RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 29 jul 2013, 18:36

Nije to nestvarno kako se sada čini.Ima onih projekata što radi UEFA,koja pomaže izgradnji stadiona.Ali,otom-potom,treba inzistirati na tome pa šta bude.
Da tada je veći prioritet stabilizirati klub i ovaj stadion u Vrapčićima učiniti što boljim.
Previše neprijatelja imamo,onih koji bi željeli da dotaknemo dno,od onih preko puta do onih gore kao ova kokoška što se nakačila na našu temu.Mislim da je najgore prošlo,idemo nabolje,klub izgleda sve ozbiljnije.Fali tu još malo promocije,malo fan shopova,više medijske pažnje...ali kako je bilo,dobro je.Financijski smo stabilni,ne igraju više samo tatini sinovi i neki olinjali starohani,igra u gostima se popravila.Ne gubimo više bodove,sami izlaskom iz Mostara.Puno toga je bolje nego proteklih sezona ma koliko mi bili vječni žugatori i nikad zadovoljni.
Ipak,nama je Velež i Mostar nešto što se riječima ne može opisati i neće se dozvoliti da se neki levatići i seljoberi naslađuju nama,da neki ljakse iz Gornjih Poprčića Velež naživa vehležom...taj isti ljakse koji je fucu počeo pratiti 1999 godine.
Velež iznad svega!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 18:38

tepsija je napisao/la:Nije to nestvarno kako se sada čini.Ima onih projekata što radi UEFA,koja pomaže izgradnji stadiona.Ali,otom-potom,treba inzistirati na tome pa šta bude.
Da tada je veći prioritet stabilizirati klub i ovaj stadion u Vrapčićima učiniti što boljim.
Previše neprijatelja imamo,onih koji bi željeli da dotaknemo dno,od onih preko puta do onih gore kao ova kokoška što se nakačila na našu temu.Mislim da je najgore prošlo,idemo nabolje,klub izgleda sve ozbiljnije.Fali tu još malo promocije,malo fan shopova,više medijske pažnje...ali kako je bilo,dobro je.Financijski smo stabilni,ne igraju više samo tatini sinovi i neki olinjali starohani,igra u gostima se popravila.Ne gubimo više bodove,sami izlaskom iz Mostara.Puno toga je bolje nego proteklih sezona ma koliko mi bili vječni žugatori i nikad zadovoljni.
Ipak,nama je Velež i Mostar nešto što se riječima ne može opisati i neće se dozvoliti da se neki levatići i seljoberi naslađuju nama,da neki ljakse iz Gornjih Poprčića Velež naživa vehležom...taj isti ljakse koji je fucu počeo pratiti 1999 godine.
Velež iznad svega!
Normala.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 29 jul 2013, 18:50

Ma RAja stipu ove mazlume. Posjetit cemo ih kad im budu pilali lokomotivu s grbavice da je prodaju u zeljezo kad dodje naplata duga. Ode im onaj jmunma pa podivljali,mane rapa ni za fleki. Meni su vazda bili smijurija klub,nas vazda ( i prije rata mislim) islo na grbavicu po 2000-3000 milje a njih u mostar dolazilo po 200. Tek se malp trznuli poslje rata dodje ih 300
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jul 2013, 18:57

moRAja je napisao/la:Ma RAja stipu ove mazlume. Posjetit cemo ih kad im budu pilali lokomotivu s grbavice da je prodaju u zeljezo kad dodje naplata duga. Ode im onaj jmunma pa podivljali,mane rapa ni za fleki. Meni su vazda bili smijurija klub,nas vazda ( i prije rata mislim) islo na grbavicu po 2000-3000 milje a njih u mostar dolazilo po 200. Tek se malp trznuli poslje rata dodje ih 300
:lol: :lol: :lol: :lol: reče navijač kluba koji je od zadnjih 20 godina više proveo u drugoj ligi nego u prvoj kakva god ona bila.Igrači bježe sa priprema, nestaju ko da su u crnu zemlju propali a on priča o ozbiljnosti.A kad smo kod navijača pogledaj tribinu i sve će ti se samo reći.Čuvaj se da vas neko ne ugasi.A možda si bio na bradini ili prošle godine pa sad imaš traume.
DRUG NEBI TI PUNCA

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 29 jul 2013, 19:08

Nisam bio na bradini i ja sam davno prestao ic na gostovanja ali u moje vrijeme vi nistr ni postojali. Sjecam se kad smo dolazili prije rata na grbavicu pekli ste janjce na istoj gdje su s cule harmonike i gdje se na standovima prodavao sir. Dok smo se mi furali na engleze vi ste se furali jeli bolji vlasicki ili travnicki sir. Idi decko niste se ni rodili kad se u Mostaru forcalo

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 29 jul 2013, 19:13

bagrcavi je napisao/la:
moRAja je napisao/la:Ma RAja stipu ove mazlume. Posjetit cemo ih kad im budu pilali lokomotivu s grbavice da je prodaju u zeljezo kad dodje naplata duga. Ode im onaj jmunma pa podivljali,mane rapa ni za fleki. Meni su vazda bili smijurija klub,nas vazda ( i prije rata mislim) islo na grbavicu po 2000-3000 milje a njih u mostar dolazilo po 200. Tek se malp trznuli poslje rata dodje ih 300
:lol: :lol: :lol: :lol: reče navijač kluba koji je od zadnjih 20 godina više proveo u drugoj ligi nego u prvoj kakva god ona bila.Igrači bježe sa priprema, nestaju ko da su u crnu zemlju propali a on priča o ozbiljnosti.A kad smo kod navijača pogledaj tribinu i sve će ti se samo reći.Čuvaj se da vas neko ne ugasi.A možda si bio na bradini ili prošle godine pa sad imaš traume.
Jesi li ti bio na Bradini ?
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 29 jul 2013, 19:25

bagrcavi je napisao/la:

@Bagri Pusti ba ljude na miru...Bas je raja na ovoj temi super,i lijepo je ljude citat s ove teme...i sad ti se nasao ovdje nesto pametovat...Cekamo tvoj ljubilarni 8ooo post :o De kazi ljudima kada je željo zadnju Evropsku tekmu igrao na GRBAVICI?? I kada ce sljedecu Evropsku tekmu da zaigra na Grbavici?? Znamo svi odgovor :lol:
::::SAMO ČELIK::::

ultRA81
Kontakt:

Post Postao/la ultRA81 » 29 jul 2013, 19:33

bagrcavi je napisao/la:
Mazluminjo, nemoj prosipat te levatske fore, cuj pogledaj tribinu pa ce ti sve biti jasno, pa kretenu svake godine ste u evropi i evo uzimate nekoliko godina duplu krunu, stalno ste u vrhu(na koji nacin i pomocu ceka ili koga, sada nebitno), a Velez je stalno u dnu, nazalost, i bori se za opstanak(najvecom zasllugom onih koji misle lose Velezu i zahvaljujuci gradu koji ne pomaze Velezu) i ipak nas ima na tribini koliko toliko, i po veoma tezem vremenu, mislim na vrucine, a i stadion nam je izvan grada te mnogi nemaju prevoz da dodju na utakmicu, a vama je i stadion tu i plus grad od pola miliona stanovnika....nemoj bola da ulazimo u diskusije o tome, i otpepajte vise bola sa nase teme, odje*ite vise, idite tamo mazlumajte po svojoj temi, sada bi trebali biti aktivni malo, ode vam Osim, odose vam titule, a uz to vam odose navijaci sa tribine..... Odje*aus !!
Mostar u srcu, Velež do groba !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 19:34

bagrcavi je napisao/la:

Kao sto rekoh ranije iz tvojih postova se vidi izdaja i mrznja - a imas obraza @Titova Juga pitat sta je njegova domovina i kakva je njegova domovina. Ti si bolan izdajnik zadnji - i to ti se iz postova vidi. Za svoj interes bi oca i mater prodali a ne Mostar.

1) Velez je bio u 2 ligi 3 sezone - sto je opet sramota izdajnika iz Sarajeva, prvenstveno Zeljinih. Velez nije ispao na normalan nacin (ako se sjecas) nego zahvaljujuci smanjenju broja kluba kad su 4 kluba ispala iz lige, a ne 2. Sto nije slucajno ako se sjetis ciji su ljudi vladali FSBiHom tada. Postidio bi se da su te kuci ista naucili.

2) Pricas o igracima i pripremama - nase su pripreme u zadnje 3 godine su bile u Turskoj sa Trabzonsporom gdje smo docekani ko Manchester United, u Francuskoj gdje smo igrali nerjeseno sa Brestom i igrali i sa Sochauxom- a gdje su vase? U Sloveniji?

3) To trece necu ni komentarisat. Kao sto rekoh - vi ste sramota BH sporta opcenito i glavni sijaci razdora i mrznje po BiH. Tako da me nista ne od vas ne iznenadjuje. U pravu su Robijasi sto vam daju degenek svaki put kad dodjete u Zenicu da gledate repku. Niste bolje nista ni zasluzili. **** bili i ostali.

4) Zar te nije stid da je RA 1981 stvorena u manjem gradu od Sarajeva, dok je vama 6 godina trebalo da se emancipujete i POCNETE uciti sta je tifo.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 29 jul 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 jul 2013, 19:36

Dajte,yebemu miša,nemojte nas yebat više.
Ostavite ta dječija prepucavanja...jači ste,organiziraniji i bolji od nas u ovom postratnom periodu.
Čemu više potreba za dokazivanjem toga?
Vječno u našim srcima.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 19:38

tepsija je napisao/la:Dajte,yebemu miša,nemojte nas yebat više.
Ostavite ta dječija prepucavanja...jači ste,organiziraniji i bolji od nas u ovom postratnom periodu.
O cemu ti svega ti?
Kupovanje trofeja ne cini sampiona.
Politicka potpora u najkorumpiranijoj drzavi u Evropi ne cini "organizovanost".

A da su jaci? Po cemu? Po broju postova na forumu?

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 29 jul 2013, 19:41

ko sto ti rece nemojte se sa djecom prepucavat da oni imaju rezultate ko tvoj Velez i moj Celik oni bi se davno ugasili

p.s. nego vama sretno na putu da dodjete do stare slave ocekujem Velez vecove godine u vrh BiH fudbala/ nogometa gdje i pripadate
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 jul 2013, 19:43

MostaracVelezovac je napisao/la:
O cemu ti svega ti?
Kupovanje trofeja ne cini sampiona.
Politicka potpora u najkorumpiranijoj drzavi u Evropi ne cini "organizovanost".

A da su jaci? Po cemu? Po broju postova na forumu?
E yebemu,bacio sam šupljaka da ih učinim zadovoljnim i smirenim...da nas napuste,da odu na svoju temu...
Što ti đavo ne dade mira pa ne prešuti ovo,FAK! :mrgreen:
Vječno u našim srcima.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 29 jul 2013, 19:43

MV sa divljenjem su nas gledali prije rata kad smo dolazili na grbavicu jer nisu imali pojma sta je tifo scena. To su naucili od nas i Torcide koja je isto kao mi dolazila u velikom broju. Finale kupa 81e necu ni spominjat kad je nas otislo 15000 a njih bilo 2000-3000 hiljade. I tada smo imali pjesama za citavu utakmicu dok se kod njih culo zejo zejo i to u pauzama izmedju nasih pjesama. Stipu ih tebra jedino vrijedno spomena je demoliranje pub-a od ovih jos smjesnijih

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 jul 2013, 19:47

moRAja je napisao/la:MV sa divljenjem su nas gledali prije rata kad smo dolazili na grbavicu jer nisu imali pojma sta je tifo scena. To su naucili od nas i Torcide koja je isto kao mi dolazila u velikom broju. Finale kupa 81e necu ni spominjat kad je nas otislo 15000 a njih bilo 2000-3000 hiljade. I tada smo imali pjesama za citavu utakmicu dok se kod njih culo zejo zejo i to u pauzama izmedju nasih pjesama. Stipu ih tebra jedino vrijedno spomena je demoliranje pub-a od ovih jos smjesnijih
Nije ovo tifo forum ali ne mogu da ne dodam.
Pogledajte ovu furku...ovo se moglo vidjeti u Mostaru,Leedsu,Liverpoolu...prava hipi neusiljena ljubav.
Zipa ekipe... Dejan, Nana, Moca, Ico, Nataša, Đani, Dejo, Cufi, Gaba, Amela, Seva, Nino, Struja, Forca, Cuco, Sijana, Ramiz, Hara, Kojot, Rus, Kozine, Ngr, Šabi, Žuti, Šetka, maho, Kajta, Arta... :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 29 jul 2013, 19:55

Dobro RAja objasnili smo decku nego sta u sirokom. Imam osjecaj da bi mogli uzet 3 boda. Nikad nisam bio samouvjeren kao sada. Napad nam moze svakoj ekipu zavalit 2-3 gola samo je na Ibri da malo takticki sredi odbranu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 20:16

Ja evo oped pregledah reportazu s fkvelez . ba stranice i nemogu prezalit onih 4-5 100% sansi sto smo propustili.
Jesmo dali 2 gola - ali mogli smo im i 6 uvalit. Strah me te neefikasnosti. Ima tu jos uigravanja da se uradi.

Sto se tice reportaze na stranici - primjetio sam bolju grafiku. ;)

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 29 jul 2013, 20:17

S obzirom da igraju protiv Udinesea u četvrtak, mogli bi se nadati njihovom umoru i nezanimanju za našom ligom još uvijek. Računam na bod(ove).
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 29 jul 2013, 20:26

Goodison je napisao/la:S obzirom da igraju protiv Udinesea u četvrtak, mogli bi se nadati njihovom umoru i nezanimanju za našom ligom još uvijek. Računam na bod(ove).
I ja racunam goodisone. Kontam nafurat ce se oni lafo evropska ekipa oni igraju evropa ligu pa da ih Sevkija i Jusuf Beg Basagic malo spuste na zemlju. Zadnju sezonu smo ih imali 0:1 pa onda 100% sansa nego im sudija nategnu penal i tu se okrenu. Zadovoljan bodom a sa 3 da ne govorim

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 jul 2013, 20:45

Široki definitivno nije bauk.Bod bi bio predobar,pobjeda bi bila fitilj za nadu u ono o čemu je Rahimić govorio.
Definitivno imamo dobre šanse da Pecaru napustimo neporaženi.
Vječno u našim srcima.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.