FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- moustapha
- Kontakt:
-
Braveheart23
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sto bi rekla moja profesorica: "Ne znas cirilicu? Pa ti si onda polu pismen!"
Hocel Dzekson sutra igrati na nasoj lipoj Alianzi?
- gerdmuller
- Kontakt:
11.8. Bayern ce gostovati u Mađarskoj u prijateljskoj utakmici sa prvakom te zemlje,Gyorom.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Cautinho
- Kontakt:
Pa jesu vas učili u školi ćirilicu? Znaš li?Braveheart23 je napisao/la:Sto bi rekla moja profesorica: "Ne znas cirilicu? Pa ti si onda polu pismen!"![]()
Nije sutra,već u srijedu,zadnji dan ovog mjeseca,31.7. City igra protiv Milana.
Keep walking.
-
Braveheart23
- Kontakt:
samo do 4. razreda, al kasnije u gimnaziji svaka druga lektira na cirilici, pa si morao da znas, ili ti ne gine kecCautinho je napisao/la:Pa jesu vas učili u školi ćirilicu? Znaš li?Braveheart23 je napisao/la:Sto bi rekla moja profesorica: "Ne znas cirilicu? Pa ti si onda polu pismen!"![]()
Nije sutra,već u srijedu,zadnji dan ovog mjeseca,31.7. City igra protiv Milana.
ja ba, prekosutra
nikad u zivotu, Boga mi.thulkazal je napisao/la:@šećeru kad prizivaš ban za gerdmullera
fazon je u tome sto dovoljno dugo znam monologa tako da mi je poznata nj. reakcija na slicne postove.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- gerdmuller
- Kontakt:
Ma ljudi ajmo malo promijeniti temu
Elber: "U Bayern je došao novi trener koji ima nove metode i nove ideje. Moramo ih prihvatiti i slijediti. No, ako mene pitate Schweinsteiger ima sjajnu sezonu iza sebe i njegova najbolja pozicija je na šestici i ja mislim da on mora tu igrati, a ne malo prema naprijed kao što je bilo u utakmici protiv Dortmunda.
Elber: "U Bayern je došao novi trener koji ima nove metode i nove ideje. Moramo ih prihvatiti i slijediti. No, ako mene pitate Schweinsteiger ima sjajnu sezonu iza sebe i njegova najbolja pozicija je na šestici i ja mislim da on mora tu igrati, a ne malo prema naprijed kao što je bilo u utakmici protiv Dortmunda.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Goconja poceo raditi s loptom, sto je vjerujem jedna vrlo radosna vijest.
Uskoro ga mozemo ocekivati i u takmicarskoj formi.
Edit: Werder opasno zagrizao za Contenta, vrlo je izvjesno da ce doci do ovog transfera.
Uskoro ga mozemo ocekivati i u takmicarskoj formi.
Edit: Werder opasno zagrizao za Contenta, vrlo je izvjesno da ce doci do ovog transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
FC Bayern II gazi sve pred sobom.
Do sada smo odigrali tri utakmice i to sve u gostima. Tri pobjede uz gol razliku 15:2
Do sada smo odigrali tri utakmice i to sve u gostima. Tri pobjede uz gol razliku 15:2
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
ceze je napisao/la:Frajer piše na ćirilici i ovdje se hajka diže odmah.
Je.bo to što napiše kvalitetan post, hajmo ga napadati što piše na pismu koje je priznato u BiH a koje meni ne odgovara.
Ima i za to rješenje, jednostavno nemojte čitati.
Ja ga nisam napao što piše ćirilicom čak šta više drago mi je da piše na njoj i nisam uopšte reagovao na to ali mi je zasmetala izjava "da napišem na turskom" i ako vi ne kontate u čemu je fazon onda ste glupi ...
Prvo nikog ne treba ovdje nazivati glupim.
Drugo ako neko želi da piše i na swahiliju može što se mene tiče.
Treće završimo priču na ovu temu jer zadnje dvije stranice čitam gluposti i prepiranje oko jezika.
Drugo ako neko želi da piše i na swahiliju može što se mene tiče.
Treće završimo priču na ovu temu jer zadnje dvije stranice čitam gluposti i prepiranje oko jezika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Sad ce ljudi da me pamte po "incidentu" ali dobro.
Sâm sam pojeo ono sto se ne jede osim ako nisi Ber Grils.
•
- anelbavarac
- Kontakt:
Skonto sam ja odmah to "da napišem na turskom" i znam sta je mislio kada je to napisao.thulkazal je napisao/la:ceze je napisao/la:Frajer piše na ćirilici i ovdje se hajka diže odmah.
Je.bo to što napiše kvalitetan post, hajmo ga napadati što piše na pismu koje je priznato u BiH a koje meni ne odgovara.
Ima i za to rješenje, jednostavno nemojte čitati.
Ja ga nisam napao što piše ćirilicom čak šta više drago mi je da piše na njoj i nisam uopšte reagovao na to ali mi je zasmetala izjava "da napišem na turskom" i ako vi ne kontate u čemu je fazon onda ste glupi ...
Nemam ni ja licno nista protiv da pise neko na cirilici,samo bzvz se digla rasprava.
farinelli123 je napisao/la:Sad ce ljudi da me pamte po "incidentu" ali dobro.
Nece ba, samo pisi kvalitetne postove kao do sada o Bayernu i sto @Saurman kaze da se zavrsi vise ova saga oko cirilice.
Dodjemo svi fanovi Bayerna na pdf da procitamo neke novosti naprimjer da Gotze pocinje ponovo trenirati sa loptom, da vidimo kako se u proslosti snalazio Martinez na stoperu u Bilbau i kako bi to mogao raditi u Bayernu, da bi Contento mogao biti zrtva suzavanja Rostera...
Ne trebaju nam on subliminalni niski udarci oko otomanije, niti tebi iko ima pravo zamjeriti / zabraniti da pises na jednom od 2 sluzbena pisma Bosne i Hercegovine.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- farinelli123
- Kontakt:
Ja sam danas sa dva coveka u privatnim porukama raspravio krive Drine, kojih nije ni bilo, u sustini.
Rekao sam njima, sad kazem i vama. Ja sam to napisao iskljucivo zato sto se sluzim turskim, a znam da ga dosta Bosanaca zna manje ili vise.
Ni na koji nacin ne mogu da dokazem da se nisam koristio prljavim i podmuklim trikovima, niti se pozivao na te stvari.
Na vama je da odlucite. Kako god vi mislite, tako je. Nema diskusije.
I da, ako neko vidi bilo koji vid provokacije u mom avataru, mada mi niko nije prigovorio na to, i njega cu da promenim.
Do skoro sam se "zalio" kako retko ko hoce da mi odgovori na post, da li ne vide, ili nisam eminentan na ovom forumu, i odjednom sam preko noci stekao reputaciju, dobro ne bas zavidnu, ali sta je tu je.
Zavrsavam svaku pricu oko ovoga.
Rekao sam njima, sad kazem i vama. Ja sam to napisao iskljucivo zato sto se sluzim turskim, a znam da ga dosta Bosanaca zna manje ili vise.
Ni na koji nacin ne mogu da dokazem da se nisam koristio prljavim i podmuklim trikovima, niti se pozivao na te stvari.
I da, ako neko vidi bilo koji vid provokacije u mom avataru, mada mi niko nije prigovorio na to, i njega cu da promenim.
Do skoro sam se "zalio" kako retko ko hoce da mi odgovori na post, da li ne vide, ili nisam eminentan na ovom forumu, i odjednom sam preko noci stekao reputaciju, dobro ne bas zavidnu, ali sta je tu je.
•
Zdravo svima, vec dugo pratim forum i meni jednu od najdrazih tema. Pa je sad dosao red da nesto i napisem. I odmah moram da stanem u odbranu neduzna covjeka tj. farinellia. Hajd' i ovu buku oko cirilice se nekako i provari ali da neko vidi nekakvu provokaciju u avataru to je van svake pameti. Kad bi sudili samo na osnovu avatara farinelli je sigurno jedna od najboljih osoba na forumu, u to sam ubjedjen. Keep it upXD
@farinelli Jbt progura se ti a da te niko nije ''probio'' hahah šalu na stranu drag si mi forumaš i naravno da evo i ja lično smatram da trebaš nastaviti sa dobrim radom kao i do sad.
P.S. Ovo kod tebe leteće prase pa nije raja skontala, sad si tek nahebo hahaha
I nešto vezano za Bayu....ma dajte nam i tog Luiza, sta je 46 milki za nas
P.S. Ovo kod tebe leteće prase pa nije raja skontala, sad si tek nahebo hahaha
I nešto vezano za Bayu....ma dajte nam i tog Luiza, sta je 46 milki za nas
MIA SAN MIA!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nema potrebe da stvaras dramu oko svega ovoga,i ja i ti znamo sta si mislio kad si napisao"da napišem na turskom" tako da je moderacija radila svoj posao i ti i @gerdmuller bi bili banovanifarinelli123 je napisao/la:Ja sam danas sa dva coveka u privatnim porukama raspravio krive Drine, kojih nije ni bilo, u sustini.
Lijepo da je opet Gotze počeo sa laganim treningom. Jedva čekam da zaigra napokon za Bayern u nekoj zvaničnoj utakmici.
Jučer je Elber izjavio da Bastian mora igrati na šestici tj. poziciji zadnjeg veznog. Pomalo je neshvatljivo da Pep insistira na nekoj taktici u kojoj bi Bastian igrao malo više ofanzivno. Koliko je samo prošle sezone u zamjeni mjesta završavao i preuzimao loptu na tom lijevom beku. Nadam se da je to samo eksperiment bio a ne konačnica.
Ovo oko Luiza je čista medijska patka. Bayern je izgubio od BvB-a pa se mora pisati o nečemu. Odlično smo popunjeni na stoperskim pozicijama tako da bi eventualno dolazak Davida bio apsurdan. Da je stadion otplaćen možda i pomislio da ima istina, no da Bayern pođe tek tako trošiti novac je nemoguće.
Dante, Jerome, Jan, Daniel i Holger. Po potrebi i Javi, dosta.

Jučer je Elber izjavio da Bastian mora igrati na šestici tj. poziciji zadnjeg veznog. Pomalo je neshvatljivo da Pep insistira na nekoj taktici u kojoj bi Bastian igrao malo više ofanzivno. Koliko je samo prošle sezone u zamjeni mjesta završavao i preuzimao loptu na tom lijevom beku. Nadam se da je to samo eksperiment bio a ne konačnica.
Ovo oko Luiza je čista medijska patka. Bayern je izgubio od BvB-a pa se mora pisati o nečemu. Odlično smo popunjeni na stoperskim pozicijama tako da bi eventualno dolazak Davida bio apsurdan. Da je stadion otplaćen možda i pomislio da ima istina, no da Bayern pođe tek tako trošiti novac je nemoguće.
Dante, Jerome, Jan, Daniel i Holger. Po potrebi i Javi, dosta.

- farinelli123
- Kontakt:
http://bundesligafanatic.com/tactical-a ... super-cup/" onclick="window.open(this.href);return false;
•
Trenutno korisnika/ca: Dilah, eaglebvb09, Godfather, Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.