Brato - sa ovim postom se mogu sloziti.tepsija je napisao/la:Što se tiče stadiona,nije na mjestu i gotovo.Možete vi do sutra pričati kako i brojni evropski timovi imaju stadione van grada.To je istina.Ali u tim gradovima javni prevoz funkcionira besprijekorno,svakih 2-3 minute imaš neku liniju.
I nemojte opet započinjati neku priču kako onaj koji želi će ići,onaj koji ne,naći će opravdanje.
Preobar je osjećaj pješaka do stadiona,kao nekad,otac vodi sina,kao što je i mene stari vodio do Bijelog.
I onaj huk kad Velež da gol,pa se čuje u cijelom gradu a ne da odzvanja eho podnožjem Veleža i bjelopoljskom kotlinom.Duplo veća bi posjeta bila,100%.
Maštam,znam,ali imam pravo
Posjeta bi bila veca da je Velez u centru grada ili barem negdje gdje se pjeske moze doci.
Ali ne mislim da je to nesto sto cemo vidjeti u sljedecih 20 godina - upravo radi zemljaka kao Pile i kompanija koji su Mostaru 1000 puta zabili noz u ledja po pitanju bilo kojih investicija u Mostar, Velez ili bilo sta u ovom dijelu drzave. Kontaju da ce naucit fudbala igrat ako ukradu malo vise nego prethodne godine.