Joksimovića,Komatine,Šulovića,Jorovica.
Nerealno je ocekivati da mozemo ponoviti rezultate od protekle sezone.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jul 2013, 12:45

Zasto tri stranca odmah nije mi jasno?

Ostalo je samo ime.....

pavarotti
Kontakt:

Post Postao/la pavarotti » 17 jul 2013, 16:58

Ni meni nije jasno kako nisu pronašli nekog "normalnijeg" beka. Dobar je igrač, ali nije prekaljen na evropsku košarku. Igokea mu je prvi klub u profesionalnoj karijeri. Pomalo čudna odluka. Bolje da su našli nekog našeg igrača, mada ne znam kakva je situacija na tržištu. Em korisnije, em jeftinije.

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 18 jul 2013, 03:28

Budzet je ove godine manji,tako da su pojacanja u skladu sa budzetom.
Ovi mladi amerikanci kao Galloway su dosta jeftiniji npr od igraca tipa Šutalo,tako da mene necudi ovakav izbor.

Pavkovic je fantastican igrac i umjesto Mejsa smo trebali dovesti Knezevića iz Mladosti MG i rijesili bih poziciju organizatora,a ovako bespotrebno bacanje love.

Trebali smo Jelovca dovesti (208 cm) pokriva pozicije 4/5.Momak zabija 14poena u prosjeku i hvata 8 skokova u talijanskoj Seriji A (35% sut za 3p.).To bi bio potez prelaznog roka da smo ga doveli.(Frejzer OUT)
Usput bi nam trebao startni centar i to bi bila solidna ekipica u reketu.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 18 jul 2013, 10:02

neno#4 je napisao/la:Zasto tri stranca odmah nije mi jasno?
Ja sam očekivao sličan recept prošlosezonskom, znači sa dva Amerikanca. Ovo mi sad liči na onu sezonu sa Čejsom i Harvijem, plus Florens sa univerziteta, pa ćemo vidjeti kako će se sve to uklopiti.
Igosss je napisao/la:Budzet je ove godine manji,tako da su pojacanja u skladu sa budzetom.
Ovi mladi amerikanci kao Galloway su dosta jeftiniji npr od igraca tipa Šutalo,tako da mene necudi ovakav izbor.

Pavkovic je fantastican igrac i umjesto Mejsa smo trebali dovesti Knezevića iz Mladosti MG i rijesili bih poziciju organizatora,a ovako bespotrebno bacanje love.

Trebali smo Jelovca dovesti (208 cm) pokriva pozicije 4/5.Momak zabija 14poena u prosjeku i hvata 8 skokova u talijanskoj Seriji A (35% sut za 3p.).To bi bio potez prelaznog roka da smo ga doveli.(Frejzer OUT)
Usput bi nam trebao startni centar i to bi bila solidna ekipica u reketu.
Upravo kao što kažeš, pazi se na budžet, a mladi Amerikanci tek pristigli sa koledža ne koštaju puno. Još uvijek se nadam da će Knežević pristati da dođe, samo se postavlja pitanje da li hoće da bude treći plej sa neizvjesnom minutažom. Lično smatram da je perspektivan i da bi već ove sezone mogao da se izbori za minute i da da doprinos ovom timu, ali na njemu je da odluči.

Koliko ja znam, Jelovac jeste bio u kombinacijama, uprkos tome što je Miško kao fol nešto demantovao. Međutim, za njega je traženo previše para, puno previše.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 18 jul 2013, 12:05

Pantic ponovo Igos???

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 18 jul 2013, 20:46

nevjerujem

wolfi
Kontakt:

Post Postao/la wolfi » 22 jul 2013, 03:36

Kao sto sam najavio dolazak Miljana Pavkovica i Michaela Frasera ranije to se i ispunilo.

Trenutno Igokea traga za adekvatnim rjesenjem u reketu.
Branko Jorovic 85% nece produziti saradnju sa igokeom,ali zato igokea sprema mega pojacanje na poz 4 u vidu
NEMANJE ALEKSANDROVA.On je pred dogovorom sa klubom iz Aleksandrovca i time bi se opet vratio u aba ligu.
Drugi igrac koji bi trebao pojacati vanjsku liniju Igokee je makedonski reprezentativac VOJDAN STOJANOVSKI.
Medjutim,problem u realizaciji ovog transfera je u novcu.Vojdan je veoma dobar igrac pa zbog toga i malo vise trazi.

Toliko za sada.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 22 jul 2013, 09:25

Od samog početka sam pretpostavljao da Jorović neće produžiti ugovor, jer je jasno da je njegova cijena sad van domašaja Igokee. A kad sam čuo priče za Aleksandrova, to je bila i potvrda da Branko sigurno odlazi.

Iskreno, nisam baš optimista, jer ne vjerujem da je Aleksandrov jeftin igrač, ali bilo bi mi drago da dođe. Moglo bi se reći da je igrač profila sličnog Joroviću, četvorka sa dobrom vanjskom igrom, ali i skakačkim potencijalom. Sem toga, zajedničko im je da su obojica imali nagovještaj sjajne karijere, ali su ih teške povrede u tome spriječile. Bilo bi divno da se sljedeće sezone sa njim ponovi priča kao sa Jorovićem prethodne. A možda bi i reprezentacjia Srbije od toga imala koristi.

Za Stojanovskog odavno znam da je bio u kombinacijama, ali negdje sam čuo da je njemu Azovmaš ponudio 250.000 evra za sezonu, tako da ako je to tačno, teško će Igokea to moći da isprati. Nije da ne bih volio.

Sve u svemu, kombinacija Aleksandrov-Stojanovski bila bi bar na papiru odlična zamjena za prošlosezonsku Jorović-Joksimović.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 22 jul 2013, 10:14

Aleksandrov bi se definitivno vratio u život dolaskom u Igokeu i ABA ligu,a Igokea bi dosta profitirala s ovim igračem.Bio bi vjerovatno nosioc igre u Igokei a igrao bi i Eurokup...Po meni,bilo bi sjajno da dođe u Aleskandrovac ;)
Mens sana in corpore sano.

wolfi
Kontakt:

Post Postao/la wolfi » 22 jul 2013, 12:19

Vojdan je bio odbio prvu ponudu kluba iz Ukraine zbog igokee.
Medjutim,igokei je preskup i nema namjeru da mu ponudi toliku sumu novca koliko on trazi,vec manju,pa ako pristane bice izvanredno pojacanje.
Ove sezone se igokea opredjelila za nesto skromniji sastav u odnosu na proslu godinu,dovedeni su jeftiniji igraci,a provjereni.
Mislim da bi se trebali ponoviti rezultati iz prosle god,a tu mislim top 5 aba lige i domace prvenstvo i kup.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 jul 2013, 13:17

Tesko ce Igokea ove sezone ponoviti uspjeh od prethodne...Samo da se pogleda da su prethodne vec imali u rosteru pred prelazni rok: Adamovica, Joksimovica, Dozeta, Komatinu, Sulovica, a ove godine sve novo dovode...

Ostalo je samo ime.....

wolfi
Kontakt:

Post Postao/la wolfi » 22 jul 2013, 13:44

Igraci su dovedeni taman pred pocetak priprema i imaju dosta vremena da se uklope u sistem,smatram da imaju kvalitetniji sastav u odnosu na proslu god i mladji,fizicki spremniji.i naravno uz malo sportske srece i da ih povrede zaobidju mogu ponoviti uspeh.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 22 jul 2013, 15:09

neno#4 je napisao/la:Tesko ce Igokea ove sezone ponoviti uspjeh od prethodne...Samo da se pogleda da su prethodne vec imali u rosteru pred prelazni rok: Adamovica, Joksimovica, Dozeta, Komatinu, Sulovica, a ove godine sve novo dovode...
Sa ovim se u potpunosti slažem, puno znači kontinuitet u ekipi, a pred prošlu sezonu je zaista situacija u tom pogledu bila povoljnija. Pa i treneri i ljudi iz Igokee su uvijek naglašavali koliko je bilo značajno što su zadržali dobar dio igrača iz one tamo sezone.

S druge strane, da se ne lažemo, da su ostali svi oni koje je klub želio, i da su uz to doveli sve one koje su htjeli, teško je, maltene nemoguće, ponoviti onakvu sezonu. Pa Cedevita je okupila drim-tim za naše prilike, ali nije bilo rezultata. U Igokei se puno faktora poklopilo, prvenstveno tu mislim na igračke i ljudske kvalitete unutar ekipe i stručnog štaba. Pominjani kontinuitet, plus dobra atmosfera u timu, plus svašta nešto, i ostvaren je zaista nevjerovatan rezultat.

Treba uzeti u obzir i još nešto. Jedno je otići odigrati utakmicu u Zagrebu, isti dan se vratiti kući, sedam dana se pripremati za domaći meč, pa tek za 14 dana opet negdje na put, a sasvim drugo će biti u petak ići u Skoplje, u nedjelju se vratiti kući, pa u utorak zorom iz autobusa u avion, pa u drugi avion i opet u autobus da bi dogegao recimo do Nižnjeg Novgoroda, pa u četvrtak kući, a u petak ujutru opet putuj za Podgoricu. Malo sam iskomplikovao, ali igranje u ritmu srijeda-subota je neka druga dimenzija u odnosu na ono od prošle sezone.

Bilo kako bilo, kao što reče @wolfi, važno je da se ekipa po mogućnosti kompletira do 5. avgusta i početka priprema, a onda ćemo vidjeti kako će sve to izgledati na početku sezone. Ni raspored ne ide na ruku Igokei. Ali nije išao ni na početku prošle sezone...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 17 gostiju.