nemam namjeru ulaziti s tobom u raspravu, ako hoces vjeruj ako neces ne morasfolderS je napisao/la:Koliko ovi ljudi mogu sr.at i lagati to je cudno. Fol on nekog sreokuku lele

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
nemam namjeru ulaziti s tobom u raspravu, ako hoces vjeruj ako neces ne morasfolderS je napisao/la:Koliko ovi ljudi mogu sr.at i lagati to je cudno. Fol on nekog sreokuku lele
S kim si ti bio izgleda s mamom i tatom. Ti ako imas 13 godina dobro bi bilo, a sigurno ce tebi Svraka, Adilovic nesto reci i da te znaju, jer si bio zabrinutFaruk TM´87 je napisao/la:nemam namjeru ulaziti s tobom u raspravu, ako hoces vjeruj ako neces ne morasfolderS je napisao/la:Koliko ovi ljudi mogu sr.at i lagati to je cudno. Fol on nekog sreokuku lele
al prohodaj malo po seheru ako zivis u blizini mozda i ti nekog sretnes
Ko je treba?Admiral_TM87 je napisao/la:Najbolja mozda i nije, ali je sigurno najljepsaConsigliere je napisao/la:Zeljo TV, epizoda 93. najbolja do sada! Obavezno pogledat!![]()
![]()
e kuku lele sad kad posnu joj zahtjevi ko za onu meksikanku nudi ce joj brak itd morat ce se izbrisat cura ni kriva ni duzna hahahahahahastorm_raider je napisao/la:Irma Rukavina
dobro te furac, ako ti se ne svidja moj post i mislis da lazem preskoci (ignorisi) znat ce se sve za koji danfolderS je napisao/la:S kim si ti bio izgleda s mamom i tatom. Ti ako imas 13 godina dobro bi bilo, a sigurno ce tebi Svraka, Adilovic nesto reci i da te znaju, jer si bio zabrinutFaruk TM´87 je napisao/la:nemam namjeru ulaziti s tobom u raspravu, ako hoces vjeruj ako neces ne morasfolderS je napisao/la:Koliko ovi ljudi mogu sr.at i lagati to je cudno. Fol on nekog sreokuku lele
al prohodaj malo po seheru ako zivis u blizini mozda i ti nekog sretnes
![]()
pipe je napisao/la:Doktor mi sad rece da sef ostaje...
dobrapipe je napisao/la:Doktor mi sad rece da sef ostaje...
Ja sreo danas Zuju i pridem mu ja tako sav zabrinut, kaze on meni mali sta te zanima, reko ova situacija s Osimom ma nista se ne sikiraj vraca se on otisao na odmor, i tako ti ja njega pitam pa kako nije mogao otici na odmor poslije zvijezde do travnika, kaze falio mu bas taj dan da bi dobio topli obrok.pipe je napisao/la:Fakat mi doktor Zelje Z.D. rekao da ostaje.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, Cwirek, ELDIABLO20, grbavicka1921, Hrasno15, knoa, Laudrup, Lekqqq1921, Levin, Lewy21, Lynx, maho_sa, Mamba21, Napaceni87, NekoSaDaleka, SamoDaKazeem, Sarun, sassari, sebalos, seha77, tiagofaria25 i 255 gostiju.