Željo je religija za sebe!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Odličan fazon, samo što bi se naša jalija baš pobilaEdoM je napisao/la:
Hajmo malo promijeniti temu, dobra fora zar ne?
4 000 maksimalno.plavalokomotiva je napisao/la:Da hoce doci 7-8000 protiv Travnika, niko sretniji od mene
Ako se Amar ne vrati nece biti ni 2.000 ljudi i jos ako bude subota navece. Ako bude subota oko 17:30 to nije lose, nece biti bas vruce padaju temperature.Consigliere je napisao/la:4 000 maksimalno.plavalokomotiva je napisao/la:Da hoce doci 7-8000 protiv Travnika, niko sretniji od mene
To je to jarane !DonPippo9 je napisao/la:Baš ima indijanaca na ovom pdf-u da valja. Postim, i mnogo raje posti, dovoljno je bilo samo baciti pogled kada je bila tekma sa plzenom, mnogo raje je dočekalo iftar na tribinama, a čuo sam i na livadama, parkingu i drugim mjestima oko hadisona. I naravno, nećemo izgubiti samo simpatizere i one koji dolaze s vremena na vrijeme kada su veće utakmice već i likove "koji drže tribinu na nogama".. da, da, među njima ima i religioznih momaka koji su pratili Želju i u onih nekoliko sušnih godina i skakali po mnogim selendrama i vukoje.binama da bi bodrili svoj voljeni klub, i znam da prošle godine nisu došli na tekmu protiv borca zato što je bila u terminu iftara. A ja odgovorno tvrdim da niko ne može osporiti njihovu ljubav prema Želji. Ja sam poprilično mlad pa mogu izdržati skakanje na ovom kijametu bez tečnosti i sl. Možda ima još par osoba poput njih, mene i tako, i možda to i jeste zanemariv broj ali trebate biti obzirniji kada osuđujete ljude koji poste. U ovim trenucima je svaki fening bitan. Svi prizivaju ispunjene tribine i jasnu poruku koju bi poslali Šefu i lezihljebovićima u klubu ali to nikada neće biti moguće sa ovakvim bahatim razmišljanjem pojedinaca koji to čine na ovoj temi, a i onih nesposobnih u klubu.
Jeste, ili Švabinim riječima:iVar je napisao/la:Kakve veze ima ova ljudska religija sa fudbalom?
to je bio derbi kada smo i mi i pitari imali top timove, možda nikad jače.Makanaky je napisao/la:Jeste, ili Švabinim riječima:iVar je napisao/la:Kakve veze ima ova ljudska religija sa fudbalom?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno"
I još bih dodao ovo iz istog intervjua, radi ovih što se prepucavaju:
"Fudbal u Sarajevu nekada je bio na visokom nivou. Sjećam se da smo jednom na Koševu izgubili 2:1, ali stadion na gradskom derbiju nikada nije bio puniji. Mislim da je bilo 50.000 ljudi, gledali smo kada će se tribine srušiti. To je doživljaj koji se pamti. Ne treba voditi ratove i prepucavati se, jer Željo i Sarajevo su ipak klubovi koji trebaju dati primjer drugima i stvoriti pozitivniju sliku fudbala. Ne treba se prepucavati, jer je svako prepucavanje politika, a koliko ja živim, politika nikome nije donijela dobro".
Bez da citam Zujo ce popljuvat sve ljude u klubu pogotovo Gredu jer je dosao na njegovo mjesto a nafalice OsimaTkanton je napisao/la:U novom broju Avazovog Sporta
Osimu je teško jer u klubu nema para - kazao je Žujo.
Nema potrebe za pljuvanje ljudi koji su bili u klubu bilo kad. Svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i Zujo.pile87 je napisao/la:Bez da citam Zujo ce popljuvat sve ljude u klubu pogotovo Gredu jer je dosao na njegovo mjesto a nafalice OsimaTkanton je napisao/la:U novom broju Avazovog Sporta
Osimu je teško jer u klubu nema para - kazao je Žujo.![]()
provaljen i ofiran ublehas vise sam ga napamet naucio.