FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlicno onda.Ma procito na infru,frajer napiso da je otiso i da se ne javlja.
Nadati se da cemo ga potpisati.
Nadati se da cemo ga potpisati.
1946
Nemoj nam vise molim te na ovaj forum iznositi bljuvotine sa infa. Eto postedi nas od najveci parazita kluba.
Ovi koji nece da ukljuce mozak neka malo razmisle zasto Anidu trebaju dva dana ? Mi koliko znam imamo dogovor sa Celikom ali se mali mora pojaviti u Zenici i zavrsiti neke stvari na obostrano zadovoljstvo igraca i klubova.
Ovi koji nece da ukljuce mozak neka malo razmisle zasto Anidu trebaju dva dana ? Mi koliko znam imamo dogovor sa Celikom ali se mali mora pojaviti u Zenici i zavrsiti neke stvari na obostrano zadovoljstvo igraca i klubova.
Smoru ne moras radi mene, al nas postedi bar radi dusmana, jer lupas ovdje i prenosis nam informacije sa foruma gdje vecina izmislja i lupa sve u vezi kluba. Prijatno.Head je napisao/la:Eto bas cu radi tebe postediti,smoru jedan.
- HannahMontana
- Kontakt:
E eto nek si nam ti i tvoji postovi mjerodavni, ti nekoga nazivas parazitom, svaki drugi post ti je na nivou 10godisnjeg isfrustriranog klinca!1L8F9C2 je napisao/la:Nemoj nam vise molim te na ovaj forum iznositi bljuvotine sa infa. Eto postedi nas od najveci parazita kluba.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao. Ako nemas sta pametno napisati nemoj ni ovo, preskoci meHannahMontana je napisao/la:E eto nek si nam ti i tvoji postovi mjerodavni, ti nekoga nazivas parazitom, svaki drugi post ti je na nivou 10godisnjeg isfrustriranog klinca!1L8F9C2 je napisao/la:Nemoj nam vise molim te na ovaj forum iznositi bljuvotine sa infa. Eto postedi nas od najveci parazita kluba.

- HannahMontana
- Kontakt:
Pomogli su mi! Inace vi pljuvaci i jeste samo za preskociti...1L8F9C2 je napisao/la:Jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao. Ako nemas sta pametno napisati nemoj ni ovo, preskoci meHannahMontana je napisao/la:E eto nek si nam ti i tvoji postovi mjerodavni, ti nekoga nazivas parazitom, svaki drugi post ti je na nivou 10godisnjeg isfrustriranog klinca!1L8F9C2 je napisao/la:Nemoj nam vise molim te na ovaj forum iznositi bljuvotine sa infa. Eto postedi nas od najveci parazita kluba.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Moram se složit da info je dno dna... Mahala i samo mahala i samo protiv kluba ako nije po njihovom. Sreća pa se njih ne sluša.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nemojte se sikirati kad' je u pitanju Anid. Sve ide svojim tokom i on bi uskoro trebao postati nas igrac.
- moustapha
- Kontakt:
Ko bi mogao biti taj sponzor? Pored love koja ce doci u klub, nadam se da ce fino pristajati na dresu. Do sada je Aura neprevazidjena. 

Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 30 jul 2013, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kakvi ste vi besposlicari pa izmisljate gluposti da pridobijete paznju
...

Haj priznaj da pises jos s 5 akaunta, a na ovom si ko dusa draga.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakvi ste vi besposlicari pa izmisljate gluposti da pridobijete paznju...

Mene tesko da sta moze vise iznenaditi. Samo nemojte da vam to prejudiciranje predje u naviku, samo da bi iznijeli neku informaciju. (ne zbog vas nego i zbog raje koja vas cita i koja se iscima zbog toga)
folderS, ohani vise *EBOTE!
Lik k'o da ne razumije bosanski. Allahu dragi, ima l' ovo igdje na svijetu.
folderS, ohani vise *EBOTE!
Lik k'o da ne razumije bosanski. Allahu dragi, ima l' ovo igdje na svijetu.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ovi mahalaši su mi najjači. Dok ne bude oficiale mi možemo samo nagađati.
Okrenuti se idućoj tekmi. Bićemo jači za dva igrača.
HZ
Okrenuti se idućoj tekmi. Bićemo jači za dva igrača.
HZ
Allegri je gospodin!
Travancic uzeo 10 dana odmora, umorio se od fudbala pa da odmori kazu. Danas nisam nioga vidio iz kluba ali bi mi rekli da se ne sikiram i da ce se Travancic vratiti hehhehehhe
Danas bi trebala da bude gotova saga oko Travančića jučer su urađeni finalni dogovori oko prelaska kod nas.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Danas su pregovri sa Maleticem,valjda ce danas sve biti gotovo.
Zar je taj Travancic toliko dobar igrac da je tako bitno da dodje? 

- moustapha
- Kontakt:
Fali nam taj ofanzivni vezni, a Travancic je igrac koji zna odigrati na toj poziciji. Valjda se decko spametuje pa napravi iskorak u karijeri kod nas.hilmo je napisao/la:Zar je taj Travancic toliko dobar igrac da je tako bitno da dodje?
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.