RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 18:13

tepsija je napisao/la:Što se tiče stadiona,nije na mjestu i gotovo.Možete vi do sutra pričati kako i brojni evropski timovi imaju stadione van grada.To je istina.Ali u tim gradovima javni prevoz funkcionira besprijekorno,svakih 2-3 minute imaš neku liniju.
I nemojte opet započinjati neku priču kako onaj koji želi će ići,onaj koji ne,naći će opravdanje.
Preobar je osjećaj pješaka do stadiona,kao nekad,otac vodi sina,kao što je i mene stari vodio do Bijelog.
I onaj huk kad Velež da gol,pa se čuje u cijelom gradu a ne da odzvanja eho podnožjem Veleža i bjelopoljskom kotlinom.Duplo veća bi posjeta bila,100%.
Maštam,znam,ali imam pravo 8-)
Brato - sa ovim postom se mogu sloziti.
Posjeta bi bila veca da je Velez u centru grada ili barem negdje gdje se pjeske moze doci.

Ali ne mislim da je to nesto sto cemo vidjeti u sljedecih 20 godina - upravo radi zemljaka kao Pile i kompanija koji su Mostaru 1000 puta zabili noz u ledja po pitanju bilo kojih investicija u Mostar, Velez ili bilo sta u ovom dijelu drzave. Kontaju da ce naucit fudbala igrat ako ukradu malo vise nego prethodne godine.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2013, 18:15

Titova-Juga je napisao/la:

Nis se ti ne sekiraj, sad ce te lagano u provaliju sa astronomskim dugom. O zaostajanju se ne javljaj, ne znas ni kako ti se domovina zove
Ne znas ni citirati,mlad si naucices, samo mi reci sveCka ili danska tvoja domovina ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 18:17

Pile87,

Kad vec pricas o domovini i patriotizmu - zasto se ne oglasis na 20 godina izdaje Mostara i Veleza od strane Zeljeznicara koji nikad Velezu nije dao podrsku u borbi za povratak stadiona pod BB? A Zeljo nije jedini koji je ko k...va sutio dok se to radilo (radi politickih kalkulacija).

Gdje vam je patriotizam kad pocnete prodavat dio drzave radi svoje koristi?

I ti nesto njemu kazes? Haj bola razligu. Nemas ti ni drzave ni zemlje. Ti bi babin bashluk prodo za pare - a ne mene ili Velez. Haj zdrao. Imas svoju temu - idi smrdi tamo.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 29 jul 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jul 2013, 18:17

pile87 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Nis se ti ne sekiraj, sad ce te lagano u provaliju sa astronomskim dugom. O zaostajanju se ne javljaj, ne znas ni kako ti se domovina zove
Ne znas ni citirati,mlad si naucices, samo mi reci sveCka ili danska tvoja domovina ?
Jos malo pa ces hladit muda u banovicima izrode.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jul 2013, 18:25

MostaracVelezovac je napisao/la:Pile87,

Kad vec pricas o domovini i patriotizmu - zasto se ne oglasis na 20 godina izdaje Mostara i Veleza od strane Zeljeznicara koji nikad Velezu nije dao podrsku u borbi za povratak stadiona pod BB? A Zeljo nije jedini koji je ko k...va sutio dok se to radilo (radi politickih kalkulacija).

I ti nesto njemu kazes? Haj bola razligu. Nemas ti ni drzave ni zemlje. Ti bi babin bashluk prodo za pare - a ne mene ili Velez. Haj zdrao. Imas svoju temu - idi smrdi tamo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2013, 18:27

MostaracVelezovac je napisao/la:Pile87,

Zeljeznicar izdao Mostar i Velez jbeote gudre dobre, sjebe ti mozak skroz.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jul 2013, 18:28

Dajgle ih sto se skuplaju ko hijene i to ovi probrani sve, likcine.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 18:30

Evo pogledo snimak protiv Slavije da obratim paznju na broj gledaoca. Nova tribina iza gola je bila krcata od pocetka. Na prvom poluvremenu dedarska je bila vecinom prazna, ali se u drugom poluvremenu mozda trecinu napunila i onda oni na stajanju. Sve u svemu, ne vjerujem da bilo 2000 gledalaca, ali jeste bilo oko 1500.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jul 2013, 18:33

I moja je procjena oko milje ipo, al bice to sve bolje i bolje.

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 jul 2013, 18:36

Nije to nestvarno kako se sada čini.Ima onih projekata što radi UEFA,koja pomaže izgradnji stadiona.Ali,otom-potom,treba inzistirati na tome pa šta bude.
Da tada je veći prioritet stabilizirati klub i ovaj stadion u Vrapčićima učiniti što boljim.
Previše neprijatelja imamo,onih koji bi željeli da dotaknemo dno,od onih preko puta do onih gore kao ova kokoška što se nakačila na našu temu.Mislim da je najgore prošlo,idemo nabolje,klub izgleda sve ozbiljnije.Fali tu još malo promocije,malo fan shopova,više medijske pažnje...ali kako je bilo,dobro je.Financijski smo stabilni,ne igraju više samo tatini sinovi i neki olinjali starohani,igra u gostima se popravila.Ne gubimo više bodove,sami izlaskom iz Mostara.Puno toga je bolje nego proteklih sezona ma koliko mi bili vječni žugatori i nikad zadovoljni.
Ipak,nama je Velež i Mostar nešto što se riječima ne može opisati i neće se dozvoliti da se neki levatići i seljoberi naslađuju nama,da neki ljakse iz Gornjih Poprčića Velež naživa vehležom...taj isti ljakse koji je fucu počeo pratiti 1999 godine.
Velež iznad svega!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 18:38

tepsija je napisao/la:Nije to nestvarno kako se sada čini.Ima onih projekata što radi UEFA,koja pomaže izgradnji stadiona.Ali,otom-potom,treba inzistirati na tome pa šta bude.
Da tada je veći prioritet stabilizirati klub i ovaj stadion u Vrapčićima učiniti što boljim.
Previše neprijatelja imamo,onih koji bi željeli da dotaknemo dno,od onih preko puta do onih gore kao ova kokoška što se nakačila na našu temu.Mislim da je najgore prošlo,idemo nabolje,klub izgleda sve ozbiljnije.Fali tu još malo promocije,malo fan shopova,više medijske pažnje...ali kako je bilo,dobro je.Financijski smo stabilni,ne igraju više samo tatini sinovi i neki olinjali starohani,igra u gostima se popravila.Ne gubimo više bodove,sami izlaskom iz Mostara.Puno toga je bolje nego proteklih sezona ma koliko mi bili vječni žugatori i nikad zadovoljni.
Ipak,nama je Velež i Mostar nešto što se riječima ne može opisati i neće se dozvoliti da se neki levatići i seljoberi naslađuju nama,da neki ljakse iz Gornjih Poprčića Velež naživa vehležom...taj isti ljakse koji je fucu počeo pratiti 1999 godine.
Velež iznad svega!
Normala.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 29 jul 2013, 18:50

Ma RAja stipu ove mazlume. Posjetit cemo ih kad im budu pilali lokomotivu s grbavice da je prodaju u zeljezo kad dodje naplata duga. Ode im onaj jmunma pa podivljali,mane rapa ni za fleki. Meni su vazda bili smijurija klub,nas vazda ( i prije rata mislim) islo na grbavicu po 2000-3000 milje a njih u mostar dolazilo po 200. Tek se malp trznuli poslje rata dodje ih 300
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jul 2013, 18:57

moRAja je napisao/la:Ma RAja stipu ove mazlume. Posjetit cemo ih kad im budu pilali lokomotivu s grbavice da je prodaju u zeljezo kad dodje naplata duga. Ode im onaj jmunma pa podivljali,mane rapa ni za fleki. Meni su vazda bili smijurija klub,nas vazda ( i prije rata mislim) islo na grbavicu po 2000-3000 milje a njih u mostar dolazilo po 200. Tek se malp trznuli poslje rata dodje ih 300
:lol: :lol: :lol: :lol: reče navijač kluba koji je od zadnjih 20 godina više proveo u drugoj ligi nego u prvoj kakva god ona bila.Igrači bježe sa priprema, nestaju ko da su u crnu zemlju propali a on priča o ozbiljnosti.A kad smo kod navijača pogledaj tribinu i sve će ti se samo reći.Čuvaj se da vas neko ne ugasi.A možda si bio na bradini ili prošle godine pa sad imaš traume.
DRUG NEBI TI PUNCA

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 29 jul 2013, 19:08

Nisam bio na bradini i ja sam davno prestao ic na gostovanja ali u moje vrijeme vi nistr ni postojali. Sjecam se kad smo dolazili prije rata na grbavicu pekli ste janjce na istoj gdje su s cule harmonike i gdje se na standovima prodavao sir. Dok smo se mi furali na engleze vi ste se furali jeli bolji vlasicki ili travnicki sir. Idi decko niste se ni rodili kad se u Mostaru forcalo
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 29 jul 2013, 19:13

bagrcavi je napisao/la:
moRAja je napisao/la:Ma RAja stipu ove mazlume. Posjetit cemo ih kad im budu pilali lokomotivu s grbavice da je prodaju u zeljezo kad dodje naplata duga. Ode im onaj jmunma pa podivljali,mane rapa ni za fleki. Meni su vazda bili smijurija klub,nas vazda ( i prije rata mislim) islo na grbavicu po 2000-3000 milje a njih u mostar dolazilo po 200. Tek se malp trznuli poslje rata dodje ih 300
:lol: :lol: :lol: :lol: reče navijač kluba koji je od zadnjih 20 godina više proveo u drugoj ligi nego u prvoj kakva god ona bila.Igrači bježe sa priprema, nestaju ko da su u crnu zemlju propali a on priča o ozbiljnosti.A kad smo kod navijača pogledaj tribinu i sve će ti se samo reći.Čuvaj se da vas neko ne ugasi.A možda si bio na bradini ili prošle godine pa sad imaš traume.
Jesi li ti bio na Bradini ?
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 29 jul 2013, 19:25

bagrcavi je napisao/la:

@Bagri Pusti ba ljude na miru...Bas je raja na ovoj temi super,i lijepo je ljude citat s ove teme...i sad ti se nasao ovdje nesto pametovat...Cekamo tvoj ljubilarni 8ooo post :o De kazi ljudima kada je željo zadnju Evropsku tekmu igrao na GRBAVICI?? I kada ce sljedecu Evropsku tekmu da zaigra na Grbavici?? Znamo svi odgovor :lol:
::::SAMO ČELIK::::

ultRA81
Kontakt:

Post Postao/la ultRA81 » 29 jul 2013, 19:33

bagrcavi je napisao/la:
Mazluminjo, nemoj prosipat te levatske fore, cuj pogledaj tribinu pa ce ti sve biti jasno, pa kretenu svake godine ste u evropi i evo uzimate nekoliko godina duplu krunu, stalno ste u vrhu(na koji nacin i pomocu ceka ili koga, sada nebitno), a Velez je stalno u dnu, nazalost, i bori se za opstanak(najvecom zasllugom onih koji misle lose Velezu i zahvaljujuci gradu koji ne pomaze Velezu) i ipak nas ima na tribini koliko toliko, i po veoma tezem vremenu, mislim na vrucine, a i stadion nam je izvan grada te mnogi nemaju prevoz da dodju na utakmicu, a vama je i stadion tu i plus grad od pola miliona stanovnika....nemoj bola da ulazimo u diskusije o tome, i otpepajte vise bola sa nase teme, odje*ite vise, idite tamo mazlumajte po svojoj temi, sada bi trebali biti aktivni malo, ode vam Osim, odose vam titule, a uz to vam odose navijaci sa tribine..... Odje*aus !!
Mostar u srcu, Velež do groba !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 19:34

bagrcavi je napisao/la:

Kao sto rekoh ranije iz tvojih postova se vidi izdaja i mrznja - a imas obraza @Titova Juga pitat sta je njegova domovina i kakva je njegova domovina. Ti si bolan izdajnik zadnji - i to ti se iz postova vidi. Za svoj interes bi oca i mater prodali a ne Mostar.

1) Velez je bio u 2 ligi 3 sezone - sto je opet sramota izdajnika iz Sarajeva, prvenstveno Zeljinih. Velez nije ispao na normalan nacin (ako se sjecas) nego zahvaljujuci smanjenju broja kluba kad su 4 kluba ispala iz lige, a ne 2. Sto nije slucajno ako se sjetis ciji su ljudi vladali FSBiHom tada. Postidio bi se da su te kuci ista naucili.

2) Pricas o igracima i pripremama - nase su pripreme u zadnje 3 godine su bile u Turskoj sa Trabzonsporom gdje smo docekani ko Manchester United, u Francuskoj gdje smo igrali nerjeseno sa Brestom i igrali i sa Sochauxom- a gdje su vase? U Sloveniji?

3) To trece necu ni komentarisat. Kao sto rekoh - vi ste sramota BH sporta opcenito i glavni sijaci razdora i mrznje po BiH. Tako da me nista ne od vas ne iznenadjuje. U pravu su Robijasi sto vam daju degenek svaki put kad dodjete u Zenicu da gledate repku. Niste bolje nista ni zasluzili. **** bili i ostali.

4) Zar te nije stid da je RA 1981 stvorena u manjem gradu od Sarajeva, dok je vama 6 godina trebalo da se emancipujete i POCNETE uciti sta je tifo.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 29 jul 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 jul 2013, 19:36

Dajte,yebemu miša,nemojte nas yebat više.
Ostavite ta dječija prepucavanja...jači ste,organiziraniji i bolji od nas u ovom postratnom periodu.
Čemu više potreba za dokazivanjem toga?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 19:38

tepsija je napisao/la:Dajte,yebemu miša,nemojte nas yebat više.
Ostavite ta dječija prepucavanja...jači ste,organiziraniji i bolji od nas u ovom postratnom periodu.
Čemu više potreba za dokazivanjem toga?
O cemu ti svega ti?
Kupovanje trofeja ne cini sampiona.
Politicka potpora u najkorumpiranijoj drzavi u Evropi ne cini "organizovanost".

A da su jaci? Po cemu? Po broju postova na forumu?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []