Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

edo07
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la edo07 » 29 jul 2013, 19:18

[/quote] Veliki broj te djece koji sad igraju za BIH repku su bez okolisanja zaigrali na kraju za BIH repku.
Vedo bi u USA sjeo ko budali samara,Pjanic bio Tito u Luxemburgu ili se mozda borio za poziciju u Francuskoj,Lulic gotovo sigurnu poziciju startnu u Svajcarskoj itd,itd.
Problem je sto takvi k' ti ili slicni u isti kos tu djecu se stavljaju sa Izmetima,Mudonjama,Begsonima i jos takvima.
Isto tako demant u cemu???Da nisu do samog kraja izvrdavali gdje ce zaigrati i gdje ce imati vise koristi.To jest sanse da budu standardni,ili da imaju makar sanse da zaigraju na velikom prvenstvu.
Sto se misketa tice izgleda i tebi nije jasno da je poredio dva razlicita pojma,koji se porediti ne mogu.
Toliko o misljenju.
@Arthure pisati o patrioizmu i Izmetu je isto preseravanje.Pa te bas ne bihuzurim u tvojim nakanama.[/quote]

nemoj se ba vise prosipati...imam osjecaj da se gubis u svom pisanju...sve to sto pises su tvoja nagadjanja koja nemaju nikakve osnove...taj isti Begovic kojeg prozivas, danas je ponos ove drzave...a Izo ce te abd demantovati svojim igrama u reprezentaciji...maloprije ja tebi napisah..niko od nas nije mjerodavan da ocjenjuje ko je veci patriota..mozda taj Izet vise voli ovu drzavu nego ti...zato zadrzi to svoje misljenje za sebe...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2013, 19:23

edo07 je napisao/la:

nemoj se ba vise prosipati...imam osjecaj da se gubis u svom pisanju...sve to sto pises su tvoja nagadjanja koja nemaju nikakve osnove...a Izo ce te abd demantovati svojim igrama u reprezentaciji...maloprije ja tebi napisah..niko od nas nije mjerodavan da ocjenjuje ko je veci patriota..mozda taj Izet vise voli ovu drzavu nego ti...zato zadrzi to svoje misljenje za sebe...
''Mozda'' rece,i ti pises o nagadjanjima i prosipanju.
Kad bi se misljenja zadrzavala za sebe,forum bi ti isti moment bio zatvoren.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 29 jul 2013, 19:27

Pojedinim ljudima na ovom forumu nije mjesto... Kao prvo, taj Izet ima svoje cijenjeno ime i prezime... Kao drugo, jeste klasa od igraca i mi dobivamo puno njegovim dolaskom... Kao trece, mislite li vi pacenici da on nece svim srcem igrati za BiH bez obzira sta pricao Svicarskim medijima... Mnogi od vas spavate zimskim snom i niste svjesni sta nama ta djeca valjaju... Na promociji fudbala, drzave i nas samih... Zamislite repku sa nasom premijer ligom... Budimo realni, pitanje bi bilo dal bi se mogli nositi sa islandom, latvijom, Gruzijom... Jos danas kad sam procitao da ce i Kolasinac igrati za nas, srce mi je kao EU jer znam da s njima necemo ici u Brazil da budemo samo pod parolom vazno je ucestvovati...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2013, 19:30

Hare, drzimo li se jos Izmeta, ili je vrijeme da izbacimo ovo "m"? :D Ja mislim da bi trebali pricekat jos malo, nije jos zasluzio. :D

Ali momciluka iz Gelsenkirchena je Kolasinac, nije vise Kokosinjac. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2013, 19:34

Cartman je napisao/la:Hare, drzimo li se jos Izmeta, ili je vrijeme da izbacimo ovo "m"? :D Ja mislim da bi trebali pricekat jos malo, nije jos zasluzio. :D
Nema izbacivanja.jedino odmilja nek bude Izmo. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2013, 19:37

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Hare, drzimo li se jos Izmeta, ili je vrijeme da izbacimo ovo "m"? :D Ja mislim da bi trebali pricekat jos malo, nije jos zasluzio. :D
:lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 jul 2013, 19:38

Pa on jeste Izmet.I sad je izjavio da ga nisu Svicarci zvali na prijateljske ovo ono, znaci kad ga nece njegovi, doce kod nas..u reprezentaciji mi ne smeta, dobar je igrac, ali ovakvi ne bi trebali igrati za repku. Međutim, mi nemamo izbora, bar ne u ovom trenutku jer igrača kao on mi sami ne možemo stvoriti.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 29 jul 2013, 19:44

Pitate li se vi jel intervju radio nas novinar ili svicarski. Nasi novinari su samo preveli izjavu i svi na osnovu tog prevoda, kojeg je uradio novinar na google translate 99%, gradite svoje misljenje

Izet nam treba jer nemamo plaho boljih od njega a ni priblizno. Ako odemo na svjetsko onda ce nam trebati i zamjene.
Malo se preispitajte, bila je njegova izjava da mu je brat rekao kako je zajednistvo u nasoj repci i kako je dobra atmosfera i kako svi zive kao jedan i tada se i predomislio. Koliko znam poslije onog njegovog nastupa svica nije imala prijateljske. Toliko od mene

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 jul 2013, 19:44

Amar Dzeko je napisao/la:Pa on jeste Izmet.I sad je izjavio da ga nisu Svicarci zvali na prijateljske ovo ono, znaci kad ga nece njegovi, doce kod nas..u reprezentaciji mi ne smeta, dobar je igrac, ali ovakvi ne bi trebali igrati za repku. Međutim, mi nemamo izbora, bar ne u ovom trenutku jer igrača kao on mi sami ne možemo stvoriti.
ti očito nisi uzeo u obzir da je on to izjavljivao za švicarske medije .. neće on njima na tek takav način okrenuti leđa i govoriti kako nikada nije ni htio igrati za njih , kako voli Bosnu itd , kad on još uvijek mora zadržati svoju reputaciju u toj državi i klubu . to je klub pun švicaraca , od igrača pa do stručnog štaba .. i ne zaboravite da i u gradu Zurichu su brojni navijači Grasshopersa a i reprezentacije Švicarske koji bi ga takvim "opasnim" izjavama mogli zamrziti. sigurno će pokušati da na što blaži način pojasni svoju situaciju da ne bi došlo do bespotrebnih problema . a zapravo je na korak od igranja za našu reprezentaciju 8-)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jul 2013, 19:45

harishp je napisao/la:
citajuci komentare vas dvojice, da se zakljuciti ko je pravi izmet.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2013, 19:46

Tracy3McGrady je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ne, ja sam Eric, a on Haris.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2013, 19:47

Tracy3McGrady je napisao/la:
harishp je napisao/la:
I to sto kazes @Trashy3McGrady.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jul 2013, 20:14

Idete mi na onu stvar, nista drugo i ne znate sem spamanja po forumu, izadjite malo napolje a ne samo da glmite neke zajebane likove po forumu. :roll:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2013, 20:33

jao drame :D

taman nek je izjavio, nek skine sa sebe pritisak u Švicerskoj... Kad se sjetim šta su radili Rakitiću tamo novinari, još je to ljeto otišao iz Švicerke.. A njemu koji j ejoš tamo nije lahko sigurno.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 jul 2013, 20:49

VanBasten je napisao/la:jao drame :D

taman nek je izjavio, nek skine sa sebe pritisak u Švicerskoj... Kad se sjetim šta su radili Rakitiću tamo novinari, još je to ljeto otišao iz Švicerke.. A njemu koji j ejoš tamo nije lahko sigurno.
Bukvalno mu zlostavljali familiju,prijetnje smrcu i sl. Samo ti zaigraj Izete i izvini se za gluposti koje si izjavljivao ako si ih izjavljivao!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2013, 22:20

bistrikboy je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:jao drame :D

Bukvalno mu zlostavljali familiju,prijetnje smrcu i sl. Samo ti zaigraj Izete i izvini se za gluposti koje si izjavljivao ako si ih izjavljivao!
Upravo. A mediji su bili glavni katalizator tog svega... Iskreno mene zaboli šta on ili 5-10 izjavljuje po medijima, na terenu se ostavlja to famozno srce, ne u novinama.
Eno onaj Seferović, to ljilljanka na profililima, to ono, to ovo, i na kraju šta bi. Pusti ba..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jul 2013, 22:24

Upravo tako. Dosta naših ljudi još živi u snovima. Ovaj nogomet nije više romantičarski, nego kapitalistički. Svaki igrač gleda svoj interes i fajrunt. Simple as that.

Niko ne može pisati o patriotizmu nekog igrača. Ne može se on porediti sa onim koji je stao na liniju da brani dom, državu i sve nas. Tako da je sva rasprava oko toga suvišna.

Trenutno smo primamljiva reprezentacija zbog rezultata i to moramo apsolutno i do krajnjih granica da iskoristimo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 29 jul 2013, 22:33

Ako stigne protiv SAD-a, od mene ima ovacije na Koševu.
4-IN-A-ROW

GusaR 1996
Kontakt:

Post Postao/la GusaR 1996 » 29 jul 2013, 22:36

zizu1991 je napisao/la: Niko ne može pisati o patriotizmu nekog igrača. Ne može se on porediti sa onim koji je stao na liniju da brani dom, državu i sve nas. Tako da je sva rasprava oko toga suvišna.

Trenutno smo primamljiva reprezentacija zbog rezultata i to moramo apsolutno i do krajnjih granica da iskoristimo.
:!:
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 jul 2013, 23:03

veliko Hvala Izetu Hajrovicu i Seadu Kolasincu stu su prihvatili da igraju za reprezentaciju BIH,oni ce biti veliki miljenici navijaca sirom Evrope,gdje god budemo igrali... odbiti Svicarsku odnosno Njemacku nije mala stvar zarad jedne male BIH... od srca im hvala i nadam se da ce sto prije srediti papirologiju i debitovati za Zmajeve,oni su nasa buducnost i ogromna bh dijaspora ce ih pratiti u stopu i na svakom koraku podrzavati! obojica su mladi ali vec afirmisani igraci koji svakako imaju jos puno prostora za napredak ,u tome ce im pomoci i nasa reprezentacija,pogotovo ako se plasiramo na SP u Brazil!
p.s.
ovo sto pricaju debili protiv njih,ne treba se obazirati na to,to je zestoka i primitivna manjina koja je mizerna,to su prokleti ljudi koji ne vide dalje od svoje sobe,zato im svako smeta.a stavite se u njihov polozaj i odbiti drzavu koja im je sve dala zarad BIH koja im nije dala nista je neshvatljivo objasniti,pogotovo ne nekim debilima ciji je koficijent inteligencije mizeran i ne vrijedi im objasnjavati neke osnovne pojmove..... Ovoj dvojici u sred BIH treba podici spomenik u znak zahvalnosti! mnogo vam hvala jos jednom i vi ste ponos cijele nacije,Bosansko-Hercegovacke!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.